64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Tocsik
    chicony D-4110... néhány éve vettem kb 2-3éves. Lehet azzal van a gond? Ez eszembe sem jutott...
  • madass
    milyen kam .mennyi idös stb.
  • Tocsik
    jah lemaradt h webkamera... :)
  • Tocsik
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! A problémám hogy bekapcsolom a kamerát és kikapcsolja, majd újraindítja a gépet és nem tudom mi lehet probléma. Régebben működött nem volt ilyen gond, azóta már volt windows telepítve és nemrég felinstalláltam a kamera driverét és nem tudom használni a kamerát :( Mondjuk került most bele nemrég egy tv tuner kártya, de már a tv tuner előtt is jelentkezett ez a probléma...

Előre is köszi a hozzászólásokat!
  • kirol
    Hát így ránézésre egész jó, csak a Wi-Fi -t nem tudja talán. De az legyen a legnagyobb baj.
    És erről jó vélemények vannak?

Bár a GA-X48-DQ6 -se lehet rossz, az meg már x48-as, ami a legújabb talán.
  • JAG1
    GA-X38-DQ6
  • noca
    csáo. Olyan problémám van a billentyűzetemmel hogy egyszerre ha lenyomom a (előre nyil+balra nyíl+ D-t) akkor nem reagálja le csak ugy hogy pl. balra nyíl+ D. Mi lehet a baj? Ha jobb nyíl +előre nyíl+ D-t nyomom akkor rendesen reagál rá a program!
  • kirol
    Hogy most romlott el a második lap 1 éven belül.
    Csak ennyi. :)
  • kissadamvikt
    megcsináltam a biosfrissítést de semmi. azt is észrevettem hogy a DDR400 as memóriáim csak ddr333-on futnak, hiába állítom be a biosba a nagyobb frekvenciát. eredeti és az új biossal is ugyanezt csinálja. ha dualchannelbe beteszem a memókat akkor már mennie kéne ddr400ba nem?
  • desigo
    Mi bajod van az Asussal egyébként?
  • oszbalage85
    Csak cod1nél van ilyen. Memtest szerint a memória tökéletes, ugyhogy nem tudom mi lehet a gond
  • SzocsA
    csak ez az egy régi játéknál csinál ilyeneket a gép?
    mert kétmagos procit a régi játékok nem kezelik jól!
    nálam a cod 2 nem mindig tölt be és lefagy az egész!
  • czky
    Úgy tűnik igen!
  • kissadamvikt
    asusnál lehet win alol frissíteni?
  • kirol
    Tudnátok ajánlani ugyanilyen tudású más típusú alaplapot, mint amilyenem most van: Asus P5W DH Deluxe?

Az nem baj, ha pl. a chipset mondjuk X38, csak tudjon mindent, amit ez, és DDRII-es legyen.

Lehet Asus, de akár más is, hátha lehet olyan is. (Abit, Gigabit, stb.)
  • czky
    BIOS frissítés?
  • kissadamvikt
    sziasztok!

most tettem össze egy gépet. bootolásnál ezt írja: Intel CPU uCode load error press F1. f1 et lenyomom és megy tovább és működik. ezt miért írja ki? az alaplap ASUS p5gd1 pro, proci intel pentium4 HT 3Ghz 64bit. 630-as típusszámú. ezt a procit támogatnia kell megnézem, 64bit es procikat is viszi és a hyper threading-eseket is. vmi ötlet az ilyen problémára?
  • davidka003
    De milyen márka?
  • Met
    Próbaképpen be kellene rakni egy normál vga-t és hangkártyát.
    Nem emlékszem, a COD1-ben is van már ilyen 3d-s hang vagy mi? Azt vedd le alapra.
  • oszbalage85
    400W. De amugy csak a cod1 csinálja :S
    3 éve játszom és kicsit idegesít hogy nem tudom nyomni az uj pcvel
  • davidka003
    A VGA nem valami csúcs.
    Milyen tápod van?
  • Prince of Máté
    Na végre egy értelmes ember, aki nem az olcsó vackokra akar rábeszélni.
    Ha egyszer veszek hangkártyát egy jó 5.1-hez akkor már olyat veszek ami évekig kitart.
  • oszbalage85
    Sziasztok!

Nemrég vettem egy alap gépet.

