<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az pont a fizetõs verzió (29,9€, a Pro Lite 9,90€ homepage). Abban tényleg nincs trójai.

Az ingyé' verzió viszont "Adware supported". Az meg a kártevõk melegágya. Ígyis-úgyis futtat a háttérben valamit, ami még ráadásul a vinyóra is írogat. Nincs gusztusom az ilyesmihez.

És azt sem értem, hogy miért kell nekem mindenképpen letöltenem az ingyenes verzióval egy totálisan érdektelen zenét, nem tehetem meg, hogy nem rakom fel, az a gyökér pedig egybõl elkezdi lejátszani full hangerõn (a WAmp legalább csak fele hangerõn indul telepítéskor).

hát nemtom neked mi trójai..pro bs playert használom 1.80as verzió óta...semmi nincs vele..se nod sem zone alarm nem mutatja..

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DivX6
PDVD
WMP10

és ennyivel is megy minden...

Esetleg egy QT Alternative.

BS Player free trójai, amelyikben meg nincs, az fizetõs.

divX 6
xvid
ac3 filter
wmp 11
bsplayer
vlc player
és minden megy...

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Elõször is el kell felejteni mindenféle codecpack-et. A hibát okozhatja a videodriver nem megfelelõ beállítása is.

FLeT
csá nép! 200-ér vennék gépet... én ilyenre gondoltam:
- Core2Duo E6600
- 8800 GTS 320MB
- 2 GB Samsung 800mhz
- ASUS P5N-E SLI
- 450W Chieftec
- 320GB Samsung

Ha vki tud ennél jobb Konfigot írjon!
Ja és lehetõleg innen: http://aruhaz.paradoxon.hu/
THX<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Sylvester
Sziasztok, nekem van egy routerem, Linksys WRT54GS 1.52.0 legfrissebb firmware 6.0ver. és idõközönként 1mbps re csökkenti a WLAN-t és igy nem megy a net valószinüleg ilyenkor dob szét, mi lehet a gond?Notebookról nyomom, WLANNAL várom a választ

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

tugyiti
tugyiti
Sziasztok!
Találkozott e már valaki ezzel a hibával:a monitoron (még boot képernyõnél is) egyes kép pontok szines pötyökkénet jelennek meg,majd eltünnek esetleg szint váltanak.Nem tudom hogy a monitor halt e meg,arra tippelek,de aki találkozott már ilyennel leirhatná hogy mi lehet.elõre is köszi

így elsõre vinyó hiba....de ze nem szentírás

kirol
A tv tuneremet felrakva bármelyik progival saját K!Lite alig van szín a képen, pedig PAL van beállítva.

Mi befolyásolhatja ezt?

Harly18
Mi a véleméynetek az LG GSA-E40N külsõ DVD íróról? Kellene egy dvd-író notebookba és gondolkozom külsõ dvd írón. Ez 14 ezerbe kerül. Megérné ennyiért?

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

fravik
sziasztok! van egy nagy problémám: a laptopomon (MSI M655X) 2 windows van (xp & vista), egy darabig (kb. 4-5 napig) mûködött is rendesen, de ma délután valamiért nem indult el egyik windows sem. töltöttek egy darabig, de csak a kis zöld töltést jelzõ vmi mozgott, az egész megállt (nem lefagyott) nem tudtam mit tegyek, ezért betettem a winxp telepítõ cd-jét, hogy majd leformázom akkor, ha már nem akarnak indulni. hát ez sem jött be, mivel mielõtt a partíciós rész bejött volna, megállt az egész. ezután próbáltam a vista dvd-vel is, de persze az sem mûködött, mert a windowsnak gondolom be kellett volna töltenie és persze nem tette. a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma? remélem nem vmi hardveres dolog, még nagyon új a laptop (3 hetes). kérem, ha tud valaki ezek alapján kérem írjon valamit megnyugtatásképpen (a gép már szervízben) vagy épp ellenkezõleg... volt már vkinek hasonló? pls. elõre is thx

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Met
Ha úgyis tápot akartál venni akkor vegyél, FSP, Chieftech, Zalman ajánlott (350W-os bõven elég) és azzal próbáld ki.
Ha úgy sem megy akkor egyenként próbáld ki a perifériákat egy másik gépben, úgy kiderül az alap e a hibás. Ja, és örülj az új tápnak!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ffxi
Hát ilyen USB-k vannak rajta a többit nemtom a nevét, de hiába nyomkodtam a "select input" gombot, akkor sem reagál.

