64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    akkor egy paraszt :)
  • ollie
    nem mondja meg, hiszen az aida is a win registryből veszi az infót
  • Met
    Tegyél fel egy Aidat vagy Sandrát, az megmondja mit bír.
  • Laalee
    ha meg 60 helyett 70 re állítjuk sem lesz semmi baja a monitornak 5sec alatt. szétesik a kép azt ennyi
  • Laalee
    ööö a 10 éves noname 14col os monitorom is tudta már
  • ollie
    Kimúlhat a moncsi ha túlhúzza! A túl magas freki elleni védelmet csak pár éve vezették be.
  • Borg
    Szerintem inkább ne hajszold 60Hz fölé, mert abban még nem biztos hogy van túlhúzás ellen védelem...
  • barret
    próbálkozz! nem hiszem,hogy baja lessz!általános fülnél,jelöld be hogy alkalmazom a beállitásokat ujrainditás nélkül! igy csak visszadob előző frissitési beállitáshoz,ha nem bírja a monitor.
  • ollie
    szerintem ha 70Hz-t bír 800x600-ban már jó
  • fm
    plz hlp..14"os moncsi..
  • ollie
    ja, a Gf4 akkor gyorsabb dx8-ban, ha nem használsz aa és af-et.
  • ollie
    aha, köszi
  • Laalee
    ez épp elég nagy nem? :D

dx8 ban is gyorsabb a 9600pro fsaa af mellett is
  • Barni
    dx 9.0án kívül
  • Barni
    amúgy a 2 kártya között sok különbség van?
  • NeoMaN
    Minden indításnál automatice induló DirectX file.
    Szal DX reinstall, vagy vírus....
    szvsz
  • ollie
    Tudja valaki, hogy miért lépnek ki játékok a ddhelp.exe-re hivatkozva?
  • Laalee
    radeonnal jobban jarsz
  • Barni
    hello! egy kis segítséget kérnék.
    Két videókártya közül melyiket válasszam?
    Leadtek Geforce4 Ti4800 128mb
    Sapphire ATI Radeon 9600Pro 128Mb
  • ollie
    tényleg, lehet, hogy a jumpereléssel van gond. szerintem ne hagy cable selecten.
  • ollie
    pedig nálam is ugyanígy van mint nálad, és müxik
  • ollie
    A lényeg, hogy van 2 slot ddramnak, és kettő sdramnak, és a max memoria méret (egy modul) 1Gb. De egyszerre a 2 fajtát nem tudja kezelni.
  • ollie
    Jól értelmezed. A celeroncs max 266-ot tud kezelni.
  • Borg
    A körül mozognak mit jelent?
    Hogy néz ez ki egy seti, vagy egy 3dmark, sandra cpu teszt, vagy burnk7, vagy bármi megterhelő program KÖZBEN?
  • fm
    maj megnézem pontosan,amugy 14"..
  • Horvim
    A feszek:
    CPU mag: 1.76V
    CPU aux: 1.81V
    +3.3V: 3.23V
    +5V: 4.92V
    +12V: 12.04V
    -12V: -11.95V
    -5V: -5.25V
    +5V készenléti: 4.8V
    VBAT telep: 2.72V
    Ezen értékék körül mozognak. Ezek jók?
  • Borg
    Hány colos, hány kHz-es?
  • Borg
    Nézd meg a leadott feszeket terhelés alatt, valszeg a tápod gyengélkedik, feltéve, hogy a virust tényleg kizártad.
  • fm
    egy kb 6 éves Raffles márkájú monitor(elv. Philips képcsővel) milyen frekit kéne hogy bírjon 800*600ban? nem akarom tönkretenni..
  • Horvim
    Üdv népek!
    Óriási segítségre lenne szükségem! Olyan problémám van, hogy a gépem csak úgy fogja magát és újraindul. Win98 van rajta és ezt csinálja játék, netezés, filmnézés közben is. Vírus lehet? Bár már kipróbáltam egy csomó víruskeresőt és egyik se talált semmit. Csak egy Windows telepítés után jött elő a hiba. Nem tudom mit csináljak. Lassan már a falat kaparom idegességemben!
    Aki tud írjon valami használhatót!
    Köszi!
  • Borg
    Talán mert nemtom mi a gondod...
  • Borg
    Nem kell ujratelepiteni. Elég ha repairral rakod rá, nem veszik el semmid, de megjavitja ami hibás lett benne.
  • Roll
    A win98 nem látja az ntfs fájlrendszert, csak az xp.
    Telepítsd újra az xp-t, a telepítő már egyből látni fogja a c:-det.
    Vagy vidd a winyót a haverodhoz,ha xp-je van és úgy másoljátok át a hiányzó fájlt.
  • Ruffi
    Borg nekem mé nem probálsz segiteni?
  • Borg
    szvsz ha az az 1 elveszett, akkor elveszett ott több is... jobb ha ujrarakod...
  • CSOCSO
    azhem cs re van rakva.. mind a kettő de majdmég meglesem
  • Ruffi
    LÉcci segitsetek!
    Nem tom mi van a géppel lehet h dvd meghajto hibája vagy nem tom de amiko easportsos játékot telepitek sose tudja átrakni a ea-ushelp.hlp meg ilyen hlp fájlokat és ezért nem megy föl a játék de ezt csak azoknákl csinálja!!!
    mi a gáz?
  • sumi
    ma éjjel szétkaptam,kipucoltam.volt benne vagy félkiló por,meg kosz....összeraktam,beraktam,azt most úgy néz ki,rendben.5cd-t irtam,azok jók lettek.......
  • ShaiHulud
    hat lehet hogy berosalt az a cdiro...:(
  • sumi
    na... kérem tiszelettel.ösmételten irtam/ kis tulzással /1 cd-t.gondoltam próbálok./nem tescos cd/16x-an irtam,hátha...DE NEM.a lényeg.:gondoltam lemásolom a vinyóra,ha lejön,ok,ha nem,imét 1 selejt.SELEJT!a másolás 74%-nál akadt el.Hiba.:nem olbvasható.....kihagyja.....
    Hát ennyi....