64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gergely1991
    FFFUUUUUUUUUU te.:D
  • gergely1991
    Érdekesség
  • Blum
    Udv!

Event ID 10 is logged in the Application log after you install Windows Vista Service Pack 1 or Windows Server 2008

"To resolve this problem, run a script to stop the Event ID 10 messages. To run this script, follow these steps:

In a text editor, such as Notepad, create a new text document named Test.vbs.
    Paste the following code into Test.vbs:

strComputer = "."
    Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _
    & "{impersonationLevel=impersonate}!\\" _
    & strComputer & "\root\subscription")

Set obj1 = objWMIService.Get("__EventFilter.Name='BVTFilter'")

set obj2set = obj1.Associators_("__FilterToConsumerBinding")

set obj3set = obj1.References_("__FilterToConsumerBinding")

For each obj2 in obj2set
    WScript.echo "Deleting the object"
    WScript.echo obj2.GetObjectText_
    obj2.Delete_
    next

For each obj3 in obj3set
    WScript.echo obj3.GetObjectText_
    obj3.Delete_
    next

WScript.echo obj1.GetObjectText_
    obj1.Delete_

After you run this script, the Event ID 10 messages stop appearing in the Application log. However, you have to manually clear any previous Event ID 10 messages.

Note Make sure that you only delete the appropriate Event ID 10 messages. There may be other pertinent Event ID 10 messages that you do not want to delete.

For Windows 7 and Windows Server 2008 R2, we have a Fix It available for Event ID 10 logged, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
    2545227 Event ID 10 is logged in the Application log after you install Service Pack 1 for Windows 7 or Windows Server 2008 R2"
  • Zsotyesz66
    Az SSD adatkábelt már cseréltem van legalább 6db
    kék szmájli és a lapnak annyi!
    Eseménynapló:Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
    Ebből semmit nem értek :(
    És még ezt: Kritikus hiba-A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
    és még ez is: A(z) ES lite Service for program management. szolgáltatás váratlanul leállt. Ez a(z) 1. alkalommal fordult elő.

És ezek folyamatosan jönnek egymás után.

ezekre kérnék választ.
    Köszönöm előre is, ha bárkek van ötlete.
  • gergely1991
    SSD adatkabelét nézted már?
    "Kék szmájlira" mit ír?:)
  • Zsotyesz66
    Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy a gépem folyamatosan leáll. Előjön az a kék szmájli és a lapnak annyi, utána újraindul.Alaplap cserélve ugyan az a hiba. memóriák forgatva egyesével is, ugyan az a hiba.
    Táp cserélve de vissza adtam már, ugyan az a hiba.
    Már csak a proci van hátra, de arra most nincs keretem.
    SSD meghajtó van.
    Nem értem ilyen hibám nem volt még a sok év alatt sem.
    Ha tudtok valamit akkor kérnék segítséget.
    Köszi
  • Ironman2
    ok,kösz!

http://www.aqua.hu/gigabyte-gv-n610sl-1gi-1gb-ddr3-pciexpress-180719.html

ezt akarom megrendelni,csak még bizonytalan voltam.
  • Cirpi
    köszi
  • Calver
    meglepő módon 3.5mm Jack -> 2 x RCA átalakító kábel használatával.
    500 ft körül lehet venni kb minden szórakoztató elektronikával foglalkozó boltban.
  • Cirpi
    milyen átalakítóval tudnám bedugni ezt a jack-et abba a kettő RCA-ba?
  • Calver
    visszafelé kompatibilis, igen. azt hiszem max SLI-nél lehetnek olyan gondok, h nem fogja tudni kihasználni rendesen
  • Ironman2
    Pci-express 2.0-ás csatolóval ellátott videókártya az jó a régebbi alaplapba is,nem? (Asus P5k)
  • fery02
    Sziasztok!

