64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#1694 LOL! -
#1693 Rángasd gyorsan a fejed a moncsi elött, azt ott a motion blur... -
#1692 A motion blur-nek semmi köze a videokártya képességeihez.
Mire akarod ezt használni? Ez általában egy effect, amit képszerkeszto programok (pl Photoshop) használnak. -
#1691 Néz el a www.hwsw.hu nf7 fórumba! Ott a megoldás, valamit csak át kell állítanod a biosban!
Nálam viszont a rossz memória miatt csinált ilyet sima IDE-s vinyóval! -
#1690 thx mindenkinek a segítségért és annak gyorsaságáért..jól sikerült a randi ;)
jóéjt.. -
lolka123 #1689 Hali!
Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek erdemes-e atvaltani ADSL-rol kabelnetre, ha kb. ugyanaz a konstrukcio ugyanaz az ar. ADSL inviteles a kabelnet meg Fibernetes. Koszi -
schiwo #1687 Hello mindenkinek!
Az volna a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hogy lehet elérni azt egy geforce mx 400 32mb-os videokártyánál,hogy tudja a motion blurt, ha egyátalán lehet ilyet.
Ha valaki tudja írjon.
Előre is köszi. -
#1686 megvan! thx..de nem tudom fullra rakni a méretét ..
-
#1685 A kabel sajnos ilyen minnel tobben vannak rajta azonos pontoknal ugy fogy el a savszelesseg.
Tahat neked akkor jo mikor kevesen neteznek.
ADSLnel pl ilyen nincsen. -
#1684 Allitsad at a TV uzemmodot NTSCrol PALra.
Pl a Belga mindket szabvany megfelelo lesz szamodra. -
#1683 HELP ME!!!
sikeredett kirakni a képet tv-re..de FEKETE-FEHÉR!! miért? mit tegyek? thx..sürgős lenne,ha lehet. -
#1682 win 98 elindult simán, semmi hiba, az xp-t frissitenem kellett...ujratelepitettem ugyan abba a könyvtárba.ekkor még azt irta,hogy d:/windows .aztán mikor ujraindult,a betük G és H lettek...a cd iró d lett. c betüjel nem létezik .persze az A meghajtónak semmi baja...ezen kívül semmi más gond,már a hálózatot is megcsináltam.xp-vel vagyok. ez van... -
#1681 Figyi skacok!
Van egy nagyon Láma kérdésem!
Van ugye egy kábeles elérésem a világhálóra (elvben 512Kb/s), hozzá egy megfelelő modem, nos ha játék közben nézem a lagométert, akkor néha ilyen szakadások és "csúcsok" vannak benne!
Nos az egyszerű paraszti logikámnak ez azt jelenti, hogy valamiért szakad a kapcsolat valahol....
Nos, ezen másodperces szakadások, kihagyásokat nem lehet valahogy megszüntetni?
Kérdés 2:
Ha az ember szerveren játszik és látom, hogy pl. 36-os pingem van, akkor miért nem változik a pingem, ha éppen (megnéztem) korlátozva 30KB/s-el töltök le?? -
#1680 Gondoltam, halványan emlékeztem is rá, mintha nem tudná... -
#1679 CSAK KIKAPCSOLT állapotban szabad összedugni a TV-vel a videjókarit. Ezek után a detonátor kontrollpanelén beállítod, hogy clone módban legyen. (gef2mx-nél, és Gef4-nél legalábbis így van, nemtom gef3 tud-e clone módot, lehet ott dualwiev-re kell tenni).
Elsődleges kijelző a moncsi, másodlagos kijelzőnek pedig megadod a TV-t.Ezután ugyanazt látod a TV-n mint a moncsin, tehát a moncsit ki is kapcsolhatod... -
#1678 S-VHS csatlakozora gondolsz.
A Gef3 nem tudja sajnos a ket megjeleniton egyszerre megjeleniteni a kepet.
Vagy TV vagy monitor. -
#1677 gef3ti-m van tv-kimenettel. neveket sajna nem tudok,de leírom:fekete,kör,4 tű, 1 kis téglatesttel a közepén..nagyjából. a tévénken is ugyanilyen csatlakozó van. találok ilyen kábelt vagy csináltatnom kell?
