!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
A Firefox fizikailag hol tárolja a kedvenceket? Explorerét megtaláltam de ff-é nincs meg

batman
ha már megoldódott a dolog, akkor tárgytalan, de nem próbáltad a Vezérlõpult/Felügyeleti eszközökben hozzáadni, illetve aktiválni a rackben lévõ vinyót? Én pl. utólag vettem a racket, és bár a bios látta a cuccot (nem telepítettem újra a win-t), addig nem tudtam vele mit csinálni, amíg a fent említett helyen nem buzeráltam vele.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Helo mindenki lenne egy kérédsem szerintetek milyen alaplap ASUS P4P800 SE/GD
Az alaplap nem deluxos mert halottam rolla egy két negatív dolgot! Mi a véleményetek az alaplapról válaszotokat elöre is köszönöm!😊)
ok.köszi mindenkinek a segítséget. nec-et javasoltam

kircso13
Árban az LG jó, nem volt vele gondom
de viszont Plextor<#eljen>-t vennék! Legalább is Én

Az élet eleme a lét!

hi.nagyon gyorsan kellene válasz, milyen kétrétegû dvd írót érdemes venni? 10 percem van rá hogy megmondjam a haveromnak

Crokin
Aztán lehet mégse, az a 3000+ os akár jó is lehet...
Inkább ebben a topikban nézelõdj.

Repatarurgyán

toMpEr
512k vs 256k L2 cache szerintem

Crokin
Röviden: mert a szempron szarabb 😊

Repatarurgyán

raziel.
köszi a segitséget

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Kandurex
õõõ, valaki árulja már el, hogy miért drágább a 2500+ barton proci a 3000+ Sempron -ál? Majdnem 9k v-al

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ibrik
Még a win98/me is felismeri.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

raziel.
szoval ha jol értelmezem akkor xp cd kell és az felismeri?

ibrik
Mi hol van?

El kell olvasni figyelmesen (#10569), és követni a leírtakat.

raziel.
hát ez az hogy nem ismeri fel és cd-rõl sem teszi fel amit adtak a kamerához...

pedig a könyve is irja hogy felkéne hogy ismerje de nem, ezért kéne de itt hol van pontosan?:S

ibrik
Nem kell hozzá külön driver, mert elvileg a windows felismeri.
Leírás:
http://www.empix.com/NE%20HELP/configure/firewire.htm

raziel.
Sziasztok!

Lenne egy problémám ami nemanyira hardveros inkább szoftver😄

szoval van rokonomnak egy kamerája amit ugye rákötünk a gépre és feltelepiti a cuccokat viszint egy dolgot nem, méghozzá ezt:

Texas Insturments OHCI IEEE 1394-et, és felkiáltojeles a vezérlõpult/rendszerben is

szoval ehhet tudna valaki ingyenes drivert? /nagyon fontos lenne/

thx

Köszönöm szépen a segítséget! Amit mondtál azt észre vettem csak nem tudtam, hogy az is jó hozzá!
stp4trick
lol<#guluszem1><#nevetes1>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ibrik
Kábé 46 MB-os a fájl.

ibrik
Mert nem jó helyen keresed.
Ha vetted volna a fáradtságot - és valamelyik webes keresõt - akkor már rájöhettél volna, hogy az a cam valójában Chicony:
ftp://driver.chicony.com.tw/DC-3120.zip

Met
Van oem webkamera?
Kell egyáltalán a driver?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ahoy! Olyan gondolm van, hogy kaptam egy webkamerát egy Asus DC-3120-at és nem találok hozzá sehol drivert! A gyártónál kezdtem elõször ott nem találtam semmit!
Ha tudnátok mondani, olyan helyet ahonnan tudok letölteni INGYENESEN driverokat azt nagyon megköszönném!
NeoMaN
talán a gyártó oldalán kellene körülnézni, kétlem, hogy nem lenne drájver hozzá....

Mészy
megnézem majd, hátha jó lesz.
Köszi!

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
4 bemenet van, direkt erre van kitalálva, csak szoftver nincs hozzá annak, akié a kártya.

ibrik
Nem kimeneteket tévesztetted össze az egyetlenegy bemenettel?

