64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ollie
    igen

convert paranccsal
  • jobb
    Hali! Lehet-e winxp fat32-t átkonvertálni Ntfs-re úgy, hogy a telepített programok, játékok, filmek, zenék ne serüljenek?
  • ollie
    és?
  • csaptelep
    oks, köszi!
    Már föl is tettem!
  • ollie
    Nem, nem száradnak ki ezek maguktól. Persze, hogy benne maradt a nyoma a körmödnek (vagy a körmödben maradt a paszta nyoma?) , bármi pasztánál így lenne. Szerintem nyugodtan tedd fel (már a procira).
  • csaptelep
    Világosszürke!
    De az állaga keményebb, mert ha a körmöm belenyomom, ott marad a nyoma...
    Gyárilag lehagyták a fóliát és kiszáradt a cucc?
    Ettől még föltehetem hogy kicsit keményebb?
    A melegre lágyul majd, nem?
  • ollie
    Valszeg az lesz. Gyurmaszerű, vagy krémszerű a cucc? Ha fehér/világosszürke krém van rajta, akkor az a szilikonpaszta lesz. Mi más kennének rá a hűtőre?
  • csaptelep
    Tuti?
    Nem szeretném elcseszni, de szerintem is csak az lehet...
  • ollie
    Ja, az lesz a hűtőanyag, de azért még várd meg más válaszát is.
  • csaptelep
    Hi!
    Életbevágó segítség kéne!
    Vettünk 1 dobozos AMD procit, v.színű barton magos, mert 512KB L2 cache van a dobozra vésve, és zöld színű...
    De a leírásban amit mellékeltek, a hűtő hátáról le kell húzni a fóliát, és a zsír (gondolom) már ott is van a fólia alatt, mert azt írja föl is lehet tenni...
    De az enyém sulinetes, és már ki volt bontva a doboz a tosz matricák miatt, szóval a fólia sehol nincs, helyette v.mi
    gyurma szerű anyag leledzik a hűtő hátán...
    Ez lenne a zsír?
    Már föl is tehetem?
    Vagy ez nem zsír?
    Ezt le kell kaparni?
    Válaszotokat előre is köszi!
  • Gerry
    Van megoldás, resetelheted is a jelszót, egy jókis bootdisk segítségével., ha érdekel, dobj egy mail-t!
  • ollie
    Szerintem ugyanaz vonatkozik rá, mint ha saját magad hoznád be. A vámmentes határ néhány százezer lehet.
  • czky
    Vagy keresd meg a C:\-n az msblast.exe fájlt, és töröld le. Nekem így is jó volt. Az a patch szerintem nem ér semmit. Én is felraktam rögtön windows telepítés után, és akkor is bejött ez a kis szemét.
  • ollie
    Blaster Worm Remover Tool

Blaster Worm: Critical Security Patch for Windows XP
    Blaster Worm: Critical Security Patch for Windows 2000

Ha a Fixbalst nem segít, akkor mindenképpen tedd fel a javítsát. De ha segít, akkor is. ;)
  • Met
    Elkéne haladni a microsoft update webhelyére és le kellene tölteni a javításokat.

Nem hiszem el, hogy még most is vannak akiket megfertőz ez a szar, milyen sűrűn szoktátok letölteni a javításokat a winhez?
  • csaptelep
    Vagy vegyél 9800SE -t, az ugyanannyiba van most...
  • csaptelep
    Robi gyerek várjad meg a 9600XT -t, és akkor remélhetőleg a sima 9700 lejjebb megy, vagy vehetsz XT -t is, kb 50ropi lesz majd...Vagy megvárhatod az XGI Volari kártyáit is...
    De ha már holnap nyélbe akarod ütni a dolgot:
    Sapphire Atlantis Radeon 9600Pro : User's -nél 47 ropi (brutto)
  • ollie
    elméletileg ok
  • Borg
    A -X es lap NEM TUD DUAL MEMÓRIA KEZELÉST.

El kellett volna olvasnod mit tud, mielőtt megvetted. Az X pont azt jelenti a végén, hogy ez a funkció le van spórolva róla!
  • ollie
    Az első kérdésedre a válasz: csak akkor éri meg, ha Európán kívűlről is szerzel be dvd-ket, mert akkor a világ bármyle részéről beszerzett lemezeket le tud játszani, egyébként meg csak 2-es régiót, ami Európa.
  • Ramore
    off

Van valakinek tapasztalata asztali dvd lejátszókkal kapcsolatban? Lenne két kérdésem.

1. Mitől nyer az ember, ha régiófüggetlenítést csínál?

2. Minden asztali dvd lejátszóval lehet rádió csatornákat hallgatni? Láttam egy-két típust, amelyiken rádióállomás volt beállítva és ki is írta az állomás nevét.

on
  • ollie
    http://www.webattack.com/freeware/security/fwpasswordrecovery.shtml

Itt azért nézz körül szerintem, mind freeware.
  • ollie
    Hát pont egy winxp-s screenshot van beszúrva az oldalukra. Azért érdemes kipróbálni.
  • ollie
    Password Recovery Software Catalog

eh, egy google search csodákra képes ;D
  • Laalee
    ha nincs más program kénytelen lesz rájönni a jelszóra, vagy marad a format c: :D
  • Laalee
    System Requirements
    The Network and Dial-up Password Revealer runs under Windows 9x / ME / NT / 2000 / XP. You should have the administrator privilegies when launching the program under Windows NT / 2000 / XP.
  • Laalee
    Password Revealer doesn't work for most passwords under Windows 2000 and Windows XP. Microsoft got smarter! It still works under Windows Me, though...

• ollie
    Password Revealers
  • ollie
    Password Revealer
  • Laalee
    hát szerintem sehogy... az admin jelszót nem tudod visszafejteni, a ***** okból talán tudsz valamit, 98alá létezett egy *** visszafejtő, úgyhallottam nt alá is készült változata, ha erre rátalálsz a dialup accot talán ki tudja szedni.
  • Gerry
    Ha már megoldódott, akkor tárgytalan, de milyen procit tettél bele?
  • szando
    nem, akkor se megy...
  • Met
    Idáig okés a dolog, hogy mivel tudom kiváltani a bs-t.
    De az is érdekelne, hogy miért sz@r mert előtte működött.
  • Laalee
    vobsub és máris tud az összes program
  • Met
    azért kell a bs mert tud feliratozni
  • Laalee
    passz, de minek bsplayer :D radeonhoy a zoompayert ajánlom, ez az egyetlen program ami tudja radeonnal, az overlay kijelzést úgy, hogy le van rakva tálcára a lejátszás.
  • Met
    Hello!

Miért van az, hogy ha a BSplayer képét kitolom a tv-re, akkor megáll a tv-n a kép, amint visszahúzom a monitorra folytatódik, ha full screent nyomok akkor fekete lesz a tvn is meg a moncsin is a kép, ha visszacsinálom kis képre akkor a tv-n lesz kép a moncsin nem de ha a tvről visszahúzom a képet akkor azzal le tudom "radirozni" a feketeséget és alatta ott a win asztal. A Winamp gond nélkül megy full screenben a tv-n, csak azzal nem lehet feliratozni. Mi a gond? Amíg win 98-am volt minden működött, most XP-m van. K-Lite kodek pack van fent. Radeon9600Pro, 3.7-es Catalystal
  • ollie
    Miért, most milyen sebességgel megy?
  • Ragnarok
    Az se egy utolsó megoldás de amíg csak modemem van, addig ebből szeretnék kisajtolni egy kis plussszt.
  • Ruffi
    adsl