!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Ha vennél a gépbe egy 2.4 GHz-es procit kb 10%-al lennének gyorsabbak a játékok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sziasztok!

Mi éri meg jobban szerintetek?
AMD Athlon 64 3800+ CPU (sAM2/AM2+) BOX
vs.
AMD Athlon 64 X2 4200+ CPU (sAM2/AM2+) BOX?

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Hy!
Gondolkodtam, megkéne oldani ezt a CPu tuning folgot, éshát 2 dolog jutott eszembe. Vagy találok valaki tuning"pro"t aki megtuningolja a procimat, és megfizetem..stb..vagy veszek egy Core2Duo E6600 at ami 2,4 ghz ével sztem elég lenne. Viszont akkor tudnom kéne mennyivel nõne meg az fps em hogy tudjam mennyire éri meg a kiadást. Esetleg van itt vki aki kecskeméti és szivesen eljönne megcsinálni a cuccot (fizetés ellneében...)

Solten
Frissíts BIOS-t, tedd fel a legújabb drájvereket.

Saor Alba

Solten
Nézd meg a videokari ventije mûködik-e. Túlmelegszik: f@szán reboot. Ugyanezt a CPU-nál is.

Saor Alba

Solten
Elõször futtass le egy viruskeresést..Ha nem talál vírust kapd le a gép oldallapját, nézd meg nem-e hardveres hiba.. Kábelek, memek helyükön vannak, tápcsatik be vannak-e dugva. A lapodra rá van-e dugva a 4pines tápkábel (ellenben instabil a rendszer) A 24 pines csati: nem csak 20 pines van csak rádugva az alaplapra... Ha ez is ok, a sajátgép eszközkezelõjében nézd meg nem ütközik-e valamilyen drájver, vagy mûködik-e.

Saor Alba

És hogy tudnám ezt megjavítani???

Légyszi segíts

köszi

SpeedXHUN
Memoria hiba legtöbbször.
BIOS frissitéstõl biztos megjavul.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Peetboy
Oké köszi. Lefuttatom a HDTune-t. A tápkábel biztos jó. Én arra gondolok talán mégis a kölcsönkért régi 20-as winyó állhatott le. Mivel amikor beintdult lehetett tovább csinálni valami t a windows-ban.
Mert ha a Windows-ps winyó állt volna le, + vissza, akkor nem láttam volna folyamatosan a képet a monitoron.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Help plz!
M2n-e Sli alaplap...Az összes usb helyem 2.0-ás az xp mégis csak 1-esnek véli nemtudom felrakni az alaplaphoz adott usb drivert mert kiírja hogy az sp2 miatt nem kell...
Biosban 2.0-nak van állítva...Nem használok hosszabbítót...
Akármit dugok a gépre lassú 1mb/s-el nyomul és így rendes fél óra nagyobb mennyiséget a telómra le/fel pakolni....
Fennvan minden alaplapcucc,be is vannak frissítve,microfoséknál meg nemtalálok semmi lényegretörõt (találtam egy olyat hogy eltávolítom eszközkezelõbõl az usb motyikat és ujrarakom,mert xp néha nemjót rak,de ez sem segített,szabványos usb szarokat lát...)csak azt hogy usb 2-höz pakoljam az sp1-et vagy frissebbet..Fullbefrissített sp2 van a gépen...
Vmi 5let?
Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Üdv all,
két kérdést teszek fel, remélem választ is kapok.Mindkettõ kódalapú weblapszerkesztéssel kapcsolatos,
1.honnan tudok vmi látogató számlálót szerezni???
2. hogy tudom megcsinálni,hogy a kis képre rákattint és egy új ablakba bejön. úgy megtudom csinálni ha fent van a neten, és belinkelem, de ez a gépen van.hiába töltöm fel extra.hu-ra onnan nem tudom belinkelni.
vki help help
kösz

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

David2
Helló!
Az F5V típusó notihoz csak olyan gyári cédét adtak, amin vista 32es driverek vannak, persze oprendszert már nem mellékelték. Felraktam egy xp sp2t, s a driverokat az asus honlapjáról szedtem lenne hozzá.
Minden klappolna, ha menne a hang. Ugyanis mikor feltelepítem a Realtek driverét, mintazene elindításánál ezt írja ki:

Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might npt be a sound device installed on your computer...

Namármost én felpakoltam a Realtek driverét, K-Lite codec Pack is fent van. A gép indulásakor a hangszórók szólnak, tehát azzal sem lehet gond.

Vmi ötlet?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

tarti19
pl.: futtatás dxdiag és a rendsezrmemórát meglesed menyni ír ki😊
és összehasonlítod a kapott eredméynt a régi memória értékével😊

Nem tudom.
Azt hogy tuom megnézni?
tarti19
esetleg nem szállt el valamelyik memóriád ?