Van nekem egy ilyen külső rack-em benne egy laptop vinyóval és az a bajom, hogy asztali gépre (Win 8) ha rádugom, nem történik semmi se. Rack-en világít a led és ennyi.

Laptop-ra kötve gond nélkül működik, szóval nem a rack-nek van baja.

Arról a laptop-ra lett formázva annak idején, amelyiken működik és állítólag több gépen sem akar életre kelni.
    Lehet, hogy rosszul lenne formázva?
    Ha igen, hogyan kell úgy formázni külső vinyót, hogy minden gép lássa?
  • Systore #59913
    hello
    olyan gondom van, hogy windows betöltés után a fülesem mikrofonja aktiválódik magától, hangoknál megnézem és ott meg le van némítva, szóval újra némítanom kell, hogy tényleg ne zörögjön ott nekem...
    akkor is aktiválódik ha teamspeak 3-at vagy steames játékot indítok.

másik a monitorom. bekapcsolás után szinte azonnal kikapcsol, van hogy 10 percig játszok a monitorral, hogy bekapcsolva maradjon. nem egy új darab már, lehet haldoklik?
  • zsolt9999
    ok kösz, egy próbát megér
  • MR ME
    itt próbáld meg megkérdezni, bár ez sem igazán az a topik, de szoktak tudni segíteni
  • zsolt9999
    Sziasztok!
    Volt régen a Cartoon Network-ön egy ilyen űrlényes mese, hogy volt benne egy Tomi nevű fiú meg 3 űrlény (egy kis zöld, egy magas vékony kék, meg egy dagadt rózsaszín) és egy világító toronyban laktak. Talán valamikor 2003 és 2006 között adták de ez nem biztos.
    Valaki esetleg megtudná mondani a címét?
  • gergely1991
    Inkább fogadd el, hogy BANra kerültél.:D
  • Rotcsa
    De jó, hogy van ez a Tor! :))
  • SzirmosSzisza
    Kihúzod és visszadugod. Ha nem kapsz új IP-t, akkor sehogy.
  • Rotcsa
    Mondja meg nekem valaki, legyen szíves, h ha kitiltottak egy oldal fórumából (nem sg) ip alapján, akkor hogy tudom a routeremet úgy beállítani, hogy azok más ip-t lássanak?

A touter? D-link DI-524
  • Solyom2
    Sziasztok!
    Van egy elég nagy problémám. Egyes játékoknál indításkor ezt az üzenetet kapom, "a 3D-s gyorsító eszköz nem elérhető". Ez után az a furcsa, hogy egy ideig még tudom folytatni a játékot, de pár perc múlva egyszerűen kidob hibaüzenettel.
    Valaki tudna segíteni?
  • gergely1991
    Javítás(oprendszer telepítőjén keresztül).
  • LV 426
    Üdv!
    Az utóbbi 2 napban csak ugy indul el a gépem, ha kiválasztom, hogy HDD röl bootoljon, vagy F8 és winfos normál módú indítása. Ha simán akarom , akkor fekete képernyő és villogó kurzorig jut el.
    Semmi nem lett cserélve és a tesztek szerint minden hardver tökéletes.
    Ilyenkor mi van?
  • gyűjtő
    Szia!
    A legutóbbi bejegyzésedben "Regisztrációs Adatbázison:F3 gomb a billentyűzeten (kereső) majd a "Kulcs" kivételével ki kell jelölni a többit." leírtakat elvégeztem. Utána mi a teendő? A kereső ablakban beírt UpperFilters és a LowerFilters szavakra a gép nem adott ki semmit.
    Esetleg nem értettem jól bejegyzésed lényegét?
  • gergely1991
    Regisztrációs Adatbázison:F3 gomb a billentyűzeten (kereső) majd a "Kulcs" kivételével ki kell jelölni a többit.
  • gyűjtő
    Szia!
    Az automatikus javítás nem hozott eredményt.

