64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Encore
    Sziasztok! Megerősítésre van szükségem. A barátnőm gépe bekapcsoláskor víjjog, mint egy mentőautó. Nem csipog rövidet meg hosszút, hanem víjjog. Egy idő után resteli magát és gyakran szétesik a kép bootlás közben majd fagyás. Pár próba után a vijjogáson kívül semmit sem produkált. Szerintem az alaplap pusztult meg. Mikorm ég valamennyire működött meg tudtam nézni és a proci hőmérséklete normális volt. A Biosban sem állítódott el semmi, a táp viszonylag új fél éve tettük bele. Azért gondolom hogy alaplap halál mert a barátnőm elmondása szerint egyik nap elment a hang (hangkártya) és win reinstall se segített, majd másnap elment a net (hálókártya), majd harmadnap szétesett a kép (videókártya). Gondolom apránként behalt az alaplap és sorban minden leállt, míg végül totál megadta magát. Jó lenne ha valaki tudna tippet adni, esetleg megerősíteni abban hogy a lap a gond, nehogy feleslegesen vegyünk újjat. Köszi.
  • JAG1
    Sztem valami túlmelegszik. Első sorban megnézném everestel, hogy mekkora hőfokok vannak...
  • davidka003
    Milyen márkájú a tápod?
    Lehet, hogy rosszul érintkezik a vezeték a dvd íróval.
  • Shep
    Kösz.
    Ez mi lehet?

AdjustCoreTSC()
    Node[ 0 ] Core[ 0 ] Cpu[ 0 ] Affinity[ 0x1 ]
    Error: HalGetBusDataByOffset() failed reading north-bridge TSC.
  • Tozoka
    Sziasztok!
    Aprobléma a következő:
    Múlt héten kicseréltem a tápot 400w-osról 450 w-osra .
    Azóta ha dvd-t akarok írni (neroval)1%-ig ir uána kiírja , hogy reset történt.miért van ez?
    Réka SOS
  • JAG1
    Valami lefogja. Vírusírtó, netes alkamlmazás...
  • Gibor
    Hello!

Nekem olyan problémám lenne hogy elkezdek bármivel jáccani és megy rendesen de olyan 5-10 percenként egy 5másodpercre lemegy az FPS-em 1-re, és mondjuk egy autós játéknál eég gáz...
  • Inquisitor
    Azt hiszem igen.
  • Inquisitor
    Esetleg a jó öreg Mplayer? Elég kicsi a proci igénye. Ja meg nem mellékes mekorra és milyen procid van. SSE2, SSE3 és magasabb órajel sokat segít.
    Ott van még a VLC Player is esetleg. Vagy JetAudio ... Media Player Classic ...
  • Met
    próbáld ki a KM Playert
  • painkiller25
    THX.Akkor az normális h szaggat a hang az 1280*960 as felbontású videon? mármint a kártyámtól fogva normális e? + proginak meg MP11 vagy bs player ezeket használom.h a lenne valami tipp amivel megtom nézni ezeket a videokat szaggatás nélkül az jó lenne. előre is THX
  • madass
    akk az enyém tudja??
  • Inquisitor
    Nem támogatja maximálisan.
    Ami maximálisan támogatja, az az új 55 nanométeres GF8400GS, 8800GT, az új kiadású (G92 magos) 8800GTS, a 8800GS, és a 9600GT.
    (Illetve konkurenciánál a HD2400, 2600, 3400, 3600, 3800 sorozat)
    Ezek tudnak full 1080p felbontásig HW VC1, H.264 és Mpeg2 HD gyorsítást.
  • madass
    és itt mi a gpnd hopgy támogatja ?? :D:D gondolom az hogy nem tudsz hd filmt nézni. -akkor azt ird ez az egyik. 2, mivel akarod megnézni?(progi)
  • painkiller25
    Hy all!egyetlen egy nagy kérdésem lenne.elméletileg a videokártyám maximálisan támogatja a hd videokat.GeForce 7600GT.nem tom h mi lehet a gond legújabb driver van fent szal fogalmam sincs.alőre is köszi a segítséget!
  • Adryen
    Köszi
  • hungaro
    sziasztok,sürgőssen keresnék olcsón 2x20m-es eternet kábeleket,külön 20m,külön 20m!
  • JAG1
    Túl sok minden szeretne egyszerre a netre menni. Lehet trójai is, de lehet, hogy csak sok progit nyitsz meg egyszerre, ami netes...
  • Shep
    Ez a hiba mit akar jelenteni?
    A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot.
  • JAG1
    Nokia pc Suite része. Sztem vagy töröld le, vagy telepítsd újra...
  • Kurt97
  • Adryen
    Hello!

A következőt írja ki a gépem bekapcsoláskor:

LaunchApplication.exe - A komponens nem található. Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert ConnAPI.DLL nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.