A Nod nem talált semilyen virust
Igazából minden be van lassúlva.
tarti19
ennek borzalmasan sok oka lehet, elsõsorban ha csak játékok alatt csinélja akkor lehet driver hiba esetleg a vga melegszik túl , netán szép csomag vírust is beszívtál... vagy nálam volt hoyg vírusírtó futkorászott és mire rájöttem hogy ez volt a gond fél nap eltelt😄

tarti19
Hyper TX 2 nagyon jó választás ha tuningolni akarod és a maga 5K-s árával nagyon kifizetõdõ😊

AlieN911
Persze, az elején még ez lesz, de késöbb szerintem veszek rá egy jobbat..Melyiket kéne??Fogalmam sincs..:S

Honda - The Power of Dreams

Valaki 32703!
tarti19
elbírja😊
és hát elméletileg jkah 775-ös procihûtõ kell a 6850-re is😊 bár ha húzni akarod akkor oda egy másik hûtés kell😊

AlieN911
Hali!!

Olyan kérdésem lenne, hogy a régi (E6750)es procimnak a hütöje rámegy az uj (QX6850)es procimra?? Elvileg 775ös mind2 szal...Meg elbirja a mostani tápom??

tarti19
tarti19

tessen itt tudod letölteni😊 ez pedig mindent kiír a gépedrõlés hamar átlátod

Nyugis
köszönöm az infot! a dxdiag-ot ismerem, parancsorba begépelve, kiadja az adatokat. viszont az everest ultimátumm-ot nem ismerem.. azt hogy kell? mi a menete? légyszives ird már le nekem, hogy hogyan minként.. Elõre is köszönöm!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

tarti19
<#vigyor4>
juj

tarti19
dxdiag
és itt a rendszer típusa a lap neve
de everest ultimátummal mindent megtudhatzs lapról amit nem si gondoltál volna😊

Met
c: leveszed a gépház oldalát és megnézed

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nyugis
sziasztok!

az a kérdésem, hogy parancssorból, milyen parancsal/kapcsolóval lehet lekérni az alaplap tipusát, stb..?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Sziasztok! Az mitõl lehet hogy a gépem az egyik napról a másikr belassul.
Miden játék elkezdett szagatni amik eddig gond nélkül futottak.
Mi lehe a probléma?
Elõre is kössz.
JoeFromHun
Nvidia 8400GS. Érted... csak egy dolog zavar,hogy ettõl az elõzõ konfigom jobban hasított. Egyébként nem játszok a géppel soha. Csak,hogy gyorsabban vágódjanak a programok. Szal egy szó mint 100 az elõzó konfigom sokkal gyorsabb volt 512 RAM-al. Lehete visszavásárolom.
Nah mind1 azért köszi!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

tarti19
p4-es egymagos procitól ne nagyon várj😊
de 2G ram meg a lap amibe 2 magos intel menne az mrá hozna sok gyorsítást, játékok alatt😊 meg progik alatt is de így😊
vga-d milyen?

JoeFromHun
Sziasztok!

Vettem egy Asus P5B alaplapot , tettem bele egy P4 3GHz-es procit és van benne két tök egy forma 1-1 Gb-os KingMax memória.
Na most nem tudom de mióta beletoltam a mindkét RAM-ot,hogy Dualban menjen.. hát semmivel nem lett jobb. Kérdésem az,hogy hol ellenõrízhetõ,hogy valóban dualban megy e a két RAM.
Mert ez így nem sokkal lett jobb mint az elõzõ gépem. Sõt az talán még valamivel gyorsabb is volt pedig az csak egy (2500-AMD AThlon-XP , 512 RAM-al volt).
SZal lehet túl sokat vártam ettõl a config-tól.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Gomber
Helosztok! Ezt hogy lehet megcsinálni?:
Van két winchesterem mind kettõn más op rendszer, elindítom a gépet és mindíg kérdezze hogy melyik vinyórol buttoljon...ezt meg lehet valahogy csinálnI? Elégé fontos lenne!elõre köszönöm szépen ! by by all!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

SpeedXHUN
Futtas le egy memóriatesztet.
Ha azt irja,hogy semmi hiba,akkor menj BIOS-ba és vedd le a memória mhz-et alacsonyabbra

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Sziasztok!

