64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#55604 Velemenyezem, hogy ez valami vga hiba, ha az egerkurzor mozgathato de a kepernyovaltas mar nem tortenik meg. Cserelj VGA drivert, ellenorizd a VGA homersekletet stb.
Persze ez csak egy tipp latatlanban, de talan a legvaloszinubb ez a hiba lehet a leirtak alapjan. -
Zaicev #55603 Üdv mindenkinek!
Olyan problémám volna, hogy időközönként teljesen lefagy a számítógépem képernyője, azaz csak az egeret tudom mozgatni semmi más nem reagál, és amikor az eszközkezelőre váltok a CTRL, ALT, DEL, kombinációval akkor fekete képernyő, és marad a reset gomb. Win 7-es 64 bites rendszerem van, és ez a hiba böngészésnél fordul elő, főképp a Facebookon, online játék közben. Van amikor magától ismét elindul, de azután ismét totál lefagy. Vírust kerestem, de semmi, az oprendszer sem régi. Előre is köszönöm. -
kokuti #55602 Meg lett a baj.Köszönöm Jakuza.A VGA Driver okozta.Lecseréltem csak drivere és jó. -
DJviolin #55601 Adott egy USB 3.0-ás mobil vinyó, egy USB 3.0-ás kábel és egy USB 2.0-s laptop. Ezen összeállítást minden további nélkül összedughatom, vagy kell egy 2.0-s kábel, hogy az USB 3.0-s vinyómat 2.0-s sebességgel használva rádughassam a laptopomra? Még nem vettem meg a mobil vinyót, csak előre érdeklődök.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
syberia2 #55600 na, igen -
sanya200 #55599 Lemaradt:(
Van egy külső hdd-m de a kondíciója már csak 52%, pedig max fél éves ha van.Ezzel lehet valamit csinálni?Pl teljes formázás...stb.Lehet én basztam el nem tudom, szoktam róla filmet nézni, meg néha játszani, de nem hiszem hogy ez lenne az oka, mivel nem sokban különbözik a belsőtől, csak a sebességben meg abban hogy usb-s.Egy samsung g2 portable 320-as vinyóról van szó.A belső hdd müködési ideje 368 nap, és annak az ég egy adta világon semmi baja nincs, egy gyenge szektor sincs rajta.A külsőn van 92. -
sanya200 #55598 bocsi elírtam 2,1v kell neki, biosba 1066-ra és auto-ra volt állítva a fesz, de nem hiszem hogy ez lenne a gond. -
sanya200 #55597 1,2v-ra van állítva.A ramra az van ráírva hogy annyi kell neki.
Corsair 8500c5d-1066.A lap támogatja a ramokat utánanéztem.Meg eddig nem volt gond.Most vagy az van hogy nem szereti ha mellé rakom a másikat is, vagy szar az új ram.Mindkettő tök egyforma totál ugyanolyat vettem mint ami a gépben volt, csak méretben különböznek.Most 2x1gb és 2x2gb van a gépben.De akkor is kék halálozik ha csak a 4gb van benne.Most megpróbálom azt hogy kiveszem az új ramokat és a régivel hajtom 1-2 napig, ha nem lesz gond akkor szar az új ram. -
#55596 nem mind1 :D -
#55595 Rosszul irtam az +0.1,+0.2 V akart lenni. -
#55594 Probalj plusz feszulteseget adni a RAMjaidnak +1,+2Volt korul es ugy is teszteld mik ugy a tapasztalatok, megmarad e a kek kepernyo. -
sanya200 #55593 Egyébként ezek az árak, hát ez beszarás,a black dragon 4gb dd3 mindössze 14000ft.Nekem még ddr2-van és nekem a duplájába került ugyanez a mennyiség.
És nem olyan rég, most januárba vettem, a 4gb corsair Dominator 8500c5d 27000ft-ba volt, plusz a kiszállítás. -
sanya200 #55592 Gyerekek nekem tudtok segíteni, nekem is kék halál gondom van.De nekem ennél kicsit változatosabb.Lentebb van kép is.Van hogy vga-ra utal de valamikor meg a memóriára.