mit kell feltennem hogy kinyomjam tv-re a képet? a wdm drivert? rajta kell lennie egyszerre a tv-nek és a moncsinak is? tehát be tudom CSAK tv-ről kapcsolni a gépet,ha nincs ott moncsi? thx.. -
Borg #1676 Particion magic át tudja a rendszerparticiot is betűjelezni, sőt, *ELMÉLETILEG* utána minden cucc elérési útját is hozzá módositja, hogy minden megtalálja magát a windowsban. Kipróbáltam egyszer, gyakorlatilag nem működött:D Végig scannelte az egész winyot, hogy változtassa az elérési utját mindennek, de ennek ellenére nem állt fel a rendszer utána... -
#1675 valami hdd image programmal kellett volna probálkozni pl norton ghost -
#1674 a windows meghajtót nem fogod tudni megváltoztani -
#1673 jobb klikk a májkompjúteren, majd manage (kezelés), ott rámész a meghajtókra és ott tudod állítani a betűjeleket... -
#1672 hali! megint problémám van! wint telepitettem."másolós" technikával,hogy ne vesszenek el a beállitások. osztott vinyó 2 felé,98-se és xp prof. 98-se tökéletes,xp is működik többé kevésbé...hálózat nem működik,és a meghajtó betüjelek módosultak G és H betűre! hogy lehetne ezeket a betü elnevezéseket visszacsinálni C és D betűre? nekem nem engedi visszanevezni,valami aktív particiót gügyög. kéne egy kis HELP!!! összesen egy vinyó,és egy cd iró van a gépben. nomeg a floppy. -
#1671 Azok...tisztelet a kivételnek!
De azé' nagyon felháborító, hogy az ember ott hagy 250e pénzet és csak nyüglődik vele...
Mind1! A köv csere a monitor lesz! Húzzák meg a f.szom! Lassan kezdek ideges lenni és az nem sok jót jelent...:I -
#1670 Azért mert nem tesztelték :))
Naongecik a szervízesek... -
#1669 Hmm...
Én mondom, hogy titokzatos a dolog...
Most ezzel a csere grafk-val rendesen műxik, úgy áll a moncsi csatija a vidcsatiban, mint f..z a lakodalomban! Bár most nézem, hogy mozgatásra megint csinálja szal lehet, hogy igazad van, de akkor azt nem értem, hogy 3 hétig tesztelték a monitort, akkor miért nem csinálta nekik???
Lehet, hogy megnyertem, hogy mind a két csati selejt?
Én ebbe beleőrülök.... -
#1668 Egyértelmű csatlakozóhiba.
Csakhogy mivel az IBM moncsi normálisan működött akkor asztem a Te moncsid csatlakozója volt a rossz nem a videjókarié... -
#1667 TNX! Megoldódott!!
A Grafkártya csatlakozója volt a rossz! A gyenya szervízesek visszalökték elsőre, hogy ez tök jó és ne mozgassam a csatlakozót! Hiába mutattam, hogy lötyög a monitor csatlakozója rajta...
Vérzett a szivem mikor kisütöttük a kártyát, hogy kicseréljék...:I
Gar. kicserélik, de az 2 hét! Addig kaptam csere GF4 MX400-at helyette...:(( -
#1666 Na köszi, próbálgatjuk a dolgokat. -
#1665 Megy most bele másik ram.
Amúgy nem az én gépem, céges biznisz :-D
Ha az enyém lenne kissé idegesebb lennék :-DDDDD -
#1664 de az is lehet, hogy az alaplapod nem szereti ezt a ramot. érdemes lenne kipróbálni más gépben is... -
#1663 RAM hiba (szintén), winyóhiba, telepítő lemez hiba, sokminden, esetleg rossz BIOS beállítás, túlhúzott eszköz, kb ennyi. Legfrissebb BIOS van fent? -
#1662 Köszi a segítséget memtest ügyben!
Újabb kérdésem lenne:
Mi lehet a gáz, ha az XP telepítő D3D8.dll fájlra hivatkozva, illetve NTDLR-re hivatkozva elszáll????
AMD 2200+, KT600-as Gigabyte lap, seagate 40GB HDD, 256 DDR a konfig -
#1661 visszavettem 266ra,de a bibi fennáll. win reinstall lesz,ha az sem oldja meg->kuka... -
#1660 Ha szép lassan bekrepál, akkor sajna nem... -
#1659 #1655 na -
#1658 akkor #1656 na meg ott a my documents környékére sok alkalmazés és játék pakolgat érdekes dolgokat (pl aquamark is!) -
#1657 igen. -
#1656 megnézem..thx
ezek szerint nem mehet egy 333as ram 333mhz-en? nekem 2*256(333 hynix) van,most 340mhz-en megy(dual),de nem javult a problem ha visszavettem 333ra. de lejjebb veszem majd,meglátjuk.. -
#1655 \Documnts and Settings\<USER NAME>\Local Settings\Temp\*.*
Ezt is nyugodtan törölheted. -
#1654 fm!!
Asszem megvan a megoldás a fifa rángatósdi problémádra!Újra előjött nálam is 3DMark-nál. Aztán elkezdett CRC-zni kicsomagolásnál, és BIN ill CUE mountolásánál.
Mondom ez memcsi hiba. Sajan 333-ról vissza kellett vennem a ramot 316MHZ-re....
De így megszünt a rángatás, a CRC-zés, és a mountolási hiba is.
SZVSZ vedd vissza Te is a ramodat 15-20Mhz-el...