!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hol és hogy tudnám én ezt a Fast Write-os dolgot megnézni?És szerinted akár a videókártya rossz betétele vagy nem tudom mi is okozhatja a problémát?
Semmilyen drivert/CDt nem kaptam hozzá. 1 GB os Kingston. Esetleg a progit el tudnád juttatni?
Resurrection!
Az élet eleme a lét!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Rádugtam haver gépére, a gépe nem ismerte fel, nem is írt ki semmit. Veszem ki, erre vagy 60 fokos a kütyü.. kis égett szaga is volt.. és innentõl kezdve "Felismerhetetlen USB eszköz"t ír ki mindenhol.
Resurrection!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
táp? proci körüli kondik megfolyása? alaplapra jó van feldugva minden?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Otthon megtudom ingyen csinálni 😛
El is kezdtem erre amikor raknám a partícióra az XP-t egyszerûen leáll a gép ahogy szokta...
Most erre mit mondtok , mi a tökömet csináljak?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha gépeket akarok kötni egy switchre, akkor a gépet és a swithcet összekötõ UTP kábelben az erek tükrözve legyenek kötve vagy simán?
A másik pedig, hogy nem tudjátok, hogy hol lehet olyan spec. fogót venni, amivel az UTP kábelre rá lehet kötni a fejét?
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Alaplapi chipset driver hiba okozhat ilyet, ha van rá lehetõség próbáld meg eltávolítani a különbözõ buszmeghajtó drivereket, vagy tisztán egy új win-el kipróbálni.
Esetleg teszteléshez jól jöhet egy bootfloppy, vagy bootCD, biosban beállítod hogy arról bootoljon és akkor kiderül h HW -s e az ütközés.
Resurrection!
a ptr helyreállító progik sem mûvelnek csodát, esetleg játszadozhatsz velük
Resurrection!
amit vinyóról akarok, arra baszik rá :o
netrõl szedted, vinyóról, cdrõl,, :?
Resurrection!
esetleg csökkentett mód, win bootolásakor F8
Resurrection!
Adott egy DVD író PIONEER 108-ként vettem(de mivel nincs rajta felirat gondolom ez is Medion) kb. 1 éve amikor beletettem a gépbe az XP felismerte és telepítette mûködik is rendesen nincs vele baj. Csakhogy mostanában szeretnék írni DVD-t egy kicsit lassabban mondjuk 2x-sen de a nero és a decrypter csak min 4x-esen engedi.
Gondoltam letöltök egy pioneer firmware-t és ez segít a dolgon de a firmware elindításakor ezt az üzenetet kapom "AVAILABLE TARGET IS NOT FOUND" na ez miért lehet, anno kellet volna telepíteni valami drivert, mondjuk semmilyen lemezt nem kaptam az íróhoz. Ja a DVD pedig RIDATA G05 ezt egyáltalán lehet írni 2x-esen ?
PS4 PSN: angyisz
proci melegedés, memória kontakt hiba --> memtest
Resurrection!
Repatarurgyán
Lenne egy "csöpp" problémám... Múltkor elkezdett játszani velem a vindózom: néha mûködött a net, aztán kapcsolat megmaradt, de nem volt adatforgalom, a spyware-keresõk pedig befagytak, csökkentett mód meg nem indult ^^
Szóval nem volt mit tenni, reinstall XP SP2, azonban új probléma lépett fel, ami már kicsit ijesztõ: a driversetupokon kívül semmiféle nem XP-s program/telepítõ nem indul el: kép errõl.
Egyik memóriát kivettem, így se funkcionál a stuff, esetleg valami ötlet <#wilting>#wilting> Bocs, ha rossz topikba írtam, mert nem biztos, hogy hardware-hiba :\
Hátulra próbáltad már dugni kábel nélkül?
Amit laphoz adtak drivert azt használom, viszont az SMbus és IDE drivert nem pipálom be amikor kérdezi mit telepítsen, mert akkor a CD meghajtómmal összeakad.
Resurrection!
csak úgy
Maoze, melyik alaplapi drivert használod? És miaz, hogy száguld? xMB/sec az írás a pendriveodra?
pentium4 procival és intel alappal is ugyanezt produkálja
tökön szúrom magam
jó lenne ha megoldódna a dolog
bár én már mindent kipróbáltam és a sebesség maradt a régi.
Monnyuk mindkettõhöz volt USB kábel, most megpróbálom kábel nélkül, közvetlen a gépre dugva...
alaplapi driver fent van?
ilyet szokott, ha az eszköz tudna USB 2.0 át, viszont csak USB 1.1 en megy.
Resurrection!
Ez az otthoni gépnél fordul elõ (Nforce2-es lap+WinXP SP2), a munkahelyi P4-es gépen és Win98SE-n 3megabájt/másodperc a sebesség!!
Miééért?