64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13467 hi
szeretnék újítani a gépemen és ehhez a ti segítségeteket szeretném kérni
kb nettó 140 ezret szánok a dologra, és ezeken szeretnék újítani: alaplap/ram/videókártya/proci/táp
jah és lenne néhány kikőtésem: az alaplap csak asus lehet (5 wincsi +1 dvd író), a vid kártya szintén csak asus/geforce lehet a proci pedig P4, a gép elsősorban játékra kell előre is köszi -
#13466 Előre is szívesen :D (nem ártana tudni a géped részleteit...) -
kingke #13465 Üdv okos emberek lenne problémám, hát nyomtató cannon bjc 3000-es.
A probléma abból áll, hogy a tinta patron ami benne van (fekete, cián...)
Már csak fekete van benne és a többi üres.(A fekete nem száradt be)
?Ilyenkor ha fekete fehér nyomtatásra állítom akkor nem kellene neki feketén nyomtatnia?
---
ezt jó lenne tudni most mi a baj a nyomtató vagy csak tintapatront kellene cserélni? -
fenomen18 #13464 SZiasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a memóriám időzitését mennyire áll be? 1db512/és 2*256!
előre is köszi!! -
#13463 Csa!
Nekem mar 3 eve megy problema nelkul az a7n8x, ezert inkabb ennel a gyartonal maradnek. Bar egyik ismerosom azt mondta, hogy most a legjobbak az Abit lapok. -
#13462 Én egy ASUS A8N-SLI nForce4-es alaplapot vettem ./ nem a delux / -
#13461 A retail az ugyan az mint a box? -
#13460 En is azt a procit neztem ki magamnak. Mar csak az alaplapon vacilalok.. MSI,ASUS,Abit triobol szeretnek egy megbizhato nem meregdraga lapot. Ha vannak otleteitek, tanacsaitok, akkor szivesen hallanam oket!
csa -
Easy Rider #13459 Sajátgép (jobb gomb)> Kezelés... > Lemezkezelés
Itt látja a winyót?? -
#13458 Szerintem csak annyi , hogy az egyik dobozban van és adnak hozzá hűtőt , a másik meg nincs dobozban és nem adnak hozzá semmit .
Ráadásul amit adnak hozzá az ár-teljesítmény szinten nem áll a helyzet magaslatán.
Amúgy a CPU kőzőtt teljesítményben és minőségban semmi , sőt én most vettem
"tray"-t és ugyan annyi a garancia is rá 1 év / AMD 3200+ 64bit 36.900-ért -
#13457 Koszike!:) -
#13456 ugyan az mint az Intel-nél
box= dobozos, gyári hűtővel
tray= csak a procit kapod -
#13455 Csa!
Az lenne a kerdesem, hogy mi a kulombseg az AMD processzoroknal a tray es a box kozott?
Elore is koszonom!
csa -
TBALINT19 #13454 csak az alaplap nem satas. PCI os kártyán keresztül van rákötve.
windowsba a kártya beállitási látják. csak a windows nem ismeri fel. -
Aspyrin #13453 Telepítsd az alaplapi sata drivert hozzá. -
TBALINT19 #13452 HELLO.
Vettem egy uj 160 GB vinyot. A bios látja csak a windows nem.
Pci-os sata kártyával van betéve. Mivel formázzam le vagy hol, hogy lássa a windows is? köszi... -
#13451 Hmm érdekes, de most, ahogy bekapcsoltam a gépet, megjavult a monitor, és már nyoma sicns a hibának. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatta a dolgot. -
Ferencz István #13450 Kösz a válaszokat!!! -
#13449 Szvsz a mai, de a közeljövőbeni játékoknál sem lesz szűk keresztmetszet egy A64 3500+ proci... :) -
#13448 Személyes javaslatok:
-A Codegen tápot felejsd el. Valami márkásabbatt pakolj be, ha lehet (Sirtech, Chieftech, FSP, Vantec, Tagan, Enermax, stb.). Lehet, hogy kétszer annyiba kerülnek, de nem véletlenül... (különösen igaz ez, ha tényleg SLI gépet akarsz, két videókártyával)
-A 80 gigás vinyó elég kevés ma már. Nem tudom mire akarod használni a gépet, ha kevés játékot raksz fel, és nem töltögetsz le a netről mindenfélét, akkor esetleg elég lehet, de annyit mondok, hogy csak a Valve könyvtár nálam 10 giga feletti (HL2, Lost Coast, CS:S, DoD:S plusz egy-két MOD még).
