!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkalmas.De csak a DVD+R DL.A minuszost nem:Link.
Sziasztok!
Hogyan tudhatom meg, hogy a DVD-íróm, alkalmas-e kétrétegû lemez írására?
gsa 4160b
Hali.
Gigabyte GA-P31-DS3L (rev. 1.) alaplapom van, E2180-as procival. F1 verziós BIOS van rajta. Le lehet tölteni hozzá az F2-est, ami mellett a következõ szöveg szerepel:
"Update CPU ID (Support Intel Conroe G0 Stepping CPU)"
Mit jelent?
Gigabyte GA-P31-DS3L (rev. 1.) alaplapom van, E2180-as procival. F1 verziós BIOS van rajta. Le lehet tölteni hozzá az F2-est, ami mellett a következõ szöveg szerepel:
"Update CPU ID (Support Intel Conroe G0 Stepping CPU)"
Mit jelent?
Sztem nem vesz le a teljesítménybõl, akár még ad is hozzá. Erõsebb táp nem kell, de remélem vmi jófajta cucc van a gépedben.
PCI csatlakozó egyelõre még minden alaplapon van. 😊
PCI csatlakozó egyelõre még minden alaplapon van. 😊
Kéne egy kis help hangkártya ügyben.
Nekem most egy alaplapi Realtek HD 7.1-es hangkarim van.
Itt van egy jó hangkártya, a Creative X-Fi Xtreme Gamer.
Ehhez ugye nem kell erõsebb táp? (bár gondolom nem)
Alaplaptól független hogy haszánlni tudom-e?
UGye az alaplapi hangkártya le vesz a teljesítménybõl, de azért, mert Hardwares, vagy softwares?
Ez a Creative nem venne le?
Elõre is köszi a válaszokat.
Nekem most egy alaplapi Realtek HD 7.1-es hangkarim van.
Itt van egy jó hangkártya, a Creative X-Fi Xtreme Gamer.
Ehhez ugye nem kell erõsebb táp? (bár gondolom nem)
Alaplaptól független hogy haszánlni tudom-e?
UGye az alaplapi hangkártya le vesz a teljesítménybõl, de azért, mert Hardwares, vagy softwares?
Ez a Creative nem venne le?
Elõre is köszi a válaszokat.
Hello!
Olyan programot keresek, amivel mp3-at tudok vágni. Találtam 1-2-t, de nem tudom használni, örülnék, ha vki leírná, mit kell csinálni.
Olyan programot keresek, amivel mp3-at tudok vágni. Találtam 1-2-t, de nem tudom használni, örülnék, ha vki leírná, mit kell csinálni.
minek vettél olyan gagyit
vidd vissza gariba
vidd vissza gariba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Igen, a tft-nek jót tesz há rácsapsz... <#vigyor>#vigyor> "Olcsó" monitor és sajna ennyit ér. <#shakehead>#shakehead>
Saor Alba
Hello!
Egy AG Neovo F-417es monitorral lenne egy kis problémám. Kb. 1-1,5 óra használat után egyes színek helyett a monitor vibráló zöld pixeleket jelenít meg, mint amikor mákos a TV képe. Van, amikor ez magától elmúlik, és ha rácsapok a monitorra, akkor is.
Mi lehet a baja, és mit tudok vele kezdeni?<#nemtudom>#nemtudom>
Egy AG Neovo F-417es monitorral lenne egy kis problémám. Kb. 1-1,5 óra használat után egyes színek helyett a monitor vibráló zöld pixeleket jelenít meg, mint amikor mákos a TV képe. Van, amikor ez magától elmúlik, és ha rácsapok a monitorra, akkor is.
Mi lehet a baja, és mit tudok vele kezdeni?<#nemtudom>#nemtudom>
Nemtudom konkrétan hogy a te gépeddel mi a baj, de ajánlom megnézésre ezt.
