64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    valami bétás elérhető úgytom...
  • Gerry
    Windows XP SP2 tavasz vége/nyár eleje, ha hihetünk a pletykáknak. Mostanára tervezték, de csúsznak vele, mert több újítást is bele akarnak gyúrni az M$-nél a szervízcsonagba, mert már nem terveznek SP3-at kiadni a Longhorn előtt, pedig az még sokára lesz...
  • NeoMaN
    má az is van tán...
    :)
  • ollie
    ja én meg az oprencerre gondoltam
  • Gerry
    Office XP SP 2 már hónapok óta van.
  • ollie
    nincs xp sp2 még, de gondolom úgy értette, hogy majd fel fog rá menni :)
  • fm
    van már sp2? vagy ez nem az xp-hez tartozik?
    dc++ sokat kell megosztani,nem? nekem a forgalom alapján számláznak..így nincs kedvem felfelé töltögetni..
  • Gerry
    Megosztok veled egy titkot, DC++... Ott biztosan megleled. És akkor azzal tuti nem lesz gond, nem kell krekkelni, és felmegy rá az SP1+SP2 mindenféle trükk nélkül.
  • fm
    csak ez van,ezt is csak nagynehezen sikeredett beszereznem..
  • Gerry
    Nincsen "Corporate" Office XP-d? azzal nem kell szórakozni, az nem aktíválós...
  • fm
    kipróbáltam úgy is..talán a gond,hogy install után nem rögtön indítottam a crack-et,hanem először a word-el megnéztem egy doksit,az kiírta,hogy aktiváljam. pedig egy korábbi installnál jól működött a krekk. vagy ez nem számít?
    lehet reinstall lesz..
  • Gerry
    Ugyanoda tetted a crack-et, ahol a .dll is van? Lehet, hogy nem találja, de ha ugyanabban a mappában van, akkor meg kell, hogy lelje!
  • fm
    hogyan tudom aktiválni az office-t? van hozzá egy crack,de couldn't open mso.dll hibával leáll..pedig megvan a file
  • ollie
    nem az egészet kell egyszere beírnod, hanem így:

cd c:\windows\system
    rename oleaut32.dll oleaut32.old

(mindegyik sor után enter)
  • Met
    Akkor próbáld meg elindítani a file-t amit az asztalra tettél.
  • STLRR
    Nem megy!!!Allandoan azt irja hogy rossz parancs vagy fajlnev
  • STLRR
    Egyebkent en nem toltottem le semmi officet!!!Mar regebben font van az office
  • Met
    ezt kell beírni
    cd c:\windows\system rename oleaut32.dll oleaut32.old
    és enter
    dosban nem vagy otthon?
  • STLRR
    és hogy kell atnevezni???es mire????
    Koszonom a segitseget megegyszer
  • Met
    Le kell tölteni az asztalra azt a file-t, dos módban indítani a gépet, át kell nevezni az oleaut32.dll-t, restart és elindítani a letöltött file-t.

Hirtelen ennyi.
  • NeoMaN
    Feltettél valami kibaszott officet, ami átírta néhány dll filedet.
    Asszem...
    Nembiztos...
    :)
  • NeoMaN
    Itt a megoldás...
    microfos...
  • NeoMaN
    Ittvan- e!
    Vágja valaki az angolt?
  • ollie
    Én a helyedben rákeresnék a Windows Knowledge Base-ben, amit a microsoft.com-on találsz. Bocsi, de még nem hallottam erről és nicns időm most rákeresni sem. Ha lenne egy kis időm, akkor szívesen megkeresném helyetted.
  • STLRR
    Unhandled Exception
    Error number:0x80070725
    Description:Az RPC stub nem kompatibilis verzioja
    Setup will not terminate

• ollie
    Pontosan írd le, hogy milyen hibát ír ki (szó szerint).
  • STLRR
    Valaki nagyon szepen kerem segitsen ha tud!!!Nagyon nagyon fontos lenne!!!!
    Koszonom
  • STLRR
    Szaisztok!!!!
    Nem tudom hogy jo helyre irom-e a problemamat de otletem sincs kinek irjak!!!!
    Az lenne a baj hogy a vinfos98 valamilyen RPC hibat ir ki!!!
    Szinte mindennel!!!Nem tudok semmit felinstallalni, nem tudom az explorerben a keresot elinditani, meg internetezes kozben is hibat ir ki!!!!
    Ja es felakarom tenni a 6-os explorert de nem tudom letolteni a fajlokat mert nem ismeri fel az internet kapcsolatot pedig megy
  • ollie
    Na asszem ma este én is csinálok egy memcsi tesztet otthon, mert úgy rémlik, hogy az én eredményem szinte alig marad el a duálos rendszerekétől.
  • Met
    Már rájöttem, valamiért arra emlékeztem, hogy támogatja a dual-t, de csak a HT-t meg az 533-as procit bírja.
    Meg lehet BIOS-ból biost frissíteni:)
  • ollie
    Akkor bármit teszel, nem fog duálban menni, mert ez ha jól sejtem i845-ös chipset, ami nem tudja.
  • Blasta
    Igazán nincs mit! :-)
  • Impi
    Köszi Blasta a segítséget,szüneteltetjük addig a servert
  • Blasta
    Itt az ATI driver oldalán egyértelműnek tünik, hogy nincs 2003-alá supportált Catalist dirver
  • Impi
    Ez az amit nem tudok, csak reméltem, XP alatt jó!
  • Blasta
    Tuti jó a driver 2003-alá?
  • Impi
    Jó estét mindenkinek!
    Az ATI Radeon Shaphire 9600 pro kari telepítésekor, a Server 2003 kékhalállal kifagy, az XP SP1-nél tökéletesen működik.
    Jelenleg az eredeti drivereket használjuk. Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?
    ASUS A7N8X delux, AMD 2600+ Barton, 2*512 MB Infineon, Chiftec 360-as táp. Köszönet a segítőknek!
  • Borg
    Erről van szó. Semmi értelme ezzel bármit is méregetni.

Olyan mintha egy 9800XT meg egy 5950ultrát a mortal kombat 1-el mérve hasonlitanánk össze... össze lehet, de minek...
  • Blasta
    De mit mérsz vele? Olyan értéket, aminek a gyakorlatban semmi hasznát nem veszed, hisz a mai progik igenis kihasználják a spec. utasítás készletet.
    Ergo a tesztnek semmi értelme, a natív mérésen kívül...
  • Borg
    Meg a 3000+ os is 185öt, meg a ... meg a ....

Ne röhögtessetek már ezzel a szarral, jó ha egy pentium II teljesítményét jól be tudja sorolni.
    Se SSE-t, se 3dnowt nem tud, semmi extráját nem tudja kihasználni a procinak, annyira idejétmúlt progi. Olyan gagyi számítást végez, ami max egy 400as PII számára megterhelő... röhej.