A keresőbe beírtam a .dll fájlt és LaunchA-t is, letöltöttem őket, de még így is kiírja és a gép bekapcsolásakor elindítja magától a program futtatását.
  • Solten
    Ok, ebben igazad van, de 1 próbát megér.
  • JAG1
    Ha húzod a vasad és tudod, hogy mit emeltél oké, de az ő esetében, amikor minden lehet ludas, szted mit fog neki segíteni?
  • Solten
    Instabilitás-belit...
  • [Jakuza]
    Ez tipikus VGA driver hibanak tunik.
    Esetleg valamelyik patchel probalkozz meg.
    http://www.planetvampire.com/bloodlines/files/patches/
  • JAG1
    Milyen hibát talál nálad az Orthos?
  • Kurt97
    Sziasztok! Már régóta küszködök egy problémával a Vampire Bloodlines-szal. Még nyáron vettem meg a Gurut amiben benne volt, feltettem, várom, hogy végre egy izgi RPG - erre nem jön be a kép. A hangját hallom, de semmi nem látszik. Alt+tabot próbáltam, és így bejöttek a logók, de a menü ígyse jön be, még ha megint alt+tabozok akkor se. Próbáltam kisebb felbontásban, 98-as módban is, de sehogyse jó. Azóta volt már vagy 6-7 Windows reinstall, alaplapi driverek frissítve, új videókártya, több ram, nagyobb táp és új vinyó is.
    Most a konfigom: Asus p4 alaplap
    Intel 2.4Ghz-es proci
    3x256 MB RAM
    GeForce 7300GT
    Maxtor 80GB winchester
    350 Wattos táp
  • Solten
    Akkor futtathat Orthost is tökmind1, nálam ugyanazokat a hibákat találja gixer esetén.
  • JAG1
    A prime-ot feleslegesen szeded le, mert az csak megizzasztja a vasad, hibát nem küszöböl és nem is lokalizál...

A helyedben szépen rommá szedném a cumót, szépen kitisztítanám, ventiket, tápot főleg és össze... Így kezdeném.
  • kilahbwoy
    okay,mire írtál,már rajta voltam.mind2ről olvasgattam fórumokon,a memtest élből kizárva,ugyanis pillanatnyilag egy árva meghajtó sincs a gépben,ahoz meg ,ahogy olvastam,nem ártana,mert vagy cd-ről,vagy floppy-ról kéne bootolni.
    tehát marad a prime(feltéve hogy az nem ugyanolyan "tészta").
    köszi a választ
    peace
  • Zoli007
    Google.com a te barátod, ami a programokat illeti.
  • kilahbwoy
    igazából nem túlzok nagyot,ha azt mondom -elég analfabéta vok az ien dolgokhoz.
    se a Prime95 nem mond nekem semmit,se a memtest86....
    sorrrry
  • Zoli007
    Szokásos Prime95, memtest86 megvolt?
  • kilahbwoy
    jah,egy vindóz telepítésen már túl vagyunk.a helyzet változatlan....
  • kilahbwoy
    Holla mkinek.Egy (számomra) érthetetlen dologban kérnék segítséget,tippet,iesmit...
    Van egy elég gatya gépem(1giga alatti proci,256memo,nem is részletezem,a lényeg,hogy egy régi,irodai pentium(asszem)2es)
    Ettől függetlenül,nekem netezésre simán megfelelT.
    De csak addig,amíg nem kezdett el oat játszani,hogy 10perc,negyed óránként lefagy!:(.
    a számomra furcsa része a dolognak pedig az,hogy ha videót(csak ha azt)konvertálok,akkor NEM FAGY LE.
    miért lehet ez??eddig mindenki kiröhögött,hogy ien nincs.pedig van.
    vkinek vmi tipp??
    (csak ne azt írjátok,hogy akkor konvertáljak mindig,mert az szuperul lelassítja az amúgy is turbó gépemet;))
    előre is köszi
    peace
  • mooo
    Sziasztok!
    Asus M2N-E SLI alaplapom van Nvidia Nforce 500 lapkakészlettel.
    A problémám az,hogy ha felrakom hozzá az audio drivert (C-Media CM65),akkor hang az van,de a mikrofon nem müködik.Nem tudjátok miért van ez?
  • madass
    cask egy felhaszn neved legyen a vendég legyen kikapcsolva és ne legyen kód
  • davidka003
    Azt a procit felesleges húzni.
    Egyébként BIOS-ból szokás.
  • Ryder7
    Van 1 ClockGen nevű programom, ami a processzor (enyém: AMD Athlon 2000+) huzatására szolgál.
    Viszont nem tudom, h az a PLL mi a nyavaja...
    nVidia karim. vki segitsen pls.