!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi.
Ha a hangfalba beépített rádió van azt, hogy a rákba tudom kikapcsolni? Nagyon idegesítõ.
Ha a hangfalba beépített rádió van azt, hogy a rákba tudom kikapcsolni? Nagyon idegesítõ.
nice legs. what time to open?
Sziasztok! Nagyon kéne a segítség! Arról van szó hogy végre kibonthattam karácsonykor az 5.1-es logitech x-530-ast! Bekötöttem, többször ellenõriztem mindent, minden kábel a helyén, minden ok! A gon ott jön, hogy van egy alaplapi integrált ac97-audio-kártyám és egyszerûen hiába állítom be hogy 6 csatornás hangrendszer, akkor is csak 3 szól : a mélynyomó, meg a bal és jobb elsõ magashangsugárzó. És ahogy elnéztem a kárty menüjében amikor állítgattam a hangerõt akkor észrevettem azt is hogy szerintem össze vissza fel is cserélte a hangfalakat mert amikor rányomok hogy tesztelje a bal elsõt akkor megszólal a mélynyomó stb... Ráadásul van amikor a bal hátsó(ami egyébként nem akar szólni) elkezd zizegni, de nem ad más hangot, driver probléma kizárva mert az tuti jó . Légyszi segítsetek! Elõre is köszönöm!
Lenne egy nagy kérdésem!
Párom kapott egy pen drive-ot (Kingstone, 256) és nem kapott hozzá lemezt. Namost a Win98-a nem akarja felismerni a cuccot.
Mit kell ilyenkor tenni?
Google-ben rákerestem, de semmilyen driver-t nem találtam...
Kérlek segítsetek! (XP telepítés náluk nem járható út)
Párom kapott egy pen drive-ot (Kingstone, 256) és nem kapott hozzá lemezt. Namost a Win98-a nem akarja felismerni a cuccot.
Mit kell ilyenkor tenni?
Google-ben rákerestem, de semmilyen driver-t nem találtam...
Kérlek segítsetek! (XP telepítés náluk nem járható út)
Þór vígi þessi rúnar
nah.
kiszedtem a ramokat visszaraktam öket és olyanok mint ujkorukban. 😊
Boldog Karácsonyt MINDENKINEK! 😊)
kiszedtem a ramokat visszaraktam öket és olyanok mint ujkorukban. 😊
Boldog Karácsonyt MINDENKINEK! 😊)
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Neked is boldog karácsonyt...
"És igen sajna menet közbe dugtam vbolna rá. de sztem ezt leirtam máshogy mivel durva leállás volt :=("
Ez beszarás <#taps>#taps>Te inkább ne nyúlj bele…<#papakacsint>#papakacsint>
Ez beszarás <#taps>#taps>Te inkább ne nyúlj bele…<#papakacsint>#papakacsint>
CSátok egy nagy dilemában vagyok
Mit vegyek egy Ati ATi Magyarul az én paraszti beszélésemel Ati márka szoval értitek nem msi meg ilynek hanem ATi ATi 😄 na ha már eszt tisztáztuk akkor egy Ati 9500prot vegyek ami 9700on megy uj revoltek hütésel 18000ftért vagy egy sima fapados márkátlan 6600le 21000ftért???? Melyiket vegyem meg ?????
PLs segitsetek mert fontos lenne köszi
Mit vegyek egy Ati ATi Magyarul az én paraszti beszélésemel Ati márka szoval értitek nem msi meg ilynek hanem ATi ATi 😄 na ha már eszt tisztáztuk akkor egy Ati 9500prot vegyek ami 9700on megy uj revoltek hütésel 18000ftért vagy egy sima fapados márkátlan 6600le 21000ftért???? Melyiket vegyem meg ?????
PLs segitsetek mert fontos lenne köszi
rendesen???? Te beteg vagy
gépet kikapcsolt állapotban szoktak szerelni, a meghajtó kivételekor elõre szokás kihúzni az egységet nem a gép belseje felé
gépet kikapcsolt állapotban szoktak szerelni, a meghajtó kivételekor elõre szokás kihúzni az egységet nem a gép belseje felé
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Rendesen.remélem ha kiveszem és visszarakom akkor jo lezs...😊
de pedig az a progi nem 256-ot hanem 512 ramot jelez és mind 3 slotban is látja a ramokat meg mindent...de akkor mi a baj....😞
de sebnaj akkor lehet hogy elmozdult mert a minap kiszedtem egy meghajtot és lehet akkor valamit elmozditottam....lehet... 😞
az a helyzet hogy 3 slotom van és mind tele van egy 256-os meg két db 128-as ramom van. És igen sajna menet közbe dugtam vbolna rá. de sztem ezt leirtam máshogy mivel durva leállás volt :=(
próbáld meg egy másik slotba helyezni azt a ramot amit nem lát a win (menet közben dugtad rá a tápkábelt?)
hi.