Egyébként meg rájöttem hogy kokutinak mi a gondja,mivel geil black dragon memóriát vett az amd-s alaplaphoz, ami nem kompatibilis vele, valószínű ez a hiba oka.Ezek a ramok csak corei5 és i7 procikhoz valók.Legalábbis iponon ki van írva hogy nem kompatibilis amd lapokkal.
ipon -
#55591 Ez egy directxes hiba, amit altalaban a VGA okoz.
Esetleg videokartya driver csere. -
kokuti #55590 Aki tud segíteni miért jön be minden 10perc után BlueScreen, azt kérjem írjon.Elöre is köszönöm -
kokuti #55589 -
kokuti #55588 Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a gépem állandóan BlueScreen képernyőt ad, mit lehetne ezzel kezdeni? -
Noodlee #55587 Mármint előlapját? -
syberia2 #55586 Hello
ilyen fujitsu esprimo p 2560 hátlapját hogyan kellleszedni?
-
csucsu1969 #55585 Nagyon szépen köszönöm!!!!!Szia!! -
Noodlee #55584 Itt vannak a hangjelzések
Innen ki tudod nézni, hogy a te BIOSodhoz melyik jelzés tartozik, illetve mit jelent. -
#55583 Azt hogy kinyomtatja milyen színnel nyomtatja? -
#55582 Nah mar megoldottam csak a fekete volt beszaradva -
#55581 Hello, ma akartam nyomtatni par oldal szoveget es a World-bol berakom hogy nyomtasson , beveszi a papirt , ugy csinal mintha nyomtatna de tiszta feher lap jon ki, ha tesztnyomtatast teszek a programbol azt kinyomtassa:| de ha Word vagy pl. Jegyzettombol akarok nyomtatni feher lapot nyomtat , tudna valaki segitni ? -
csucsu1969 #55580 Sziasztok!!Már megőrülök mert kék halálom volt elvittem a gépet egy szervízbe(de minek)azt mondták hardver baja nincs talán a vinyó rossz!Kicseréltem és nem megy semmi még a boot-tábla sem jön be!Ha bekapcsolom egy hoszú folyamatos sípolás utána szünet és megint sőt ki sem lehet a gépet kapcsolni csak áramtalanítással.Már kivetem és átmozgattam minden egységet még sem jó!!Lehet hogy alaplap problémás lesz!Lécci segítsen valaki,előre is köszi!! -
sanya200 #55579 Sziasztok.
Egyre gyakrabban kapok mostanában kék halált, leszedtem a bluescreenwiver-t de én nem igazán értem hogy mi mit jelent.Kibogozná nekem valaki a hiba okát?
-
ba32107 #55578 Sziasztok, van egy bluetooth egerem (logitech M555B). Kb mióta megvettem, azóta szórakozik velem....... gép bekapcs után 5 perc mire felismeri, ha lerakom készenlétibe és visszakapcsolom, akkor egyáltalán nem ismeri fel. Most tegnap teljesen meghalt. Nyolcadszori újraindítás, egér ki-be kapcsolás, connect gomb nyomogatás, és driver reinstall után sem hajlandó működni. Akksi frissen töltött.
Kicsit zavaró, hogy 10 ezer forintos egérről van szó, és használhatatlan.... van ötletetek? -
#55577 Sziasztok!
Adott egy következő típusú laptop: HP Compaq 615, és az a probléma vele, hogy egyszer működik a webcamerája (MSN), egyszer meg nem. Mintha nem érzékelné, hogy van webkamerája. A windows úgy érzékeli, hogy megfelelően működik az eszköz. Van valakinek valami ötlete? -
SkylineGTR #55576 A DVD-be kéne tv tuner,mint a hordozhatókba. mert nem tv-nk van hanem egy monitor ami egy kameràhoz van, ès a videót rádugtuk a monitorra, a videóra pedig egy kis szoba antennàt, és tudunk rajta tv-t nézni. csak kéne egy DVD lejátszó, hogy filmet is tudjunk. És azért gondoltam ha van olyan DVD amibe van tv tuner akkor arra lehetne az antennát dugni, meg filmet is lehetne nézni, nem kéne külön a videó ahoz, hogy tudjunk tv-ni. -
#55575 Mér, mindegyikre külön kell? o.o Amúgy HD5750. -
#55574 Az ATI markajel identol megszunt es AMDnek nevezik a videokartyaikat is.
