64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • O0D:
    Hella!

Neked is NF 7 van, hangkártya milyen, hasonlítduk már össz a dolgainkat hátha rájövünk a hiba okára és a megoldásra
    Neem, nekem nem Abit, hanem MSI van nForce 2 vel. Akkor biztos az alaplapi chipset a hibás. Mondjuk én nem tettem bele külön hangkarit egyelőre. De nekem inkább recseg mint megtorpan.

Az egeret hogy lehet szétszedni? és mivel tisztítsam meg???
  • 1Peregrin
    Hi!

Van egy ATI Radeon 9200-as TV-Out kártyám, de a TV kijárat igen sötét épet produkál.
    Valaki tudja mi lehet ez?
  • Ramore
    off
    Milyen progival lehet meghallgatni pc-n a .awb és a .rng formátumú telefoncsörgéseket?

Tudja valaki?
    on
  • Narancs
    thxx!
  • janos666 #2318
    Motherboard monitor 5, de kicsit áttekinthetetlen, mert még sok mást is kiír!
  • janos666 #2317
    Hogy lenne gáz, ebbe nem sül meg semmi olyan könnyen, de ha negyon zavar vegyél rá hűtőt!
  • Narancs
    Na, komolyan, nem gáz ha a HDD 50 fokos?
  • CSOCSO
    nahjo ezt nem ertem.. semmi nincs bedugva.. de csak all a telepito.. mi a szar a zsir uj gepem??? a windows ??? vagy mi????
  • CSOCSO
    viszont amit nem ertek.. van egy logi quickcamom meg egy canon digicamom...
    mindegyiket elore dugtam be.. es egyiknek se megy fel rendesen a drivere.. mindegyik megall.. de nemszol hogy lefgagyott.. csak please wait....
  • CSOCSO
    intel 865pe
    az elobb lehuztam a kamerat es adta a hangot hogy kihuztam az usb kabelt...
    a sm busz mar megoldodott
  • Narancs
    Megvan kössz!
    Az gázos ha HDD 50 fokos?
  • NeoMaN
    winbond hardware monitor
    az alaplap cd-jén megtalálod!
  • Narancs
    A történet kb annyi, hogy Codegen 9011 es nagytoronyház 3 ventije olyan hangos és elviselhetetlen volt, hogy lehúztam őket a tápról...most hangja nincs a gépnek, de a speedFan előbb jelzett 70fokot a procira, ami lehetetlen mert 65nél ki kéne keapcsolni a BIOS beállítások szerint!
    És a biosban meg 47fokosnak jelezte a provit, ami amúgy 2600+ barton...Szóval kéne vmi megbízható...vagy vmi megoldás az irtózatos hang ellen...
  • Narancs
    Abit NF7-S
  • Met
    Az alaplapra rá van dugva az előlap kábelje?
    Valszeg tv kimenetes a kártyád, a secondary a tvkimenet, ne töröld.
  • NeoMaN
    A hátsó USB portok működnek?
    Milyen alaplapod van pontossan, milyen chipsettel?
    Lehet rosszul van rádugva az alaplapra az előlapi usb kivezetés...
  • NeoMaN
    milyen alaplapod van?
  • CSOCSO
    2 problemam van..sot 3...
    1)a gepemen elol is van usb vezerlo.. de oa akarmit teszek baszik mukodni.. a rendszer/eszkozkezeloben volt egy usb amihez nem volt driver de betettem az alaplap cd-jet es sikerult feltenni..viszont meg mindig semmi.. de meg van egy sarga kerdojeles.. ami SM buszvezerlo.. de ennek sehonnan nemtok drivert talalni...
    2)ugyanitt a vidkartyakban ket ati9800pro van! a masodik mogott ott van hogy secondary.. nahmost ez normalis??? vagy a secondaryt nyugodtan torolhetem>?>
  • Narancs
    CSá!
    Tudnátok nekem mondeni olyan progit ami figyeli a cpu illetve a rendszer hőmérsékletét, és nem a speedFan?
  • NeoMaN
    uninstalláld a driverét előszőr!
  • janos666 #2302
    Szerintem normális, ha lehetne én is ilyen módon próbálnám felyleszteni a gépem! Nem mindegy hogy közvetlenül a gyártó lop meg az árakkal, vagy én őt?
  • ollie
    te sem vagy normális
  • Met
    jobbklikk cél mentése más néven
  • Shep
    most szedtem le egy drivert ami pont ezt a hibát orvosolná, de ha elindítom azt írja, hogy nincs SB AUDIO kártya telepítve és ezért ő sem telepít, holott van, na ilyenkor mi van?
  • Shep
    Zugivó gondolom tudod hogy van néhány szolgáltatás az XP-ben amit nem használsz ezzel szemben eszi a rendelkezésre állú erőforrást mint állat, na ha azokat kilövöd akkor elvileg jónak kell lennie
    ajánlom figyelmedbe az itt található xp tuningot itt le van írva mit célszerű lelőni mondjuk nekem nem volt teljesen ok a dolog így néhány dolgot vissza kellett kapcsolni
  • Shep
    NF7, és melyiket tegyem fel?
  • NeoMaN
    Hangari drivert kell cserélnad! NF7 vagy NF-S?
  • Shep
    hát megtudlak érteni, amúgy nállam nincs vírus.

