!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Be lett állítva a router rendesen? DHCP be van kapcsolva a gépen?

üdv a segítségeteket szeretném kérni. Adott egy smc router (smcwbr14t-g) és egy d-link adsl modem (dsl-360r). A helyi kapcsolat csatlakozva. De netezni nemlehet. Továbá egy másik gépen egy tp-link wifi netezni ottsem lehet. Viszont a telefonomon pedig engedi használni a netet. Amikor rámegyek a javításra azt írja hogy nem sikerült lekérdezni a kapcsolat tcp/ip beálításait. Ha msnre akarok belépni azt írja hogy úgy tûnik hogy a szgép ip címe érvénytelen. Segítsen valaki 2 napja nincs netem csak a telefonon.
Lacee86
Nem fog sokáig tartani. 😊 VGA beszerelése egyik legegyszerûbb mûvelet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Hali! Olyan progit keresek, amivel mp4-gyel felvett hangot tudnék egy picit megtisztítani, feljavítani. Tudtok ajánlani vmi egyszerût?

tigerbácsi
köszönöm szépen a hszeket! :-) ma megpróbálom beszerelni :-) úgysem csináltam még ilyet :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

[HUN]FaTaL
Hát nemtom 3850, 3870 között nem olyan sok a különbség én mégis AA-val játszottam eddig mindent. Igaz az idén még a burnouton kívül semmi számomra jó game nem jött ki😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
persze lehet 3850-el játszani, igazából csak az élsimítás tesz be neki, 4830-nak megse kottyan
[HUN]FaTaL
Azért egy 3850nel még mindig lehet játszani, de persze jobb nála. 😊 Csak most az jön le a HSZedbõl mintha a 3850 egy rakás f*s lenne. 😄

kifli
annyiért 3850-et kapsz annál meg sokkaljobb 😊
[HUN]FaTaL
Annyit röhögve. 😄

Bandi 18
Simán 😊. Iponon pl 23k.

tigerbácsi
ám köszönöm hogy megnyugtattatok.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
akkor megért 15 000-t? 3 év garival mai naptól?

nem tom csak holnap beszerelni, mert pesten vagyok, s Öcsém akié lesz Õ vidéki. :-)

Lacee86
Sok jót olvasni róla, én is valszeg ilyet vennék, ha most vennék VGA-t. De próbáld ki! 😊

[HUN]FaTaL
Fasza kártya, ~20%kal gyorsabb mint a 3870. Ár/érték bajnok, bár mostmár felzárkózott a 4850 is 😄

Bandi 18
A 4830-at Istenítik annyira jó kari 😊. Ár/teljesítményben amikor megjelent verhetetlen volt, sõt még most is az ha jól tuom. De minek kérdezed próbáld ki 😄.

tigerbácsi
sziasztok!

vettem egy asus EAH4830 új videókártyát, teljesen újan, csomagolva garanciával nagyon olcsón. véleményeket szeretnék kérni! játékra szeretném használni.

köszy!

Nyugis
tessék a megoldás a kérdésedre:

Driver neked katt rá!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

HUNMemphis
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy beszereztük a Prototipe nevû progit.Az a helzyet hogy amikor elindítom és betõlti a pályát sárgaság van.Néha néha felvillannak az autók és a járókelõk meg a lövedékek és azt is látom ahogy az ember suhan...
Shapprine HD4870 vidikari van és igazából eddig GeForcosok voltunk szóval nem tudom mit kéne leszedni ehez a karihoz? Catalystot? Oké de az mi? Driver?
Frissítenem kéne vagy a legújabbat leszedni? Van ötlet? Ha kell kép akkor tudok linkelni majd.<#sir>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

kifli
alaplapi hangkarid realtek hd audio?
mert akk állítsd be így:

help pls

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

hi kéne egy kis help. bedugom mindkét mikim és egyik sem szól. pedig nincs lenémítva vagy vmi

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

DJKonya
Csak olyan mint mikor nagyobb fordulatszámon pörög és több levegõt pumpál.