-Biztos kell neked SLI-s alaplap? Szó se róla, ha adott esetben úgy készülsz, hogy x időn belül veszel egy másik 7800GT-t, akkor OK, de ha csak mint lehetőséget veted fel, szerintem inkább gondolkozz el rajta, tényleg szükséges van-e rá... -
#13447 a "nem VIVO"-s dolgot nem neked írta ;) -
Ferencz István #13446 Akkor szerinted milyet vegyek? (mármint VGA-t) -
#13445 hát, ööö szerintem egy 3500+ -os procival nemigen tudod élvezni maximálisan a 7800GT nyújtotta lehetőségeket. vagy vegyél gyengébb karit, amúgy szerintem felesleges a 7800GT (ez szubjektív véleményem), vagy vegyél jobb procit...
szubjektív: én most spec vagy 6800GT vagy x800Pro-t vennék, természetesen jó árban.
jah és intelt vennék, de ez megint szubjektív ;) -
#13444 Ha nem használod ki a VIVO-t, akkor felesleges VIVO-s kártya. -
Ferencz István #13443 Hy!
Öszzeállítottam magamnak egy PCI-expresszes gépet amit kb. 2,5 hónap múlva fogok megvenni. A konfig: AMD Athlon 64 3500+(GlacialTech Igloo 7200 hűtő),
MSI K8N-SLI Platinum, 2x512 Mb Kingston (DDR400), 80Gb Samsung SATA HDD,Codegen 480W táp, Nvidia 7800GT(márkán még gondolkozok).A vinyó, a memória és a táp a mostani gépemben van, de majd átteszem az újba. Úgyhogy csak proci, vga és alaplap lesz cserélve. Szerintetek ez így jó vagy ha van ötlet azt várom. Kösz!!! -
#13442 hát én inkább a GT-t erőltetném, az jobban illik a gépedbe...
azzal elkaristolnál vígan egy ideig... -
#13441 Meg ez van még az ajánlatban?
Leadtek PCI-E WinFast PX6600 GeForce 6600 256MB TV-Out,
de erről nem tudok részleteket. -
#13440 Ez egyébként milyen?
MSI NX6600 256MB VIVO
VIDIA GeForce 6600 grafikus processzor (300Mhz), 128MB DDR3 (550Mhz), AGP 8X, DirectX 9 támogatás, CineFX 3.0, dual VGA támogatás, nView, Intellisample 3.0 Technológia 400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/75Hz felbontás, Direct Show, MPEG-1, MPEG-2, Indeo, video-in. Accuview élkisimítás, Lightspeed Memory Architecture III, DVI, SVHS TV kimenet. -
#13439 khm...
1. vista hol van még
2. majd meglátjuk hogy megy majd Cel-eken ;) -
izb #13438 Hu a vistaára apellálva nem érdemes videókarit venni.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán -
#13437 Proci az rendben lesz. Intel Pentium D820.
(De ha lesz Vista, az fel fog a gépre kerülni.) -
izb #13436 Biztos hogy nem ildomos olyan tápot használni,amelynek valamelyik csatija érdekes barna színben pompázik.Ez lehet valaminek a kezdete,és a vége főleg,hogyha még sípol is,ami valszeg kondi gond lesz.
-
#13435 Az ablakok gyors megjelenítéséhez nem videókártya teljesítmény kell ( kiv a Vista :O ), hanem proci + memória ..
-
izb #13434 winfos gyors működése nem a videókáryta függvénye.
Max a megjelenítése lehet kérdés,de egy 5000ft kártya is tökéletesen ellátja a feladatát,ha a win megjelenítéséről van szó. -
raymond01 #13433 Tudna segíteni valaki!?
A tápegységen nem jó szerintem csak hátha van valaki aki jobban ért hozzá! Az van hogy a tápegységből ami az áramut adja az alaplapnak szerintem (ilyen hosszúkás dugó) az egyik vége meg van barnulva kicsit és nem ad le szerintem olyan teljesítményt amit tudna szerintem, mert van egy program az alaplapho ami egy Abit IS7, ez a progi az Abit EQ és ezen a +3.3v csak 2.95-3.05 között van és sípol. meg van olyan játék ami lefagy, szétugrik a gép meg ilyenek és szerintem ezért van.
A tápegységet kellene lecserélnem szerintetek? -
#13432 Sziasztok. Lenne egy kérdésem:
Most szeretnék gépet váltani és nem igazán tudom eldönteni milyen videokártyát vegyek bele. kb 30 eft nettó szántam a VGA kártyára, PCI-E csatisat szeretnék. (én nVidiat néztem, mert azok csókosak az M$-nál) Sok 3D-s játékot nem játszom, inkább irodai célra használom, de a Windowsban szeretném ha gyorsan működnének az ablakművveletek és a különféle síknek. És fontos hogy windows alatt ne legyen vele semmi gond.
Kérem, hogy azok válaszoljanak, akik értenek is hozzá. -
#13431 www.drivers.hu
itt vannak régebbi driverek is -
#13430 huh, hallottam már logikátlan "fejlesztések"ről, de ez felülmúl mindent ;) a jó kis 3G-s PIV-et egy kis Bartonra, huh ;)
komolyra fordítva a szót, ne csinálj hülyeséget, ha nincs zsé addig így kasírozz majd amint lesz, akkor 9600 el, és vegyél egy karit és kész. jó gép ez.. -
#13429 www.guru3d.com -
#13428 kihúzod a kábelt