!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A P4 jó 5let, bár már ritka. Megnéztem a PH!-n a procit. Nekem is ilyen van G1-gyes, simán bírja a tuningot! És emellé vehetnél mondjuk már egy 7600GT-t, igaz akkor meg több memória is kéne. És ha a táp nem bírja, akkor....
De ezekhez a gamekhez elég lenne mondom egy gyengébb DX9-ces vga. Ebbe a gépbe már nem éri meg nagyívû fejlesztés.
Érdemes megnézni, hogy az alaplapod kezeli e.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Érdemes lenne valami 3GHz környéki Pentiumot használtan beszerezned.
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
beraktam a gépbe az 500ast, bios mindent felismert, viszont a windows nem bootolt be, hanem azt írta, hogy hiányzó NTLDR. Gondoltam vmit rosszul dugtam össze, vagy bios beállítással van gond, így lehúztam az új vinyót, és mindent úgy próbáltam, mint volt. Úgy is ugyan ezt írta ki...Beraktam egy windows CD-t, hogy arra mit reagál, beállítottam cd romrol bootoljon, el is kezdte, de csak annyit csinált, hogy kiírta a hardverkiépítés vizsgálata blabla, aztán semmit nem csinált. próbáltam másik kábellel, de azza sem volt jó... Arra gondoltam, talán meghalt a vinyóm, ezért windows-t akartam telepíteni az újra. lehúztam a 2 régi kábeleit, beraktam az 500 gigásat, aztán mikor bekapcsoltam a gépet (felismerte a vinyót) kaptam egy ilyen üzenetet: Bootsector write
VIRUS: Continue Y/N
és innentõl kezdve nem tudom mit csináljak, nem tudok életet lehelni a gépbe (most laptopról írkálok)
Valakinek vmi ötlet?
qdi platini 2X e/333 alaplap hány mhz-s ddr2-s memóriával kompatibilis.Vagy egyáltalán ismeri a ddr2-s ramokat?
Notebook
én már kezdem feladni a dolgot...
minap vettem egy laptopot (hp pavilion 6535ea). egy 30 napos vista próbaverzió volt rajta, amitõl szerettem volna megszbadulni, és xp-t telepíteni. namármost le is töröltem, és amikor bebootoltam az xp cd-t kiírta, hogy nem találja a merevlemezt...utánanéztem neten, és úgy látom elég gyakori probléma ez...gondolom vmi driver kellene hozzá, amit aztán integrálunk a windows cd-vel... (driver cd-t nem kaptam vásárláskor)
felraktam egy linux cd-t, ahol találtam is egy számot a hdd-rõl, nem tudom mond-e ez vkinek vmit: sata_wdd_wd1600evs_wd-wxc407015838
kerestem már elég sok felé driver után, de nem találtam semmit...hátha vki közületek tudna nekem segíteni gyorsan...nagyon megköszönném...
Okozhat zárlatot, vagy bármi galibát, ha én ezt bedugom áramba, és bekapcsolom?Igazából azért érdekel, mert egy Maxtor Ide vinyót találtam benne, de ha nem ajánlatos, akkor nem dugom be, 130mb nem ér annyit, hogy elkúrjam a normális gépem...
Tipp?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Galaxy 7600 gs premiumhoz meik a legajánlottabb driver??
Autós játékban megnéztem, high graf beállításokkal jóval több idõ alatt tettem meg egy szakaszt mint min graffal.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vannak különbözõ fegyverek, de ezeket kiegyensúlyozzák, gyorsabban lõ ugyan, de nem sebez akkorát, ezenkívül természetesen nem mindegy, hogy hova lõsz, a fejlövés mindent visz, bármivel is lõsz😊
A visszarúgás szerintem hülyeség, ez mindenkinél ugyanakkora.
Ami még fontos, az a ping, aminek 50 alatti értéke az általában jó, vannak olyan szerverek, ahol ez még kevesebb, de e körül simán megy a játék. Ha nagyon magas, akkor azt látod, hogy az ellenfél egyszer itt, aztán meg már ott van és még le is lõtt...
The Matrix has you...
Én passzolom, nem látom az összefüggést, de ennyire nem vágom.
púúúúú
Kérdésem következõ: Haverom azt állítja hogy az online FPS-eknél (CS,CoD2) számit az hogyha 60fps helyett mondjuk 300fps-ed van, és hogy ez befolyásolja azt is hogy hogyan játszol. Az én meglátásom szerint a kettõ között nincs különbség, hisz 1, az agy nem képes felfogni ha jól tudom 35fps-nél többet(lehet hogy ez több vagy kevesebb, nemtudom), 2, és a játékban amit a többiek látnak az nem fog különbözni ha neked több fps-ed van. Haverom még is azt állítja hogyha jobb az fps-ed akkor gyorsabban tudsz reagálni, meg ?nem rúg vissza annyira a fegyver? vagy vmi ilyesmit mondott.
Hol az igazság ? <#pardon1>#pardon1>
Xp-vel kapcsolatos általános kérdésem: bebootolásnál gyors a gép, szerintem legalábbis😊, pedig elég sok mindent kell neki betölteni. Kikapcsolásnál viszont jóval tovább gondolkozik. Ha jól tudom ilyenkor menti a napi dolgokat, beállításokat, meg nemtom mit. Nem lehetne ezt valahogy felgyorsítani?
The Matrix has you...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
The Matrix has you...
good luck
1. Az a problémám, hogy felraktam a Vistára az Alcohol 120%-ot és kijött a kék háttérben egy csomó szöveg a lényeg hogy azt írta, hogy Vista DAMAGE! volt már ilyen szal tudtam mi ez újraindítottam és újra kiírta na ilyen már nem volt régen úgyhogy betoltam a csökkentett módot...de úgy se jó, az üdvözöljük után megint kék halál...Mit tudok tenni?
2. A BIOS-ban hogy tudok formázni és CD-t bootolni?
3. A rendszer visszaállítást hol kell csinálni?
Elõre is THX!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®