64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Bal0924 #60406 Sziasztok!
Egy gyors segítség kellene!
A Tv Center 6.4.3.882-ben hol lehet beállítani (ha lehet) hogy milyen formátumba, képméretbe vegyen fel felvételeket?
( http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Application/TVC6Download/tabid/214/language/hu-HU/Default.aspx ) -
Annak a videókártyának nincs szüksége 'külső' vezetékre. -
Csak egy aprócska tipp: ugye rádugtad a tápokat a VGA-ra is? -
Hello, valaki kérem fejtse meg ezt a rejtélyt: gép kikapcsolva vagy éppen hibernálva, majd egyszer csak bekapcsol magától...vagy ugyanez, csak elkezdi pörgetni a ventillátorokat maximumon, ilyenkor kép nincs, reset gombra nem reagál, kikapcsolás gombra nem reagál, a tápkapcsolóval tudom leállítani. Befogták a gépem kínai hackerek vagy mi? :) -
nú #60402 Lehet rossz a DVI kábeled (csak egy tipp a sok közül) -
IIBIKERMANII #60401 Nos vettem egy új fsp hexa 500w-os tápot, két Kingston Hyperx 2gb ddr3 ramot, Amd fx 4100 procit. Van egy 6670-es radeon videókártyám meg egy 160gb-os hdd. Összeraktam megy minden de valamiért a monitor nem kap jelet :/ szoval semmi kép. Ez miért van?? -
nú #60400 Olyan rettentő komolyan nem akarok. Azóta egy másik topikban már ajánlottak egy megfelelő céleszközt, teljesen fasza áron ehhez (Behringer UCG-102 Guitar Link). -
Blum #60399 Ha komolyan szeretnek foglalkozni zenelessel,akkor kb. a windows lenne az utolso amiben gondolkodnek. Inkabb egy Linux vagy MacOS. -
nú #60398 lehet mondjuk a mostani kártyám is elég lenne, csak nem windows kéne, hanem valami realtime kerneles linux, majd utána kérdezek valami szakisabb topikban. Köszi a linkeket! -
nú #60397 Az első linkkel az a gond, hogy az is gamingre van kitalálva és tuti nem hozza azokat a latency értékeket, ami kell. A másik meg... olyan van most is :D És zenére kurvajó, meg játékra, de zenéléshez kevés. -
nú #60396 mondasz valamit, lehet tirexi majd megint áron alul eladja a szarját, aztán megveszem tőle XDDD -
Blum #60395 Akkor valami Asus Xonart nezz ebben az arkategoriaban.
Mondjuk ha talalsz egy Xonar D2-t hasznaltan 30k korul azzal nagyon jol jarnal.
ph-n kerdezz ilyen temaban,ott tobb a szaki ;) -
Én újonnan ezt bepróbálnám, hátha. ez? 
vagy akár ez?
Bár tudom kicsit régebbi háj-end cuccot keresel. -
nú #60393 Amúgy max 30at szánnék erre -
nú #60392 Nekem is x-fi (bár nem pci-e) van és az a baj, hogy ez még mindig alatta van az igényeknek. Lehet olyan topikban kérdezek majd, ahol több a zenés emberke, nekik van bőven biztos tapasztalat. -
Blum #60391 Ugyan nem irtad,hogy mennyit szeretnel raszanni,de ha olcson akarod meguszni a dolgot akkor a Creative Sound Blaster XtremeGamer/XtremeAudio kartyakat nagyon tudom ajanlani.
Sound Blaster X-Fi XtremeGamer hangkártya (FULL DOBOZOS) - 5.990Ft [Pofatlanul jo ar erte!]
Ujabb modellek kicsit tobbert,hasonlo tudassal pedig az Asus Xonar DG es DX modellei.
Szemelyes tapasztalat alapjan a jo oreg Creative kartyak kozul valasztanek. -
nú #60390 Sziasztok! Nem tudom melyik az erre illő topik, szóval itt kérdeznék. Milyen olyan hangkártyát ismertek, ami win7 alatt is (bár nem kötelező) még támogatva van és hangszer megszólaltatásban se hagy cserben? Minél jobban konvergáljon a reakcióidő a nullához normális hangminőségben magyarán :)
Leginkább pár éves szériákat keresek, amik használtan még elfogadható árban vannak, de inkább felsőkategóriásak (voltak valamikor). A jelenlegi hasonló kártyát gondolom már inkább vicces áron vannak, nem akarok olyan sokat költeni erre a hobbira is.
