!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Slipy az hogy mások meddig tudták tuningolni az nem jelenti azt, hogy a te hardvered is bírni fogja
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van 1 Sapphire X800GTO2õm BIOS flashelve és nem tudom rendesen húzni....Va rajta 1 Zalman Vf700 alcu hûtõ. Megnéztem PH-n 1tesztetés ott láttam h 535/550MHz-re fel lehet húzni. Gondoltam kipróbálom az ATi Tray Tools-szal de ahogy elfogadtam azon nyomban lefagyott a gép aztán újraindult. Mit tok ilyenkor tenni?
Elõre is THX a segítséget!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Net van elvileg, ping megy bárhová, viszont web alapú lapok nyemá'.
Szal böngészõben csak minden 4-5. próbálkozás után jön be a lap.
Modem, router reset, szûrõ csere, mindegyik gépen ez a hiba...
IE, firefox, oprea, tökmindegy...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Valamivel még így is stabilabbank érzem, mint akkor mikor elõször írtam.
Qwerty4
prime95 25.5
orthos
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Remélem ennyivel megúsztam. 😊
Qwerty4
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Qwerty4
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
púúúúú
De a memóriát is teszteld, az is mûvelhet ilyeneket.
púúúúú
Mivel hûtöd a CPU-t, hogy ilyen hideg?
Egyébként nem olyan régi van most fennt, 7.10-es catalyst és a legújabb 7.11.
Qwerty4
Nem tudom mi lehet a hiba, de ha játszom akkor mostanában egy idõ után egyszerûen lefagy, vagyis ha robbanás vagy valami ilyen történik a játékban és azután kékhalál.
Valami ati2dvag fájlt emleget.Játék közben hibák is jelentkeznek, amik bugoknak látszanak, de itt van valahol a gond nálam...
Mi lehet erre a megoldás?<#szomoru1>#szomoru1>
Konfigom:Athlon 64 4000+, ATI HD2600XT, 2 GB DDR2 Kingmax, MSI K9N Neo V2, Raidmax 500W-os táppal.Semmi nincs húzva!
Qwerty4
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
VideoGet<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ezen tudsz youtubeot letölteni
VAgy asszem a Free Download Manager is ki tud szedni flash videókat oldalakról
púúúúú
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
2. progi meg mikor lejött kirakta hogy vírus, úgyhogy le is töröltem egybõl. szóval vmi gáz van mindkettõvel, de kösz hogy mondtál vmit.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
2. Mega Sound Recorder. Igaz hogy evvel nem szerkeszteni kell, hanem a gépen lejátszott anyagot közvetlenül felveszi, az általad beállított paraméterek alapján.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
@ Hellomarci
1. olyan amivel a youtube-n lévõ videókat vmi videó formátumban tudnám leszedni,
2. egy vmi videószerkesztõs, filmvágós progi amivel hogyha egy videót berakok mondjuk pl. amit youtube-ról letudnék szedni, 1.progival, akkor külön csíkba rakja a videót és annak a hangját amit esetleg a hangot vmi progiba be tudnám rakni pl. nero wave editor és abba elmenteni mp3-ba. lényegébe olya progi hogy a videóklip alól a zenét kitudjam szedni, pl youtube-s videóklip alól, csak ahoz meg olyan progi kell amivel a youtube-s videókat le tudom szedni. szerintem rohadt össze vissza bonyolúltan mondtam el, de remélem van aki megértette, és tud segíteni is.köszi elõre is
Ez tényleg egyszerû, sikerült is!
😊))
Errõl PPéter már papírújságban és sok fórumon is sokat regélt, de még én se értem teljesen.
A "pluszos" lemezeket eleve felvevõkbe találták ki, de abból ezért elöször újraírható jött ki. Meg általában pluszos lemezen állítható a booktype, tehát azt hazudhatja magáról, hogy õ nem írott lemez vagy ilyesmi. Kétrétegû lemezt eleve így lehet csak megírni.
Kétrétegûnél meg eleve a pluszos javasolt, ugyan is a "mínuszosnak" gondjai vannak a rétegváltásnál és egy csomó minen nem eszi meg ezért ...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______