A kézi javításnál a regisztrációs adatbázisban nem találtam az UpperFilters rendszer-beállítási bejegyzést.
    kép_1
    kép_2

• gyűjtő
    Szia!
    A Rendszer visszaállításával bajban vagyok. Csak 5 napra tudom beállítani.
    A legutóbbi lemeztisztításakor töröltem a korábbi visszaállítási pontokat.
  • LeWyTy
    Mozilla Firefox:
    Hogyan tudom eltüntetni azt a plugin áltatl beépített keresőszart.. amit mindíg megnyit ha új lapot nyitok, vagy ha a keresőt használom?
    Én a googlet, és a mozilla alapértelmezett kezdőoladalát akarom használni.
    Nem a toolbarokról beszélek... és nagyából értek is hozzá de ez már megőrjít.
  • Ironman2
    http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=13299

itt leirják részletesen amúgy mit kell beállítani,és a 12-es csatornát javasolják alapnak.kiváncsi lennék,hogy ki hogyan állította be a csatornát,vagy mindenkinek auto-n van?
  • Ironman2
    toronyházban lakom,és töb ilyen cucc van az épületben.AUTO-ra van állítva amúgy a csatorna,az jó?
  • pxxl
    ismerősnél is volt olyan, hogy napi szinten megszakadt a wifi, és kiderült, hogy a házban van még vagy 5 ilyen cucc, és csatornát kellett váltani. Azóta nincs szakadás.
  • Ironman2
    Nálam a routernél a wi-fi meg amerikai régióra volt állítva,most vettem észre,lehet azért volt a mindennapi leállás?
  • pxxl
    link
  • gergely1991
    Szép estét!
    Érdekes jelenség.
    Ahogy nézem mintha a hardvert szoftveresen lett eltüntetve.
    Meglehetne próbálni egy Rendszer-visszaállítást a meghajtó működésképes állapotárakor(mondjuk úgy 3 hét ezelőttire).
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A gépemen 3 db. lemezmeghajtó van (F,G,H). A H jelű CD meghajtót 2 hete nem ismeri fel a Windows. A meghajtó képe/jele nem jelenik meg sem a Windows Intézőben,sem a Lemezkezelőben, sem a Hardver>Eszközkezelőben.
    kép_1
    kép_2
    kép_3

Korábban a meghajtó hibátlanul működött.
    A Bios Setup-ban látható. Ha a meghajtón boot lemezt indítok (pl.: Memtest 86), a lemezt megnyitja.
    Mi lehet a probléma?
  • pxxl
    az sose baj, ha van tartalékban egy jó hdd :)
  • Csibusz
    Értem, de én amúgy is le szerettem volna már cserélni, mert valjuk be a 250GB, az eléggé karcsú, főleg, hogy kijött a Trónok harca S03 :P
    Szóval szerintem ígyis-úgyis szeretnék váltani, ha esetleg ide is lenne tipp, hogy mit is vegyek 25-ig! (ha olcsóbb, az sem baj), akkor várom a segítséget. De az eddigieket is nagyon köszönöm! :)
  • pxxl
    HDD Regenerator programot eressz rá, sok mindent tud javítani :) de készülj egy hosszú lefutási időre, mert egyesével néz át minden szektort. Az adataid nem vesznek el közben :)
  • Calver
    most akartam írni másikba, de akkor inkább ide dobom, ide jobban illik:

ha extrém trükkös akarsz lenni, fogod magad és Partition Table Doctor nevű cuccal megnézed, hogy "helyileg" hol a bad sector, majd azt a területet simán lezárod, nem particionálttá változtatod, pl Acronis Disk Director használatával. HDD Regenerator is segíthet, de... ahol bad sector volt, ott később is elő fog jönni.

gyakorlatilag 10+ éve így van nálam egy 80GB-os Maxtor, első 4-5 GB tele van bad sectorokkal, ott van hagyva mint nem particionált terület, azt leszámítva még mindig tökéletesen működik ha bedobom gépbe.