Köszi a segítséget! -
Blum #60389 -
Az nem monitor, hanem display. -
Mivel notebook, ezért nincs gomb a monitoron. Amúgy továbbra is kurvamód hasznosak a válaszaid. Ja, mégsem.
#60386: a cccben kellett szarakodni hozzá, előre beállítani a 640x480at, átállítani, hogy széthúzza, utána az alkalmazás (99es játék :D) már nem 12x8cmen jelent meg. Amit nem értettem, h miért így csinálja, mivel a többi játék, ami ilyen (vagy egyéb, nem 1280x800) felbontást használ, sosem baszódott. -
Blum #60386 Ezen nincs semmi meglepo amugy,a 640X480-at nalam sem huzza szet,hanem egyszeruen berakja egy szep vastag keretbe a kep kozepere.
Ha nagyon akarod,hogy szethuzza akkor VGA driver kezeloprogramjabol -vagy meg talan a winfos beallitasainal is- valahogy ralehet eroszakolni. -
Blum #60385 Kerlek nyugtass meg,hogy valamelyik ceg telefonos munkatarsa vagy. Mert akkor megertem,hogy miert adsz ilyen tanacsokat. -
... Beállítás- tudod.... Monitoron vannak kis gombok amin belehet állítani mennyire húzza szét stb stb - vannak rajta módok is.
-
Ha nem válaszolsz, 2 hszt megspóroltál volna... -
Nyomkodd a monitor gombjait. -
A következő problémába futottam tegnap: a maxnál (1280x800) kisebb felbontást a monitoron nem széthúzza a windows, hanem kicsiben megjeleníti. A 640x480 kb 1-2 tenyérnyi a képernyő közepén. Van vmi javaslat, hogy mi okozza/mit kell visszaállítani? -
Én Flashboot-ot szoktam használni, de ha jól emlékszem Ubuntu oldalán is van leírás mikor letöltöd az iso fájlt. -
Hogy tudok USB-s Ubuntu telepítő készíteni? -
lehetséges -
bios frissítés a videokártyának lehet az megoldaná? -
TomStorm #60376 Lehet talán inkább egy szervízben megnézetném a Pc-t mielőtt visszaküldöd.Nem 100% még így se,hogy a vga rossz.Ez már csak idő kérdése meg talán 1-2 e.ft az,hogy átnézik.Nem tudom az árakat vagy,hogy mi a menete ennek csak tipp:/
Kezdheted persze garanciával is,max visszaküldik ha nincs semmi baja -
TomStorm #60375 Akkor visszaviszed.Netezni tudsz legalább addig integrált-al,ezért jók az ilyen alaplapok mint ami neked is van:) -
IIBIKERMANII #60374 Ram 2x2Gb bocsi szoval 4Gb -
IIBIKERMANII #60373 Alaplap: Gigabyte 970A DS3
Ram: Kingston Hyperx 2Gb DDR3 1600MHz.
Processor: AMD FX 4100
Táp: FSP 500w
HDD: Samsung HD161HJ 160.0Gb
VGA: Gigabyte HD 6670 1Gb DDR3
Ezekből szeretnék egy gépet összerakni.
Kompatibilisek egymással?
Hozzáértő segítségét kérném.
-
nah letiltottam a 7970-et és az integráltal megy minden simán és nem fagy le nem megy el a kép.. -
várj meg kell azt néznem :D
most kikapcsoltam a hd 7970-et és alaplapit próbálom most -
TomStorm #60370 Igen 8 pin,elnézést elírtam -
Ha megnézed akkor 2x8 pin kell neki (asszem)
up to 300Wadditional 8+8 pin PCIe power required" -
TomStorm #60368 Rá van kötve rendesen a 6-pin csatlakozó mind2?Tedd át másik csatira ami jön a tápból inkább olyan 6-pinre ami a táphoz közelebbi és nincs megtoldva.
Tedd át újra mind a kettőt máshova -
mindjárt kipróbálom alaplapival mit csinál, ha nem megy a kép akkor szar a 7970