64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#209 IP címeket mit adtál a 2 gépnek? Egyébként az ADSL-hez szükséges protokol külön-külön letiltható a hálókártyák beállításainál... -
#207 SVCD szeretnel ki irni??? -
#205 Én ERRE memtestre gondolok... -
orkenyid #204 Milyen memtestet?? A POST-nál?? Ott minden rendben van -
Zepp papa #203 Már megint fontos kösz a tippet de én a winyómra gyanakszom mert nagynehezen feltettem a winxphome-t utána leformáztam legalábbis akartam és aztmondja hogy formázhatatlen.
-
Pp #202 Köszi , be is kapcsoltam a tulirási engedélyezést mégsem engedi.Tehát valami más a probléma. -
SATAN #201 Nekem a BloodRayne nevű játékkal van gondom, ugyanis indulás előtt config ablakot ad be, ha directx beálításokkal próbálom elinítani hardware vertex-et hiányol, ha openl-el, akkor meg hiba miatt a játék leállt hibaüzenetet írja ki. Ha tud valaki, lécci segítsen! -
#200 Ha fontos hanem, nekem szar RAMoknal tortent regebben pont ugyanez a hibauzenet. -
Zepp papa #199 már megy nem fontos. -
Zepp papa #198 Helo valaki tudna segiteni az a problémám hogy most állítottunk össze egy új konfigot és telepiteném rá az oprendszert. A winMe a nyomjon egy entert után olyan mintha elvágták volna a WinXp pedikiírja hogy "A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzese éerdekében leált IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL....blabla
*** STOP: 0x00000000A (0xBC1040BC, 0x0000002,0x0000000, 0x8081810F)"
Ez mit jelenthet valaki lécci segítsen mert már nagyon idegesít hogy mi lehet a probléma 2* formáztam a winyót 1200-as celeron van benne és ASUS TUV4X alaplap. (mind ez miután elkezdi másolni a telepítőhoz szükséges fájlokat. -
#197 350W-os CodeGen elég kell hogy legyen, nekem is volt CodeGen tápm 300-as, és teljesen jól üzemelt. (Csak volt egy lehetőségem olcsón lecserélni 360W-os Chieftec-er és nem hagytam ki a boltot...) Próbáld ki a memtestet-et, és írd le mit tapasztalsz standard és full teszt után! -
orkenyid #196 350W
-
#195 Nero-ban lehet engedélyezni a túlírást, a beállítások között! -
#193 Speed 1.1 GHz
FCPGA
Bus 100MHz
L2 Cache 128K
Process 0.18 micron
Speed 1.1A GHz
FCPGA
Bus 100MHz
L2 Cache 256K
Process 0.13 micron
Bocs, az előbb nem volt tiszta. -
#192 Celeron
Processor Speed 1.10 GHz 1.10A GHz
Package Type FC-PGA FC-PGA
Bus Speed 100 Mhz 100 Mhz
L2 Cache Size 128K 256K
Process 0.18 micron 0.13 micron
Ez a két változat van, tehát lehet mindkettő.
-
Pp #191 Szia mindenkinek.800MB -os cd szeretnék írni, de az általam használt cd író progi mindig kilöki, azt mondja, hogy kicsi a cd az adatok megírásához, holott mondjuk mindössze 756MB.Plextor iró-ujraíróm van meg Nerot használok.Van-e valaki aki ennek a témának tudója.Előre is köszi mindenkinek.Ja meg a túlírás is érdekelne, pl. 700MB-os cdre lehet-e 721MB-ot irni, és ha igen, hogyan. -
#190 Nem lesz gyorsabb a 9000pro mint a 8500le.
Esetleg ha a 8500le 64M-es, a 9000pro meg 128M, akkor lehet. De semmiképpen nem lesz lényeges sebességnövekedés, tehát nincs sok értelme. -
#187 Mert a celeron 1,7 cache-je csak 128k, míg az 1,1-esé 256k volt. Ez nagyon nagy különbség! -
#186 Memtest86 nem jelez hibákat? Hány Watt-os a táp? -
orkenyid #185 HELP!
A gépem újraindul vagy kikapcsol váratalnul!!
Néha a Windows sem indul el?? A tápegység nem rossz, már másikkal is kipróbáltam.
