!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Tud valaki 1 olyan weboldalt mondani nekem, ahol ha regisztrálok akkor tudom mûködtetni a gépemet más gépekrõl?
Régebben találtam 1et de már elfelejtettem mi a címe és nem találom 😞

MaSzKa
jó a smiley<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
olyat hol lehet igényelni?<#taps>

kirol
Persze töltsd ki a Mikulás látogatási igénylõlap -ot!

kaposi1
Kérd meg az öregethátha belefér még a puttonyába.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

MaSzKa
valaki segítsen rajtam:

Szépen kérek mindenkit hogy adakozzatok, súlyos betegségben szenvedek és a boldogságomhoz Sapphire Radeon HD3870 szükséges

íme az orvosságom:<#vigyor>

mert megérdemlem:-)

kaposi1
Nem tudom segítség-e, de nézd meg ezt

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kissadamvikt
szasztok!

új konfigot akarok venni csak nemtudom hogy amd-et vagy inteleset vegyek... hallotam mind2rõl jókat de nem tudok dönteni. melyiken mennek jobban a játékok?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Met
km player-t próbáld ki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kirol
Valaki tudna linkelni egy oldalt, ahol szépen le van írva, hogy hogyan kell beállítani a dolgokat, hogy a HDDVD x264 -es fájlokat rendesen letudjam játszani?
Mert most vagy megy a mp classic -al a kép, de nincs 5.1, vagy megy a sima mp-el 5.1-ben, de ott meg akad a kép, és egyéb kombinációk 😊

FlyHigh
A GA p35-ds3-as lapomon érdemes biost frissíteni? rev.1-es a lap, érdemes vele foglalkozni?

Thrash \'Till Death

Zsolt1964
Cserégesd,de szerintem a komplett csere a megoldás!!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

PíszLávJuniti
Ha bios sem látja akkor fizikai baja van.
Azt hallgasd meg, hogy elindul-e. A többi meghajtót vedd le a géprõl..
Ha nem pörög, akkor lehet kontaktos a molex csati, azt mozgasd meg.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zolo
Van nálam egy 40 gigás winchester, nem látja a gép, le kéne menteni az adatokat.Nem tudom hogy felpörög-e.
Milyen program segítségével tudom mûködésre bírni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Prince of Máté
Hi!

Észrevettem, hogy gépindításkor attól függ mennyit csipog a gép, hogy mennyi USB-s cucc van hozzákötve a géphez!
Elég idegesítõ, mert most 3-at csipog.
Hogy lehet ezt kikakpcsolni?
Egyszer találtam egy rejtett menüt, ( olyan mint a bios) ami a hangkártyám beállításait tartalmazta. Nem lehet, hogy ott kel kikapcsolni? Ha igen, melyik gombbal lehet oda belépni? :S

ésha csak egy darab 256 ost hagynék az 1gbos mellet akkor se oldódna meg,mindeképpen kikell vennem a két256ost
Zsolt1964
nem csipik egymást,le kellett volna a meglevõket cserélni úgy bõviteni!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Hy all!

lenne egy problémám,ma vettem egy 1 gbos ddr ramot,a 2 256os mellé,háromhelyvan az 1gb került elõre,felismeri mindegyiket(1,5gb),viszont ami a probléma,rátékok rendszeresen kifagynak,néha csak kidob a tálcára és eltünik,néha meg kékhalál,help srácok,thx!!
Solten
7600-on tápcsati??

Saor Alba

norbi56
nemtom én nemértek hozzá apumék vették és kb olyan galaxy geforce 7600gt szintût vennék csak pci-e t mûködni fog ilyennel?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Vagy nem szereti a ramodat a proci (igen a proci), ilyenkor hiába jó, a te gépedben nem megy normálisan, vagy cseréld le a HDD-n és optikai meghajtón az adatkábelt. Ha egyik sem segít, akkor passz.

"945 GZM"

Ijjjj. 4x-es PCI-Expres svagyon benne, tehát PCIe VGA kell bele, csak túl erõset ne akarj benne használni. Megkérdezhetem miért pont integrált VGA-s mATX-es i945-ös lap letta gépbe véve????

RelakS
Jah...

Számtekboltban egy pofa, aki elkapott egy-két szófoszlányt a beszélgetésbõl, eleve úgy jött oda, hogy ASUS alaplap?
Én meg csak néztem, mert tényleg az...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bandi 18
És mindezt milyen táppal támogatod?

amugy meg ha az alaplap van amit leírtál akkor pci ex es kell bele

ne ezt fényképezd le hanem az alaplapot!!!

norbi56
hello all[/img]ez egy 7200gs video krtya elég gagyi az lenne a kérdésem hogy ez pci-e vagy agp vagy vga nem naon értek hozzá újat szeretnék venni azért kérdezem hogy milyen a tipusa(PCI-E,AGP,vagy VGA?)vagy ettõl függetlenül bármilyet vehetek?(ez nem az a gép amit lent olvashattok)Nemtom számít e az alaplap ami Gygabite FSB1066 C-a 945 GZM Socket 775(ez van ráírva)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

na vki nekem nagyon legyen szíves segítsen vettem gépet
leírom milyen
ABIT AN52 lap
Asus gaming 8600gt 512ddr2 es video kar
2*1024mb ram
meg Amd x2 5600mhz es proc na és a következö a probléma
feszt bejön a kék halál:Sami elég nagy gáz mivel hogy a gép egy napos sincs:Smi a rák lehet a rossz mikor haver a ramot leprobálta meg a video karit is egész este ment a gépébe a ram is jó akkor a laplenne a rossz??vagy mi vki segítsen szét kur az ideg köszi vki segítsen!!kösziiii

