64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
antijedi #2362 magyarán én arra gondoltam ami egy kábel és a kivezetését egy pci slot helyére kell becsavarni a ház végében -
antijedi #2361 jah nekem egy kábeles kombó elég lenne mivel az alaplap támogatja, szal énis oylanra gondoltam, sorry ha félreérthető vagyok :) -
#2360 Egy "pure" gameport nem biztos, hogy jobb. Lehet, hogy még árban sem, főleg ha komplett kártya, és nem csak egy kábel.
Ha csak kábel és csatlakozó kell az alaplaphoz, akkor menj el a sarki PCbontóba, ott valószinű találsz, ez divat volt 386-486-os időkben, és a gameport azóta meg nem változott :) -
antijedi #2359 amugy tény hogy a integrált hang ezen az alaplapon nekem nagyon bejövős, főleg ezzel az "inteligens" bekötésel hogy ha valahol nem szabvány szinkod van attól az ember még nem vágja haza a fél gépét :) -
antijedi #2358 erre énis gondoltam de azért mégis csak jobb lenne egy "pure" gameport, viszont láttam alaplapon van iylen csatlakozo hely csak egy iylen pci-os bővitmény szerüt kell veni ami nem is pci-os csak oylan helyet foglal :) csak ilyet még egy boltba se láttam de majd azért keresgélek még :) -
#2357 Egyetértek, akkor vegyél egy nagyon olcsó hangkarit, az eszközkezelőben letiltod a hangot (az alaplapi tuti jobb lesz), és csak a joyportot hagyod aktívan. -
#2356 Vegyél egy olcsó hangkártyát (max3-4e), azokon szoktak lenni. Nem valószínű, hogy roszabbul jársz, mint az integrálttal. -
antijedi #2355 hát az alaplap könyvében sincs még csak megemlitve se... :/ -
antijedi #2354 nos megnéztem és nincs benne, meg egy haveromnak is hassonlo van és asszem neki se volt (mongyuk neki nem is kellet :P), dobozon nincs utalás rá hogy kéne lennie, alaplap könyvet majd még megnézem de nemhiszem hogy ottis lenne iylesmi irva... -
antijedi #2353 ok ezt megnézem bár nem reménykedek ... :/ -
antijedi #2352 jaja hang csak elirta sorry, na de attol gameport még nem lesz :) -
#2351 Ööööö, szerintem te integrált hangot akartál írni, mert nincs ezen a lapon integrál video. Amúgy kellett a laphoz kapnod egy külön joy portot, melyet a ház hátuljára rá tudsz szerelni, és rá tudod csatlakloztatni a lapra. Nézz körül az alaplap dobozában. -
antijedi #2350 help kéne!
van egy asus P4C800 Deluxe alaplapom, na msot ugye ennek az integrált videokariját használom és nincs is vele gond, csak éppen van egy joystick amihez kéne egy gameport de az meg nincs rajta! szóval nem tudja valaki honnét lehetne beszerezni vagy egy pci-s gameport-ot vagy bármilyen
usb-gameport , firewire-gameport , comport-gameport , vagy akármi-gameport átalakitót? -
#2349 így van. szedd le valahonnan, és telepítsd a IE6-ot... -
#2348 Használj netscape-et! :) -
#2347 Én első körben megpróbálnám újrainstallálni csak az internet explorer-t. -
#2346 jó neked, nekem otthon csak 56k van -
#2345 nekem is pénzbe került -
#2344 A probléma ismerős, kb 1 hónapja jártam így. próbálkoztam, de csak a win újratelepítése segített :(
Ha próbálkoznál, akkor:
1. keress korábbi rendszervisszaállítási pontot, ahol még működött
vagy
2. uninstalláld a vezérlőpult/programok telepítése és törlése/windows-összetevők hozzáadása vagy eltávolítása és telepítsd újra
vagy
3. próbálj másik böngészőt (Opera, Netscape,...)
Remélem több sikerrel jársz, mint én -
#2343 Bocsi en az Internet Explorert ertem az alatt!!!
Azzal mit tegyek!Foggalmam sincs hogy hol kell letorolni!!! -
Borg #2342 Tessék VIP lenni, és lesz 3 csillagod egyből;) -
#2341 Borg! Ide a csilagaim!!!
:D -
Borg #2340 Így van, win ujrainstall.
Apropó, te az alatt, hogy nem indul el az explorer, az Internet Explorert érted, vagy magát a windows kezelőfelületet (explorer.exe)? -
#2339 Mire ujrainstall???A winfost???En most kuzdok!Mar volt toredezettseg mentesites minden ami lehet!!!! -
Borg #2338 Én ugyanezzel a gonddal találkoztam nemrég egy gépen, majdnem minden kibebaszott program futott rajta (taskmanagerből), csak az explorert nem tudja elinditani, tehát se startmenü, se asztal, se ikonok.
Csak az újrainstall segített, pedig tényleg egy délutánt eltököltem vele, hátha meg tudom gyógyítani. -
#2337 Ugy kinéz győz az intel az AMD felett? :)))))))))))))) -
#2336 2001. 04. 25
ezóta vagyok reg-es....
IDE A CSILLAGOM!!
csak monnyuk 1.5 évig nem kommenteltem.... -
#2335 DOS-os lemez? hejj........
Ollie! amúgy szabin vagyok, és otthonról tolom.. :P
512/128 -
#2334 Nekem az lenne a porblemam hogy xp alatt egyik naprol a masikra nem indul az explorer!!!Mikor elinditom az explorert sulyos hibat ir ki es nem jon fel!!!Akar mit csinalok nem mukodik!!!Vki segitsen legyszi mert S.O.S. kellene a gep!
Koszonom -
#2333 Neked ez most ingyen volt, te is regisztráltál maniért -
#2332 Megkezdett reges év ilyen VIP-be, mert elég régen csináltam ezt a nevet, csak eddig nem foglalkoztam vele. -
#2331 jó voltam :DD
Amúgy minden megkezdett reges évért jár egy csillag. -
#2330 Ez a szép csillag a név mellé miért jár? A sok okos hozzászólásért, vagy csak az idő múlásával rátokrakódik? -
#2329 Ezt most mire érted?
Szerintem csak egy egyszerű floppy-t akar amiről bootol a gépe, semmi extra, mondjuk BIOS-t frissíteni, stb.
De ha winyót akarsz akkor a jelenlegi rendzerpartíciód gyökérkönyvtárából másold át a rejtett fileokat (a pagefile-n kívül) -
#2328 Pedig tényleg így kell, most direkt meg is csekkoltam. -
#2327 XP alatt? fura lenne... -
#2326 A sajátgépben jobbklikk a floppymeghajtóra, aztán formázás, ott bepipálod az MS-DOS idítólemez készítését, aztán indítás. -
#2325 Nem tudja valaki véletlenül hogyan kell Boot disk-et csinálni xp alatt? -
#2324 * leszedtem -
#2323 Én lezsedtem a legújabb nforce drivert és mostmár nem akad a liveom. Ha neked nem az lenne fent próbáldd meg te is hátha segít