64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Borg #2127 Igen, például a Spybot megtalálja és leirtja az Ad-Awaret, ha mindkettő fentvan, mint spyware programot...:)
Ugyanis az adaware is maga egy spyware, és nem mellesleg a spybot enginejának a lopott verzióját használja :) -
#2126 Én is mindkettőt használom plusz fut a háttérben a peerguardian.
Szurd be privibe az IP-et! -
#2125 Szerintem meg mindkettőt kell használni, mert van amit csak az egyik talál meg, a másik nem (és fordítva). -
Borg #2124 Erről van szó.
Btw, én Spybotot használok, nem ad-awaret, szerintem ez jobb. -
#2123 Konfigurálás kérdése az egész. Gyakorlatilag ki lehet mindent szűrni, csak rendkívül sok meló úgy bekonfigolni egy tűzfalat, hogy erős védelmet nyújtson, ámde azért használni is lehessen a netet. Ha nem valami nagyvállalati gépről van szó, vagy nem tart az ember államtitkokat a gépén, akkor egy mezei firewall is megteszi, + gyakran kell futtatni az Ad-Aware-t (1-2 naponta). Amúgy csak magadat szívatod, ha mindent lekorlátozol... Nemde? -
Borg #2122 Kicsoda?
Egy példát mondj már, aki vagy ami ki be járkál rajta, és a másikon meg nem... -
#2121 Esetleg használj outpost firewallt.Magyar nyelvű és tuti jó.A nortonon simán ki be járkálnak. -
#2120 Olyan nincs, hogy ne jöjjenek át, tökéletes védelem nincs, tedd fel az összes biztonsági frissítést az XP-hez (Windows Update), majd rakj fel valami jó antivirus progit, pl NAV2004 már némileg véd a férgektől is meg az adware szeméttől, de a legjobb, ha felteszel egy Ad-Aware 6 Pro-t is, és gyakran frissíted, valamint letakarítod vele a nemkívánatos mocskot a gépedről. -
#2118 Mivel az 533-as procinak 133 a valós FSB-je, ezért max 333-on tudja hajtani a ramokat. Csak úgy tudod feljebb cibálni, ha húzod a proci FSB-jét. Nekem is 533-as procim van, és bár az alaplapom tud egy db 400-as ramot is futtatni (400-on) elvileg az ASUS honlapja szerint, én is csak úgy tudom ezt elérni, ha húzom a procit. -
csikszem #2117 Valaki más esetleg? -
csikszem #2116 Russian hozzád lenne 1 kérdésem,csak igy ismeretlenül:ASUS P4C800Del. lapod van látom.Köv. gondom lenne: nekem csak 533-as proci van benne viszont 400-as RAM.Nem bírom rávenni h 400-on mennyen,Abitokban elvileg ki lehet szorozni az arányokat./IC7-esem volt eddig/Van-e vmi tipped esetleg?800-as procit nem fogok venni... -
#2115 :) -
#2114 Ja, mikor ráböktem csak a fenék volt ott.
Má látom, csúnya, valami csókós kisribancos smiley kellett vóna. -
#2113 Aha, csak azt a smiley-t nem értettem... -
#2112 Áh, nem veszed a pojént... -
#2111 Ja, ollie.
Megrendeltem a netet, újra lesz otthon he-he
512/128 ADSL
Q3, wolfi war indul :) -
#2110 ??? -
#2109 Mennyire hálás?
Akkor lehet én is vállalok valamit...
:)) -
#2108 De ha 1 hónapba kerül is, hálás leszek érte ;) -
#2107 Elhiszem! -
#2106 Vágom! De én meg nem szeretném, ha azt hinnéd, hogy elfelejtettem!
De hidd el nem olyan könnyű megoldani! -
#2105 Ok, köszi. Nem azért köszöntem mert sürgetni akarlak :)) -
#2104 Csá! :)
Még semmi! :(
De rajta vagyok. -
#2103 ilyenről még nem is hallottam bazz, pedig megfordul pár vinyó nálam :) -
#2102 Szia Russ!an! -
#2101 Lényeg hogy megy! :) -
#2099 (Windowsosan: Aktiváltad?)
Erre céloztam! -
#2097 bios-t nem tucc™ frissíteni? -
#2095 Milyen gép? -
#2092 Bootolásnál kiírja rendesen?
Particionálva, formázva van?
Bár ha bootoláskor látja akkor a winfosban is látni kell..
nemtom -
#2091 Partició van már? (Windowsosan: Aktiváltad?)
Annélkül nehezen fogod látni. -
#2089 KÖSZ! -
Fam #2088 wol mini how-to -
Fam #2087 konkrétan nem vágom a témát, viszont az tuti, hogy a wake up akkor történik, ha egy másik gép hálözaton keresztül körbeküld egy broadcast signalt, szerintem tutira van olyan program ami windows betoltése után tud küldeni ilyen signalt és innentől kezdve bekapcsol a gép--> lesz net
keresgess googlen -
#2086 Jó, már így is bazisokba van a 2 gép+a net....
:)
Szal switch nélkül. wake up lan-ra kérem válaszoljon aki vágja.... -
#2085 Hello
problemam a kovetkezo - szeretem az unokaocsemnek egy Ati wonder pro taviranyitot. a gond az, hogy radio frekvenciaval mukdik es zavarja a 19 belinea monitor... lehet ezzel valamit csinalni, mert nem veszi be a szignal t csak kb 20 centirol ami gaz (nagy gaz egy taviranyitonal)
az elemek vadiujak -
Tovi #2084 Vegyél egy swichet vagy egy routert, és megoldódik minden probléma. Nem drágák manapság 11000-ér már használható routert lehet kapni. -
#2083 Na. Nem vagyok bajban, csak mivel még nem csinyátam nemtom:
ADSL 2 gép között megosztva egyikről a másikra is.
Wake up lan kellene. Terhát, ha bekapcsolják azt a gépet, amelyik a másikról kapja a netet, bekapcsoljon az is automatice amelyikbe az ADSL vonal jön közvetlenül. Hardwareeszközöknél már engedélyeztem a hálókariknak a wake up lan-t. Mi a további teendő?? -
Sharinghan #2082 Igen! Ha kikapcsolom az AA-t és az FsAA-t akkor is beszaggat, de közben még nem is tölt a vinyó! -
#2081 Nem megy az ericsson adatkáble hgyan kell installálni akinke van irja le plízzz