64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • zolo15
    pls help
    egy másik topikban a dx10-ről beszélnek állandóan az lenne a kérdésem hogy ha nyáron veszek egy Gigabyte GF 6800Gs-t akkor majd azért tudok játszani a dx10-es játékokkal (esetleg max felbontáson)a kártya persze 256MB-os.
    pls help
  • SilverStone
    Légyszi help!Szeretnék venni 1 vezetéknélküli fejhallgatót pontosan ezt:SONY MDR-RF820RK de compatibilis azaz tudom használni Notebook-omhoz??Ha igen hogyan?

• tudatlanka
    izb: akkor ötlet mert tényleg nem értem mi ennek az oka a botvis se segít.
  • kovy79
    Heh, nekem fordítva volt. Gyorsan vettem is egy Raptort.
    Baromi jó, kellene még 1, RAID-be (ezt utálom a számítástechnikában... ).
  • izb
    boot.ini.nek ehez semmi köze.
  • tudatlanka
    Hardver kérdésem lenne belefutottam valamibe amit nagyon nem értek:
    Asus K8N-E alaplap ide vezérlőn levő vinyóról villámgyors a windows bootolás.Ellenben ha a sata-n lóg egy vinyó pluszba akkor akár fél perc is eltellik míg a botlogó megjelenik.A biosban a botsorrendben a sata nincs engedélyezve.
    a bot.ini igy néz ki
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition - magyar" /fastdetect

szóval baromira nem értem
  • Met
    inkább Samsung vagy WD
  • Bmx01
    Helló

MAXTOR gyártmányú, 81.9 GB kapacitású winchester.
    A winchester típusa: DiamondMax Plus 9
    Fordulatszáma: 7200 rpm.
    Cache mérete: 8 MB
    Megéri ien winyót venni??
  • stp4trick
    Lehet, de úgyis OS reinstall lesz, hátha rendbe jön tőle. Sok mindenre megoldás volt már:-)))
  • [NST]Cifu
    Esetleg alaplapi driver csere?
  • stp4trick
    Igen a CS-re értettem. Megértelek, elég szánalmas dolgok vannak mostanság.

A csatlakozók jól vannak rádugva. Asus A7N8X lapon két sor USB csati, előlapon két USB csatoló, kábelek egyenként helyükre dugva és lókaki. Lehet kihalt volna a lap ezen része? Azt írja a winfos, hogy hiba lépett fel, nem ismeri fel az USB eszközt, amikor rádugom. Pendrive, telefon egál. Viszont fképezőt felismeri.
  • [NST]Cifu
    Bocsi félrenyomtam, én Takezónak válaszoltam. :)

A te esetedben nem tudok értelmes választ adni, eselteg az alaplapra van rosszul rádugva az USB kivezetés (ha van több USB kivezetés csati az alaplapon, akkor próbáld másikra rádugni).

A Source alatt mit értesz? CS:S-ezni ritkán szoktam mostanság, részben időhiány miatt, részben meg egy kicsit már unom. :\
    Jelenleg ami kevés szabadidőm van, az X3:Reunion, DoD:Source és WoW alatt töltöm el. :)
  • stp4trick
    Kösz Cifu, de nem a külső eszközzel van baj, amit csatlakoztatok, hanem az USB csatival. Ezeréve nem láttalak Source-on. Pihi?
  • Takezó
    köszi a választ:)
  • [NST]Cifu
    Például Easy Recovery, GetDataBack
  • Takezó
    adatokat, amiket az új partíciós táblával buktam... milyen programok?:)
  • stp4trick
    1-2. okés mert érzékeli, csak nem ismeri fel
    3. akkor a másik két HUB miért megy tökéletesen?
    4. ez EHCI-s a másik kettő OHCI, és az Everest lilával hozza a csati ikont, nem szürkével
  • leveskocka
    1.kabel,foglalat
    2.esetleg a forrasztas/preseles
    3.vagy a vezerlod szarozik:)
    4.egyeb...
  • stp4trick
    Kéne egy kis segítség, vagy tipp. A ház előlapján lévő USB csatlakozókra tett eszközök némelyikét nem hajlandó sehogysem felismerni az XP. Ha hátulról dugom rá, akkor minden ok. Ez főleg egy pendrive-nál bosszantó, hogy bujkálni kell, mikor ott van elöl az a szar és nem megy. Minden HUB 2.0-s, a bekötés jó, mi lehet a bibi?
  • pumbaX
    Na itt a gépem adatai. Fel-e lehet a bios-ban a procimat tuningolni olyan szinten hogy az biztonságos is legyen. Aki segíteni akar azt kérem PRIVÁT-ba küldje.
  • Csapi007 #15127
    Jó ötlet, de konkrétan mire gondolsz?
  • [NST]Cifu
    Esetleg egy kicsit egyértelműbben is fogalmazhatnál. :)
    Az adatokat akarod visszanyerni, vagy csak a régi beállításra akarsz visszatérni.