Nem3sis At Work
ha jol emlexem mixvibes pro nevu progi kepes ilyenre bar nem pont erre talaltak ki .

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Nem3sis At Work
van 4 bemenet is? milyen kartya ez pontosan?

Mészy
Sziasztok!
Van egy 4 csatornás hangkártya és az lenne feladata, hogy egyszerre 4 mikrofon jelét rögzítse 4 külön file-ba. Milyen programmal tudom ezt megvalósítani?<#help><#nemtudom>

Nem3sis At Work
en is pont igy jartam meloban. azon a gepen angol windows van osszes tobbin meg magyar. halozati meghajton meg minden ekezetes.. intezo power

Nem3sis At Work
persze csak akkor ha scandisk/checkdisk nem tudja orvosolni a gondot.tapasztalataim sajna azt mutatjak nagyreszt hogy hiaba oldom meg hogy lassam mi van a hibas konyvtarban, abbol semmi nem hasznalhato fel mert az is ossze lett kuszalva mint konyvtarnev.szerintem szethullott vmi a file rendszerben.de ne legyen igazam.

Nem3sis At Work
en lementenem arrol a particiorol azt ami kell, letorolnem a particiot es csinalnek 1 ujat. kb 10 perces munka es semmilyen progi nem kell hozza ami nincs benne alapbol xp-ben.

Valszeg illegál karakter van a file / könyvtár nevében. Leggyakoribb eset mikor ékezetes betûk vannak a névben, és angol windowsal próbálod megnyitni. Ilyenkor a file managerek rendszerint nem ismerik fel, viszont a windows intézkedõvel (explorer) átnevezheted nem ékezetesre, aztán már minden oké.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

kircso13
OnTrack Easy Recovery Pro
próbáld meg ezzel a progival!!! Tip-tip

Az élet eleme a lét!

kircso13
sajna! passz. 😞

Az élet eleme a lét!

Nem. Minden ok, minden müxik, tegnap akartam valamit megnyitni és akkor vettem észre h ezt csinálja. 4 darabra van felszeletelve a vinyó és csak ezen az egy partition csinálja ezt.

Első nélkül nincs második.

kircso13
induláskor nem indul el a scandisk?

Az élet eleme a lét!

xp

kircso13
Oprendszer?

Az élet eleme a lét!

Sziasztok. Az egyik vinyómon eltünnek az adatok, pontosabban arról van szó h ha meg akarok nyitni egy mappát akkor azt írja ki h "hozzáférés megtagadva" és h a mappa nem atrtalmaz semmit. 10 mappából csak 3-at enged megnytni ami kb3giga környéke, de látni h 17giga a foglalt hely. Se törölni se áthelyezni nem enged. Mi lehet a gond, illetve h lehetne elõcsalni az adatokat. Most volt format a gépen szûsz az op.

Met
Everest?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kircso13
omega driver

www.omegadrivers.net

de szerintem cseréld le valami jobbra!!!

Az élet eleme a lét!

ffxi
Hi all! FX5200-höz mi a legideálisabb driver? Néhány játék mindig kidob deskopra pedig újra raktam a rendszert. Úgyhogy sztem driver a bûnös. Köszi

Fákjúal!

Skaccok!

Szerintem melegszik az ATI X800-as videókártyám. Hogyan tudom megnézni, hogy hány fokos?

Köszi,
Gabesz amd64
és mit akartok csinálni?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
De nem is vagy Te Pckirály!<#mf2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
hálozatba gondoltad? gondolom igen akkor vagy egy switch-en kersztül kötöd össze vagy egy crosskábelel!

NeoMaN
pckirály
😊

Hellósztok! Azt szeretném, hogyha szeretnék 2PC-t összekapcsolni (WinXP+WinXP) mi a teendo? Kérnék szépen 1 pontos leírást, mert mi már mindent megpróbáltunk. IP-cím, stb. De valahogy nem megy. VALAKI SEGÍTSEEEEN!!!! A leírást eloreis köszönöm annak, aki elküldi.

MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND