!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De igazából a RAM-kérdés érdekelt, amit ma megoldottam azzal hogy körbejártam a számítástechnikai üzleteket.
333 mhz-n fog futni. Cool. <#vigyor2>#vigyor2>
Mit és az erő, ha nem uralod ?
Hátha segít másnak is
Szerintem hagyd benn csak az új ramokat és futtass egy Memtest-et. Ha az hibát ad, akkor egybõl vidd vissza cseréltetni!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Vettem 2*512 MB DDR1-es ramot. elõtte már volt a gépben 2*512, dualban, 400 MHz-en futott. Most viszont nem hajlandó csak 333 MHz-en elindulni, 400-on memóriahibákat generál.
Kérdés: Cseréltessem ki a memókat, hátha azokkal van a baj vagy jó ez a 333 MHz is?
Így most 2 GB dual-ban és 128 biten megy. Alaplapom Abit AN8. Lehet, hogy az alaplap tud csak ennyit, ha mind a 4 slot foglalt?
The Matrix has you...
kipucoltam a gépet, beleértve a VGA-t és a hütést is-leellenöriztem, nincs gond vele
továbbra is pixelhibás a gép bootoláskor, most nem igen látszik semmi gond
nicns fennt driver, megprobálok szedni egyet, bár a guru 3d-s cuccok elég müködésképtelenek voltak nálam (csökkentett modban legalábbis)
amugy a sima ujratelepitést formázás nélkül nem is engedi most (nem talál egy fájl-t...)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
namármost, elég sok cucc van a gépemen, de egyetlen irhato DVD sincs nálam, ugyhogy most nem tudom leformázni, mert akkor löttek csomo játéknak... szoval kellene vmi progi h rendbehozzam ilyen állapotbol a windowst... jah, és sima ujratelepités sem jo, mert ha ujrarakom az XP-t akkor a multiboot és a vista feledésbe merül-bár ha ez segitene akkor leet h ezt teszem, mert akkor az adataim nem vesznek el... (vista meg jo lesz késöbb😛)
púúúúú
Egy régi P1-es géppel van problémám. Nem jelenít meg képet a monitoron, de érzékeli a monitorkábelt. A monitor biztosan jó, mert különbözõ monitorokon se jött be a kép. Az alaplapi csatlakozóval és egy külön videokártyával is próbáltam, akkor se jött be kép, de érzékelte a monitorkábel csatlakoztatását.
Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
AKKOR ITT EGY GYIK:
VGA hiba esetén a teendõk:
1. drivercsere (régi letöröl, új feltelepül),
2. ha nem jön be, totális windows reinstall, friss driverekkel,
3. ha így is hibás: vissza a boltba, cserélni,
4. ha aszondják jó náluk, akkor vagy hazudnak, vagy nemtom
Hibás VGA. Memóriahiba. Csere.
Sztem GY.I.K. be lehetne az ilyet rakni
púúúúú
Segítség kellene. Most vettem egy gépet. x1950pro ultimate kari van benne. A problémám az, hogy 3D megjelenítésnél szétesik a kép és utána is pixeles marad 2D-ben is. Namármost megnéztem már háromféle driverrel is és ugyanaz történik. Lehet, hogy pl a kodek pack bezavar (K-lite)? Vagy mégis ötlet? Chipset Xpress installal felinstallálva. Szépen lát mindent a gép.
Config:Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3 /i35/ s775
Proci: Intel Core 2 Duo E 6750 Box
RAM: 2*1 GB 1066MHz DDR-II Kingmax
VGA: Sapphire Radeon X 1950 Pro Ultimate 256MB PCI-E
Táp: Chieftec Delta 450W 12 cm PFC
Vinyó: 400 GB Sata 2 Samsung 16MB
Tv tuner: Leadtek Winfast TV PVR 2000 XP Expert
DVD író: LG GSA-H54N 18x fekete
Ház: Cooler Master RC-331 fekete
Hûtõventi: Cooler Master Hyper TX2 AM2/775/939
miért van az, hogy ha gépezek, akkor oylan mintha kikapcsolna a VGA és nincs kép? (mintha nem kapna jelet a monitor) miután ujrainditom a kép pixelhibás lesz és ahogy látoma driverek kuszálodtak össze nagyon, multibootos a gépem, de mindkét windowst csak csökkentett modban tudom használni, bár driver ujratelepités segit, viszont változo idö mulva ujra elöjön a probléma... pls help!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
thx anyway...
Olyan gondom lett,hogy a Vga karim azt hittem,hogy elbaszódott mert játék alatt széttesett a grafika!Visszaküldtem mert garis még 2 év,most vettem új még 7600GS...
Míg nem volt itt,egy régi kari volt bent,amugy AGPs...Mikor megkaptam,visszaraktam,csakhogy a gép mindig újra indult,a Win Xp töltõ kép bejön,utánna vmi kék háttér szöveggel beugrik és folyton újra indul,aztán kiírja,hogy a gépben hardver változás történt,Normál v Csökkentett módban indítom el...stb!
Mi lehet a baj??Eddig nem volt ilyen!Az új karival nem indul el a gép eccerüen!😞
Vki tudja a megoldást,annak kösy,vagy tipp!
Nekem volt, hogy 90 fok fölé is ment a kari.
Megoldás:szétszedés, GPU, memóriahûtõk le, alkoholos tisztítás, új hûtõ rá, plusz frissen megkenve hûtõpasztával.
Nem elég a port kifújni belõle.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Asus P5K alaplap
Intel Core 2 Duo E6750
Asus 8800GTS
2x1GB ram
160GB maxtor Diamond ATA
Szóval az a problémám van a géppel hogy nagyobb programok telepítésénél egyszerûen befagy (PL TDU vagy Stalker vagy Ghost Racon Adv.Warfighter)de a winchester az dolgozok tovább (furcsa). Semmire se reagál csak az újra indításra. A gépen a legújabb driverek vannak fönnt és eredeti windows xp home. Vagy a winchesterrel van a hiba hogy nem sata 2-es? Szerintetek mi lehet a gond? A segítségeteket elõre is köszönöm!
Haverommal együtt vettünk uj gépet mind2 ugyanolyan k kül annyi h neki e6600 nekem 6320..szal 8600 gt mellett a Call of Duty2 t elinditva (multipléjer..) minden inditás elott a játék kiirja:
Set Optimal settings?
Your computer appears to have changed the last time you ran COD 2. Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is recommended for most people.
It will change your system settings, not your controls... >>> Igen/nem
Nos az a furi hogy ezt minden alkalommal kiirja. Nekem és a haveromnak is. De ismerünk boldog core2 tulajdonosokat akik ilyet nem tapasztaltak. Nos ha igent nyomok átirja az összes beállitást ami miatt a pb rögtön ki is dob...pl /rate 25000 meg /cl_maxpackets 100... De legtöbbször igenre kattintva error t ir ki. Ha nem megy tovább a game rendesen...
Szal ez baj? Igazánól az furcsa tényleg hogy a szövg szerint a hardverem megváltoztt amióta LEGUTOLJÁRA futtattam a cod2-t ha jól értem a szöveget... 😊. Dehát már 2-3 hete itt az uj gép... :S
van még egy : az alaplapomba milyen foglalatos proci kell ? Mert szerintem az 1,6 hz kevés..
+1 😊 szereztem ingyen egy GeForce 5600FX-et a radeon 9200-as helyére. Nem kell valakinek ?
üdv.
Mit és az erő, ha nem uralod ?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
púúúúú
Otthon találtam anyám régebben vett egy ilyen thompson minõségû cd t amin van egy zenefájl és elvileg lepucolja az optikai olvasót mert a hátulján vannak ilyen "kefék"... Ez éris valamit ha berakom a gépbe vagy csak hülyeség az egész?