Gyakorlatilag a tápba kéne nyomnia a levegõt nem? mert akkor jól raktam be.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bandi 18
Akkor no para 😊. De ha nem értesz hozzá ne nagyon buheráld, mert zárlatos lesz, vagy ilyesmi és elszáll a géped... Megkenni próbáltad már a zajos hûtõt? A zaj az milyen eredetû úgy értem zörög, kattog, csetteg, vagy csak hangosan búg, mintha nem tudna honnan levegõt szívni?

DJKonya
2 éves és két év garancia volt rá, de az decemberbe lejárt.
Kösz a segítséget.

Bandi 18
Nem kell ahhoz ízekre szedni hogy portalanítsd. Elég egy kompresszorral kifúvatni (én is ezt csinálom). Az hogy hangos lett lehet amiatt is hogy valamit rosszul fogattál oda, vagy ahogy mondod rossz irányba keveri a levegõt. Amúgy nem tudom milyen tápod van, de ha valami márkásabb darab és új a gép akkor a gari elszállt a tápról, mivel azt nem szabad szétszedni...

DJKonya
Sziasztok, nem vagyok nagy számítás technikai zseni így értelem szerûen még nem is csináltam ezelõtt, de most kipucoltam úgy nagyjából gépet mert rohadt sok volt benne a por, mindent csak "felületesen" poroltam le kivéve a tápot, azt szétszedtem és azt kívülrõl belülrõl kipucoltam. Lehet hogy hülye kérdés de most azért lett nagyobb hangja mert tiszta, vagy azért mert netán fordítva raktam vissza a propellert, vagy esetleg mást basztam el?
Köszi elõre is

Hello mindenki! Van egy Toshiba TLP-MT1 LCD projrktorom, es az a baja hogy arnyekot is vetiit, ugy a vetitett kep mint a projektor sajat menuje is arnyekos; mar minden beallitast vegigzongoraztam de semmi... Esetleg lenne valakinek otlete hogy mi lehet a projektorok effele hibajanak a megoldasa??

sgt anderson
Heló!
Olyan problémám lenne, hogy nem mûködik a mikrofonom az msn-ben. 2 géppel is megnéztem, de nem tudok beszélni 1 ismerõssel, én hallom õt, de õ nem hall engem. Maga a mikrofon elvileg mûködik, mert amikor kiveszem a némítást a hangerõszabályzóban, akkor hallom magam, vagy ha pl. Hangrögzítõvel elkezdek mikirõl felvenni, akkor is felveszi normálisan, még amikor az mns Hang és Videó beállításos varázslót végignyomatom, akkor is jelzi a mikit az a zöld csík, hogy mûködik, de mikor élesben menne a hívás ,akkor már nem megy. Tudtok vmit tanácsolni, hogy mit csináljak, hogy mûködjön? Elõre is köszi..

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

kifli
és nincs hely már a winyón? mert akk még 2 részre tudod osztani
Bandi 18
És a szerelõ Bá' odaadta az eredeti wint? Mert ha nem és fizettél neki, akkor tessék visszamenni verni az asztalt. Ha meg nem fizettél érte sz@rd le és tegyél fel egy tört wint, úgy ahogy neked tetszik 😊.

hát igen, eddig nekem is volt mindig min. 2 partícióm, de mivel ezen jogtiszta xp lett így nincs,mert hiába mondtam a "kedves" szerelõbácsinak, hogy legyen...õ ezt nem tette meg.Úgy hogy akkor marad a szívás majd :S

azért kössz! Bandee neked is.
[HUN]FaTaL
genius

setuh
inkabb itt probald...
egyebkent sztem a geniust.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

acsati
vki? <#confused> vagy milyen topikban érdeklõdjek?
Jaja 40Gb még Vistának is elég. Én így váltottam át most XP-rõl. Csak a rendszert és a gameket kellett újratenni.
XP volt takarítva mégis problémázott. Fõleg mivel havonta kellett VGA drivert cserélni, meg a sok install-uninstall, betesz neki.

