64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#2523 Ha nem válik be az írtás, akkor is lenne a melegedéshez lenne még pár ötletem: vidkaresz, chipset, esetleg ha a proci hőmérője a bordát méri, akkor ugye a 40 fok alatti hőmérséklet nem mérvadó, ekkor még a hővezető réteg a proci és a borda közt lehet a ludas. Nem túl gyakori, hogy a bordát mérje a szenzor, de láttam már ilyet. A legjobb módszre, ha egy kemény 3D-s programot futtatsz egy ideig, gyorsan kikapcsolod, és kézzel nézed meg a bordákat. -
#2522 kíváncsi lennék, ha üresjáratban nyomsz egy ctrl+alt+delete-t, mekkora procihasználatot jelez... -
antijedi #2521 jah azis jo moccer de én ugy vagyok vele hogy egyszerübb ha meg sem fertőződök, ucso ilyenem is valami másfél éve volt már... :P -
#2520 Én meg 3 havonta installok vindózt. Nem sok (kb 0) ilyen kis szemét éli túl :) -
antijedi #2519 150 bazz az nem semmi, én kb fél évente ellenőrzöm le a gépem max iylenekel de ha már egyet is találnak az már sok :) -
Itob #2518 Végül is 466-on sem ment, csak úgy tűnt a tegnap, mivel picivel tovább bírta a 20 percnél.. szóval egy idő után 466-on is lerobbant.
időközben felraktam ezt a spybot-ot és talált vagy 150 ilyen micsodát, amit semlegesítettem is időközben.. kiváncsian várom a fejleményeket -
#2517 Ha lehúzod 466-ra, akkor még mindig jó?
Mert lehet, hogy kevés feszkót kap 700-on -
Itob #2516 Fenn van az ezantivirus es realtimeban kapkodja a vírusokat. De NAV2003-al is próbálkoztam már..
Spybot az mi pontosan? És melyik az ajánlott? -
#2515 Most látok ilyet, hogy "quadrósítani GeForceokat" Tudja itt valaki hogy lehet ezt kivitelezni egy ASUS FX5800-on? Vagy hol keressem? -
#2514 Vírusírtás mikor volt utoljára? Meg egy spybot sem ártana
... De elsőre én is túlmelegedésre tippeltem volna...
-
Itob #2513 Mégsem a proci melegszik (Sandra szerint 40 fok alatt van a proci hőmérséklete), mert kipucoltam rendesen és a géppel még mindig ugyanaz a helyzet... 10-20 percig megy minden rendesen aztán fuccs... Tanácstalan vagyok. -
#2512 Ugyanaz :) -
#2511 akkor mát ATA33 ha itt tartunk ;)) -
#2510 ez is igaz -
#2509 Ja, és UDMA33 -
#2508 5 :) -
#2507 ez ugy 8éve lehetett udma elött:D -
#2506 Nem feltétlen. A régebbi időkben a vinyóm és a cd íróm egy kábelen volt, és ha a vinyóról akartam CD-t írni, állandóan rontott. Persze a világ azóta sokat változott, de én azóta sem kötöm egy kábelre a kettőt. -
#2505 és ha használja sincs semmi gond -
#2504 ja télleg, bocsi -
#2503 "De ha jó a rack slaven is, akkor :80-40-DVD-CD"
Olvasd figyelmesebben. -
#2502 Kérdem én, miért nem jó a cd olvasó és dvd író egy ide csatornán? Gondolom nem használná sokat a cd olvasót dvd írás közben... -
#2501 Primary:
80g vinyó
CD olvasó
Secondary:
40g rack - így az lehet masteron
DVD író - mert valószínű a rack nem fog annyit dolgozni, mint a nagyobbik vinyó
De ha jó a rack slaven is, akkor :80-40-DVD-CD -
#2500 Hi!
Adott egy 80gb vinyó egy 40gb rack, egy cd olvasó és egy DVD író. Mi a legjobb bekötési sorrend?
-
#2499 mosd ki vizzel, nem lesz tole baja, es akkor a por meg minden szar lejon rola!!! csak hagyd kiszaradni. -
Itob #2498 Húú, vszínűleg a hűtéssel van gond, mert lehúztam a procit 466-ra és most úgy tűnik minden ok. Pedig a tegnapelőtt pucoltam ki a gépet, meg a bordát is amennyire lehetett.. -
#2497 Hűtés?
Mikor volt takarítva? Lehet, hogy egy kiló por van már a hűtőbordán, és egyszerűen túlmelegszik. -
Itob #2496 Halihó!
Lenne 1 nagy problémám.
