64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ShaiHulud #1432 no problem :DD -
#1431 elnézést kérek.... -
#1430 Honnan tudod, hogy CSocsónak mi van beállítva?
Nem én voltam :(
Válasz 'sumi' üzenetére (#1423)
-
#1429 bocsi.+van.... visszaolvastam... -
ShaiHulud #1428 te most komolyan csinalod ezt? en csocsonak valaszoltam nem neked ha megnezed ott alul mi van irva... -
#1427 ki v. mi a CSocsó?? -
#1426 Esetleg telepítsd újra vagy tegyél fel egy régebbi nerót.
De az is lehet, hogy az író mechanikája koszolódott el, tisztísd ki vagy vidd szervízbe. -
#1425 Honnan tudod, hogy CSocsónak mi van beállítva? -
#1424 eddig frankón nyomta akár 32x-esen...azért szerettem ezt az irót,mert akármit csinálhattam a gépen /zenehalg,játék,stb.../és mindig tökéletesen működött.A nero6 alatt az olvasási tároló max.folyamatosan,a buffertár ingadozik de nem ürül ki..... -
#1423 cableselect -
ShaiHulud #1422 cdiron a jumper slavere vagy cableselectre van allitva es a cdolvason ? -
#1421 Még mindíg jobb mintha négyzeteket csinálna:)
Nem lehet, hogy megszakad az írási folyamat? Nem írod túl gyorsan és kiürül a puffer? -
#1420 Nálam
Pry.Mast. rendszer vinyó
Pry.Sla. rack
Sec.Mast. cdiró
Sec. Sla. cdolvasó
Ezt most kezdte el csinálni? Mit változtattál? Nem lehet, hogy kevés neki a táp? -
#1419 hali.wan 1 mitsumi 32x cd iróm.kb másfél éves.ami a lényeg,mostanában olyat játszik velem,hogy a megirt cd-k-en karikák keletkeznek!!tehát elkez irni,az karika,azt a többi ok.a karika szélessége pár miliméter.....helppp!!! -
#1418 háát a cd-írót kéne tenni master-ra, bár ez nem tudom, hogy megoldja-e a problémát. -
#1417 hiho.. kis help kéne.. nem nagyon akar menni a gépemben a cd....
elvileg az ide kébeleket ugy kell bekötni hogy egy ide kábelre a vincsik.. (nálam vincsi++mobilerack
és a másik idekabelre a két cd (cd és cd író...)
nahmostakkor.. elvileg az idekábel végén van a mster és középen a slave...
(legalábbis az egyik kábelemen igy van feltüntetve)
tehát a primrary ide kábel végén van a op rendszeres vincsim.. középen meg a mobilerack...
a secondari ide kábelen a két cd... .. elvileg ugy van hogy az ide kábel közepén van a cd íro.. és a cd olvasó a master...
de a win csak akkor indul el ha lehuzom az ide kábelról a cd írót.. nemtom mi lehet abaja... lehet hogy masterre kéne tenni a cd írót?... pls help..remélem ez nem egy hűűbazz hiba és tudtok válaszolni rá perceken belűl..thx előre is..csoki -
#1413 Filmek darabolása hogyan mivel?? -
TTomi #1412 hát kössz. pedig mondtam a gyereknek hogy vegyen inkább p4-et. megyek megörvendeztetem egy sms-el
mégegyszer köszi -
TTomi #1410 hát ez szopás :(
ha nincs új p4 procid akkor tökmindegy mit raksz bele
csak 266mhzesnek fogja látni, ha jól értelmezem.
-
TTomi #1408 és ez igy van minden alaplapnál v. csak a dual ddreseknél?
mi a szitu ha belerakunk egy 333mhz 512mb-st? -
TTomi #1406 hali!
porb. a kövi:
haver vett egy asus p4p800 deszkát cele2.6os procival.
belerakott 2x256 ddr 400mhz-t, de az csak 266mhz-n indult el. A boltos gyerek azt mondta neki, hogy a gépkönyv szerint csak akkor megy négyszázon ha olyan proc van benne ami tudja a 800as fsb-t.
ez tényleg igy van vagy csak palira akarják venni a gyereket? -
#1405 Jah....,lehet hogy örökre.... -
#1404 akkor, megáll?:) -
#1402 Ha érdekel még a kondicsere, akkor dobj mailt! -
#1401 Hát figy, a winyónak áramot kell kapnia ugyi. Ha csak úgy letéped akkor......... -
#1400 Ha nem IDE kábellel kötöm rá az alaplapra a rack-et hanem USB-vel, akkor is ki kell kapcsolni, hogy kivegyem vagy berakjam? -
#1399 Bármilyen műszerész jó aki tud forrasztani és ért is hozzá, hogy kell berakni a kondit. -
#1398 AZóta már kiderült, hogy a vinyó volt szar:) -
#1397 Nekem is volt ilyen. A megoldás IDE kábel csere :) -
#1396 Igen. Asszem Gerry-t kell keresni itt az SG-n. Topikozik sűrűn, úgyhogy hamar ráakadsz... -
#1395 Annál szerintem van olcsóbb is. -
#1392 Köszi, akkor megnézetem a vinyót, elég öreg, hogy beadja a kucsot, igaz bootoláskor és akkor is amikor a rendszer vinyó dolgozik villog a ledje. -
Roll #1391 Passzolom a dolgot, amit leírtál az jó, elvileg menni kéne,mert megfér egymás mellett a fat meg az ntfs. -
#1390 XP SP1 -
#1389 Amúgy egy 4.3 gigás Seagate -
Roll #1388 Milyen windows van fenn? -
#1387 Jah, igen, slave állapotban nem kell rá jumper, tehát nincs rajta. -
Roll #1386 A jumper jó helyen van rajta? -
#1385 Hello!
Van a gépembe egy 40 gigás vinyó, c és d particióval, mind a kettő FAT32-es, van egy ghostoló floppym és az nem látja az ntfs-t. A c-n van az xp a d-n meg mentések. Beraktam egy rack-et egy vinyóval ami valszeg ntfs-es, de nem látja a win. A boot képernyőn látja, BIOS-ban látja. Az ide kábelen középen van a vinyó és a végén van a rack, aki adta a fiókot azt mondta, hogy mindegy melyik hol van.
BIOS beállítás:
Primary Master a maxtor vinyó
Primary Slave a rack
Secondary Master a cdíró
Secondary Slave a dvdrom
A file rendszer különbség miatt nem látja a win vagy a kábelezés miatt? -
Roll #1384 A get back data egy olyan progi amivel vissza tudod állítani a fájlokat a winchesteren.