!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan néven fut,hogy speaker.
manuális kikötés?mármint,hogy ne csipogjon?
azt,hogy és hol?
De ha ez nem oldja meg a problémádat,akkor marad a manuális kikötés.
pl ma már attól elkezdett csipogni,hogy futott a töredezettségmentesítés...de álltalában akkor kezd el csipogni,amikor elkezdek játszani,ugyanis nem forog a vid.kártya ventije...vagy ha a csipog és újraindítom(nem start menü stb,hanem a reset gomb),akkor meg már sípol,nem csipog...kb 5 másodpercig sípol aztán abba hadja',majd elkezd csipogni,és azt is abba hadja'...aztán fél óra múlva megint elkezd csipogni...BIOSba benéztem a CPU max hõmérséklete 60 fok,és éppen 51 fok volt amikor bennt' voltam a BIOSban...találtam ott olyanokat,hogy CPU Fan warning,meg Power Fan Warning,vagy valami ilyesmi...Ha azokat kikapcsolom,akkor már nem csipog???...Csak azért mert baromira idegesítõ egy idõ után ez a csipogás...Ventit meg majd veszek Hétfõn,vagy elviszem szervízbe,hogy nézzék át,mert ez így nem lesz jó...Leég a vid.kártya aztán dobhatok ki egy amúgy jó kártyát...
Indulásnál,vagy a windows alkalmazások közben??
régebben jártam erre azzal a problémával,hogy csipog a gép...nem tudom mitõl...és valaki mondott olyat,hogy kapcsoljam ki a warning beepet vagy mit a BIOSban...ott hol lehet azt kikapcsolni? A lényeg,hogy ne halljam a csipogást,mert marhára idegesít...Majd elviszem szervízbe,de addig had ne kelljen hallgatnom a csipogást...Köszi!
Olyan problémában vagyok h egy kis filmet vágtam meg és szeretnék az elejére egy logót mint a nagy filmeseknek(20th century fox, paramount ....)
De nem tudok olyan programot amivel 3D betûket lehetne krehálni, forgatni, kamerát váltani, fénnyel megvilágítani!
Van vmi progi javaslatotok ami könnyen kezelhetõ?!
Köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A gépem mostanában azt csinálja, hogy ha elindítok egy rendszerprogramot, egy pillanatra megjelenik, majd eltûnik: msconfig, taskmgr.
Miért lehet ez ?
Talán vírus?
AVG-t használok.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amd athlon xp 2500+ (512k cache) abit nf7-s v2.0
vagy
celeron d 2.66 abit is7-e2
Nekem is van integrált a lapon, de mégis egy PCI28 Vibra van a gépben😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Majd áttettem egy másik slotba és ott már jó volt.
De ha integrált így ez lényegtelen...
Azért egy hangkártyát berakni próbakép jó ötlet.
directx ujratelepítve
semmi változás...
bármennyire lebutítom a hangot a játékbeállításoknál akkor is recseg 3 perc után és egyre erõsebben
Van benne CD-ripper, audiofájl konvertáló, és audio CD-készítõ is.
De a Honosítómûhelyen találsz még több
rippert
vagy
konvertereket
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Minél többet dolgozik a videókártya annál jobban recseg-ropog
Megnéztem az Ultimate Editiont és abba benne volt, de az meg ugye csak demo.
Végülis nem gond mert ha kellenének azok a funkciók akkor itt van tartalékba 1.51-es verzió.
Akkor ezt majd kipróbáljuk. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha már így szóba jött az Everest akkor lenne egy kérdésem.
Nálatok sincs már meg egy-két funkció az elözõ verzióhoz képest?
Itt egy kép csak hogy értsétek mirõl beszélek:
Esetleg ez betudható annak hogy nincs fent Sp2?
Vagy kivették ezeket a funkciókat?
tudom,hogy van erre egy topic de azt alig látogatják és segítség kellene:
Vettem egy asus p4p800s-x alaplapot és játékoknál nagyon recseg a hang.
Minden más alkalmazásnál tökéletes( filmek,tv stb)
Játék közben is változó ha egy játéknál pl nem mozgok és az eget vagy a földet nézem akkor alig hallatszik de ha sok minden van a képen akkor nagyon hangos.
Na ez biztos nem érthetõ
azért ha valakinek van ötlete...elõre is köszi