64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1653 xp-nél? -
#1652 nálam is ez volt. feltettem a service pack1et(winXP) az usb2.0 miatt,aztán meg az alaplapi drivereket és megoldódott.. -
#1651 hali! egy usb-s joy probléma miatt érdeklődöm,megoldás kéne!
ha bootoláskor már a gépben a joy, a windows felismeri az eszközkezelőben.
de csak egy sárga felkiáltójellel... ha letiltom, és engedélyezem,akkor azonnal müxik!
vagy kihúzom a gépből,és visszadugom,ez a megoldás is jó.
de nekem az kellene,hogy piszkálásnélkülis műkődjön!
segitsetek please! -
#1650 Leginkább BIOSban. Nem kell használnod a jumpereket. -
#1649 meg a win\temp könyvtáron kívül.. -
#1648 temp file-ok hol vannak még az ideiglenesen letöltött file-okon kívül,amiket törölni lehet nyugodtan? -
#1646 a spybot legalább 4 hibát ismert fel elsőre, ezeket helyre állította, ezután jött a Norton és megtalálta a trójait, vissza spybot és nem észlel hibát. -
#1645 Xp van fent a gépemen, ebben az esetben mit kellene tennem? -
#1644 és ez után újra felismerte a spybot is? amúgy lehet, hogy a netről folyamatosan fertőződsz, vagy hasonló cumó lehet -
#1643 Valoszinuleg bent marad a memoriaban, vagy bootvirus.
Ha tudod melyik file akkor irasvedett floppyrol bebootolsz es kezzel torold le. (Ez persze csak akkor mukodik, ha nem bootvirus.) Akkor talan az segithet, ha szinten bebootolsz irasvedett lemezrol es kiadsz egy Fdisk /mbr parancsot. -
#1642 Segítsen valaki, a problémám továbbra is megmaradt.
Lefuttattam a Spybot-ot, talált is valamit, kijavította, ezután reseteltem, újra átfuttattam a SpyBot-ot, hibátlan, ezután visszatelepítettem a Norton
Antivírust/2004/, ő meg újra kijelezte a vírust! Egyszerűen nem értem, hogy miért marad a gépemen, amikor NAV, Trojan removal, Spybot is felismeri, kijavítja és mégis újra megjelenik.
-
#1641 melyik ez a bolt? én is megyek.. -
#1640 Tudod a multkó a procit+ az alaplapot is így nyertem meg
:) -
#1639 eh, mázlista -
#1638 Nekem NF7-S van, és naon király!!
:)
Amúgy Ollie! Cserélik a 60-as vinyómat gariban 120-asra ingyé! :) -
#1637 eddig csak jókat hallottam róla, még jól is húzható -
#1636 ATI RADEON 9600PRO 8X AGP 128MB DDR RAM TV OUT DVI - Sapphire -
Erről a gyártóról és kártyáról mondjatok pár infót. Ugyanazt tudja, mint a rendes Pro9600 -os vagy ez is valami látszólag kártya? -
#1635 mégegyszer megnéztem, tud 533-at is, de a memcsi továbbra is csak 266 lehet max.
viszont p4pe-x tud 800-as fsb-t is és 400-as ramot is akár. -
#1634 bd7ii-t semmiképpen ne vegyél, most néztem meg, és szerintem csak 400-as fsb-t tud, meg a memcsi is max 266 lehet. -
#1633 Nekem is P4PE van és nagyon zsír! -
#1631 Rossz a moncsi zsinorja ill. csatlakozója... -
#1630 most a monitor-t vitted vissza, vagy a videokareszt? mert nem igazán derül ki, bár abból, hoyg kaptál egy másik monitort és jól működött arra következtettem, hogy a monitor a hunyó. én a helyedben elvinném a szervízbe mind a monitort, mind a videokareszt és hagnyám őket együtt tesztelni. de előtte talán érdemes nekedi skipróbálnod másik videokaresszel a moncsit. -
#1629 oké. már képben vagyok. -
#1628 Régebbi gépeken volt ez divat. De nem azt jelzi, hogy le szedték e a burkolatot vagy nem hanem azt figyeli, hogy nyitva vagy csukva van, biztos azért jelez mert nem érintkezik rendesen és úgy érzi, hogy nyitva van. -
#1627 profi. köszi szépen. tisztában vagyok többnyire egy gép belsejével,láttam/szereltem is jópár gépet össze-vissza (ugye milyen király vagyok) de ilyen kábellel még NEM találkoztam,ami megmondja a gépnek,hogy le volt-e szedve a hátlap vagy sem..
-
#1626 Hali Skacok!
Volna egy olyan problémám, hogy van egy ABIT Gforce 4200 vidkártyám és ebbe dugom bele a NESO FD786G monitoromat, nos a problémám az, hogy valami kontakt hiba lehet (vagy nem), mert néha sárgás árnyalatú vagy teljesen sárga lesz a képem!! A csatlakozó mozgatásakor visszaáll néha normálisba! Kiba idegesítő!!
Visszavittem a boltba a moncsit és 2 hétig tesztelték, de semmi rendelleneset nem tapasztaltak, addig itt volt nálam egy IBM monitor és az teljesen normálisan működött!!!
Nos mi a rák baja lehet???
Help!!! Mielőtt beleőszülök! -
#1625 memtest86.com -
#1623 szép a heJesírásód! -
#1622 akkor a másikat is futtasd -
#1621 Ez az enyém sorry -
#1620 oops!
ez az öcsém felhasználóneve!
-
#1619 Amikor apukkámal meg néztük berülről(fekmértük a terepet)
láttuk hogy kis nem tom mik vannak a ház belsejét onnan meg drotok vezetnek a belselyébe(gondolom az alaplapba vagy a proceszorba)
gondolom innnen tudhatja -
#1618 Sajnos az ad-aware 6-ot is lefuttattam, de nem talált semmit! -
#1617 Biztos beette magát a registrybe és automatikusan indul újraindításnál. Futtasd le az ad-aware 6-ot és a spybot search & destroy-t (google-val megtalálod őket). Ez nem vírus hanem egy trojan ami nem ugyanaz (de a felhasználó szempontjából tök mindegy). -
#1616 Semmi köze amúgy a garihoz, de ki lehet kapcsolni biosban a riasztást. És tényleg egy érzékelő hbásan érzékel. -
#1615 Segítsen valaki!
Felraktam a legfrissebb Norton antivírust, frissítettem is. Átfuttattam és talált egy "Keylogger.Trojan" nevű vírust. Látszólag megoldotta a problémát a progi azaz törölte a férget, de miután újra lefuttattam egy víruskeresést újra ott volt ez a mocsok. Nem tudja likvidálni sehogy sem!
Mit kellene csinálnom? A Trojan removal progi nem talál semmit sem a gépemen. -
#1614 Szerintem csak rosszul van visszarakva és az érzékelő nem érintkezik rendesen azért riaszt.
Nem azért mert ki lett nyitva és alszakadt a garancia matrica :) -
#1613 kiváncsi vagyok akkor, hogy honnan tudhatja a gép ezt.. -
#1612 Igazad lehet!
thx -
#1611 "a fedőlap el lett távolítva!" sztem..
ez arra utalhat,hogy a garancia elveszett,mert leszedték a ház oldalát,persze csak tippelek,még nem láttam ilyet. de ennél a gépnél mind1 már a gari,gondolom én..