<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ingyé' verzió viszont "Adware supported". Az meg a kártevõk melegágya. Ígyis-úgyis futtat a háttérben valamit, ami még ráadásul a vinyóra is írogat. Nincs gusztusom az ilyesmihez.
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
PDVD
WMP10
és ennyivel is megy minden...
Esetleg egy QT Alternative.
BS Player free trójai, amelyikben meg nincs, az fizetõs.
xvid
ac3 filter
wmp 11
bsplayer
vlc player
és minden megy...
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
- Core2Duo E6600
- 8800 GTS 320MB
- 2 GB Samsung 800mhz
- ASUS P5N-E SLI
- 450W Chieftec
- 320GB Samsung
Ha vki tud ennél jobb Konfigot írjon!
Ja és lehetõleg innen: http://aruhaz.paradoxon.hu/
THX<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Találkozott e már valaki ezzel a hibával:a monitoron (még boot képernyõnél is) egyes kép pontok szines pötyökkénet jelennek meg,majd eltünnek esetleg szint váltanak.Nem tudom hogy a monitor halt e meg,arra tippelek,de aki találkozott már ilyennel leirhatná hogy mi lehet.elõre is köszi

Mi befolyásolhatja ezt?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Ha úgy sem megy akkor egyenként próbáld ki a perifériákat egy másik gépben, úgy kiderül az alap e a hibás. Ja, és örülj az új tápnak!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fákjúal!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
LG F900P CRT moncsim van és úgy érek haza, hogy bekapcsoláskor kiírja, hogy "NO SIGNAL-PLEASE CHECK CABLE". Megnéztem a kábelt, fújtam stb, de akkor is kiírja. Na akkor másik kábelt és akkoris, végül régebbi 15" noname-t vettem elõ és most azon írok. Mi lehet a baja az LG-mnek? :(
Fákjúal!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hogyan tudok WIN Milleniumban dos-t behozni. mert seretném formatálni a gép.
Ha berakom az xp cd-t akkorelkezdi telepíteni de sajnos elakad egy résznél és nem csinálja tovább. Ugyan ez a helyzet a 98-as win telepítésénél is.
Elõre is thx.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gigabyte K8N51GMF-9 ( microATX) , Geforce 7600Gs, 1 Samsung sata winchester , 2 db optikai meghajtó

http://flickr.com/photos/zolika90/
A 6600GT-m bioszának flashelése közben valami hiba történt, kiírta, hogy nem sikerült a mûvelet és kidobott a parancssorba. Kikapcsoltam a gépet, majd újból be, de innentõl kezdve semmi kép nincs a monitoron. Szerintetek megöltem a kártyát a rossz flashelésel? VAn valami módja, hogy újból mûködjön? Valaki segítsen legyen olyan szíves, ez nem egy olcsó mulatság.
HKEY_USER /Software/Lavalys/everest
Vagy írd be a keresõbe --> szerkesztés, keresés.
Uninstall -> START-> Futtatás -> ide beírni: "regedit" -> ott megkeresni a programhoz tartozó dolgokat és kitörölni mindet. ->Ezután megpróbálni mégegyszer feltelepíteni.
MA újraraktam a rendszert és nem akarja már elfogadni. Miért?

rádásul mostanában elég gyakran csináljah és egyre nehezeben tudom vissza hozzni !!
tudtok segiteni mi lehet a hiba ? meg tudom itthon házilag repalálni vagy vigyem szerelöhöz ? pl tévõ szerelõ gondolom meg tudná javitani nem ?
Megint vinyó problémával írok. Szóval csak megerõsítésre lenne szükségem. Szóval adva van egy samsung vinyó és még 2 másik. Ha a samsunggal végeztetek mûveleteket pl másolás, arról tölt egy progi, akkor ilyen fémes hangot lehet hallani de már rég óta. Eddig az alaplapnak tulajdonítottam ezt a hangot, de most valamelyik vinyóm leáll idõközönként, és a smart tesztnél is a spin up time-ja a samsungnak nem jó, de csak néha.
Szóval tudnátok-e egy olyan progit ajálani ami mindenféle testet lefuttat rajta és kiszûrné a hibát.
Köszi
A kérdésem a következõ: lehet-e érzékenységet állitani az MX Revolution egéren?
ReaL MaDRid x siempre
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azonban kisegítettek és a vezérlõpult -> betûtípusok mappájába telepítve már jó :)
ha nemlátod engedélyezni kell a rejtett fájlok mutatását a total commanderbe..
Egy kis segítség kellene ha beszereztem egy csomó betûsémát (*.TTF) azt hova a fenébe másoljam, hogy a WORD-ben (2007) és a Photoshopban is tudjam használni? Egyszerûen most nem találom :) A c:/windows/Fonts mappába bemásolva nem mûködik :(
UI: A témában kompetensebb fórumok kihaltak azért bátorkodtam itt megkérdezni <#wow3>#wow3>