Konfigom:
-AMD XP 1800+
-GF 4 Ti 4200
-Philips CDRW1208 és Pioneer DVD
-80 GB Maxtor winchester
-Soltek SL75 KAV alaplap
-SD 128 MB SAMSUNG RAM
-SB16 ISA
-Motorola SM56K Modem
-Realtek hálókártya
-Codegen táp -
#184 Hány fokos most az 1.1 cerka? Lehet, hogy elég neki az a borda is... -
#181 és ha az 1.1-es cerka 1.45-ön tép? -
#180 Hardware probléma fórumban bővebben írtam... -
#179 Ez így igaz, az 1700-as p4-es Celeron nem sokkal jobb mint egy 1100-as... -
#177 Adott ki a Creative egy frissített meghajtót, amivel már magyar XP-n is gond nélkül müxik az Audigy! -
#175 Pech, de amit Borg javasolt, az a hűtő tényleg jó, több kollégám is használja, és csendes, ám remekül hűt! -
Borg #173 Pl egy jobb CPU hűtővel.
Mondjuk coolink cool tank breeze.. -
DJ. #171 Recsegnek a hangfalak és emiatt akadozik a játék!
Nem a hangfalak a rosszak mert akkor még nem akadoznak a hangfalek. SB Audigy Player a hangkártya,Logitech 640 -
#170 A vicces csak az, hogy már a modem sem forró, mióta elvettem a géptől.
Mindenestre így egyenlőre oké minden; majd meglátom. -
#169 Az lehet, hogy a hő okozta a gondot! -
#168 Gerry!
Sajna nem használt a driverekkel való csere-bere. viszont végső kínomban elvettem a gép mellől a kábelmodemet (chello-hoz), ami állandóan forró volt. Most pedig langyos mindig - távol a géptől. Lehet, hogy ezek reakcióba léptek egymással és emiatt volt forró a modem, illetve emiatt volt bugos a kép?? Már tényleg nem tudom. -
#167 Köszönöm a segítséget. Az a baj, hogy kipróbálni nem tudom egyenlőre, mert nem vagyok a saját gépemnél. Amint kipróbáltam, írom, hogy mi történt. Köszönöm mégegyszer :) -
#166 Hát így nincs mit, de az alaplapröptetést szerintem gondold át még párszor higgadtan! -
TANKboy #165 Még elbabrálgatok vele majd egy kicsit aztán mikor kellően felhúzta az agyam akkor kivágom az ablakon! És akkor mondhatom tényleg, hogy elszált az alaplap!
Amúgy KÖCE a segítségeket! -
TANKboy #164 Csak egyféleképpen tudom rádugni mivel rajta van a "szamárvezető" bütyök! -
#163 Ez pech, de azt megnézted, hogy biztosan jól dugtad be a kábelt? Mert az újabb kábelek némelyikét fordítva is be lehet dugni, úgy, hogy az egyes ér (piros/lila/rózsaszín, mindegy lényeg, hogy a színes), az alaplap 34-es lábára megy, és akkor nem megy a dolog... -
TANKboy #162 Kipróbáltam 2 kismeghajtót is vele meg 2 kábelt egy régit meg egy az alaplaphoz mellékeltet! A kismeghajtók más gépben (PIII) működnek!
FRANCBA! Lehet hogy az alaplappal lesz gond!
Csak abban bíztam -mivel még nem volt dolgom P4 géppel- hátha valami újfajta kismeghajtó kell neki amiről nem tudok! Ekkora balszerencsét. arrrggghhh! -
#161 ha van (hozzáillő korú)kábeled,akkor menni fog. -
#160 Másik Floppy kábellel próbáltad? Vagy másk gépben most is megy a floppy? Ha nem akkor cseréld ki, kb 2e Ft. Ha másik gépben megy, akkor alaplap, vagy kábelhiba, esetleg tápkábel... -
#159 Próbáld ki egy másik IDE kábellel, esetleg vedd ki az írót, és nézd meg anélkül is fagy-e, vagy próbáld meg azt, hogy a házból kivéve az írot megy-e, mert lehet, hogy túlmelegszik, esetleg frissíts BIOS-t, egyébként milyen márka a tápod?