64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51204 De ha nem wan portba dugod akkor mit vársz? Ha közvetlen a modemből jön akkor pppoe-re kell állítani a routert, ha egy másik routertől akkor meg asszem dynamicra.
Amúgy kis szakmai dolog, két épületet UTP kábellel a szabvány szerint nem szabad összekötni mert az utp kábel nem földfüggetlen, a két épület földpotenciálja más. -
Aleric #51203 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy van egy mellékház ahova UTp kábelen jön az Internet(ADSL). Bedugom aegy linksys routerbe, nem wan portba. Ha egy xp-s laptoppal akarok netezni, akkor működik, de ha egy vista op rendszerűvel, akkor nem. Ahonnét router jön a vendégházba a net arról a routerrel megy a vistás is.
HA tudtok légyszi próbáljatok segíteni. -
#51202 linksys wrt54g, bár nem a legolcsóbb, de van hozzá fasza modolt fw, és akk kb annyit tud mint egy rohadtdrága fullos router -
tazis #51201 igen most már látom kell ehhez is wifi-s router.
vezeték nélküli megoldásra mit ajánlanátok? jelszó:olcsó legyen -
#51200 helo!
egy kérdésem lenne:
két monitor egy gépre kötve,ugyanazt a képet mutatva tud menni valahogy különböző felbontással? -
#51199 Router nélkül nem, mivel ezek csak vevők, nem adók. -
#51198 Két usb stick-el router nélkül? -
tazis #51197 üdv!
két darab ilyen eszközzel elvileg megoldható net megosztás. a vezeték a router a házhoz szállítás meg a rászánt szerelési idővel ,úgy gondolom nekem jobban megérné.
vélemények,tapasztalatok? -
#51196 tárgytalan, sikerült rájönnöm ^^ -
#51195 És ki a f*sz tartott vissza hogy utánanézz máshol?:D -
#51194 Hi!
Van egy DVD-m amin több hangsáv található.
Átszeretném konvertálni aviba, és az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program amivel kitudom választani hogy melyik hhangsávot rakja be az aviba? -
#51193 sztem akkor csak beszart az érzékelő -
#51192 működik rendben a gép de plusz venti beépítésével is fix 92 fokot mér everest,speedfan is
majd visszaviszem,úgyis garis
lehet csak az érzékelő vacakol
kösz a segítséget -
tazis #51191 na, jól van, akkor neki esek. -
#51190 Akarom mondani a router hosszabb távon megéri :) -
#51189 Hát nem. Rövid távon a router jobb, mivel ahhoz hogy a másik gépen is legyen net, ahhoz annak a gépnek is mennie kell amibe a plusz hálókarit teszed, így több áramot fogyasztasz. -
tazis #51188 elvileg egy plusz hálókártya segítségével meg oldhatnám nem?
csak az nem fér be a videokari mellé:)
az lenne a legköltség takarékosabb nem? -
#51187 Nekem 460-om van, de nem sokban különbözik ettől. -
tazis #51186 nem kell wifi.
ez elég lesz nem?
http://www.wlan-ok.hu/product.php?productid=333&cat=47&page=1 -
#51185 Wifi kell benne? Amúgy SMC-n kívül mindegyik jó (én sokat szívtam velük). Nekem jelenleg TP-Linkem van már 2 éve folyamatosan megy töltök és semmi baja, hálón belül is gyorsan másol 9 mega/sec -
tazis #51184 modem(link)->router(cross)->gép1
(cross)->gép2
akkor így kellene kinéznie?
tudnátok ajánlani routert,olcsó és jó legyen.
köszönöm a segítséget! -
#51183 Szabály egyszerű.
Azonos eszközök között csavart, különböző eszközök között egyenes. A router számítógépnek számít. -
#51182 ITT képen is illusztrálják, hogy milyen szükséges. -
tazis #51181 üdv!
szeretném megosztani a netet két gépre.
Modem(internet)-Router-gép1
-gép2
a router és a gép között milyen kábelt használjak.cross vagy link?
a modem és a router között? -
#51180 De figyelj, ha nem tudja senki, akkor azt várod, h mindenki írja be egyesével, h "Bocs, nem tudom a megoldást."?? -
#51179 hehe XD -
#51178 sztem nincs -
#51177 Igen, áfát akarok le írni csak nincs e valami apróbetűs rész, hogy cég csak a bizniszt veheti meg.
Mondtam, hogy hülye kérdés lesz :D -
#51176 Há marhajó akkor legaláb egy nemtudomra vehete volna a fáratágot valaki, már rég utánanéztem volna máshol én meg azthittem mint szokásosan simán nemvettek tudomást a kérdésemről(nemegyszer fordult már elő velem). -
#51175 cégre is lehet venni bármiet, az hogy small office az asszem azt jelenti hogy több gépre is telepíthető -
#51174 nade most csak az áfát akarod leírni nem? mert sztem akkor gecire mind1, nem fogja azt nézni neked senki...nekem az egész gépem cég nevén van, azt köze nincs az egésznek a számítástechnikához :D -
#51173 én úgytudtam a metilalkoholtól csak vakulni lehet :D
am esetleg egy rendes hangkari segítehet (nem alaplapi), de ebben nem vagyok biztos :) -
#51172 neem a hallásommal semmi baj, de tényleg halkan szól ez a füles... -
#51171 mert ezekből van home, biznisz, small office meg ilyenek :) -
#51170 miért ne vehetne? ezt a kérdést most nem igazán értem, le akarod írni az adódból az egészet? áfát biztos h el tudod számolni -
#51169 Menj hallás vizsgálatra, lehet félig már süket vagy.
Ha tartósan, nagy hangerőn hallgatod fülessel a zenét tutira mehetsz a fülészetre -
#51168 sziasztok!
zenehallgatásra és filmnézésre fejhalgatót használnék. A hangerőszabályzón a csúszka a maxon van de még így sem olyan erős a hang mint szeretném... lehet valahol még ezt állítani? a fejhalgatón sajnos nincs állítási lehetőség (JVC HA-RX300) -
#51167 Hülye kérdés, egy cég (Bt), vehet otthoni használatra home xp-t? Vagy a leg "butább" Vistat vagy 7-et? Ez a kérdés vonatkozik az Office-ra is -
#51166 Hát ezt így nehéz megmondani, lehet hogy valami nem tetszik neki, ha garis akkor szerintem vidd vissza és mondd meg hogy ez és ez a bajom.
De előtte azért ellenőrizd hogy a progi amivel mérted valós értéket mutat-e (próbáld ki másik progikkal) -
#51165 Baszki, most már ha tudnánk a megoldást, akkor se válaszolna senki!