!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy thermaltake silent boost procihûtõm, és nemtudom sehogy se levenni a prociról a bordát. nincs rajta semmilyen kar se. hogyan szedjem le?
De régen volt pentiumom,szal nemtom lehetnek olyanok ott mint a üreg mostani gépemnél.
AMD athlon,és a kis kecseg nem birta ha nem vele szinkronban mennek a ramok,szal memoriahibákat dobált a memteszt,de kurvasokat,és a biosban állitotam egy picit egyböl megjavult.
Szal ilyen is van(volt),igy intelnél nemtom hogy mennek ezek.
Kékhalál meg kb 1-szer volt. Általában inkább újraindulás van a legváratlanabb pillanatban.
Ja a memtest megjavitja vagy csak kimutatja a hibát, és érteni fogom majd amit kiír? És igaz hogy vagy fél nap mire lefut a teszt?
A válaszokat köszönöm.
PSN ID: Lord_Mortanius
De memtest nem árthat az tuti,és amugy a ujraindulások,kékhalál bevan kapcsolva?
hátha ir valamit,leeht hivatkozna valamire (pl: valami memoriacimre,driverre stb)
vezérlöpult-rendszer-speciális fül-inditás helyreállitás-automata ujraindulásnál pipa kiveszed.
más ötletem nincs
Szeretném átkonvertálni hogy jóval kisebb helyet foglaljon.
Milyen programot ajánlotok,és hogyan kovertáljam mertmég nem csináltam ilyet??
Next PC upgrade: 2022
Most megy ez a everest program meg a net.
gpu maghõmérséklet 70 C
alaplap 53 C
cpu 55 C
aux 50 C
intel core 2 duo E6850 vagy Intel core 2 quad q6600?
kb egy árban vannak
Nemrégiben lett összeállítva az új gépem:
asus p5ld2-se/c s775 intel
club3d gf 7900 gs (cgnx-gs796) 256mb pcie
hûtõ, cpu spire coolflow (s775)
intel p4 s775 541 (3.2 ghz/800fsb/1mb)
ram ddr-II 667 mhz 1 gb kingston
win xp
A problémám az, hogy újraindul a gép.
Játékoknál fõleg újraindulás, ritkábban lefagyás, néha xy.exe hibát észlelt ezért kilép.
Internetnél néhol újraindulás, ritkán kiírja xy.exe hibát...
És videólejátszásnál is néha újraindul.
Azt még meg kell említeni, hogy fájl kicsomagolásnál néha crc hibát jelez (mindig más fájlnál).
A ramra gyanakodtam, ezért áttettem egy másik slotba. Az eredmény még siralmasabb lett mint elötte (többször újraindult).Majd visszatettem az elõzõ helyre.
Volt olyan, hogy az alatt a 3-4 óra alatt míg használtam a gépet semmi probléma nem volt, máskor meg folyamatosan a legváratlanabb pillanatokban újraindul a masina.
A kérdésem, hogy hol lehet a hiba? Én tanácstalan vagyok.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Van nálam egy lap. Info rola: Model: HS3000 ver:2.4, föbb alkatrészek: ALI M6117C chipset, CHIPS F65545 B2 vga vezérlö chip, Diskonchip 2000 16 MB-os ssd chip. Annyit sikerült kideritettem hogy ez egy 386SX processzoros lapnak megfelelö konfig. Pontossan ehez a modelhez kellene a pontos leirás.
Köszi a segitséget.
Ötleteket az [email protected] cimre várom.
a gond az hogy ha a fényképezõm ( egy samsung gép) rácsatlakoztatom a gépre akkor nem jelenik meg sehol sem pl sajátgép comamnder stb. de az eszközkezelõben ott van a listán és azt írja ki hogy megfelelõen mûködik, hardver hozzáadásnál is kiírja hogy csatlakoztatva van és megfelelõen mûködik. Mit lehetne tenni hogy normálisan kezelje és hozzájussak a képekhez??? fontos és sûrgõs lenne! valamint ugyan ez a gond van az mp3 lejátszóm csatlakoztatásakor is ( ja és kb egy hónapja van csak így elõtte mindkettõ rendesen mûködött)
ja amúyg én nem értek ilyen izékhez hogy streamprocesszors egy ilyen összehasonlítást leirna vki hogy miben mivan és ez alapján elmondaná nekem hogy melyik jobb
nagyon megköszönném
8800alatti geforcokat csak divatbol éri meg, mert rajta van a DX10 matrica szerintem.
Kétszer olyan gyors egy ati 1950pro, és 34k. 38k-ért van 512MB-os. 30k-ért 1950gt amit felhuzhatsz pro szintre.
Nem DX10 az igaz, de sokkal gyorsabb mint az általad említett geforceok. És szerintem jobb elfogadható sebességgel játszani DX9-ben jó grafikával mint mediumban low fps-sel DX10 1024*768felbontáson...
Konkluzio:
8800gts-nél gyengébb kártyák esetében ATI.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
vagy
GigaByte GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 Silent Pipe II (Heatpipe hûtés) TV-Out + Dual DVI PCI-Express
????????????????????????????????????????????????????????????????
melyik gyártónál van a leggyorsabb 8600gt illetve 2600xt mert utobbinál láttam ilyet:MSI RX2600XT Diamond 512 <+>+> 850 MHz 1150 MHz, 512 MB GDDR4 ez kb mennyibe kerülhet? és megéri az 512mb 128bit illetve gddr4?
egy barátom lérdezi melyikkel jár jobban egy 8600gt-vel(nem gyári tuningos)vagy 2600Xtvel(nem gyári tuningos)
abban az esetben ha 256mb vagy 512mb és gddr3 vagy 4 vagy mi ezekközül a legjobb?
Minden adat felkerül normálisan így a dvd-re?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Egy egeres problémám lenne: vagyis a Razer Cooperheadem amit tavaly vettem meghülyült. Azt csinálja hogy egy bal egér kattintásra kétszer kattint, vagyis én egyszer nyomom le de azt kettõnek veszi. Ezt megtudom itthon is valahogy oldani vagy vigyem el szervizbe még talán gari is van rajta). Utóbbival az a gond hogy nem nagyon lelek ilyen helyet ahol erre szakosodtak volna, ha esetleg tudnátok mondani egyet kettõt nagyon megköszönném!
Elõre is köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A procsszor nagyon melegszik játék közben 70-80 -fokos a hõmérséklet.
Hósszú folyamatos a figyelmeztetés hangja! Segítsetek!
lehet alapbol,de lehet jumperelni kell (sima sata-ra),de az a vinyohoz adott papir csak fogja mutatni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
WD SATA2 320Gb 3200KS 16Mb 7200
Western Digital Caviar SE16 3.5" HDD, 320GB, SATA II, 7200RPM, 300MB/s,16MB
Maxtor alsókategóriás (márha létezik ilyen), Samsungokat meg brutális mennyiségben hordják vissza a szervízbe.