!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben találtam 1et de már elfelejtettem mi a címe és nem találom 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hátha belefér még a puttonyába.Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szépen kérek mindenkit hogy adakozzatok, súlyos betegségben szenvedek és a boldogságomhoz Sapphire Radeon HD3870 szükséges
íme az orvosságom:<#vigyor>#vigyor>
mert megérdemlem:-)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
új konfigot akarok venni csak nemtudom hogy amd-et vagy inteleset vegyek... hallotam mind2rõl jókat de nem tudok dönteni. melyiken mennek jobban a játékok?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Mert most vagy megy a mp classic -al a kép, de nincs 5.1, vagy megy a sima mp-el 5.1-ben, de ott meg akad a kép, és egyéb kombinációk 😊
Thrash \'Till Death
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Azt hallgasd meg, hogy elindul-e. A többi meghajtót vedd le a géprõl..
Ha nem pörög, akkor lehet kontaktos a molex csati, azt mozgasd meg.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Milyen program segítségével tudom mûködésre bírni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Észrevettem, hogy gépindításkor attól függ mennyit csipog a gép, hogy mennyi USB-s cucc van hozzákötve a géphez!
Elég idegesítõ, mert most 3-at csipog.
Hogy lehet ezt kikakpcsolni?
Egyszer találtam egy rejtett menüt, ( olyan mint a bios) ami a hangkártyám beállításait tartalmazta. Nem lehet, hogy ott kel kikapcsolni? Ha igen, melyik gombbal lehet oda belépni? :S
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
lenne egy problémám,ma vettem egy 1 gbos ddr ramot,a 2 256os mellé,háromhelyvan az 1gb került elõre,felismeri mindegyiket(1,5gb),viszont ami a probléma,rátékok rendszeresen kifagynak,néha csak kidob a tálcára és eltünik,néha meg kékhalál,help srácok,thx!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ijjjj. 4x-es PCI-Expres svagyon benne, tehát PCIe VGA kell bele, csak túl erõset ne akarj benne használni. Megkérdezhetem miért pont integrált VGA-s mATX-es i945-ös lap letta gépbe véve????
Számtekboltban egy pofa, aki elkapott egy-két szófoszlányt a beszélgetésbõl, eleve úgy jött oda, hogy ASUS alaplap?
Én meg csak néztem, mert tényleg az...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
leírom milyen
ABIT AN52 lap
Asus gaming 8600gt 512ddr2 es video kar
2*1024mb ram
meg Amd x2 5600mhz es proc na és a következö a probléma
feszt bejön a kék halál:Sami elég nagy gáz mivel hogy a gép egy napos sincs:Smi a rák lehet a rossz mikor haver a ramot leprobálta meg a video karit is egész este ment a gépébe a ram is jó akkor a laplenne a rossz??vagy mi vki segítsen szét kur az ideg köszi vki segítsen!!kösziiii
bar nekem volt olyan, hogy memoria hibanal sem jelzett semmit a bios, csak szimplan nem indul.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
púúúúú
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy AGP-s Inno3d 7600gt karit. Tápcsati nincs rajta. Betettem a gépembe, és rögtön csíkozással meg furcsa textúrákkal indított. Próbáltam drivert telepíteni CD-rõl, de közben bejött egy kékhalál. Restartnál csíkozva még látszik, ahogy a rendszer a ramot számolja, de aztán egy nagy feketeség, és ennyi. Régi kártyát visszarakva minden ok. Lehet hogy szar az új kari? vagy valamit nem vettem figyelembe, nem vagyok valami gyakorlott...pls help...
Saor Alba
Ha nem hajlandóak a fogyasztóvédelem hallatán majd megenyhülnek 😊
Saor Alba
Link
Van egy asus 450 w true power tápom. Az a gondom vele hogy halkan igaz de zörög és maga a venti is hangos. Namost emiatt bevittem hétfõn a cuccot egy napig futott a boltban ahol vettm meg megis nézték a cuccost azt monták hallják h hangos visszaküldhetik az asushoz de nemvalószinû h kicserélik de 2-3 hetet várakoznom kell ha kicserélik is. Azt mondták ezt nem ajánlják mert végülis ez nem hibás nem fog lesülni meg ienek...De most elmentem a haveromhoz ugyanolyan gépe van mint nekem kivéve h neki chieftec tápja van és....no sound 😄... ÉS ez nekm is kéne...Nagyon zavaró a zörgés meg h hangos is a venti...
Namost vagy eladom a tápom és veszek chieftecet vagy a bolt mondta h olyat is lehet h beleraknak maguk egy ventit de a táp felbontásávl megszünik a gar. Na én ezt a megoldást megkockáztatnám innen jönnek a kérdéseim:
1., Mire van egyáltalán gari a tápban? 😄 mert ha kisül arra nincs állitolag...szval kell e féltsem a cuccot h nincs gari...most egyébként ugyvagyok vele h ha táp elromlik és nincs gari még egy inok h vegyek egy chieftecet 😄
2., Az igazi kérdés az az h mienre cseréltessem a fant... Tehát ez egy asus trepower 450 w atlas táp kék ledes világitás, állitolag quiet ventivel 😄 Na szal jó lenne tehát ha a venti átlátszó müanyag lenne persze ha van monjuk minõségi zalman és csak fekete akkor egyefene... 😄 Na szal kérénk egy linket h mien legyen belerakatva mennyibe kerül...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Internet Explorert hogyan tudom alapértemezett böngészõvé tenni?
A hûtõ volt a baj
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
szertetném a segítségeteket kérni!
Tesómnak MAXTOR 80GB wintshestere van (nem sata)és amikor elinditja a gépet akkor 80%-ban azt irja ki neki h "DISK BOOT FAILZRE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER".Próbáltuk a gépet másról boot-olni de ugysem volt jó.
tudnátok segiteni?vagy hol találok megoldást a problémára
holvan ezaz internet temporary files?
megneztem szinte mindenhol, keresöbe is beirtam de egyik meghajton se talalja.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Írd le pontosan milyen procid van...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"