Forrás : RTLKLUB Teletext Informatika 173 oldal
Forrás : RTLKLUB Teletext Informatika 173 oldal
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem lehet mert már 2 hopnapos a táp és nem tudnak mit kezdeni használt táppal...
felesleges már 10x elmondtam neki vigye vissza kérje vissza a pénzt azt vegyen máshol
Ne légy már ennyire lúzer ba+ és ne fárassz, garanciális javítást csak a qrva garpapíron lévõ szervíz végezhet... <#smile>#smile>
Saor Alba
Jelenleg az foglalkoztat hogy szereztem 55ért egy Gainward 8800 gts 640 mb os verziot 1,1 ns os super ramokkal felszerelve... 😄 (1,4 ns a referencia..). Jó ár nem? 😄
B**dm*g most te vagy a <#lama>#lama>, tudni illene hogyha a tápot felbontják elszakad rajta a matric és nincs rá gari ha visszaviszik az asushoz...amugy sszemkezdem leszarni a garit...ha elromlik ez a táp még 1 indok h vegyek egy másikat 😄 majd kikönyörgöm anyucitól 😄... õ is függ a géptõl szal nem lesz nehéz...
Vidd vissza! Többször nem mondom! <#ejnye1>#ejnye1> <#wink>#wink> <#vigyor>#vigyor>
Hadd szívjanak vele...
Hadd szívjanak vele...
Saor Alba
Jó az 3 hétre... Mi az hogy ugrik a garid? Milyen ultrabéna boltban vetted? <#vigyor5>#vigyor5>
Saor Alba
Nem adnak csak codegen 350 wosat 😄 Másrészt meg megtudják csinálni csak ugrik a garim...
futtatok eeeen! 😄 naponta tobbet is meg van olyan ad-aware-em is, azt is futtatom, sot, letoltottem valami olyan irtot vagy keresot, ami kimondottan ezt a startpage akarmit keresi, de az se talal semmit.
total kifogytam az otletekbol, mar magamhoz kepest is annyi mindent probaltam meg, hogy.. 😄 szoval nemtudom, lehet ki kene hivnom egy szamitastechnikust. mert ismeros sajnos nincs akozelben aki ert ehhez. errol tudtok valamit mondani, mennyiert jonnek ki vagy csinalnak valamit?
total kifogytam az otletekbol, mar magamhoz kepest is annyi mindent probaltam meg, hogy.. 😄 szoval nemtudom, lehet ki kene hivnom egy szamitastechnikust. mert ismeros sajnos nincs akozelben aki ert ehhez. errol tudtok valamit mondani, mennyiert jonnek ki vagy csinalnak valamit?
Na és akkor dísznek van a nod32? <#smile>#smile> Miért nem nem futtatsz egy tesztet?
Saor Alba
sziasztok
nemtudom jo helyre irom-e, most vagyok itt eloszor 😮 nade..
lenne egy kis problemam, es mivel en abszolute nem ertek a szamitogepekhez, talan ti tudtok segiteni. pannon mobilinternetem van, ami egyszer jo, egyszer nem, de most eppen mar harom napja nem tudok vele mit kezdeni. tudok csatlakozni, de amint csatlakozom jelez a nod32, hogy a trojan startpage betorni keszul es hogy megszakitom-e, en pedig megszakitom. az internet megy, vagy fel percig, vagy egyig, de aztan egyszeruen leall es nem szamolja tovabb a kis szamitogep ott lent, hogy fogadna vagy kuldene bajtokat. szoval amig szamolja, akkor sem eleg gyorsan, utana megall. amig szamolja, pl, be tudok jelentkezni msn-re, de nem tudok irni senkinek es nekem sem tud irni senki. kerdes, hogy lehet-e koze a virusnak ( amit, igen, lehet, hogy hulye vagyok, de a legutobbi jelzesnel mar nem szakitottam meg, szoval gondolom most meg van fertozve a gepem, nagyonjo... okos vagyok tudom 😄 ) ahhoz, hogy nem mukodik rendesen az internetem? nem a modememmel van baj, mert mas gepen mukodik, szoval mindenkeppen a szgep a hibas. koszonom elore is, ha tudtok valamit mondani.
nemtudom jo helyre irom-e, most vagyok itt eloszor 😮 nade..
