!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok lenne egy problémám összeraktam egy gépet (2Ghz northwood;2x512 ddr400 samsung ram;ATi 9800pro;80gb samsung)Na már most az egésszel egy a probléma Nem fut a cuccos rendesen (ne viccelõdjön már azért hogy a kotor 2 akadozik)szerintem aér van az egész mer az alaplapomon nincs olyan 4-es tápcsatlakozó aljzat.Bemértem mennyit kapna azon a cuccon 15.5V menne az alaplapra, de nem megy!!!!!!EZ lehet a probléma???!!! PLEASE HELP!!!!

Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...

köszi, megprobálom!

Bandi 18
Spybot Search & Destroy-al leírtod majd internetbeállítások---általános és ott megtalálod . Ha nemm segítene akkor ezt futtasd le

lenne egy kérdésem:
egy kém elállította a kezdõlapot IE-ben. Ad-Aware nem segitett, tud vki egy progt, ami beirt cimre visszaállitja?
elõre is kösz

bigapó
nézz el IDE, a lap aljára egész pontosan. van itt minden, csak szerintem Mo-on nem kaphatók, csak az USB. esetleg egy-két másik.

The Matrix has you...

Bandi 18
ez így van . Haver is ezzel szívott sokat mert 98 nem ismerte fel. Elvitte egy XP-s gyerekhez és WOW egybõl ment

Bandi 18
Valszeg igen

Carlos
Az a vicces, hogy a másik gépükön az XP egy másodperc alatt megtalálta tokkal vonóval fajinul.
Win98SE meg egy rakás fos... 😊

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
érthetõ😊
megtaláltam az oldalát is, mondjuk nem pont ez a kódneve, de a kép ugyanaz. ezt írja:

VP-9258V

36 Pin USB2.0 to IDE interface
Compatible with IDE 3.5 " devices
Plastic
Hot-Swap, Plug-n-Play
Including VP-9054 HDD Case,VP-9208 36 Pin USB2.0 to IDE interface SmartCable,Power Adapter

innen Hot Swap lenne a mûködés közbeni ki-be dugás😊 jó szó😊)

The Matrix has you...

Bandi 18
olyan is van de én is az USB 2.0-ást ajánlom

usb 2.0 vegyél.
Fasza gyors és mobil😊
firewire kapcsolaturól még nem is hallottam..

Bandi 18
de a vinyó nem fog leállni csak szoftveresen veszi ki mint egy sima Pen Drive-ot

Bandi 18
Ezt mondtam én is menet közben is lehet vele operálni csak mikor lehúzod akkor arra a kis zöld ikonra kattintva le tudod állítani és kihúzhatod ennyi remélem érthetõ

bigapó
hogy tiszta legyen, mert lehet, hogy csak magamnak kavarok be, de valaki nem érti a kérdésem vagy én nem értem amit válaszoltok. Errõl a termékrõl beszéltem. nekem azt mondták, hogy ezt úgy is lehet csatlakoztatni a sz.géphez, hogy az nincs kikapcsolva. ennek van külön tápforrása (adapter vagy valami), azt bedug, aztán az USB-t a gépbe bedug és máris mehet a hacacáré. ha vége, akkor szoftveresen leállít majd, fizikailag kihúz a gépbõl. mindez úgy, hogy nem volt leállítva egy pillanatra sem a gép. ez lehetséges??

The Matrix has you...

Bandi 18
ahogy elõttem szóló kollega is mondta nem úgy mûködik mert a win egy USB eszköznek ismeri fel. Nekem is van és alõtte el kell távolítani az eszközkezelõõkbõl a tálcán a kis zöld ikon hardver bizt. eltáv. és kész ennyi

bigapó
az tiszta, nem ezt az oldalát kérdeztem, hanem a "hardverest" 😊) van pendrive-om és azt úgy kezelem, eddig nem is volt gond, csak szerettem volna megkérdezni, hogy USB-st vagy FireWire-öst (már ha ez jobb) érdemes/kell venni?

The Matrix has you...

