64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#2684 Igen akkor se, megy, de még azt kipróbálom, amit a könyvében írtak, hogy Slavenek kell rakni, mert most pont az a master, de ha úgy se megy az UDMA akkor nem tudom mi lehet, mert eddig jó volt. -
#2683 Én úgy tudom, hogy az FX53-at nem az egyszeri user desktop gépébe szánják. Ezért kúrva magas lesz az ára, és nem fogják nagy mennyiségben gyártani... Vagy már változott a felállás?? -
#2682 Kicsi rá az esély, szerintem nincsen PCMCIA hangkártya, de utána kell nézni, másképpen nem tudsz bele rakni, mert alapból integrálva szokott az alaplapon rajta lenni, és nincs rajtuk bővítési lehetőség. -
#2681 Elvileg az az optimális, amit írtál, mi a gond? Az UDMA mód? Ha egyedül hagyod a CD-RW-t, akkor sem megy UDMA-ban? Milyen kábelen van? -
#2680 Nem Reg-ECC, de az FX53 már S939-es tokozással is meg fog jelenni, amihez nem kell majd Reg-ECC a Dual működéshez, viszont a HyperTransport miatt jó ha minél magasabb a frekvenciája a modulnak. 500MHz pont elég lesz... -
ent #2679 Nekem is van egy, GERICOM MILLENIUM III (ATI Raedon Mobility 128)grafkártyával!
Szerintetek lehet valahogy tuningolni (progi, keményver stb)?????, -
#2678 Van egy notebook (Compaq Armada 1130T) és nincs benne hang kártya. Lehet bele rakni? -
#2677 Hardvermonitor progit akartál feltenni, de más a sensorod -
#2676 Következő a problémám, van egy CD íróm ami elvileg tudja az UDMA-t /2/ de akárhogy kábelezek jumperelek sehogy nem akar működni a dolog, mindíg csak PIO módban ismeri fel, az ezer éves BTC 24x meghajtót meg meghajtja UDMA-val pedig elvileg az nem is tud ilyet, tud vki segíteni ezügyben? -
#2675 Szerintem is megéri beruházni normális minőségű ramra!!Annyi a gagyi a piacon hogy nekem is csak véletlenül sikerült normális infineon szerezni.Megy 5-3-3-2 őn de amit a haverom vett 1 hét múlva ugyan onnan már csak 7-3-3-3 -on hajlandó menni.Kipróbáltuk nálam is és nalam se volt hajlandó menni.A szitázáson is különbségek voltak a betű vastagságnál.Szal ma már tényleg rengeteg a fos gafyi ram és csak az igazán drága és örökgaris az amiben meg lehet bízni. -
#2674 Valaki tudja mitjelent:
CAN't open kernel driver asLM75.sys
CAN't load AsmiHwlo.dll
És ez milyen hibából eredhet? -
#2673 Most épp úgy van, hogy IDE 1-en van a két vinyó IDE2őn meg a CD meg a CD író, de valami nem frankó így, szóval vszinű átvariálom, mi az optimális? -
#2672 Ja, ez a hyperX reg ECC-s?? ezt nem tudtam bocs... -
#2671 HDD smart jelentést mivel tudom olvasni? Hogyan tudom megállapítani, ha esetleg baj lenne? -
#2670 Egy biztos, Chainteh 7NJS "Ultra Zenith"-tel jó, és a 333-as Kingston pedig megy az Abit NF7-ben, tehát szerintem nem lesz a HyperX-el gond... -
ent #2669 Akkor maradok a Gigabyte 7NNXP LE-nél!
És ezzel OK? Mit gondolsz!?? -
#2668 Nem a HyperX-el van a gond, hanem az alaplapokkal, mert ugye nem tudják a Kingstonék letesztelni minden egyes Dual-os alaplappal, így van amikor kézzel kell működésre bírni, pláne akkor ha nem a hivatalos órajelen és időzítéseken akarod futtatni. -
#2667 Az a hozzászólás nekem szólt... Amúgy tényleg drága a HyperX, úgyhogy gondold meg! Amúgy lehet kapni Kit-ben is, amiben 2 db van az adott modulból, ami tesztelve lett Dual módban. Mondjuk ettől még ha az alaplapod finnyás, akkor nem biztos hogy megy, de ha Kingston HyperX-el nem megy, akkor inkább vegyél másik lapot!
Én nem kit-ben vettem, és mégis simán ment, miután kikapcsoltam a by spd-t, mert akkor mindenáron asszinkron 400-ban akart elindulni (függetlenül az FSB-től) valami 8-3-3-2.5-ös időzítéssel. -
ent #2666 Apropó!!!