Az elsőre vannak megoldások (különféle adatvisszaállító programok, persze 100%-os sikert ezektől se várj), a második meg minden további nélkül megoldható.
  • Takezó
    hmhm, erre esetleg vki?
  • apu
    Készítünk egy WEB lapot PowerPoint és társai címmel ha van kedve valakinek száljon be. Bemutatókat vetítéseket és leírásokat gyüjtünk össze.
  • Novartis
    hát változás az nincs de a másik gépen működött mert itt volt mobil reckbe berakva csak a másik gépen már nem volt elég hely és ezért gondoltam levinni de nem nagyon akar összejönni a kábelét nem hiszem hogy rossz lenne mert az eredeti vinyót akármelyik részére (vége vagy közepe) dugom be működik
  • I.C.ram
    N megjavult végre...

2 format és kb 4 óra szarakodás eredménye... :(
  • I.C.ram
    Ja és Safemodeban teljesen jól ment a gép. :( Szóval nem hinném, hogy a vinyó a hunyó.
  • I.C.ram
    Hát pedig teljesen szűz win + driverek + chat programok, semmi más

Most a laptopról írok, közben megy az újabb format a gépen. Meglátjuk mi sűl ki a dologból.
  • Shep
    egy pillanat alatt elszállhat, havernak egyik pillanatról a másikra ment ki a motorizálást szabályozó rész, neki is elég új volt a vinyója. Ettől függetlenül szerintem marha sok minden fut neked egyszerre.
  • I.C.ram
    és eddig nem volt semmi, csak a format óta.
  • I.C.ram
    Nem hinném. Elég új. Kb 1 éves 200-as.
  • Shep
    nem lehet, hogy a vinyód kezd behalni?
  • I.C.ram
    Valaki segítsen légyszi :(

Elindítok valamit, akkor kb másodpercenként tölt egyet a gép, ezzel bekad, aztán megy újra. Lefuttattam egy vírusírtás, spyware írtót, de egyik sem segített :(
  • Shep
    hát, nekem a task managerben kb fele progi ha fut, mondjuk nekem nincs fent ilyen csoda sp1 sp2, meg nincs ezermillió szolgáltatás elindítva, úgy hogy a task bar is tele legyen.
  • Shep
    Nekem is van ilyen, biztos ami biztos, pedig thermaltake van benne.
  • Bandi 18
    12
  • Bandi 18
    az addig ok de gondolom ha Mercury ársávban gondolkozik akkor nem fog megvenni egy méregdrága Chieftech-et hanem egy annál olcsóbbat. De azerintem a Codegen házakkal semmi gond nincsen abba lehet rakni más tápot. Itt szerintem a házon volt a hangsúly
  • Csapi007 #15110
    Hány Volt-tal működik a Processzor ventillátora?
  • Csapi007 #15109
    sikerült megoldanom a jelszóproblémát
    megbeszélt apámmal :D
  • I.C.ram
    Hát semmi gyanús nincs itt sem :( Nem lehet, hogy megmaradt valami spyware a format után is, mert mndjuk másik vinyóra rakta magát? Van valami jó spyware írtó program?