Hangkártyával kapcsolatban nincs ötleted? Az alaplapi hangkártya nem tud EAX-ot ha jól sejtem, vagy tévedek?
  • Shep
    Neked is NF 7 van, hangkártya milyen, hasonlítduk már össz a dolgainkat hátha rájövünk a hiba okára és a megoldásra
  • Shep
    Várjál nem jól érted, nem recseg hanem egy pillanatra megtorpan, mintha a kártya nem bírná a ritmust felvenni, régen volt ilyne mikor a 300as keleronom :) mellett egy ISA-s hangkártya volt és az csinált ilyet, hogy ment a game aztán hirtelen beszaggatás, na ez si vmi hasonló jelenség, most tesztelem winampot és ugyanaz van, lehet kipróbálom az alaplapi csodát, elvileg az is lekezeli a 4.1 es hangfalszettemet.
  • Laalee
    www.doom9.hu
  • O0D:
    Sajn, nem segített sokat az egér tisztogatása,
    hogy lehet széétszedni egy optikai egeret? ragasztani szokták? akkor konyec.
  • O0D:
    Ha Eax nincs bekapcsolva akkor is recseg?
    Nekem 98se alatt kb. ugyan ez,de ha csak a winbeállításokba állítom be a kvadrofon ... -t akkor winampban is recsegős, ott is próbáltam waveout/directsound/kb.51 output , nem tudom mivel van a baj. Dx volt 9.0 de a 9b vel sem oldódott meg semmi.

*2277 : ne használj XP-t / NT-t, akkor nem lesz svchost :DD ennyi-
  • Shep
    Azt hogy pontosan hanyas nforce driver van fent hol tudom megnézni?
  • Shep
    Mivel lehetne az alábbi hibát kiküszöbölni, CS alatt gyakran van olyan hogy bizonyos időközönként a hang megtorpna olyan recsegős lesz, olyasmi mint mikor egy apró lag van, az új alaplap+proci óta csinálja eddig ez nem volt. Abit NF7 2500+ sb live 4.1 win XP alatt lehet újabb chipsett driver kellene?
  • ollie
    milyen alaplap? ha van a biosban fix pci/agp freki, akkor azt állítsd be mindnképpen (33/66)
  • kacsa1982
    ja meg nem gáz ha egy alapba 133as alaplapot 155ön járatok?? van benne integrált hang is! meg az agp nek a megaherce is emelkedett jóval!
  • kacsa1982
    ki tudja meddig lehet egy 266mhz ramot tuningolni??? nekem most 300mhz megy és nemis melegszik,de hol la plafon??
  • yellowcab
    533-as
  • janos666 #2272
    Persze a kábel jó, de az a baj, hogy a windows hangeszközt sem lát, ha benyomom az alaplap driveres CD-jét a hangkártya drivere meg sem jelenik a listán. Mintha nem lenne hangkártyám, de integrált, úgyhogy csak benn kéne lennie!
    Ja tényleg nálam miért nem megy fel az a intel application accelerator XP-re ASUS P4P800 Deluxe-on, pedig a driveres CD-n rajtavan és ki is adja a listán, csak azt mondja, hogy nem támogatott hardver és nézzem meg a támogatott eszközök listáját!