Tehat az elso linkrol az AMD illetve ahogy irtam az ATI driverek tolthetok le. -
WinStar #55573 videókártya márkát írj,ne processzort.És az Ati része az Ati úgy tudom...ezért kel laz AMD-ről letölteni...szóval videókártya nevet írj....mivel elég sok fajta van. -
#55572 Az AMD az nem a processzornak a fajtája? Me nekem Intel van. -
#55571 A videkartya tipusat azert nem artott volna leirni. :D
Ha AMD (ill ATI) akkor innen toltheto : http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx
Ertelemszeruen nem mindegy, hogy 32 vagy 64 bites e a Windows 7.
Ha Nvidia :
32bites win7-hez
64 bites win7-hez -
#55570 Sziasztok
Videókártya drivert kéne frissítenem a gépemen mert már 1 éve nem volt, de nem tudom, honnan kell és mit letölteni hozzá. Windows7em van. -
#55569 ?????
Minek kellene a DVD lejatszoba antenna zsinor, hogy a TV-n a filmet is nezni tudjatok ?
Osszelehet kotni oket mashogy is (pl scart,rca stb) es az A/V savon lejatszhato ugyanugy barmi.
-
SkylineGTR #55568 Szevasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy van e olyan nem hordozható asztali DVD lejátszó amibe lehet antenna zsinort dugni, ès úgy mint a videóval lehet tv-ni?mert van egy monitortunk, amibe a videót bedugva tudunk 3 tv adót fogni, és ha lenne ilyen DVD lejátszó, akkor lehetne filmet is nézni rajta. Tudtok ilyenről? Vagy esetleg olyat lehet hogy a kis hordozhatót ràdugni vhogy monitorra ès azon nézni a filmet? vagy még van a DVD videó kombó lejátszó az a legegyszerűbb, de azok 20körül vannak, és próbàlunk olcsóbban kijönni. -
Noodlee #55567 Hiho.
Úgy néz ki, hogy elfáradt egy vinyóm.
1 TB 3 felé partícionálva, most csak 1 partíciót lát, és azt mondja, hogy nincs megformázva.
Van valami ötlet, vagy végképp elszált a partíciós táblám? :(
Nagyon nem örülnék neki, mert ezen a vinyón volt az összes zeném! -
WinStar #55566 Sziasztok.Olyan gondom lenne hogy beraktam ma egy 2.4-es Dual Core processzort,Ati HD 2600-as videókártyával,és van hozzá egy Codegen 300 W táp.És ha bekapcsolom nem jön kép a monitoron+ha egnyomom pl. a DVD író gombot hogy adja ki a lemezt(mert folyamatosan világit)akkor nem adja ki,de a gép amúgy elindul.
Lehet hogy kevés neki a 300W táp?Vagy mi lehet a gond? :S -
galik #55565 Sziasztok!
Biosfrissítéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Az új procit/core2 quad Q8300/ nem ismerte az alaplapom. A bios frissítés megtörtént és véleményem szerint sikeresen, nem füstölt el a vas :D , de most sem megy az új proci, rendesen felismerte már a bios. Bootolási folyamat elég nehezen ment ÉRDEKES most már bootol sőt már a windows 7 is betöltődik előszőr nem, sokadszorra már betöltődik és most már megy a gép kb 5 percig, de a vége mindig ugyanaz KÉKHALÁL. A régi procival minden faxán megy. Hibás a proci? Na gondoltam kipróbálom a másik gépen ott sem ismerte fel ott is bios frissítés ott is simán ment minden, de a windows betöltésénél kb a félúton újra indul a gép. szóval 2 gépről volna szó. Bocsánat a hosszú irományért.