NVIDIA DUAL6000 LIGHT GAMER Intel Pentium DUAL CORE 2X3000MHZ socket 775 64Bit ,NVIDIA Nforce 610 chipset.
    Dual core support FSB 1066 ,PCI express
    Dual channel Support 1024MB DDR2 667Mhz RAM
    160GB ATA Seagate/Maxtor winchester
    256MB NVIDIA GeForce 7050 video
    Pioneer 115 DVD +/- RW Dual Layer dvd iró
    6ch HD audió , USB 2.0
    10/100 Lan
    4db SATA RAID
    2db előlapi USB ,Fekete-ezüst Micro Atx ház

Az a gondom vele, hogy játék közben (cod1) fogja magát a gép és ujraindul. Lehet az integrált hangtól, integrált vgatól is? :S Nemtom

Ha valaki tudná mit tehetek irja meg.

Köszi

akár itt is kereshettek:
    msn: [email protected]
  • sb1
    Nagyon jó választás, ha a megfelelő hangredszer dübörög alatta.
    Vannak hangfalrendszerek, mellyeket kifejezetten az X-Fi-hez ajánlanak.
    Ezekről bővebben olvashatsz itt. Amúgy is érdemes átnyálazni azt a pár oldalt, sokmindent megtudhatsz belőle.
  • shrike7973
    Nemkell szedni, vezérlőpult > regionális beállítások.
  • deeeeee
    Hello
    Valaki légyszi írja meg h honnan lehet leszedni angol nyelvű xp-re magyar nyelvet.Köszi
  • Zsolt1964
    Nézd meg az ASUS hangkártyáit, komoly, igényes dolog!!
  • Prince of Máté
    "minek?"
    Jó kössz tőled nem is számítottam nagyobbra.
    Minek bazdmeg?
    EAC 3.0 ,4.0, 5.0, sokkal élethűbb hangzás, csak így lehet kihozni a maxot a hangfaladból.
    "vegyél nagyobb procit"
    Erre nem tudok mit mondani, ekkora lámát...
    Új procival kb ugyanott tartok -.- ami előbb utóbb úgy is bekövetkezik.
    "2, igyse ugyse vesz le sokat de mivel a programot mindegyiknél futtatni kell igy elég 2 értelmü a kérdés"
    Végülis colin dirtnél azért szaggat a játék high audión -.-
  • madass
    :S minek?
    1.vwgyél nagyobb procit akkor
    2, igyse ugyse vesz le sokat de mivel a programot mindegyiknél futtatni kell igy elég 2 értelmü a kérdés
  • Prince of Máté
    Hi!

Szeretnék egy olyan high-end hangkártyát venni, ami nem vesz el a proci teljesítményéből.
    Én a Creative X-fi Gamer Editionra gondoltam!
    Jó választás?
    Ezt hogyan kell bekötni?
  • madass
    mindent lehet csak akarni kell ha veszel pl átalakitot(dvi-hdmi stb.)
    de ha igy nem megy akkor fabrikálhacc othhon scart-monitor drotot is. de ennek van topicja
  • SkylineGTR
    üdv all.Azt szeretném kérdezni , hogy Panasonic TH-42PV7 tv-re rá lehet e dúgni a számítógépet. választ pls. ty
  • pacino21
    ok, kösz
  • Shep
    Próbáld ki másik gépen is, ha azon se ismeri fel akkor a készülékkel van a gond.
  • pacino21
    mást mindent felismer igen.. tehát a port az működik.. :(
  • Shep
    Más usb eszközt felismer, arról az usb portról ahova dugod?
  • pacino21
    sajnos elég magas dolgok ezek, amiket találtam.. :( cat, pdr, sys fájlok vannak.. sys-t beraktam win/system32/drivers-be de így se.. volt valakinek hasonló gondja? mit kéne ilyenkor telepíteni, ha nem akarja felsimerni.. A cd-n csak software volt, de az nem segít, nem látja az eszközt.. A windos-al mit lehetne okoskodni.. ? köszi a segítséget! :)
  • G18XM8
    Sok sikert...
  • pacino21
    lehet mégis találtam vmi info fájlt.. bírkózok vele.. :)
  • pacino21
    igen, fel kéne nekik ismerni, de semmi.. kaptam hozzá cd-t azzal se megyek semmire.. a samsung honlapján találtam ilyesmit(driver),de nem tudom hova kéne bemásolnom.. cat, sys,pdr fájlok vannak.. :(