!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na még mindig keresek külsõ 3,5-ös rack-et 500 gb-os sata-s vinyóhoz usb 2.0 és firewire kimenettel.
én találtam de sajnos nem árulják szinte sehol pl.:
úgyhogy feladtam
most már csak elfogadható árú satásat keresek usb 2.0 val ami megeszik egy 500 gb-os vinyót
köszi
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
A Partimage Is Not Ghost nevü programhoz kérek segitséget.
Csináltam biztonsági mentést a 'C meghajtómról amin a Windows van és a programok. A 10 GB particióból csinált 3,3 GB mentést tömöritve.
A kérdésem az lenne ,hogy mivel 5 db CD képbe mentette le, ezért ki lehet írni DVD-re és onnan vissza lehet majd tenni a Windowst?
Vagy csak ha egy darab DVD képben lenne a mentés????
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Most az új kábelt betettem és most a dvdírón keresztül kapja a videókari az áldást..semmi változás nem történt :S
Akkor csinál ilyeneket...Everestel nézd meg mennyi a hõfok, ha eljutsz addíg..ha nem akkor kézrátéttel állapítsd meg kb ra a hõmérséklelet...
Ha már annyira forró, hogy kellemetlen a kezednek, akkor hûtõcserét minnél hamarabb.
Tegnap egy Leadtek 7600 GT (az Aquaból) boldog tulajdonosa lettem.
Hazamegy, ati driver leszed, ati kártya kivesz, nvidia be, driver feltesz, bioshock install, gyönyörködik. Ez ment 2-3 óráig. A gép gondolt egyet és egyszercsak meghalt. Ezentúl minden újraindítás után ahogy felállt a winfos 2-3 perc múlva fagyott. Winfos újrarak, alaplap cd install, videókártya cd betesz, instal:
Telepítés folytatása? Folytassad...Intelligent updating...nyekk megint meghalt. Háromszor próbáltam feltelepíteni a videókártyadrivert de ott, PONT azon a ponton a kép elsötétül, és meghal a gép. Letöltöttem legújabb drivert az Nvidia.comról, de annál is a telepítés felénél meghal a gép. Mit lehet ilyenkor tenni? Már a hajamat tépem.
Van olyan progi amivel meg lehet osztani a vinyot?? konkrétan mondom.. 240Gbos vinyo.. 240ra van formázva és rajta XP.. és azt szeretném h. vmennyit mondjuk a felét szal 120-120Gb és a másikra vistát tennék.. lehetséges ez ugy h. nem nyulok, nem kell ujraraknom???"Le lehet valahogy választani"?? THX
<#help>#help>
Honda - The Power of Dreams
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lényegében egy dohányzóasztal volt, ami érintõképernyõs volt.
A dohányzóasztalon mindent meg lehett csinálni, mappákat megnyitni, képeket forgatni, nagyítani, videókat lejátszani. Mindent érintéssel irányítottak.
A videó linkje már nincs meg. Nem tudja valaki ennek a vidinek a linkjét? Már ha tudjátok h mirõl hadoválok...<#vigyor5>#vigyor5>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tesóm gépére felraktam az nfs u2-t, és indítás után villog a kép, és utána egyszerûen nincs kép. elõször driverre gyanakodtam, de leszedtem egy újat, és ugyanez a probléma. van vkinek vmi ötlete? a vga egy nvidia geforce fx5600. ja és everestbe a gpu memória 57 fok, a gpu 40-50 körül. ez is baj?
egy 500 gb os satás (ha ide-t is tud nem hátrány) vinyóhoz kellene 3,5 ös külsõ rack USB 2.0 és Firewire kimenettel keresek BP-i bolttal ha lehet
köszi
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Ha valami ötletetek van pls írjatok. (A bekapcs gomb rá van kötve az alaplapra és yo helyre.)
Elõre is köszy, Robie
Ha single-ben sem mennek akkor szvsz az egyik ram hibás.
A bezárt topikodba ott a válasz, csak szarsz rá...
NF7-es lapba simán megy 2 különbözõ ram is dulaba, max az idõzítéseket kell egyformára beállítani.
A mai lapok lehet háklisabbak, de én sem kitben vettem a ramokat és vígan mennek dualba. Arra azért célszerû figyelni, hogy egy szérián belüliek legyenk...
ide valaki, válasz
Sõõt, és van, hogy full 1 forma ramok nem mennek duálba, már kitbe kell ezeket is venni😊
nézd meg az alaplap leírását mert nem mindegy általában hogy hogy rakja bele az ember
2. az mhz-nek és az idõzítéseknek is meg kell egyezni szerintem. azért szokott 2 ugyanolyan memór venn i az ember ha duálban akarja hajtani az ember
1 noname és 1 márkás sose fog neked dualba menni..😊
Van egy abit kn9 alaplapom egy x2 3600+ procival. Van bele 2x512MB ram az egyik noname a másik meg nem valami ismert. (de ott everest írt gyártót)
Szóval: Egyszerûen nem akar dualba menni a két ram! A két sárga slotban vannak de csak single. A két ramnak mások is az idõzítései! Biost frissítettem de nem lett jobb. Fagyi meg kékhalál.
Memtest 3.3 al csináltam teljes tesztet külön külön a ramokkal de nem hibázott. Most együtt is lefutott hiba nélkül.
Nem szereti az alaplap?
Vagy az alaplapnak van baja?
az istennek se találok
Konfigom:
Intel Pentium 2.4 GHz
1.5 Giga Ram
Asus P4B53 alaplap
Ati Radeon 9800 Pro 256 Mbram