lenne egy kis problemam, es mivel en abszolute nem ertek a szamitogepekhez, talan ti tudtok segiteni. pannon mobilinternetem van, ami egyszer jo, egyszer nem, de most eppen mar harom napja nem tudok vele mit kezdeni. tudok csatlakozni, de amint csatlakozom jelez a nod32, hogy a trojan startpage betorni keszul es hogy megszakitom-e, en pedig megszakitom. az internet megy, vagy fel percig, vagy egyig, de aztan egyszeruen leall es nem szamolja tovabb a kis szamitogep ott lent, hogy fogadna vagy kuldene bajtokat. szoval amig szamolja, akkor sem eleg gyorsan, utana megall. amig szamolja, pl, be tudok jelentkezni msn-re, de nem tudok irni senkinek es nekem sem tud irni senki. kerdes, hogy lehet-e koze a virusnak ( amit, igen, lehet, hogy hulye vagyok, de a legutobbi jelzesnel mar nem szakitottam meg, szoval gondolom most meg van fertozve a gepem, nagyonjo... okos vagyok tudom 😄 ) ahhoz, hogy nem mukodik rendesen az internetem? nem a modememmel van baj, mert mas gepen mukodik, szoval mindenkeppen a szgep a hibas. koszonom elore is, ha tudtok valamit mondani.
Nehéz dió, mert mûszakilag úgy tûnik rendben a táp csak a venti b@szakszik... Ha behal a venti kicserélnék végre? Házilag megtuningolod, lehet hogy vesztesz vele, mert ugrik a gari és a táp késõbb is tönkremehet... Légy má' erõszakos. Adjanak egy ugyanolyan teljesítményû tápot a javítás idejére.
Saor Alba
Vagy egy másik megoldás: Belülrõl ragasztasz 2 oldalú ragasztóval egy ventillátort a táp szellõzõnyílására, sajnos jobb ötletem nincs.
De ez buziság, hogy a bolt nem tudná megcsinálni...
De ez buziság, hogy a bolt nem tudná megcsinálni...
2 hónapos a cucc.. nem kéne félnem hogy elvesztem a garit?
Én még soha életemben nem találkoztam olyan ventillátorral, ami rögtön megfõtt volna. Eleinte berreg, serceg és utána lassan hal meg, de nagyon lassan. Én a te helyedben beletenném a Revoltec ventillátor, nekem is ilyenek vannak a gépemben. Az egyik több mint 3 éves és semmi baja nincs.
(Az én tápomban forrasztott Revoltec ventillátor van.)
(Az én tápomban forrasztott Revoltec ventillátor van.)
Nekem a következõ lenne a problémám.
Az LCD monitoromhoz hozzá szeretném kötni az Xboxom (360), és a számítógépemet is.(természetesen nem egy idõben akarom használni mindkettõt). Mivel a monitoromon csak egy VGA bementet van, ezért keresek valamiféle kábelt, ami a monitor bemenetbõl , egy DVI és egy 15 pines-é alakítja , vagy az is elég ha csak 2db 15 pines.
Létezik-e egyáltalán ilyen kábel? Ha igen, hol tudnék ilyenre szert tenni?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Az LCD monitoromhoz hozzá szeretném kötni az Xboxom (360), és a számítógépemet is.(természetesen nem egy idõben akarom használni mindkettõt). Mivel a monitoromon csak egy VGA bementet van, ezért keresek valamiféle kábelt, ami a monitor bemenetbõl , egy DVI és egy 15 pines-é alakítja , vagy az is elég ha csak 2db 15 pines.
Létezik-e egyáltalán ilyen kábel? Ha igen, hol tudnék ilyenre szert tenni?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
ma vettem egy 20colos wide samsung monitort, és egyenlõre 2 problémám van vele:
-áttettem a képernyõ dpi-beállítását 96ról 120ra, és igy a tálcán levõ ikonok konturjai elvesztek, homályosak
-az sg.hu-ból csak egy csík látszik, 2 oldalán nincs semmi (nem veszik el tõle semmi az oldalból csak zavaró)
bármelyikre tudtok megoldást, mondjátok!
köszi
itt egy kép a hibáról, jó nagy felbontásban
-áttettem a képernyõ dpi-beállítását 96ról 120ra, és igy a tálcán levõ ikonok konturjai elvesztek, homályosak
-az sg.hu-ból csak egy csík látszik, 2 oldalán nincs semmi (nem veszik el tõle semmi az oldalból csak zavaró)
bármelyikre tudtok megoldást, mondjátok!
köszi
itt egy kép a hibáról, jó nagy felbontásban
Nos?