Fákjúal!

scorpeeon
Fejlemények: Kipróbáltam másik táppal (ez is csak 300W-os, Codegen) és azzal sem ment... Lehetne azt mondani, hogy ez a táp is gyenge hozzá, de leszedtem róla mindent (DVD, floppy), a 7600GT-t meg egy 9600XT-re cseréltem le benne. Tehát csak az alaplapot, a RAM-okat és a 9600XT-t kellett volna elbírnia. Tehát táp kicserélve, nem jó, videókártya kicserélve, nem jó, vinyót és kicseréltem és még így sem jó, ez kééész. Annyi változást értem el, hogy amikor ezeket mind kicseréltem, a HDD LED már világított, de folyamatosan világított, már egybõl amint benyomtam és nem állt el, tehát nem azt jelezte, hogy betöltõdne bármi is. Sztetek mi lehet ezek alapján? Alaplap? Vigyem szervízbe? (franc essen ebbe az egészbe, egy tápcserének még örültem is volna mert úgyis akartam venni, erre vszínûleg nem a táp a hibás...)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Áramszünet? Áramingadozás? Simán ha kikapcsoltad, maj (rövid szünet után!) visszakapcsoltad, akkor sem ment? Nincs véletlenül több bemenet és nem lett átkapcsolva?

ffxi
HELP!!!
LG F900P CRT moncsim van és úgy érek haza, hogy bekapcsoláskor kiírja, hogy "NO SIGNAL-PLEASE CHECK CABLE". Megnéztem a kábelt, fújtam stb, de akkor is kiírja. Na akkor másik kábelt és akkoris, végül régebbi 15" noname-t vettem elõ és most azon írok. Mi lehet a baja az LG-mnek? :(

Fákjúal!

hajszárító v gõzvasaló..és cimke volt nincs :)

roberto
HI all!!egy éve vettem egy packard bell notit nagyon megvok vele elégedve de az utóbbi 3 hónapban 3-4 hetente uj wondows-t kell rá tenni,nem tudjátok ez mért van?Winchestert most cseréltem benne!(Amd athlon64 2800+,512 ddr,128mb ati vga)

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

scorpeeon
Jaja, az lesz. Van is itt egy másik gép, csak le van matricázva, hogy ne lehessen kinyitni (nemtom mire jó ez nekik), de az a matrica nem fog az utamba állni az tuti (a gáz az, hogy ha egyszer leszedtem azt a matricát, az életbe nem teszem vissza, mert szinte porhanyós, csak darabokban tudom lehámozni róla)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lényegében kétesélyes. Keress havert akinél esetleg kipróbálhatod a tápot, mert gáz ha feleslegesen veszel egyet. Vagy a szervízben megnézetni. Alkatrészhiba esetén otthon úgyse tudod megbuherálni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Met
szerintem is táp baj

Randelz
Helo.
Hogyan tudok WIN Milleniumban dos-t behozni. mert seretném formatálni a gép.
Ha berakom az xp cd-t akkorelkezdi telepíteni de sajnos elakad egy résznél és nem csinálja tovább. Ugyan ez a helyzet a 98-as win telepítésénél is.

Elõre is thx.

scorpeeon
Lehúztam mindent, továbbra is rossz az egész... (PH-n vki szerint tápbaj lesz)

Azt próbáld meg legelõször, hogy az alaplapról minden felesleges dolgot húzz le, cd-dvd, kisflopi, tépot és IDE kábelt is, hogy úgy mûkodik-e.

Igazán nincs mit :)

zolo
Ez szerintem egyértelmûen alaplaphiba, ha táp lenne , akkor sehogyse indulna be, max felpörögne, de egybõl levágná a gépet.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Ebbe a házba beleférne az alábbi konfig?