Nem egészen úgy mûködnek.
Ha le akarod kapcsolni,nemárt eltávolítani a winfos eszközkezelõjébõl,különben érdekes dolgokat fog mûvelni késöbb.

bigapó
és a külsõ USB-s rack-ekkel mi a helyzet? tudtommal azokat mûködés közben is lehet ki-be teszegetni, kb úgy, mint a PenDrive-okat. a közeljövõben szándékozom venni egy ilyen alkalmatosságot és nem szeretném, ha valami elszállna a gépben emiatt.

The Matrix has you...

Bandi 18
kell hozzá egy gyári progi amit elvileg a telefonhoz adnak. Legalább is az infránál így mûködik

zolo15
van egy Bluetooth Usb Adapterem (ES-3881) és nem tudok küldeni telefonra sz.géprõl de vissza fele mûködik.
mit csináljak???pls help me!!!<#szomoru1>

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

raziel.
kiprobálom majd, köszi

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Bandi 18
1x-û. Cserlj billt egy haveroddal és akor bizit kiderül a probléma

Tufa
Mitöl van az hogy a billentyüzet, néha leáll egy idõre és abszolút nem reagál semmire? Mégha kihúzom és újra bedugom sem csinál semmit(restart után is csak sokadszorra mûködik)... Mostanában egyre gyakrabban csinálja, picit már zavaró...
Vajon az alaplapom szórakozik vagy a billentyüzet? (NF7S, Genius Slimstar)

Bandi 18
nah akkor ez lehet a prob velem is volt ilyen már

hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

raziel.
legujabb van vent

Met
újjabb vga driver?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
sziasztok

meglehet lámi kérdés de mostanába ugy fagy le a gépem hogy igy a hang beakad és az ismétlõdik vagy igy hangosan pörög a hang (máshogy nemtudom el mondani ), na és ezt csináltal winbe meg elinditok egy játékot akkor is és csak reset segit...

mitõl lehet?

2100 amd, 6600gt, 1gb ddr, asus a7n8x-x, 1 vinyo (másik rackeset kivettem nehogy az legyen a baj de anélkül is ezt csinálja), 400 wattps táp

hmhm
vinyót nem dugnám így rá, azért az szent 😊

Bandi 18
nah ellenpélda:
egy haver menet közben nyomta be a racket és hát egy gyönyörû tüzijáték közepette égett el mind a tápkábel mind az alaplapi IDE vezérlõ errõl csak ennyit de ha te úgy használod mint egy USB-s eszközt lelkem rajta

hmhm
lál

eddig emiatt semmilyen cuccom nem ment tönkre, és nem is szeretném ha ígylenne.

Bandi 18
Figyu akinek sok a lóvéja az tõlem csinálja szép kis tüzijátékkot láthat minden alkalommal 😊

hmhm
sok mindent kibír a gép.

menet közben IDE kábelt is le lehet húzni cdrõl pl, ( Star force... ), meg visszadugni is..
táp meg amúgy is stabilizál, ha megnõ v lecsökken a terhelés akkor is tartja a feszültség szintet..

A pontos típust add meg, hátha könnyebben találunk valamit.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
elvileg lassabban kellene mennie, csak lehet érzékenyebb a cucc és azért inkább nem is indul el😊
azt, hogy a többi miért megy arra csak azt tudom mondani, hogy azok nem olyan érzékenyek vagy 1.0-s ak😊
Ha nincs felrakva a 2.0-ás driver akkor még azt meg lehet próbálni frissíteni ezután már csak a ráolvasást tudom javasolni😊

Na hát szerintem igazad lesz és a táp gyenge...valszeg amiatt van minden ki bizbasz baja.Kikapcsoltam a gépet állt félórát,és máris nem tudtam bekapcsolni...mindig azt kiabalta az alaplap,hogy bajvan a proci órajelével.(Az alaplapom a hangkártyán keresztül egy rendes angol szöveget kitolt magából)
Aztán táp kikapcs,táp bekapcs. És most megint megy...szóval táp csere 😞
Carlos
Na látod, abban nem vagyok biztos.
De ha nincs, akkor nem kommersz 1.0-s sebességgel kellene mennie?
(És ha ez miatt nem megy, akkor az mp3 lejátszó és a digit fényképezõgép mitõl megy ugyancsak USB-röl)?

