64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#2030 valami bétás elérhető úgytom... -
#2029 Windows XP SP2 tavasz vége/nyár eleje, ha hihetünk a pletykáknak. Mostanára tervezték, de csúsznak vele, mert több újítást is bele akarnak gyúrni az M$-nél a szervízcsonagba, mert már nem terveznek SP3-at kiadni a Longhorn előtt, pedig az még sokára lesz... -
#2028 má az is van tán...
:) -
#2027 ja én meg az oprencerre gondoltam -
#2026 Office XP SP 2 már hónapok óta van. -
#2025 nincs xp sp2 még, de gondolom úgy értette, hogy majd fel fog rá menni :) -
#2024 van már sp2? vagy ez nem az xp-hez tartozik?
dc++ sokat kell megosztani,nem? nekem a forgalom alapján számláznak..így nincs kedvem felfelé töltögetni.. -
#2023 Megosztok veled egy titkot, DC++... Ott biztosan megleled. És akkor azzal tuti nem lesz gond, nem kell krekkelni, és felmegy rá az SP1+SP2 mindenféle trükk nélkül. -
#2022 csak ez van,ezt is csak nagynehezen sikeredett beszereznem.. -
#2021 Nincsen "Corporate" Office XP-d? azzal nem kell szórakozni, az nem aktíválós... -
#2020 kipróbáltam úgy is..talán a gond,hogy install után nem rögtön indítottam a crack-et,hanem először a word-el megnéztem egy doksit,az kiírta,hogy aktiváljam. pedig egy korábbi installnál jól működött a krekk. vagy ez nem számít?
lehet reinstall lesz.. -
#2019 Ugyanoda tetted a crack-et, ahol a .dll is van? Lehet, hogy nem találja, de ha ugyanabban a mappában van, akkor meg kell, hogy lelje! -
#2017 hogyan tudom aktiválni az office-t? van hozzá egy crack,de couldn't open mso.dll hibával leáll..pedig megvan a file -
#2016 nem az egészet kell egyszere beírnod, hanem így:
cd c:\windows\system
rename oleaut32.dll oleaut32.old
(mindegyik sor után enter) -
#2015 Akkor próbáld meg elindítani a file-t amit az asztalra tettél. -
#2014 Nem megy!!!Allandoan azt irja hogy rossz parancs vagy fajlnev -
#2013 Egyebkent en nem toltottem le semmi officet!!!Mar regebben font van az office -
#2012 ezt kell beírni
cd c:\windows\system rename oleaut32.dll oleaut32.old
és enter
dosban nem vagy otthon? -
#2011 és hogy kell atnevezni???es mire????
Koszonom a segitseget megegyszer -
#2010 Le kell tölteni az asztalra azt a file-t, dos módban indítani a gépet, át kell nevezni az oleaut32.dll-t, restart és elindítani a letöltött file-t.
Hirtelen ennyi. -
#2009 Feltettél valami kibaszott officet, ami átírta néhány dll filedet.
Asszem...
Nembiztos...
:) -
#2008 Itt a megoldás...
microfos... -
#2007 Ittvan- e!
Vágja valaki az angolt? -
#2006 Én a helyedben rákeresnék a Windows Knowledge Base-ben, amit a microsoft.com-on találsz. Bocsi, de még nem hallottam erről és nicns időm most rákeresni sem. Ha lenne egy kis időm, akkor szívesen megkeresném helyetted. -
#2005 Unhandled Exception
Error number:0x80070725
Description:Az RPC stub nem kompatibilis verzioja
Setup will not terminate
-
#2004 Pontosan írd le, hogy milyen hibát ír ki (szó szerint). -
#2003 Valaki nagyon szepen kerem segitsen ha tud!!!Nagyon nagyon fontos lenne!!!!
Koszonom -
#2002 Szaisztok!!!!
Nem tudom hogy jo helyre irom-e a problemamat de otletem sincs kinek irjak!!!!
Az lenne a baj hogy a vinfos98 valamilyen RPC hibat ir ki!!!
Szinte mindennel!!!Nem tudok semmit felinstallalni, nem tudom az explorerben a keresot elinditani, meg internetezes kozben is hibat ir ki!!!!
Ja es felakarom tenni a 6-os explorert de nem tudom letolteni a fajlokat mert nem ismeri fel az internet kapcsolatot pedig megy -
#2001 Na asszem ma este én is csinálok egy memcsi tesztet otthon, mert úgy rémlik, hogy az én eredményem szinte alig marad el a duálos rendszerekétől. -
#2000 Már rájöttem, valamiért arra emlékeztem, hogy támogatja a dual-t, de csak a HT-t meg az 533-as procit bírja.
Meg lehet BIOS-ból biost frissíteni:) -
#1999 Akkor bármit teszel, nem fog duálban menni, mert ez ha jól sejtem i845-ös chipset, ami nem tudja. -
#1998 Igazán nincs mit! :-) -
Impi #1997 Köszi Blasta a segítséget,szüneteltetjük addig a servert
-
#1996 Itt az ATI driver oldalán egyértelműnek tünik, hogy nincs 2003-alá supportált Catalist dirver -
Impi #1995 Ez az amit nem tudok, csak reméltem, XP alatt jó! -
#1994 Tuti jó a driver 2003-alá? -
Impi #1993 Jó estét mindenkinek!
Az ATI Radeon Shaphire 9600 pro kari telepítésekor, a Server 2003 kékhalállal kifagy, az XP SP1-nél tökéletesen működik.
Jelenleg az eredeti drivereket használjuk. Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?
ASUS A7N8X delux, AMD 2600+ Barton, 2*512 MB Infineon, Chiftec 360-as táp. Köszönet a segítőknek! -
Borg #1990 Erről van szó. Semmi értelme ezzel bármit is méregetni.
Olyan mintha egy 9800XT meg egy 5950ultrát a mortal kombat 1-el mérve hasonlitanánk össze... össze lehet, de minek... -
#1989 De mit mérsz vele? Olyan értéket, aminek a gyakorlatban semmi hasznát nem veszed, hisz a mai progik igenis kihasználják a spec. utasítás készletet.
Ergo a tesztnek semmi értelme, a natív mérésen kívül... -
Borg #1987 Meg a 3000+ os is 185öt, meg a ... meg a ....
Ne röhögtessetek már ezzel a szarral, jó ha egy pentium II teljesítményét jól be tudja sorolni.
Se SSE-t, se 3dnowt nem tud, semmi extráját nem tudja kihasználni a procinak, annyira idejétmúlt progi. Olyan gagyi számítást végez, ami max egy 400as PII számára megterhelő... röhej.