PíszLávJuniti
tonkre ment alaplap
bar nekem volt olyan, hogy memoria hibanal sem jelzett semmit a bios, csak szimplan nem indul.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

n3whous3
elvileg tápcsatis az AGP-s de nem ez lett volna sztem, ha az a baja... garanciás, visszaviszed, kicserélik... és sajnos nem Inno3D-t kellett volna venned, az a legfosabb ebbõl a szempontból.

púúúúú

Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy AGP-s Inno3d 7600gt karit. Tápcsati nincs rajta. Betettem a gépembe, és rögtön csíkozással meg furcsa textúrákkal indított. Próbáltam drivert telepíteni CD-rõl, de közben bejött egy kékhalál. Restartnál csíkozva még látszik, ahogy a rendszer a ramot számolja, de aztán egy nagy feketeség, és ennyi. Régi kártyát visszarakva minden ok. Lehet hogy szar az új kari? vagy valamit nem vettem figyelembe, nem vagyok valami gyakorlott...pls help...
Aztomndták felküldhetik az asushoz és 2-3 hét mig meglesz és nem biztos h kicserélik... Helyette addig nem adnak rendes tápot csak nagyon gyengét ami nem jó... Nem adják vissza a zsét csak akkor ha a tépot visszaküldik az asustól h télleg rossz lehet cserélni...

Solten
A ventillátort nem érdemes cserélgetni a tápban, ált.ban a csatlakozó oda van forrasztva.

Saor Alba

Solten
Vagy adják vissza zsét és vegyél Chieftecet.

Saor Alba

Solten
Mikor vetted? Eleinte nem volt hangos, nem zavaróan, akkor küld vissza, cseréljék ki. És adjanak helyette másik tápot amíg javítják.

Ha nem hajlandóak a fogyasztóvédelem hallatán majd megenyhülnek 😊

Saor Alba

Na itt a bolt oldalán találtam valamit de ez rendszerhütõ viszont 12 cm es akkor ez belemegy a tépba? Mert nem néz ki rosszul nem?
Link

Sziasztok!
Van egy asus 450 w true power tápom. Az a gondom vele hogy halkan igaz de zörög és maga a venti is hangos. Namost emiatt bevittem hétfõn a cuccot egy napig futott a boltban ahol vettm meg megis nézték a cuccost azt monták hallják h hangos visszaküldhetik az asushoz de nemvalószinû h kicserélik de 2-3 hetet várakoznom kell ha kicserélik is. Azt mondták ezt nem ajánlják mert végülis ez nem hibás nem fog lesülni meg ienek...De most elmentem a haveromhoz ugyanolyan gépe van mint nekem kivéve h neki chieftec tápja van és....no sound 😄... ÉS ez nekm is kéne...Nagyon zavaró a zörgés meg h hangos is a venti...
Namost vagy eladom a tápom és veszek chieftecet vagy a bolt mondta h olyat is lehet h beleraknak maguk egy ventit de a táp felbontásávl megszünik a gar. Na én ezt a megoldást megkockáztatnám innen jönnek a kérdéseim:
1., Mire van egyáltalán gari a tápban? 😄 mert ha kisül arra nincs állitolag...szval kell e féltsem a cuccot h nincs gari...most egyébként ugyvagyok vele h ha táp elromlik és nincs gari még egy inok h vegyek egy chieftecet 😄
2., Az igazi kérdés az az h mienre cseréltessem a fant... Tehát ez egy asus trepower 450 w atlas táp kék ledes világitás, állitolag quiet ventivel 😄 Na szal jó lenne tehát ha a venti átlátszó müanyag lenne persze ha van monjuk minõségi zalman és csak fekete akkor egyefene... 😄 Na szal kérénk egy linket h mien legyen belerakatva mennyibe kerül...

RelakS
Srácok, ha a masinában már csak gyakorlatilag a videókártya meg a ramok maradtak (természetesen táp, alaplap meg proc is van benne 😄 ), és nem indul, akkor mi a tipp? Még a bios sem nyafog, hogy valamit rakjak alá, amirõl indulhatna, csak fekete képet kapok. Másik táppal próbáltam, de eredménytelenül, másik videókártyával is ugyan ez a helyzet

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

HY!
Internet Explorert hogyan tudom alapértemezett böngészõvé tenni?

kösz a segítséget már megoldottuk!
A hûtõ volt a baj

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

JAG1
Pendrive?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csak meghajtó van

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

PíszLávJuniti
nincs floppy a gépbe rakva?:o

hy
szertetném a segítségeteket kérni!
Tesómnak MAXTOR 80GB wintshestere van (nem sata)és amikor elinditja a gépet akkor 80%-ban azt irja ki neki h "DISK BOOT FAILZRE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER".Próbáltuk a gépet másról boot-olni de ugysem volt jó.
tudnátok segiteni?vagy hol találok megoldást a problémára

Csabesz6
nah még 1 kérdés
holvan ezaz internet temporary files?
megneztem szinte mindenhol, keresöbe is beirtam de egyik meghajton se talalja.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JAG1
Be kell lépni a biosba és beállítani a procit...

Írd le pontosan milyen procid van...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Csabesz6
ok köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

már megvan köszi!
PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
Az itteni mac os x es topikot nem tudjatok merre van?
Kereso nem dobta ki.