!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Pedig korábban már meg volt a játék.. és ment.. most meg.. csak azóta XP-m van.. de az újabb P4-en se megy... Senki se tud segíteni nekem.. felraktam mindenféle drivert de semmi... Itt valaki tudna segíteni???
Ja, és egy géprestart is megoldhassa (nálam is volt már ilyen 1*).
Tegnap még rendesen írt az LG 4163-as DVD íróm DVD-t, mára azonban DVD írás közben hibaüzenettel leállítja a DVD írást. Lecseréltem a Nero 66015-rõl a 66013-asra, de ezután is megmaradt a probléma.
Szerintetek bekrepált a dvd íróm? Mit lehetne tenni még?
Valamit a forcware driveren belül kéne valamit állítani csak nem tudom mit.
Mod: S754 -es Athlon64 nem tud dual channelt, ott tökös mind1.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
1024 mega ramot akarok, melyik összeállítás a gyorsabb?
2x512 vagy 1x1024
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
szerintem tegyél fel másik video kódeket
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
2x512 vagy 1x1024?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem az a nagy problémám, hogy van egy Gerofcre MX 400- as videokártyám és megklónozom hogy ki tegye a desktop-ot a tv-re csak a filmet ha lejátszok a pc-n akkor üres a kép egyébként ForceWare driver van fent.
Mit állítsak be hogy a tv- normálisan lássam a filmet?
Fákjúal!
Azért kérdeztem, hogy bentvolt-e, mert a windows indulása NEM a boot.ini-vel kezdõdik, hanem a vinyó (ha több is van a gépben, akkor a MASTER vinyó) Master Boot Record-jába (továbbiakban: MBR) kerül be a rendszerindító program. Ennek része az, hogy a gép bekapcsolásakor melyik vinyóról/partícióról legyen bootolás - és már csak ekkor kerül szóba a célnak megjelölt partíción a boot.ini fájl.
Megjegyzés: ha több vinyó is van bent a gépben és esetleg a "C"-n kívül másik vinyóra telepítesz windows-t, akkor is a rendszer a "C" vinyó MBR-ét fogja használni bootoláskor.
Na most ha kiszeded a "C:" vinyódat a gépbõl, akkor a másik vinyóról nem fog elindulni a rendszer, hiszen annak MBR-ében nincs beírva a boot-program.
Megoldás: a másik vinyóra úgy telepítsd fel az XP-t, hogy egyedül csak az a vinyó legyen bent a gépben. Így lesz két vinyód, amelyekrõl önállóan el tud indulni a rendszer - akár azt is megteheted így, hogy amikor bent van mindkét vinyó, a BIOS Setup-ban a boot-szekvenciát megváltoztathatod, hogy elõbb a másik vinyóról bootoljon a gép.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amúgy a vinyó 80gb, a vga pedig egy 9800pro.
ha a másikon is van boot.ini fájl ted belle egy könyvtárba mert lehet hogy kell majd