Gigabyte K8N51GMF-9 ( microATX) , Geforce 7600Gs, 1 Samsung sata winchester , 2 db optikai meghajtó

http://flickr.com/photos/zolika90/

hunbasser
#26689 senki?

ReaL MaDRid x siempre

scorpeeon
Hali! Lenne egy elég szép kis problémám. Régebben írtam h az USB-m totál behalt. Tegnap vettem egy PCI-os USB portot (4 db-os), és betettem a gépbe, de nemigen érzékelte. Többször újraindítottam és semi. Erre látom hogy egy kábel belepasszol a tápból az alaplapba és nincs betéve, próba-szerencse alapján rádugtam. Kapcsolom be, egybõl írja ki, hogy új hardver, USB, stb, ki is próbáltam és valóban mûködött a dolog. Ezután arra gondoltam, hogy lehet, hogy a régi USB-k is jók még, csak emiatt mem voltak jók, mert nem volt bedugva az a kábel. Rányomtam egy USB-s dolgot hátulra az egyik USB portra és semmi nem történt. Elõlre (a ház elején is van 2db) is betettem valamit, hogy érzékeli-e, erre valami olyan üzenet jelent meg, hogy nem tudja elég árammal ellátni a gép vmelyik USB-t vagy hasonló. Újra próbáltam indítani, de totál instabil lett a rendszer, a kijelentkezés képernyõt mintha a végtelenségig akarta volna kiírni, ezért kinyomtam a gépet. Rögzítettem csavarral az USB portot (eddig csak próbaképpen volt benne ezért be sem csavaroztam), talán 1-2 kábelt kiszedtem az alaplaprõl és újra betettem, hogy tutira minden jól legyen csatlakozva. Erre nyomnám be a gépet, és a monitor nem kap jelet. Egy pillanatra hosszabb ideig világít (mert ha nem kap jelet, alapból villog) aztán villog tovább. A HDD LED sem világít, pedig kéne neki, ha elkezd a windows betöltõdni stb, tehát sztem nem a videókártya a ludas. Amikor benyomom a gépet, minden ventillátor felpörög, a winchestert is hallom bepörögni, a videókártya hûtõje is pörög, látszólag minden rendben, csak éppen nem kap a monitor jelet (egy pillanatra hosszabban villog mindig amikor benyomom, tehát valamit érzékel pedig, de nem kap rendes jelet) és nem ég a HDD LED (vagyis bootoláskor elakadt a dolog). A kérdésem itt az, hogy mit kéne tennem? A táp lehet a rossz talán (300W-os, házhoz adott, sb noname), vagy mi? Vki adhatna vmi tippet, mert ez az állapot már egy napja egy van. Azóta kicsavaroztam 3szor mindent és visszatettem, már a kezem is fájlalom a sok csavarozgatástól még kábeldugdosástól...

kirol
Köszi, felment!<#worship>

Nem értek hozzá, pont most fizettem 7000 Ft-ot mert a monitorom nál elszállt a háttérvilágítás :( A tv-szerelõ meg tudja oldani. Ha nem garanciás akkor szétszedheted megmozgathatod a dolgokat, szemügyre veheted hátha megoldódik a probléma.

Azt írja szabad fordításban, hogy a program nem ingyenes és csak 30 napig lehet használni, utánna meg kell venni. Tehát valahol megjegyezte, hogy te már használtad és ezért jön elõ a hiba.

Kövesdi A
Hi tudtok segiteni hogy mi lehet a hiba ? #26692

kirol
De amúgy amit nekem írt ki az mit jelent szerintetek?

Sziasztok.
A 6600GT-m bioszának flashelése közben valami hiba történt, kiírta, hogy nem sikerült a mûvelet és kidobott a parancssorba. Kikapcsoltam a gépet, majd újból be, de innentõl kezdve semmi kép nincs a monitoron. Szerintetek megöltem a kártyát a rossz flashelésel? VAn valami módja, hogy újból mûködjön? Valaki segítsen legyen olyan szíves, ez nem egy olcsó mulatság.

kirol
Köszi kipróbálom, de nem hiszek a sikerben, mivel mostraktam fel az egész rendszert, tehát minden friss volt, de megnézem, hátha.

