64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • skorpio7
    Egy kis infó kellene ... hogy létezik-e már 1GB-os DDR Ram modul ... és kapható-e már , persze elsősorban Mo.-i cég érdekelne .
  • NeoMaN
    Nekem is van 1 ilyen haverom. 2 hét alatt sikerült kiderítenie, hogy SIS650-es integrált karija van celeroncs1700-el párosítva, 235-ös Volcano táppal....
    :)
  • reaper4
    ismerem ezt a vadi új a gépem akkor mér szaggat típusú emberkéket. Hát huhh. Ráadásul az ismerősöm 1 integrált videókártyás gépre mondta ugyanezt.
  • Met
    Vedd lejjebb a felbontást vagy a grafikai részletességet és nem fog szaggatni.
  • Borg
    Aztán ugyan mi is ebben az "elég fasza", és mi is ebben amihez 400W kéne?:))
    300W bőven elég, HA jó a táp.

Bár a játékok szaggatása inkább az FX 5200nak tudható be (már ha azt akartál irni). Ultra-low-end videokártya, ne várj el tőle játékok terén szinte semmit.
  • Gerry
    Szar a CD-ROM valószínűleg, próbáld ki egy másik CD-ROM-mal a gépet.
  • Ruffi
    nem épp ez az I/O hibát jelez vagy vmi ilyesmit
  • Gerry
    És simán másolni tudod a file-okat a CD-ről?
  • Ruffi
    nem ezek a support mappába mennek és és help fájlok egy az egybe a játék mappájába rakja öket nem win mapppába!
  • Gerry
    Azokat asszem valahová a Windows mappába szokták tolni a programok, és ha nincsen jogosultságod a windows mappa és almappáinak írására, akkor bizony nem fog sikerülni a telepítés.
  • Ruffi
    xp...cd nem lehet hibás mer másik gépen mindeegyik föl ment amivel gáz volt(fifa 2004 nhl 2004 nhl 2003 nba 2003)
    csak ezekkel a faszfej hlp.kel van a gond:(((((
  • Gerry
    Milyen rendszer? Administratori jogokkal vagy bent? A telepítő CD nm hibás?
  • Ruffi
    Basszus segitsetek :(((
    má többször leirtam h ea sportsos játékokat nem tudom telepiteni mert a .hlp fájlokat nem tudja átrakni.Mi lehet a gond lécci segitsetek mer má nagyon elegem van:((((((
  • fm
    6 éve vettem,és most a "kisebbik" gépem azzal nyomul..már totál sötét a képe,contrast nuku
  • fm
    ja,az..
  • NeoMaN
    jujj, nekem 8 éve volt ilyenem.
    75-öt bírt úgyemléxem...
    1024*768-ben 62-ig bírtam húzni.
    Analóg ugye??
  • fm
    raffles 14" ktm-1564 monitor, hor.:30-64KHz ver.:45-87Hz.
    szóval? mekkora frekit kéne bírnia 800*600ban?
  • NeoMaN
    3dm-ben ahogy megy a számláló a következőket látni: 210....65....180....30....210...50
    Szal az fps leesik egy pinanyalatra...
  • fm
    magas az fps,vsync-et próbáltam,semmi. lehethogycsak énvagyoktúl érzékeny?
  • NeoMaN
    Amúgy servicepakkos XP...
  • NeoMaN
    Nálam kb 10/20 másodpercenként ugrik egyet.DE CSAK A 3DMARK2001, de nem mindenkor csinálja! Game nem ugrik! Tökmindegy, hogy vsync on vagy off!
  • ollie
    De nálad is magas az fps szám ugye? Próbáld kapcsolgatni a vertycal sync-et.
  • fm
    nekem gyakrabban ugrál mint 1mp. a fifában pl szó szerint ugrálva vibrálva haladnak a játékosok,ha mozog a kép,nfs-ben a táj úgyszintén..
  • ollie
    Minden másodpercben ugrik egyet a kép hírtelen, mintha szaggatna a progi/játék, de valójában az fps lehet akár 100-200 is, de mégis megugrik egyszer. Fontos, hogy nem folyamatosan ugrik, hanem másodpercenként egyszer. Az biztos, hogy valami szinkronizációs probléma és nem tudom hogy pontosan mi okozza. Talán windows registry korrupció, de nem vagyok benne biztos.
