64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#55524 sztem ezt inkább a mobil fórumba kérdezd vhol -
SkylineGTR #55523 hello. egy haveromnak lenne egy telefonos problémája és nem találtam semmi fórumot ezért itt kérdezek hátha. Szóval van egy nokia 5230 érintőképernyős telója t-mobile előfizetéssel, és akart a telón keresztül facebookozni, de a web n walk ezt írja ki neki a : A csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre
ötlet? -
#55522 folyamatosan sípoló vagy váltakozó? azt esetleg tudod milyen bios van benne? itt esetleg megtalálhatod a jelzésnek a hibaokát
mondjuk ez is azt mondja h nincs a ram megfelelően behelyezve, szal akkor cska ram miatt sípol mert kivetted :) -
#55521 akkor csak elfelejt mindent, de bekapcsolni bekapcsol
am elemet ki/be, majd lekötni az áramról TELJESEN és várni egy 5-10 percet a helyes megoldás -
Dean Winchester #55520 kivettem a memóriát de akkor meg ugyanaz csak még egyfolytában sipoló hangot is hallok -
Dean Winchester #55519 köszi a segítségeiteket de ez se jó megoldás :S
kivettem-betettem aztán ugyanaz mint eddig
esetleg az elem lemerült volna??? (~7-8 hónapja kb cserélte egy szerelő az elemet,esetleg az akkor már egy félig lemerültet rakott volna bele?)
még max erre tudok gondolni -
Noodlee #55518 Sry, ezt nem olvastam :)
Amúgy igen, #55517 -
#55517 alaplapi elem ki/be. -
Dean Winchester #55516 jó de érted nem látok semmi a monitoron akkor hogy a f*szba lépek be a biosba ?:D
na ez a bibi :( -
Noodlee #55515 Biosban :) -
Dean Winchester #55514 vga nincs :D csak integrált szarság...
memoriat kivettem és visszaraktam
bios reset azt hol is tudom végrehajtani? :S -
Jana32 #55513 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A problémám a következő: Van egy Acer Aspire 5310 típusú laptopom. Minden előjel nélkül (legalábbis a húgom azt mondja mivel ő nyomta) megadta magát a billentyűzet. Először úgy tűnt mintha beragadt volna vmi billentyű, mert az Y-t vagy az A-t teljesen randomra írta, de mást betű nem működött. Viszont Shift, alt, és társai működtek. Aztán már az sem. Ez pár perc leforgása alatt. Létezik hogy nem romlott el hanem letiltotta magát vmilyen okból? Vagy teljesen megadta magát? Keresgettem és láttam bill-t hozzá 15k-ér, de nemtom hogy az csak maguk a billentyűk, vagy az elektronikája is van hozzá?:S Kérlek titeket segítsetek! köszi előre is!! -
#55512 Sziasztok!
Egy elég különleges problémával küszködöm. Fateromnak van egy web'n'walk stickje amit feltelepített a saját laptopjára még anno. Mostanság én használnám ha tudnám.. Neki egy TOSHIBA laptopja van Windows Xp-vel (és tökéletesen működik a net), nekem pedig egy COMPAQ Windows 7-el. A probléma az, hogy fel tudom telepíteni magát a programját a stick, egészen addig érzékeli is a gép de amint feltelepítettem és használnám már nem....
Van esetleg bárkinek ilyen fajta tapasztalata? -
#55511 mozgasd meg a vga-t, memóriát vedd ki/tedd vissza, ha ez nem segít akkor bios reset, ha ez sem akkor gond van :D -
Dean Winchester #55510 hali!
probléma.: gép bekapcsolom -> visszajelző zöld-piros lámpácska bevillan, dvd író mükszik rendesen de a monitoron nem folyamatosan villog a zöld led-ecske szóval nincs kép!
bekapcsoláskor a jellegezetes felsípoló hangot sem hallom :(
bárkinek bármi észrevétele,javaslata,ötlete,tippje van azt szívesen hallgatom :) -
EnxTheOne #55509 Sziasztok, lenne egy problémám.
MP4-böl szeretnék AVI-t csinálni, letöltöttem egy programot (Pazera MP4 to AVI). 3-5 fájlt sikerült megcsinálnom, de utánna nem megy. Valami olyasmit ir hogy valami "not implemented". És hogy tötlsem le a legujabb FFmpeg-et valami SVN-röl. -
#55508 Állítsd be, hogy DVD-t akarsz írni. -
#55507 Kép a jelenségről:
-
#55506 Üdv!