Pontosabban 2110et
Most googlen megis találtam a cuccot furi hogy most látom csak 1200 rpm es mig most az everest 2090 rpm et jelez ki a tápegység hütõjénél...
Revoltec hûtõ
Revoltec hûtõ
Sziasztok!
Proci tuning meglesz majd hétvégén megcsinálom elmagyarázták hogy kell 2600 mhzre huzom majd.
Most viszont kedden meglett tesztelve a tápom amire ugye irtam hogy hangos meg zörög meg minden. Naszal beszéltem a bolttal és azt mondták hallják hogy zörög a tép kissé nem annyir hangos de attl még zörög... És most 4 lehetõségem van:
1) Bolt szerint visszaküldhetem asusnak a tápot lehet lecserélik lehe nem a garis csarét õk döntik el nem a bolt... viszont akkor 3 vagy több hétig nem lesz gépem (inkább 3 hét). ÉS az hosszu idõ ... nagyon :S
2) Leszarom a garanciát és belerakatok egy Revoltec ventit ami világit meg minden és áll halk is.. olyan 2200 ft... Csak azt mondták hogyha valami folytán a táp elromlik a közeljövõben vagy pl éppen "nem szereti" a ventit akkor elromolhat és kidobtam az ablakon tizenezret... Amugy nem forrasztanának hanem külsõleg látnák el tápról árammal és beleraknák a régi helyére.
3) Karácsonyra SE mobil helyett kérek egy corsair 450w tápot (aért ezt a drágát mert 20 van karira nekem és hamár veszek tápot mellé ugyse jön ki semmi értelmes) (Ezt a megoldást nagyon nem szeretném).
4) Leszarom az egészet igyhagyom ahogy van...
Mit tegyek? A bolt aztmonta végül h a tápnak bár hangj van tökéletesen funkcionál...
Proci tuning meglesz majd hétvégén megcsinálom elmagyarázták hogy kell 2600 mhzre huzom majd.
Most viszont kedden meglett tesztelve a tápom amire ugye irtam hogy hangos meg zörög meg minden. Naszal beszéltem a bolttal és azt mondták hallják hogy zörög a tép kissé nem annyir hangos de attl még zörög... És most 4 lehetõségem van:
1) Bolt szerint visszaküldhetem asusnak a tápot lehet lecserélik lehe nem a garis csarét õk döntik el nem a bolt... viszont akkor 3 vagy több hétig nem lesz gépem (inkább 3 hét). ÉS az hosszu idõ ... nagyon :S
2) Leszarom a garanciát és belerakatok egy Revoltec ventit ami világit meg minden és áll halk is.. olyan 2200 ft... Csak azt mondták hogyha valami folytán a táp elromlik a közeljövõben vagy pl éppen "nem szereti" a ventit akkor elromolhat és kidobtam az ablakon tizenezret... Amugy nem forrasztanának hanem külsõleg látnák el tápról árammal és beleraknák a régi helyére.
3) Karácsonyra SE mobil helyett kérek egy corsair 450w tápot (aért ezt a drágát mert 20 van karira nekem és hamár veszek tápot mellé ugyse jön ki semmi értelmes) (Ezt a megoldást nagyon nem szeretném).
4) Leszarom az egészet igyhagyom ahogy van...
Mit tegyek? A bolt aztmonta végül h a tápnak bár hangj van tökéletesen funkcionál...
Az teljesen jó úgy. 1,5x-est célszerû állítani kevés ramnál. Ha van elég ramod, akkor meg célszerû kiiktatni. 4GB-nál én már ki is kapcsoltam a pöcsbe.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Köszönöm! arra lennék kíváncsi hogy nem tudok nagyobb teljesítményt elérni ha én állítom be?
az a segítség: ha alapon hagyon hogy a windows kezelje
Segítséget kértem ha nem tudsz ne írj!
Sziasztok 1 GB ramnál mekkorára rakjam a lapozófájlok méretét?
Ezt írja ajánlott: 1534 mb
Foglalt: 768 mb
Köszi elõre is!
Ezt írja ajánlott: 1534 mb
Foglalt: 768 mb
Köszi elõre is!
Ha most másol, +5% ajándékba... :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Majd beleszerkesztjük a hihetetlen történetekbe a viasaton...