  • fm
    és nálad hol jött elő? és milyen is volt pontosan? nehéz elmagyarázni,inkább látni kell..
  • ollie
    Nem nálam előfordult 98 és ME alatt is és én is ATI-s vagyok és asszittem, hogy ATI driver probléma, de ezek szerint nem...
  • fm
    nekem is friss még viszonylag az xp. nincs service pack,csak sima xp,de előtte is volt ez a problem,a reinstall sem javította meg. a drivercserét meg stb én is próbáltam,semmi. most cat3.0 driverrel is csinálja.
  • NeoMaN
    Akkó fasza kis estém lesz...
    :(
    Monnyuk csak a 3dmark csinálja, úgyhogy inkább mégis hagyom...
    :)
  • NeoMaN
    És nem is detonator, mivel fm ATI-s.
    Szal akkó marad az XP....
  • ollie
    Volt már nekem is úgy, hogy friss és harmatos win98/me-vel (még a 9100-es kareszommal) előjött ez a hiba, és sehoyg nem tudtam emgcsinálni, csak miután lecseréltem XP-re a win-t javult meg.
  • NeoMaN
    Akkó ez nem NForce hiba...
    B+
    Downclockolom a GFX-et és a procit is, megnézem úgy
    :))
  • NeoMaN
    Hát ja B+. Én is alapra vettem mindent (karit is).
    A legjobb, hogy szűz az XP (1 hetes sincs, a Barton + NF7 miatt tettem újra, direkt azé hogy ne legyen gubanc)..
  • NeoMaN
    NForce 2.45 WHQL
    NForce 2.41 WHQL
    Ezekkel fogom fogom prószálni.
    3.13 és 2.78 akad....
  • ollie
    Ilyen is volt nekem, de akkor többnyire egy teljes windows reinstall oldotta meg a problémát. Nekem volt már olyan is, hogy húztama kártyán és elkezdte ezt csinálni. Visszaállítottam, mire megjavúlt. De volt, hogy újratelepítettem a driver-t és csak az után let jobb.
    A windoze útjai kifürkészhetetlenek...
  • NeoMaN
    ollie...!
    Ezek voltak az elsők amiket megcsináltam.
    Az is furi, hogy nem mindig csinálja! Csak ha Ő is úgy gondolja.
  • ollie
    de néha elég az is, ha csak kikapcsolod a vertical sync-et
  • ollie
    Ismerem a témát. Installáld fel újra a videokártya driver-t, az többnyire megoldja a problémát. Ha nem akkor tedd fel újra a többit is (dx, chipset driver, stb).
  • fm
    nekem is csinálja a 3dmark2001se is!! beszarás,én is visszavettem a tuningot,meg az időzítéseket jobbra raktam,próbáltam swap file-t nagyobbra venni,töredezettségmentesíteni, cat driver csere stb... semmi eredmény.
    most milyen nforce drivert használsz? régebbi fogsz feltenni?
    én is próbálkozom..de sztem ez megoldhatatlan..
  • NeoMaN
    Nálam csak a 3Dmark 2001 csinálja ugyanezt, mintha frameket hagyna ki, és ugrik a kép. Barton 2500+@3200+
    Az a gond, hogy alapjáraton is. A húzásra gyanakodtam, de alapon is szar. Most az Nforce driverre gyanaxom...Szedem is le a régebbieket, aztán este próba....
  • fm
    1700+@1870Mhz, 2*256ddr(348Mhz,szinkron,dual), 8500LE, winXP, cat3.7 ...

a fifa2004 és a nfs6 átlag kb 50fps-el megy,de mégis úgylátszik,mintha akadna. kimarad egy-egy frame..miért lehet ez?

nfs-ben az elhaladó tájon lehet észrevenni,hogy "ugrál", fifában pedig egy előrelőtt lábda esetén a játékosokon látszik és pl. a középvonalon a pályán,hogy "ugrálnak"...

pls hlp me..