Egy problémával fordulnék hozzátok, ami eléggé bosszantó számomra!
Config: Asus M2N-E SLI alaplap
AMD X2 4200+ proci
2X1GB DDR2 PC800 Corsair Twin Dual ram kit
Asus EAH2600XT videókártya
320GB 16MB cache Samsung Sata2 HDD
LG GSA-4082B DVD iró /ez, most egyenlõre a régi gépbõl maradt/
420W-os táp
A problémám a géppel az, hogy ha a két ram benne van duálban kékhalálozik a gép!
A jelenség eléggé érdekes,mert a játékoknál /NFS Pro Sreet, Call of Duty 4/ semmi gond nincs vele. Viszont,ha elkezdek internetezni a jelenség úgy kezdõdik nála,hogy kiírja,hogy
a mozzila érvénytelen müveletet hajtott végre ezért leáll! Történt már vele olyan gond is,hogy
bekapcsolva volt a gép,és kb. 1-óra idõtartamra semmit sem csináltam vele,majd gondoltam,hogy megint internetezek,és ahogy megpróbáltam megnyitni a böngészõt megint elkövetkezett a kékhalál. Ha kiveszem az egyik ramot a gépnek semmi problémája sincs!
A szervízt megjártam vele,de semmi hibát nem találtak! Ha valakinek volna valami ötlete azt szívesen venném! Elõre is köszönöm!
w77d
sziasztok! egy codec csomag telepítése után nincs hang a gépen! régeben volt egy olyan parancssor, amit beírva majd lefuttatva helyreállt a win hang. nem tudjátok, hogy mi volt ez??

Bandi 18
Hello. Akármelyik vinyó is áll le a rendszer befagy. futtass egy hdtune-t (ingyen letölthetõ). De elõfordulhat hogy a tápkábel volt a ludas nekem is mikor zárlatos lett akkor kattogott és leállt átraktam másikra azóta sincs semmi baja.

Nah mivan mindenki lefeküdt má?

Peetboy
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Az a gondom lenne,hogy:
Mivel a winyóm berakása más gépébe által megkergült a winyóm, UTÁNA nem indult el a Windows nálam. A gépembe tettem még 1 kölcsönkért winyót,ami régi 20 gigás, kicsit zajos(amin nincs rendszer).
Mellette az én 80-as winyómról ment a Windows. (Mert mégis elindult Slaven)
Pár óra után egyszer csak katakolás hallatszott ki az egyik winyóból. Meg leállt a winyó+ újra indult. Addig nem is tudtam mozgatni az egeret.
Aztán be is fagyott az egész. Lekapcsoltam a gépet.
Lehúztam a másik régi 20-as winyót. Újrainditottam és azóta minden rendben megy.

Kérdésem az lenne szerintetek lehetséges,hogy a másik 20-as filmes winyó(amin rendszer nincs) katakolásától fagyott meg a windowsom???
Vagy az én winyóm katakolt és attól fagyott meg a gépem????

Sürgõs lenne!!! Mert ha az enyémn, akkor mindent ki kell irnom dvd-kre.

Ui.: Szerencsére most még jól müködik a winyóm.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Solten
na klassz <#eljen>

Saor Alba

Hixer
jóvan mostmár rendben meg van oldva a probléma... kihúztam a 220 ból a gépet, kivettem az elemet, hagytam pihenni egy háromnegyed órát, majd vissza, nicsak elindult...

de mikor betöltött a windows megint fagyás... gondolom elindult automatikusan ez az EasyTune... szal megint ki az egész, pihenés, össze, csökkentett mód, leszedtem a progit, regisrybõl is mindent ki ami ezt tartalmazta, most pedig csodás zümmög itt a masina... szal kösz mindenkinek, úgylátszik nem elég idõre vettem ki az elemet az alaplapból, vagy mert nem húztam ki a gépet a 220-ból, nemtom, de szerencsére nincs több baj

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

barret
Amelyik mappat megosztod.Tulajdonsagok/megosztas a halozaton/az latszodni fog a tobbi halozatos gepen! Ennyi. Meg lehet osztani teljes vinyot is,de akkor minden elerheto 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

AlieN911
Hali All!

Elöször is Boldog Karit Mindenkinek!!

Olyan kérdésem lenne,hogy 2 gépet összekötöttem LAN-kábellel (crosscable) v. mivel..Egyik gép közvetlen csatlakozik a netre a másik meg az elsõn csatizik a netre..Jo is megy mind2 gépen a net.. File-és nyomtatomegosztás bepipálva volt mind2ön..És hol/hogy tudom a fájlokat megosztani?? Melyik mappa v. mit kell állítanom?? Sehogy se akar sikerülni...Én gépemen berakom a megosztott mappába pl a képet, és tesom azt át tudja a megosztott mappábol huzni a gépére..HELP

Remélem érthetõ volt nagyjábol h. mit szeretnék😊)

inkább csak az írjon a gép ügyében akinek kell vagy utánna éredklõdik!
barret
20-ert ilyet adnak: hasznalt gep.

barret
Miert akarsz nyerni egy oreg gepen?

?
tommyg
40?<#ejnye1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit