64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#280 thanks! -
#279 Ha ez a 3DMark file-ja, akkor csak holnap, izé, akaorm mondani ma dlelőtt tudom elküldeni, mert most éppen egy Windows Server 2003-as gépről netezek, és ezen nincsen 3DMark-om, de a másikon van, csak mostmár azt nem kapcsolom be, mert éppen lefeküdni indultam... Na, ha nem oldódik meg a problémád, akkor valamikor a mai nap folyamán elküldöm, de most húzok szunyálni! -
#278 HALI GERRY! nem tudnál nekem küldeni egy dll file-t? direct3d .dll kellene 3d mark 2003 keresi,és nincs meg az installja...köszi ha megy... -
#277 A V9280TD az GF4 MX chipes ugye? -
#276 Táp nem lehet szar? (Milyen is?) -
macilaci123 #268 szereztem egy mustek webkamerát a netröl letöltöttem a drivert hozzá, kezdeném telepiteni 12% után kéri a 2. disket, mi a bánatot csináljak? -
#266 O.K. Írd meg az eredményt! -
#264 Szerintem csak akkor megy a DDR nagyobb frekvencián, ha a procinak is öveled az FSB-jét! -
#261 Angol, vagy magyar változathoz kéne? (Egyébként fent van a telepítő CD-n is!) -
#260 kéne egy fájl nékem: cmd32.exe
van ilyen valakinek?akinek lenne(WinXP oprendzserthasználók között)az küldje már el nekem legyen oly szives- [email protected]
köszönöm -
#259 szervusz -
vivi66 #258 hellosztok!! -
bazsi123 #257 kerály vagy, köszi szépen!!! -
bazsi123 #255 srácok, a monitoromhoz keresek drivert. elég régi darab, egy 17-es daewoo 712bf. eccerűen nem találok megfelelő drivert. ha valaki tud esetleg adni egy lelőhelyet vagy véletlenül ilyen monitora van, és el tudná küldeni mail-ben a drivert, megköszönném. -
#254 Okk, majd megnézem, de most mennem kell egy céghez, úgyhogy lehet, hogy hétfőre marad a dolog... -
#253 ja bocsi, a link nem fog mükszeni, de majd meg tudom nézni...
esetleg lehet csinálni neki ott egy html oldalt -
#252 aha
megy a cím passworddel emilben...
-
#251 Tudsz mondani egy helyet, ahová felteszem a képet, hogy utánna belinkelhessem ide? Asszem van a kollégámnál digikamera! -
#248 az király lenne. -
#247 Ha érdekel megtekintheted nálunk ezt a szentségtörést, tanulságos... Vagy, ha nem felejtem el, akkor majd behozom a digitális fényképezőt, és csinálok róla egy fotót! -
#246 ilyen tényleg van?
ez durva!
kiátkozom őket az egyházból
(ollie atya mormol...)
:DDD -
#245 Jaja, nálunk is van egy, persze gépektől szigorúan elzárva tarjuk, és kizárólag megtekintésre van, használni SZIGORÚAN TILOS! (Fehér matricán zöld betűkkel ugye?) -
#244 heeeeee? -
#241 Ugyanis nekem is R9700-am van, és úgy emléxem nekem is a cat.3.4-óta van, legalábbis most vettem csak észre! -
#240 És mindkét helyen megjelenik az a .txt file? Mert akkor majdnem biztos, hogy a Catalyst csinálja. Eddig sajna nem volt időm otthon utánajárni, de nekem az a gyanúm, hogy az csinálja...
Ha nagyon idegesít, akkor csinálj egy batch file-t, ami letörli, és rakd be az indítópultba! -
#237 sinálja=csinálja -
#236 Nem, nincsen semmi baja a gépednek, nekem is van ilyen file, talán a VGA driver sinálja, de még nem vagyok benne biztos... Milyen VGA-d van, és milyen drivert használsz hozzá? -
#233 a 160Gb nem összesen 160Gb, hanem egy vinyó max nagysága -
#232 vedd komolyan
egyébként meg az Intel Application Accelerator csak Intel chipsetes alaplapon használható. -
#230 ha garisok akkor a helyedben elvinném a szervízbe. -
Borg #229 Szvsz, teszteld a winyódat a gyártó progijával. Lehet adathiba is, amitől a wined lehal. -
Borg #228 1.1-esből van copper is még, meg tualatin is.
Tualatin nem megy bele CUSL2Cbe. -
Busman13 #227 Sziasztok.A celeron 1.1Ghz proci az tualatinos?
Ja és be lehet tenni Asus CUSL2C alaplapba?Kérlek
segitsetek köszi. -
FireStorm #225 De az alaplapom nem indul el tőle.
Nyista kép!!!
#FireStorm# -
#224 az mindegy, mert pci-s kártyáról van szó.
ha most kijönnének egy fenéktörlés extra PCI kártyával, annak minden PCI portban kellene mükszenie. csak legyen hozzá sw -
Borg #222 Attól még ottvan az abit oldalán. -
#220 esetleg probald meg egy masik usb kartyaval, valszeg az a szar biosfrissitest az abit oldalan talalsz -
#218 pedig ehhez nem kell külön BIOS, mivel egy PCI-s kártyáról van szó. de azért a hleyedben szétnéznék az Abit oldalán. -
#215 És akkor mi adja ki a hangot? A hangfal? Ha igen, akkor nézd meg a vezérlőpultban a hangok beállítást, és vegyél ki minden eseményhez rendelt hangot. -
#213 Akkor az van, hogy éles hangot ad ki :)
Ha idegesít, kösd ki a speakert :) Egyebet nem tudok mondani.