Þór vígi þessi rúnar

Met
2.0-ás USB driver fel van rakva az alaplaphoz?

Carlos
Igen. mp3 lejátszó és fényképezõgép megy rajta.

Þór vígi þessi rúnar

Met
az USB engedélyezve van BISO-ban?

Carlos
A párom letöltötte a hivatalos 98 drivert, de nem megy.
Win 98 Második kiadása van, tehát mennie kéne!
De nem látja a gépe!

Þór vígi þessi rúnar

Met
itt nézted már?

Carlos
Lenne egy nagy kérdésem!
Párom kapott egy pen drive-ot (Kingstone, 256) és nem kapott hozzá lemezt. Namost a Win98-a nem akarja felismerni a cuccot.
Mit kell ilyenkor tenni?

Google-ben rákerestem, de semmilyen driver-t nem találtam...

Kérlek segítsetek! (XP telepítés náluk nem járható út)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem gyenge a tápod ls nem birja a cuccokat.
Próbáld azt meg, hogy egy nagyobb tápot (400+ W) beteszel ésha mûxik, akkor ok.
Én erre gyanakodnék!

Þór vígi þessi rúnar

Jah és bár most normálisan elindul,megy minden,miden ram bent van és a cpu sebesség is ok...Viszont kb 5 bõl egyszer nem indul el a gép,csak világítanak a fények rajta,de semmi....
Helló!
Van egy eagle 6600 as vga a gépemben,amivel akadtak problémáim.
Elõször a gép tápja kapcsold le állandóan,minden indításkor.Ez végülis eltünt,amikor felvilágoltak róla,hogy van pót táp ellátása a vga-nak.
Tegnap este ment is a gép gond nélkül.Viszont ma reggel már megint le kapcsolt a táp egyfolytában.Kb fél óra csatlakozó cserélgetés után,és vagy 20 táp ki-be kapcs (mivel nem lehet ujra bekacsolni a gépet a tápot nem kapcsolom ki miutan leverte a vga) elindult a gép.Persze memóriát ki kellett venni,hogy elinduljon,és a cpu sebességre is panaszkodott...Végülis tegnap még ment a gép rendesen,úgy lett kikapcsolva,ma meg kb egy órányi szórakozás után indult el rendesen.
Mem.tesztert lenyomtam,nem talált hibát.
Valami ötlet?
Elõre is köszi!
CSátok egy nagy dilemában vagyok
Mit vegyek egy Ati ATi Magyarul az én paraszti beszélésemel Ati márka szoval értitek nem msi meg ilynek hanem ATi ATi 😄 na ha már eszt tisztáztuk akkor egy Ati 9500prot vegyek ami 9700on megy uj revoltek hütésel 18000ftért vagy egy sima fapados márkátlan 6600le 21000ftért???? Melyiket vegyem meg ?????
PLs segitsetek mert fontos lenne köszi

hanegrõbeállításoknál vagy vhol a hangbeállításoknál van egy "speciális" gomb azon belül van vmi olyan hogy "rear speakers connected in line in" azt pipáld be. Ha eezkután se menne egybõl akkor menj végig újra a beállításokon.
Rohamsisak
Sziasztok! Nagyon kéne a segítség! Arról van szó hogy végre kibonthattam karácsonykor az 5.1-es logitech x-530-ast! Bekötöttem, többször ellenõriztem mindent, minden kábel a helyén, minden ok! A gon ott jön, hogy van egy alaplapi integrált ac97-audio-kártyám és egyszerûen hiába állítom be hogy 6 csatornás hangrendszer, akkor is csak 3 szól : a mélynyomó, meg a bal és jobb elsõ magashangsugárzó. És ahogy elnéztem a kárty menüjében amikor állítgattam a hangerõt akkor észrevettem azt is hogy szerintem össze vissza fel is cserélte a hangfalakat mert amikor rányomok hogy tesztelje a bal elsõt akkor megszólal a mélynyomó stb... Ráadásul van amikor a bal hátsó(ami egyébként nem akar szólni) elkezd zizegni, de nem ad más hangot, driver probléma kizárva mert az tuti jó . Légyszi segítsetek! Elõre is köszönöm!

SASboy
Ja és G-490em van.

nice legs. what time to open?