Elég nagy problémám van, mégpedig: van 1 dvd íróm, még nincs 2 éves. Eddig tökéletesen tudtam vele írni DVD-ket, duplarétegűt, meg szimplát is, gond nélkül. A legutóbbi DVD-met tegnap írtam ki akkor még minden rendben volt. MA meg megpróbáltam kiírni egy 8 gigás játékot, és a Nero 700MB-osnak látja az elvileg 8 gigás dvd-t!!! Próbáltam másik ugyanolyan fajtájú dvd-vel, azzal is ugyanaz van, próbáltam 4.7 GB-os másfajta DVD-vel, azzal is ugyanaz a gond, hogy 700 megásnak nézi. Más programban meg egyszerűen azt írja mindenre, hogy a dvd nem írható. WTF? Befosott a DVD íróm?
valaki pls help, hogy most téll befosott vagy vmi bezavarhat, esetleg megoldható? -
#55505 túl sokat nem lehet hozzászólni, vagy konvertálod, vagy megtanúlsz kezelni vmi egyszerű vágó progit, még ha full hülye vagy angolból akkor se nagy ördöngősség kettészedni egy filmet, max többször próbálkozol :) -
krysztasz #55504 PLEASE 55493 segítsetek már köszi -
#55503 ne vágd le, én úgy emlékszem h simán rá tudod dugni és nem zavarja a dolog, ha nem akkor tényleg átalakító kell
am igen, ha nem pwm-es akkor fullon megy a venti -
Angel309 #55502 akkor elvileg fullon megy a venti igaz? csak az a gáz hogy az alaplapon a csatlakozót körülveszi a müanyag azzal mit csináljak vágjam le? -
#55501 3pinest is rádughatod a 4 pines helyre, elvileg működni fog -
Angel309 #55500 pwmes ventit keresek 8-9 cm.. vagy átalakítót pwm to 3 pin vagy molex -
vamosgabor #55499 A bios single channellel jelenkezik be (POST SCREEN) a ramok egyforma színű slotokban (az alaplap lírása szerint). Nem lehet a biosban túrkálni ezügyben? Kösz: Gábor -
Angel309 #55498 szevasztok lenne egy nehéz kérdésem vantilátor ügyben, tudtok olyan ventilátort (8-9cm) aminek a csatlakozoja nem olyan 3-as hanem 4-es? és a 4-esből se arra gondolok amilyan pl a dvd meghajtón van stb. hanem ugyan olyan kicsi kéne minde a 3-as csak 4-esben. érthetöbben nem tudtam leírni... remélem valaki tud segíteni. Elöre is köszönöm. -
vamosgabor #55497 Ja és egyforma színű slotokban vannak a ramok, ahogy az alaplap leírása
szerint. -
vamosgabor #55496 Három harverteszt mutatta ki,hogy single chanell, valamint a BIOS bejelenkezésénél a POST menüben is single channenlt ír ki.
Nem kell-e valamit a BIOS-ban beállítani? -
#55495 honann tudod h nem megy duálban? jó slotban vannak? -
vamosgabor #55494 Segítség!!! Miért nem megy a gépem dual chanellben.
A konfigom: Alaplap: GA-EP35DS4 (Giga-byte)BiosF6 Ram:800Mhz 2x2GB KLDE88F-B8HS5 (párban) Proci: Intel(R)Core(TM)2DuoCPU [email protected]
-
krysztasz #55493 Hello
Lenne egy problémám kazettáról venném át a lagzit a gépre az rca dugón keresztül.A winfast pvr2 2.0.3.28. programmal avi formátumban de a felvétel 20gb-ot foglal a gépen pedig még csak 1h vettem fel.
Ha dvd vagy mpeg2 kiterjesztésben veszem fel akkor meg az a problémám ,hogy nem találok egy magyar programot amivel könnyen megtudnám vágni a filmet 2darabba hogy ki tudjam írni dvd-re(dvd v. mpeg2 formátumban 9gb 4h).
Nem akarnám konvertállni se.
Abban kérném valaki segítségét, hogy hol tudnám beállítani a programban (hogy kisebb legyen a formátumnak a mérete de a minőség ne romoljon?
valami egyszerű vágó programot is ajánljatok már magyarul mert azt se találok ami mpeg-t vagy dvd formátumot tud vágni?
Válaszotokat köszi előre is -
#55492 Help!
Szerintetek mi lehet a baj,hogy csak egy magot ir minden,az eszkozkezelo meg rendesen irja,de most az everestben pl mag helyett dioda lett nem ertem az egeszet, 1 hetes laptop...
-
#55491 Sztem 60-65 körül. -
#55490 sziasztok! Van egy konfigom:
proc: intel core 2duo E8200 2666 mhz
memória: CSX 2x2048Mb DDR2 800Mhz CEC FAN KIT
alaplap: gigabyte ga-p35-ds3
vidkari: gigabyte geforce 8800 gt
Coolermaster ház RC 331 KKN1 Gp elite benne 2 zalman házhűtő
samsung dvd író
TÁP!!! Corsair VX450W
kb 2 éves, használt, vinyó nélkül(mert azt megtartanám)
szerintetek mennyit ér ez a konfig? köszi előre is:) -
Noodlee #55489 Jobban jársz, ha kerülöd az AGI slotos lapokat, mert csak bajod lesz vele. -
Noodlee #55488 "Az elsõ AGI-k 478-as lapokban voltak, az integrált intel VGA kiváltására, s csak néhány típusú AGP-s VGA-t fogadtak" -
#55487 Naaaaaaa...kicsit utána néztem ám xD
"The AGI [ASRock Graphics Interface] slot is a special design that only supports compatible AGP VGA cards. For the information of the compatible AGP VGA cards, please refer to the “Supported AGP VGA Cards List” on page 8 and page 9. " -
Noodlee #55486 Nem -
#55485 Amúgy ehez is jó lenne?