Volt már vki aki problémázott a hyperx-el???
Ezek szerint gázos a dolog! -
ent #2665 Egyébként meg, fogom, megveszem, nemjó, visszaviszem!
Csak a lelkemnek akartam jót! -
ent #2664 Nem,nem ez az első hyperx kérdésem! Első vásárló vagyok, csak elméletileg tuningolok! -
ent #2663 Nforce2 Ultra!
Na ez az, elméletileg mennie kell, dehát erre nem alapozok! -
#2662 AN7 az nForce, vagy nForce2? Amúgy szerintem a legfrissebb BIOS-sal és 2 egyforma memóval mennie kell dual-ban, nekem a Chaintech 7NJS-ben megy is gond nélkül, csak nem volt neki jó a BY SPD beállítás, mert akkor mindenáron idióta időzítésekkel akart menni asszinkron órajelekkel. -
#2661 De megy, csak állítgatni kell az időzítéseket, most nekem is CL2-ben megy. Amúgy meg nagyon alaplapfüggő a dolog. De én mondjuk azért vettem meg, mert elvitték a régi memómat, és úgy akartam venni, hogy akkor már majd az Athlon FX 53-hoz is jó legyen, amit tavasszal akarok beújítani... -
#2660 akkó se. ez má parasztvakítás kategória. Nem pont Te sírtál mert a hyper-x nem megy húzva?? -
ent #2659 Szerinted, meg mit vegyek? Megbízható, tuningolható, életre szóló gari kritériummal és persze olcsó is legyen (relatív, tehát a kingstone hyperxnél kevesebbe 19.000 Ft)!!!! -
ent #2658 Ja és egyébként én PC3500 (434 Mhz) ra gondoltam, azt is lehet duálban?? -
ent #2657 Tehát lehet!
Egyébként egy Abit AN7-esbe tenném!
A kérdést meg azért tettem fel, mert a legutolsó GameStar-ban a memória tesztben azt mondák, hogy nem tudták duálba elindítani! -
#2656 Nomeg élettartam gari miatt... Annyi sz*r RAM-ot láttam mostanában (köztük Samsung, Infineon, és egyéb márkás darabok), hogy én már csak a Kingsonban, a Viking-ben és a Southerland-ben bízok, ha ezek 2-3 éven belül beszarnak, akkor röhögve kicserélik, utánna meg már úgysem számít, csak még eladáskor sokat nyomhat a latba, hogy élettartam gar van rá. -
#2655 sztem meg ne vegyé hyper x-et. nehogymá 2x annyit adj a ramért, pár mhz, és a cl2 miatt bazz! -
#2654 Válaszoljon az, akinek WDM driverű tunere van 2400+, vagy annál gyorsabb géppel! -
#2653 Persze, hogy lehet, 2db egyforma Kingstont teszel bele, és akkor kezelni fogja, nekem is 2*256MB PC4000-es HyperX 500MHz-es DDR van a gépemben. Amúgy milyen alaplapba megy? -
ent #2652 Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek!
Milyen DDR-t vegyek, azaz tudom, hogy mennyim van rá, ezért a kingston hyperx CL2 mellett vagyok!
De, szerintetek lehet dual-ddr ramot kezelő alaplapba helyezni úgy, hogy azt kezelje is úgy!!!!
Sűrgős, holnap vásárolok! -
#2651 format c: -
#2650 Telepítés közben nem nagyon szokás más programot futtatni. -
#2649 Kösz szépen megtaláltam.
Egy olyan kérésem lenne hogy nézd meg a Sájátgép jobb kilk és ott válaszd ki a kezelést(angolul nem tudom) majd ott a rendszereszközök/eseménynapló/rendszer.
Ott mit mire hivatkozik,milyen hibákat ír ki? -
#2648 Egy kábelen van a CD-ROM meg a winchester amire telepítesz, vagy külön? -
#2647 Normális e az a jelenség, hogy ha CD-ről installálok fel játékot, akkor amellett semmit nem lehet csinálni úgy belassul a gép, a winampban akad a hang mint az állat, még a net is belassul de veszettül. Ha nem normális mi lehet a hiba oka? -
#2646 Az Event Viewer egy Windows-os admin tool. Belepsz rendszergazdakent, es a STRAT menu/Programs/Administrative Tools-ban megtalalod (asszem esemenynaplo lett a magyar /pardon, angoltalanitott/ windowsban). -
#2645 Tudom mi az csak így még nem hallotam!!! :)))
Az a baj hogy sok mindent kiír egyszer systam error aztán DCOM hiba vagy Service Control Manger, W32Time mást nem szokott.És csak a hibakodot adja meg nem a konkrét eszközt.