64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Fam #1849 ha még garis vidd vissza oda ahol vetted, kötelesek kicserélni minimum a hűtőt rajta, de ha mákod van kapsz egy újat és még a gar is újra kezdődik -
Ssanya #1848 Sziasztok!
Videókártya hűtéssel van gondom: meghalt a ventilátor az ATI RADEON 9700-as kártyámon. Tudna valaki tippet, tanácsot adni, hol tudnék rá szerezni? Vagy hol van olyan szervíz, akik videókártya hűtés javításával foglalkoznak? -
Fam #1847 rajtamarad, meg el is indul, aztán jön a hibaüzenet, hogy nincs telepítve a microfos office, telepítsd a cd-ről... -
end #1846 köszönöm a magyarázatot! -
#1845 Amúgy szvsz annyit nem számít, mint amennyivel drágább..
Inkább nagyobb vinyó kevesebb kessel.... -
#1844 Kis fileok másolásánál igen. Ami nagyobb mint 8MB (tehát nem fér bele a cacheba) ott nincs gyorsulás szvsz.. -
#1843 aha, mindennek rajta kell maradnia -
Fam #1841 nem jelent semmit????
másolásnál nagyon is meglátszik a 8mb cache -
end #1840 a winchestereknél a cache biztos nem jelent semmit? -
Fam #1839 szerintem nagyon be kell lassulnia, mivel az a proci ha jól emlékszem 128k caches, és ezesetben ha már két dolgot csinálsz egyszerre, nem beszélve a másolásról akkor nagyon megfogja a rendszert, ha winxp-d van fenn, akkor nézd meg a feladatkezelőben a proci leterhelségét, szerintem min. 80%! -
#1838 belassul! -
#1837 Táp vagy alaplapi kondihiba. Esetleg megnézhetnéd régebbi videjókarival ( a Gef4 kategóriájú karik nagyon leszívják a tápegységet... :) ) Komolyan! -
#1835 szerintem bármi megtörténhet telepítés közben -
#1834 Mér kéne lassulnia?Nem kéne sztem -
#1833 Mi? -
#1832 táp:300Wcodegen+cd,dvd-kombó...nembiztos hogy ez számít -
#1831 mennyire kéne hogy belassuljon a konfigom ha telepítem a fifát winyóról,+winamp,fórumozok,icq...??
1870xp,512ddr(dual,szinkron),maxtor40gb(7200),stb winxp+sp1,sok progival ... -
windly #1828 köszi a segítséget!!! -
Torry #1827 HI!!
Kiégett a monitor.:)Talán sejtitek a kérdésemet.
17-es monitor kellene 40000HUF alatt.
Előre is köszi! -
#1826 A tápból kijövő 1 csatlakozó ( csak egy ilyenem lóg ) 6 vezetékkkel ( 3 fekete, ebből a szélső sztem nincs csatlakoztatva tápon belül, mivel nincs rajta fesz, van két narancs meg 1 piros ) nem tudja valaki h ez mihez kell???
Mértem a belső fekete és a piros között 5.11V t, narancs piros on pedig 3.x V t.
A tápon belül elképzelhető h csak össze van kötve a többbi táp csatival? Ha nincs akkor rákötök egy ventit az 5 V jére..
tehát csak azért kéne tudni, nehogy gond legyen a többi cuccnak belőle. -
#1825 1. Cserélj tápegységet, mert valószínűleg az adta meg magát, azért nem indul be néha a cucc.
2. Szerezz egy Win98-as CD-t, arról is tudsz boot-olni (én onnan szoktam), vagy a neten is lehet találni bootfloppy-hoz image file-t. -
end #1824 köszönöm!(majd beleverem az sd-t a ddr helyére ha akarja hanem:))) -
#1823 ha nagyon akarod viccet félretéve:NEM,de léteznek olyan lapok,amelyeken van sd és ddr slot is a ramoknak.. -
end #1822 nem tudom: esetleg belemegy az sd ram a ddr ramos alaplapba?
-
windly #1821 1. a gépem néha nem indul el: felpörög minden felvilan a dvd, vinyó stb és utána nem kapcsol be a monitor és a vinyó sem megy tovább(a videókártya biztos hogy jól be van dugva) ezekután csak úgy lehet kikapcsolni a gépet ha kihúzom a tápot aztán visza amig nem mennek jól a dolgok, csakhogy ha eljutok a gép elindulásáig akkor se jó minden mert proci600mhz től 1,6 ghz ig bármilyen frekvencián bejelentkezhet(amúgy 1.3 as):(( pedig 1,5 évig nem csinált ilyet
2. kitaláltam hogy biost frísítek:)) csakhogy nincs bootlemezem és az XP alól nem is látok lehetőséget csinálni
aki tud segítsen légyszives Köszi:
windly -
#1820 Próbáltad már úgy, hogy egy videóba dugod be a gép jelét és onnan a tv-be? -
#1819 Az s-video kábelre gondoltál? -
#1815 Nekem radeon van és sony tv, de szerintem nem számít. -
#1813 Nemtudom de nálam is így van:( -
BBking #1812 ati de csak a PRO! -
end #1811 melyik a jobba geforce4ti4200 128-as asusok vagy abitok vagy az ati9600 pro? -
#1808 ismerős nekem is..próbáld áttenni a nitro-t a ctrl vagy shift billre,ha azon van akkor nincs ötletem.. -
#1807 Én régen az NFS3 alatt tapasztaltam ilyet amikor osztott képernyőn ugyan azon a billen játszottunk ketten egyszerre. -
#1805 tehát kuka? mi lehet a baja, ami pihenés közben beütött neki? -
#1802 Segitsen valaki!
HP scanner-em (Scanjet3200c) furcsán szkennel mostanában. Régen használtam utoljára, most sárga és zöld vastag csíkok mögött lehet látni a beszkennelt képet. Xp van a gépemen és az egyetlen létező driverrel próbáltam ki (sj648en).
Tapasztalt már valaki hasonlót, mi lehet a baj?
Más driverrel nem lehet használni egyébként a HP szkennert, csak a gyári driverprogival? -
Borg #1801 Nekem néhány milla kéne pl autóra, szal ha rájöttél a módjára majd oszd meg velünk is;) -
#1800 oszd meg velünk, hogy mi volt a baj -
#1799 óriási probléám van !
honnan szedjek össze 25e ft-ot ???
video kártyáára kéne -
#1798 na ez az! 8500le fostalicska powermagic karesz,fél év,venti bzzzzz.grrrrrr stb. szóval behalóban. beviszem a kareszt,mire mondja a jóember,hogy a venti az nem garis! adott egy hűtőt 1200pézér,mondom egye-fene nem balhézom,ennyit kibírok. DE: természetesen NEM szerelte rá nekem,mondván, hogy nincs olyan pici csavarhúzójuk :)
hazavittem,rápróbálom, de a lukak nem stimmelnek. ideg fel 1000el, a rossz ventit megolajoztam,másnap vissza a hűtőt(persze útközben a táskámban csöppet megnyomódott véletlenül;)) hogy ez nem jó! adtak helyette üres cd-ket..
egyszerűen elfogadhatatlan amit manapság kishazánkban az eladók meg mernek tenni,a boltok többségében! mintha csak szívességet tennének azzal, hogy kiszolgálnak..holott a vevő tesz nekik "szívességet",hogy ott vásárol.. -
#1797 Hagyjátok!
Probléma megoldva!