Egyébként asszem itt van:

HKEY_USER /Software/Lavalys/everest

Vagy írd be a keresõbe --> szerkesztés, keresés.

Én ezzel próbálkoznék:

Uninstall -> START-> Futtatás -> ide beírni: "regedit" -> ott megkeresni a programhoz tartozó dolgokat és kitörölni mindet. ->Ezután megpróbálni mégegyszer feltelepíteni.

kirol
Az Everest-em eddig rendesen ment, elfogadta a kódot.
MA újraraktam a rendszert és nem akarja már elfogadni. Miért?

Kövesdi A
hi nekem az lenne a gondolm hogy a monitoromon néha el megy a kép kekete képernyõ van a gombnál lévõ zöld led nem egy folytában világit ha nem vilog és csak ugy jönn vissza a kép ha félig be nyomom a gombot és finoman vissza engedem igy néha megoldható a probléma
rádásul mostanában elég gyakran csináljah és egyre nehezeben tudom vissza hozzni !!
tudtok segiteni mi lehet a hiba ? meg tudom itthon házilag repalálni vagy vigyem szerelöhöz ? pl tévõ szerelõ gondolom meg tudná javitani nem ?

Bandi 18
Hellosztok

Megint vinyó problémával írok. Szóval csak megerõsítésre lenne szükségem. Szóval adva van egy samsung vinyó és még 2 másik. Ha a samsunggal végeztetek mûveleteket pl másolás, arról tölt egy progi, akkor ilyen fémes hangot lehet hallani de már rég óta. Eddig az alaplapnak tulajdonítottam ezt a hangot, de most valamelyik vinyóm leáll idõközönként, és a smart tesztnél is a spin up time-ja a samsungnak nem jó, de csak néha.

Szóval tudnátok-e egy olyan progit ajálani ami mindenféle testet lefuttat rajta és kiszûrné a hibát.

Köszi

sziasztok! kisebb hiba elõjött a g7-es egeremnél. Az egyik, hogy néha megáll az egér mutató, és hiába mozgatom az egeret, a kurzor nem mozdul (nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy esetleg nem szoftverhibáról van szó). A másik, ami tuti hardware hiba, hogy a görgõt jobb oldalra mozgatva csak nagyon nehezen érzékeli. úgy értem, elég erõteljesen kell megnyomni. irtam a logitechnek és felajánlottak egy MX Revolution-t cserének.

A kérdésem a következõ: lehet-e érzékenységet állitani az MX Revolution egéren?

hunbasser
tegnap vettem a kisgépbe egy soltek alaplapot,jelenleg errõl a géprõl írok,szóval mûködik :) nincs baja,csak annyi,h hajlik :\ elõször azt hittem,h a távtartók rosszul állnak,vagy nem tudom.aztán kivettem,és láttam,h ez ilyen,de a hûtõ húzza össze ennyire,gondolom.egyébként csinálni akartam fényképet,de azon nem nagyon látszik,annyira nem vészes,de mégis azért van benne egy ív,és félek,h megtörik az áramkör.sztetek mit csináljak vele?vagy nem lesz neki semmi baja?

ReaL MaDRid x siempre

Met
telepíteni illik a fontokat, vezérlõpult-betûtípusok-file- új telepítés

Köszi szépen, de nekem oda bemásolva nem mûködött az a pár darab amit kipróbáltam <#nemtudom>

Azonban kisegítettek és a vezérlõpult -> betûtípusok mappájába telepítve már jó :)

flash playeres oldalról, hogyan lehet lementeni zenét?

c:/windows/fonts

ha nemlátod engedélyezni kell a rejtett fájlok mutatását a total commanderbe..

Üdv! Bocsi, hogy ide írom.

Egy kis segítség kellene ha beszereztem egy csomó betûsémát (*.TTF) azt hova a fenébe másoljam, hogy a WORD-ben (2007) és a Photoshopban is tudjam használni? Egyszerûen most nem találom :) A c:/windows/Fonts mappába bemásolva nem mûködik :(

UI: A témában kompetensebb fórumok kihaltak azért bátorkodtam itt megkérdezni <#wow3>