Egy ideje csak szarakodik a gépem, a következőképpen: windóz indul, minden ok, aztan 10-20 perc alatt "lefárad" es úgy csinál, mintha elfogyna a memória, vagy valami ilyesmi.. win2k alatt leakad a gép, iexplorer nem megy rendesen, pl. copy/paste használhatatlan, java alkalmazások nem futnak, programok leallnak, svchost.exe meghal . Win98 alatt hasonló a helyzet, indítás után 10-20 percig tök jól megy minden aztán egyszer csak bang! - beüt a vész és már csak a restart segít. Néha ilyesmit is kiír, hogy nincs elég memória. Egyik pillanatról a másikra jelentkezett ez a gond, és nem tudom, mitől. konfig: Abit BE6II, 700-as coppermine proci, 2 db. 128-as SDRAM (a ramokat is próbáltam variálni, hátha azzal van gáz, de nem segített), i740-es videó meg SB128 hangkártya.
Na az imént újfent meghalt ez az svchost, megnéztem a logot és a következőt írja:
Application exception occurred:
App: svchost.exe (pid=396)
When: 1/22/2004 @ 00:06:40.068
Exception number: c0000005 (access violation)
Ahogy nézem, eddig is ezzel az access violation dologgal halt ki.
Régebb bezzeg semmi gondom nem volt, netre meg filmekre teljesen jó volt a gép.. most meg negyedóráig megy rendesen, aztán, mint már írtam, csak a restart segít.
Köszi -
Amero #2495 Hát nem tudom...
Az az igazság, hogy volt régen egy Yamaha RWém amit anno a drive-hoz kaptam. A helyzet az, hogy most már azzal se megy, pedig régen faszán működött...
Egy fél éve própálkoztam vele utoljára. Az író faszán megírta, de aztán semmelyik drive nem tudta beolvasni...
Ezek után azzal se nagyon van értelme próbálkozni.
A Verbatim RW-ket régen se bírta, ill ugyanazt a fönti jelenséget produkálta velük.
A multisessionre nincs ötleted???
A Nero azt írja ki, hogy a disc nem írható. Pedig ha tulajdonságokat kérek róla akkor látszik az egyes session.
Ez sokkal fontosabb lenne az RWnél...
A válaszokat előre is köszi.... -
Borg #2494 Akkor inkább a lemez szar, ha mindkettő lepusztul tőle... -
Amero #2493 Nem egy kábelen vannak...
A CDRW most kaptam és nekik működött, de azt, hogy miben írták nem tom...
Semmelyik drive nem képes beolvasni: a Yamaha nem csinál semmit, az asus meg befagy... -
Borg #2492 Lehet hogy az a gond.
Amúgy ha egy kábelen vannak, próbáld meg variálgatni a kötést, nem kéne, hogy befagyassza a wint...
Ugyanazzal a CDRW-vel próbáltad a kettőt? Nem lehet hogy a lemez szar? -
Amero #2491 Sziasztok!!!
Van két nagy problemem és itt tuti, hogy tud valaki segíteni...
1: A Yamaha 8824E CDRW meghajtóm újabban nem hajlandó folytatni a Nero 6.0-ban megírt multisessionos CD-ket???
Az Nero 5-el se működik a folytatás, pedig azzal régen nem volt semmi gond. A másik, hogy most már azokat a CDRW discet sem eszi meg, amik régen működtek...
Firmware frissítés megvolt, de nem változott semmi.
A sima CD-ket tökéletesen írja.
2: Nem tudom frissíteni az ASUS E616 DVD firmware-jét.
Azt írja ki a frissitő progi, hogy nincs ilyen meghajtó a gépben... Ez is egyre kevesebb lemezt eszik meg. Régen beolvasta a CDRW-et, de most már nem hajlandó és befagyasztja a Wint...
Egyetlen egy dolgot nem próbáltam még az pedig a tisztítás... Ez még egyáltalán nem történt meg a meghajtókkal...
Lehet, hogy ez a gond??? -
Borg #2490 Szar a géped -
#2489 Szeretem ezeket a programokat, egyszer leirtattam velük mindent amit találtak és másnapra behalt az egész XP. -
#2488 ilyenekre spybot search&destroy-t meg adaware 6-ot használj, és a google-n megtalálod őket -
steweee #2486 egy pár nappal ezelőtt vmi rohadt oldalról egy olyan féreg férkőzött a gépembe(azt hiszem mydoom)ami az internetoldal megnyitásakor automatikusan egy reklámoldalt nyit meg, lassítva a bejelentkezést,meg idegesít is.hogyan tudnám eltüntetni?mikor megfertőződtem, a norton antivírus azonnal megtalálta, de nem tudott vele mit kezdeni, beadta a figyelmeztető panelt, ami villogott, hiába okéztam a karanténozást, nem reagált, és utána le is fagyott a gép, pontosabban nem lehetett semmit csinálni vele és reseteltem.pedig előtte nemsokkal volt liveupdatelve, meg meg is találta,de nem tudta elintézni -
jani1191 #2485 Mármint PcMark04 hez -
jani1191 #2484 Please valaki dobjon már egy reg key-t! -
Borg #2483 Figyelem!
Videokártya ügyben "Melyiket vegyem?" jellegű kérdésekkel érkezők ezentúl legyenek szívesek az alábbi topicba fáradni információért.