Lacee86
Hát aki rendszeresen használja a gépét, annál elkerülhetetlen elõbb-utóbb egy Win reinstall. De ezért kell külön partícióra tenni, így viszonylag kevés kellemetlenséggel jár az újratelepítés.

Bandi 18
Normális vírus/spyware irtó legyen fenn, ne rakj fel minden hülye programot meg codec packot, legyen mindig elég hely a C-n. Egyszóval ezt inkább odafigyeléssel mintsem programokkal lehet elérni, de sajna a windóz egy olyan állat ami egy idõ után akármennyire is vigyázol rá belassul, elromlik...

szevasztok!

olyan kérdésem lenne, hogy most vettem nem rég egy új gépet...most még minden szép és jó,gyors nincs semmi gond vele, de egy idõ után mindig lelassulnak. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam? Töredezettségmentesítés,kötet hiba ellenõrzés...ilyesmikre gondolok csak külön programokkal, ha egyáltalán vannak ilyenek.

kösz elõre is

üdv! pero001
Bandi 18
Ez fura. A sata elvileg szabványos csatlakozókkal megy... Max érdeklõdj utána a boltban.

Banyapapa
Meglet mi volt a hiba hogy nem ment satan a sata2es hdd.
Ennek a ecogreen-nek tul nagy a sata dugalj része (mondhatnám kurvalaza), van itthon rengeteg sata kábel de szorosan frankon egyikse marad benne 😞

És mivel oldallapra néz a ki-és bemenet,ha felrakom a oldalát a háznak prutty elis mozdul,oldalap nélkül valahogy sikerült eltalálni hogy jo legyen,ment is marhajol,restartoltam párszor igy,simán indult a gép.

Oldala fel,annyi is let

[HUN]FaTaL
Mondjuk az ilyen összeszerelt külsõ rackekrõl nincs informáicóm. Én spec. értelmét sem látom, hogy miért jobb mint megvenni egy vinyót + egy racket (ugyanezt szerelik egybe és árulják). Utóbbi olcsóbb.

Bandi 18
Akkor csak a lapom régi és ezért kezeli ilyen lassan 😊. Bocs a rossz infóért.

[HUN]FaTaL
HDD 3 mega? 20 megával írok a 2.5" USB rackben lévõ vinyóra. A pendriveom ír 12 megával, szép lenne vinyó olyan lassan írna 😄

Bandi 18
Írás közben ne is álmodj róla szerintem 😄. Jó ha eléri a 2-3 megát. Olvasáskor más a helyzet, akkor felmehet 15-re. (legalábbis nálam ez volt).

NEOreg3
Hello!

Engem az érdekelne, hogy a külsõ HDD-k írási sebessége kb. mekkora USB 2.0-n keresztül?

pénz hiányában itt inkább az olcsóbb, "márkátlanabb" típusokra gondolok😊

remélem azért olyan 15 mega/sec sebességet elér bármelyik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csibusz
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy Usb drivert? mert telefonomat feltörtem és kellet az old driver.. de most meg sehogyse tudom feltörni:S
Shep
Szomszéd vett egy kártyaolvasót azt mondja, hogy szépen beolvassa a kártyáról az adatokat, de nem tudja átmásolni õket a vinyóra. Én nem értek a kártyaolvasókhoz, de gondolom, ha beolvassa akkor menteni is lehetne róla, vagy, hogy mûködik ez mi lehet a hiba oka?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Nvidia, legfrissebb. Gainward (vagymi) 8800 GTS 320.

Amúgy énis a videókártyára gondolok, hogy ott lehet a bibi. Dehát ki tudja a számítógépeknél.

Þór vígi þessi rúnar

FLeT
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Amikor megvettem az ipod touchomat még nem volt otthon netem és egy barátomnál raktam rá a programokat. Most már van itthon netem de nem teszi rá a programokat! (kiírja, hogy installing és akármennyi programot 1 másodperc alatt rátenne, de a touch-on nem jelennek meg a progik!)
Légyszi aki tud gyorsan segítsen!
thanx

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;