nekem olyan gondom lenne, hogy most vettem észre hogy az 512 hellyett csak 256 memo van a gépben pedog benne van mind az 512, de csak 256-ot ir ki.pár napja volt egy csunya leállás amikor is a meghajtokat akartam visszadugni és szikrázott a tápkábel vége a meghajtoknál. szoval lehet au lenne a baja de lehet más. tudtok segiteni?
fura pedig ez a CPU-Z minden helyen kijelzi az 512 Mb ram-ot még a slot-okban is kirirja mind a HÁRMAT és a hozzájuk tartozo informáciot.
nekem olyan gondom lenne, hogy most vettem észre hogy az 512 hellyett csak 256 memo van a gépben pedog benne van mind az 512, de csak 256-ot ir ki.pár napja volt egy csunya leállás amikor is a meghajtokat akartam visszadugni és szikrázott a tápkábel vége a meghajtoknál. szoval lehet au lenne a baja de lehet más. tudtok segiteni?
fura pedig ez a CPU-Z minden helyen kijelzi az 512 Mb ram-ot még a slot-okban is kirirja mind a HÁRMAT és a hozzájuk tartozo informáciot.
gépeden megvan a teljes videóanyag, vagy streaming és csak link van benne?
ha megvan, kész egyszerû progik, csak szerezz hozzá szerialt vagy cracket
ha megvan, kész egyszerû progik, csak szerezz hozzá szerialt vagy cracket
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
jó ,de amugy hogy lehet átkonvertálni?
Hellosztok,hogy lehet ram-file-bõl video filt csinálni amit le is játszik a DVD-lejátszó?<#wave>#wave>
sikerült!
össze volt kötve a TV-vel is, és amiatt zúgott. mostmár jól mûkdöik minden!
össze volt kötve a TV-vel is, és amiatt zúgott. mostmár jól mûkdöik minden!
nem. másikkal.
mind a kettõvel össze van kötve.
mind a kettõvel össze van kötve.
Asrock tulajoktól kérdezném hogy mivel megy biosba a drága?
A monitoron mindig már csak az xp töltése látszik, és nem látom
mit ír ki elõtte.
A monitoron mindig már csak az xp töltése látszik, és nem látom
mit ír ki elõtte.
akkor probálkozom másik driverrel, köszi a segitséget!
majd lehet, hogy küldök e-mailt, ha még van kérdésem!
majd lehet, hogy küldök e-mailt, ha még van kérdésem!
a tesztnél mûködött minden, sõt BS Player-ben is, csak Winampban és Win Media Player-ben nem megy a Center
A hozzá adott driver sokat tud, abban kell keresgélni, most nem tudom pontosan megmondani mert még dolgozom. Van benne ilyen teszt rész, ahol megszólaltatja mindet, arrafele nézelõdj.
Repatarurgyán
1 kikapcsoltad az integrált nvidia videokarit ha igen nincs ütközés
2 volt töredezetség mentesités
3 ha két ram van hogy dugtad az alaplapra
2 volt töredezetség mentesités
3 ha két ram van hogy dugtad az alaplapra
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ok, kiprobálom.
ezelõtt nekem is egy SB Live hangkártyám volt, de csak kölcsönbe kaptam, de Winampban nem szolt a Center, se Win Media Player-ben. te hogy állitottad be?
ezelõtt nekem is egy SB Live hangkártyám volt, de csak kölcsönbe kaptam, de Winampban nem szolt a Center, se Win Media Player-ben. te hogy állitottad be?
Nekem is ilyen hangfalam van, + egy sb live! 7.1 hangkari és semmi gondom nem volt. Szerintem keress másik drivert.
Repatarurgyán
de csak akkor jelentkezik a probléma, amikor a hangkártya driverét felteszem
már megvolt, de semmi változás. egy hálózati 50 Hz van rajta 😞
egy úgynevezett "brumm"
egy úgynevezett "brumm"
Vedd le a mikrofon hangerejét, meg úgy általában minden hangét amit nem használsz.
Repatarurgyán
Hello!
lenne egy kérdésem:
van egy Genius SW-5.1 Home Theater hangfalam, és egy Creative Audigy 4-es hangkártyám. a drivereket feltettem, semmi gond nem volt.
de amikor a hangot egy kicsit is feljebbtekerem, akkor már nagyon zúg.
amikor TV-re kötöm, akkor nem zúg, csak a számitogépen. eléggé zavaro, mert már szinte a minimális hangerõn is hallható.
nincs valakinek valami ötlete?
elõre is kösz
lenne egy kérdésem:
van egy Genius SW-5.1 Home Theater hangfalam, és egy Creative Audigy 4-es hangkártyám. a drivereket feltettem, semmi gond nem volt.
de amikor a hangot egy kicsit is feljebbtekerem, akkor már nagyon zúg.
amikor TV-re kötöm, akkor nem zúg, csak a számitogépen. eléggé zavaro, mert már szinte a minimális hangerõn is hallható.
nincs valakinek valami ötlete?
elõre is kösz
Sziasztok. Furcsa hibával fordulok hozzátok. Ma raktam össze egy új gépet és azt vettem/veszem észre hogy az egyes mûveletek között mindig vár 2-3 mp-et. Mondjuk kinyitom a total commander-t, belemegyek egy könyvtárba, de játékoknál is ugyanez a helyzet. Pl. NFSMW-ben is amikor tölti be a pályát villog a HDD led, aztán elalszik 2-3 másodpercre akkor a kép is megáll, majd újra folytatja. Mitõl lehet ez?
A gép:
ASRock K8NF4G-SATA2 (integrált SM3 VGA - nvidia)
Sempron 2800+ 64 bit
512 MB DDR-400 Goodram
WD 80 GB 8 MB cache
Sapphire ATI Radeon X550 256 MB DDR2
1 DVD-RW
1 DVD ROM
Lehet hogy az alaplapon lévõ VGA kártya (ami Nvidia) és az ATI ütik egymást? Vagy valami olyat installáltam be ami igy hat a rendszerre? (kb. ezek vannak benne: XP SP2 HUN, Office 2003, Daemon Tools, 5.13 Catalyst, Divx, Xvid, Nimo codec, AVG 7, ... szóval semmi extra amitõl ezt csinálhatná. Ötlet?
A gép:
ASRock K8NF4G-SATA2 (integrált SM3 VGA - nvidia)
Sempron 2800+ 64 bit
512 MB DDR-400 Goodram
WD 80 GB 8 MB cache
Sapphire ATI Radeon X550 256 MB DDR2
1 DVD-RW
1 DVD ROM
Lehet hogy az alaplapon lévõ VGA kártya (ami Nvidia) és az ATI ütik egymást? Vagy valami olyat installáltam be ami igy hat a rendszerre? (kb. ezek vannak benne: XP SP2 HUN, Office 2003, Daemon Tools, 5.13 Catalyst, Divx, Xvid, Nimo codec, AVG 7, ... szóval semmi extra amitõl ezt csinálhatná. Ötlet?
Wincseszterek írás-olvasási problémáihoz
Tobbacconak
priviben is ment:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=101708&start=90
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=179574
Tobbacconak
priviben is ment:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=101708&start=90
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=179574
partition magic.
viszont az adatokat mentsd le elötte.
viszont az adatokat mentsd le elötte.
Egy fizikai merezlemez megosztott partícióit ami E és F szeretném újra egy lemezként látniKöszike Vercsa
A bios-om újratelepítésével kapcsba találtam egy hozzá való bios-t le is szedtem!
http://www.asrock.com/support/index_BIOS_INS.htm
Nagyon szépen megköszönném
http://www.asrock.com/support/index_BIOS_INS.htm
Nagyon szépen megköszönném
elviekben nem szereti...
Sziasztok
Két számítógép között crosslink kábelel szeretnék kapcsolatat teremteni.Egyik gépen XP fut másikon 98 SE. Hálokártya mindkét gépben van. De az XP-s gépen NTFS fájlrendszer van!! Tudja ezt kezelni látni a 98 ?
Két számítógép között crosslink kábelel szeretnék kapcsolatat teremteni.Egyik gépen XP fut másikon 98 SE. Hálokártya mindkét gépben van. De az XP-s gépen NTFS fájlrendszer van!! Tudja ezt kezelni látni a 98 ?
Ezt sikerült megoldanom. A fától az erdõt szitáció volt. 😄DDDD
Összeraktam egy gépet kis floppy nélkül, de windows-ban mindenhol van a: meghajtó, és kikapcsolásnál mindig kiírja hogy vegyem ki a lemezt, vagy lehet hogy nyitva az ajtaja.
Hogy lehet teljesen letiltani??
Hogy lehet teljesen letiltani??
Azzal se megy be.
A legtöbb alalplapgyártó cégnek van online bios frissítési programja (én pl. gigabyte lapot használok, itt a gigabios nevezetû program végzi a dolgát). Szóval keress rá a megfelelõ helyen. Az egész frissítés egyszerûen zajlik: az adott program megkeresi a lapodhoz a legújabb verziót, letölti, törli a régit és bedobja az újat. Az egész procedúra kb 1 perc. Aztán gépet újraindítani, biosban elsõ bootnál mindent defaultra állítani és kész. A régi biost célszerû elmenteni illetve frissítés alatt lehetõleg ne okozz áramszünetet 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sziasztok!
Szeretnék a gépembe egy bios-t cserélni ,meg is van.
Hogy tudom azt feltenni?eltudnátok mindent magyarázni a bios cserérõl?
Szeretnék a gépembe egy bios-t cserélni ,meg is van.
Hogy tudom azt feltenni?eltudnátok mindent magyarázni a bios cserérõl?
Sziasztok!!!!!!!!
Egy nagy gondom van. Vettem egy új vga karit és felakarnám telepíteni az új xp-re de nem engedi. Valami 0x80040707 hibát ír ki.
Segítsetek
Köszi mindenkinek elõre is,
Egy nagy gondom van. Vettem egy új vga karit és felakarnám telepíteni az új xp-re de nem engedi. Valami 0x80040707 hibát ír ki.
Segítsetek
Köszi mindenkinek elõre is,