!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
De ez szirénázik, mint amikor ( NE PRÓBÁLJA KI SENKI) nem rakod rá a procihûtõventillátort az alaplapi csatira. Ergo, mintha nem lenne a procinak hûtése és lelõné a túlmelegedés elleni védelem. Vagy rosszul gondolkozom?
fõleg ha memtest lefutott.
nincs túlsok paszta rajta!?<#ejnye1>#ejnye1> csak annyit szabad rátenni hogy a borda apró egyenetlenségeit elfedje. lehelet vékony réteget szabad csak rajtahagyni
[ helikopter ]
Attól függ mennyi idõn belül hal meg a rendzer, hogy mekkora prociigényû alkalmazásokat futtatok.Változó. Egy játéknál, vagy akár egy corelnél behal fél percen belül
proci hûtõborda jól van feltéve? paszta van alatta ? ha túl sok az sem jó!
mennyi idõ alatt fagy?
[ helikopter ]
Biosban 80 fokra van állítva a legmagasabb hõfok, és lefagy mint a Xar.
Üresjáratban nem, de ahogy a proci terhelést kap kész vége, game over, sziréna, fagyhalál.
tûzfal?
lehet h UPnP kavar be ( winfosos baromság, automatikus útvonalkeresés ? :S ) ..
[ helikopter ]
jó biosturkálást!
[ helikopter ]
sajnos elõfordulhat hogy a kétféle memória nem szereti egymást. biosban próbálj idõzítésekkel variálni.
amúgy memtest+ progit futtasd ( bootfloppys )http://www.memtest.org/
[ helikopter ]
Gép megfagy, szirénázó villyogás kíséretében.Procihõfok ( AMD 64) 50celsiusról indul.
Amit már cseréltünk: Táp, videokártya. Biosban is fagy.Procihõfok emelkedik, aztán megfagy az egész és villyog mint a rendõrautó.Memóriatesztek tökéletesen lefutnak, hibát nem jeleznek(1024 DDR 400).
Amint a proci terhelve van, fagy az egész mindenség, hangeffektekkel, mintha túlmelegedne a proci.Holott elvileg nem kéne...
Van valakinek ötlete mi okothatja ezt?
Memóriahibát nem hiszem hogy lenne, teszteken is átmegy, meg a hibával járó hangeffekt sem arra utal. What could be the problem?
Please HELP!!!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
majd leszedtem és újra telepítve a kapott drivert nagy nehezen elindult a webcam. A netem pedig meghalt, egyszerûen semmi nem jön be. Másik driver sem jó !
Holnap viszem vissza, ennek nem így kellene mûködnie !
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vettem 1 Genius VideoCam Look webcamerát. Feltelepítem a hozzá kapott drivert, majd MSN-en kersztül szépen komunikál, van hang és kép.
Ekkor kezdõdik az én nagy bajom. Innentõl kezdve nem tudok csatlakozni a netre, letölteni, multiban játszani - semmit. Mintha nem lenne netem. Ha drivert törlöm a problémám nem oldódik meg. Csak a renszervisszaállítás segít.
Valakinek valami ötlet - mi lehet a gáz - xar a webcamera ?
Elõre is köszi !
Engem akkor csip meg ha megmarkolom a radiátort😛
Igaz minek kapaszkodok.
A hosszútávú megoldás a csere lenne😊
Aranyosakvagytok!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Még azt vettem észre hogyha hozzáérek egy kicsit akkor elmúlik ez a zavaró zugás. Akkor ez azért van?
A legtöbb háznál tényleg igaz, de azért van pár ami kifejezetten akkor jó, ha az oldallap fent van 😉
A dugaszoló földelt. A táp meg egy sima 300W-os codegen. A hosszabító is földelt. Akkor valszeg a táp lesz a hunyó. Úgyis le szeretném már cserélni vmi normálisra. Remélem azért nem bassza szét nekem a gépet.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Szepen kiveszed a hutot es muszerolajat a tengelyhez csopogtetsz es maris meg fog szunni a zugas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem fog tulmelegedni, pont ellenkezoleg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az a problémám hogy zúg a gépem.
Levettem az oldalát és szerintem a proci hûtõ zug.
Egy kicsit megnyomkodtam és nem zugott.
Azt akarom kérdezni , hogy nem baj ha nem rakom visssza az oldalát?
nem fog túlmelegedni?
2.: Milyen tápegység?
3.: Ha teheted, próbáld ki a géped máshol, ahol tuti földelt dugalj van, ha ott is ráz, akkor valószinû, hogy a gép a ludas.
Az mitol van,hogy neha ráz a gépem. Ha odér a lábam a gépházhoz, néha megráz. A táppal lehet vam baj?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Indítsd újra a gépedet, és menj be a BIOS Setup-ba. Ott a legfelsõ sorban meg tudod nézni, hogy milyen BIOS-od van (AMI vagy Award).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II