64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blasta
    Ezt az elhasználódást én aláírom, tudom miről van szó, de ez a mai "EFFEKTHALMAZ" nem jellemző.
    SZépen lassan szokott történni. Előbb 1-2 progi kúródik el, aztán pár szolgáltatás stb...
    De így, hogy egyik napról a másikra egy rakás baromságot művel, az nem "természetes" elhasználódás, ha szabad így fogalmaznom.

Eddig hibát nem tapasztaltam rajta. Ma meg egyből egy csomó faszság. Ezért gyanús ez nekem.

Másban igazad van!
  • antijedi
    én ezt hivom a win esedékes "elhasználódásának" van egy pont amiután a winek ált összeomolják magukat, mindenféle progikal ezt a határt ki lehet tolni kisebb nagyobb mértékben de megakadályozni nem lehet :)
    amugy tipp: használj valami particio backupolot és azzal lementeni klönbözö állapotokat igy egy iylen hiba esetén az esetleges több napi szarakodást le lehet rendezni egy 10perc alatt
  • Blasta
    Köszi, már tervezem.
    Csak kissé furcsa, hogy semmilyen spyware/vírusellenőrző nem talál semmit, tiszta a registry, nem telepítettem mostanság semmit, de mára elkúródott a gépem...

Szerintem holnap reinstall lesz, ha ma nem találok semmit.
  • antijedi
    win reinstall? :)
  • Blasta
    Ide is beírom, hátha!

Sziasztok! Ma hazajöttem melóból, gépem elindít és a következő hibajelenségeket tapasztaltam:

-Nem tudtam a fórumra bejelentkezni úgy, hogy bejelentkezve is maradjak. Explorer bezárása után újra be kell jelentkeznem.
    -ICQ hibaüzenettel elszállt, nem volt hajlandó elindulni.
    (reinstall, új verzió letölt, újrainstall, etc..)
    -Trillian install elszáll a közepénél
    -NAV-ot felraktam, frissítettem live update-tel de nem talált semmit.
    -Viszont a kézzel letöltött vírusdefiníció file-t szintén nem engedi telepíteni
    -A Stinger.exe (mydoom ölő) sem hajlandó elindulni.
    -Viszont a registry-ben nincs mydoom-ra utaló bejegyzés és egy másik oldalról leszedett mydoom ölő progi sem talált semmit...

Valakinek 5lete? Nagyon megköszönném! :-D
  • Met
    Van egy diamond vga kártya, kicsit zörög a ventije, leszedtem, kiporoltam lehajtottam a matricát de nem láttam csapágyat, csak a tengelyt egy fehér műanyag "foglalatban", ha oda cseppentek műszerolajat akkor az be fog állni vagy nem lesz baja?
  • NeoMaN
    csak a saját bios-át szabad rátenni!
  • semo1
    bios szeretnék frissiteni. Ecs K7vta3.1a A kérdés :van 5.0-ás verzió is ennek biosát is rá lehet tenni a 3.1-re? Vagy csak a 3.x-es szériáét.Procit szeretnék venni és a 333fsb-t nem támogatja alapból.
    (Csak alkalmazások érdekelnének.)
    Verne-e egy olyan gép egy 2000+-ot?
    Olyan a lapom, hogy nem tudok feszültséget emelni benne, alapfeszen meg nem fog menni...
  • BlackWolf
    az biztos 512mb ram meg 1300tua@1600-1700 mondjuk 133as fsbvel meg csodakra kepes egy jo vidkaresszal
  • ollie
    Tua és ram együtt lenne a legjobb!
  • antijedi
    jaj nortont csak azt neeee, bár kinek a pap kinek a ... :P
  • antijedi
    inkább ram-ot még bele szvsz
    Érdekelne a véleményetek. Több task esetén nagyon behal a gépem, egy Tua látványosan jobban bírná-e ezeket? (Most sima 900-as cerka megy 1200-on a gépemben, csak 256 mb ram van benne.)
  • NeoMaN
    norton systemworks....
  • a_n_d_r_e_w
    Regseeker
  • antijedi
    jv16 power tools
  • fm
    ajánlanátok még vmi hasznos karbantartó progit? thx..
  • Gerry
    Shutdown Supplement
  • Fam
    ALT+F4
  • Blasta
    Tud valaki adni nekem W98-hoz shutdown peccset?
    Sürgős lenne!

Előre is köszi! :-)
  • Titan
    Skacok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hova tünt a hosszú ü és ö betüm? helyette ez van "q" és "Q"
    Ez csak itt az SG-n csinálja és néhány keresöben...:(
    Mi ennek az oka?
  • NeoMaN
    spybot.
  • NeoMaN
    spy-ra: spybot és xp antispy
  • NeoMaN
    sarokban...
  • semo1
    a fraps hogy irja ki az átlag fps-t. A sarokban megy amikor kilépek a játékbol hol tudom megnézni a bench-t
  • fm
    thx,asszem az meg is van..
  • fm
    ja, és főleg hogy tudom megoldani hogy ne folyton vmi keresőoldal az exlorer kezdőlapja? elkapott egy trojai vírus,a norton nagynehezen kiírtotta,de tulképp még mindig a gépen van..
  • a_n_d_r_e_w
    regcleaner a registrynek
    nagyon jó, van magyar nyelv is benne
  • fm
    help me:)

adjtatok légyszi tippet,hogy milyen program "csomaggal" érdemes kipucolni a gépet..pl registry,spy stb szemetet:)

thx
  • antijedi
    ok, először azért az ujat probálom meg, valmaiért számtech cuccoknál irtozok a használt dolgoktol :)
    azt ha midnen kötél szakad marad a bontó... :P
  • a_n_d_r_e_w
    De inkább menj egy pc bontóba :)
    Lehet, hogy újonnan is árulnak, de a régi gépeknél biztos van
  • antijedi
    de nem azt mondtátok elöbb hogy iylet midnen sarki pc-boltban lehet kapni? :)
  • a_n_d_r_e_w
    Így is mondhatjuk :D
  • antijedi
    magyarul keresek 486-ost amiből ki tudom guberálni vagy mi??? :PPP
  • a_n_d_r_e_w
    Bocs, ha nem voltam egyértelmű :D
    Az oldtimer cuccokra gondoltam, úgy 486-586 környékén
  • antijedi
    "Próbálj ilyen témában keresni, hátha szerencsével jársz"
    most lehet én vagyok a hülye de ez igy elsőre nem esett le, mit keresek és hol??? :)
    azt addig vágom hogy nagyábbol mi a téma , de a többi... :)
    áhh, nem tesz jót nekem ez az influenza :)
  • a_n_d_r_e_w
    Akkor megtaláltuk a közös hangot :D
    Nekem van is itthon, egy 486 Slc-ben üzemel :)
    Próbálj ilyen témában keresni, hátha szerencsével jársz