64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok. Adott egy ASUS F5RL-AP015 notebook. Szeretnék beletenni +1 Gb RAM-ot. (Kingmax DDR2, 667MHz) Az a gond, hogy hiába teszem bele, nem érzékeli. Külön-külön működik mindkettő bármelyik slotban. Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy két RAM em fér meg egymás mellett? -
Semmi ötletem nincs, már próbáltam sokmindent de semmi változás...
Jó lenne ha tudnátok tippeket adni legalább. -
Tegnap sikerült beszereznem egy Gigabyte GA-P31-D3SL lapot, de van vele egy kis gond.
Az integrált hangkártyát nem sikerül működésre fognom, egyszerűen egyik lejátszó sem akarja a zenéket lejátszani, hibaüzenetet írnak ki.
Ha belépek a realtek sound manager-ébe akkor ott lejátsza azt a kis "szobát" hogy honnan is szól éppen a hang.. szóval itt megszólal viszont egyik lejátszóban sem. Drivereket már párszor újbólraktam, habár nem engedi letörölni a vezérlőpultban sem, az alaplap dvd-jén pedig nincs is uninstall opció, vagy csak én vagyok vak.
Xp sp2 van fent! -
a hozzászólás alatt ott van, hogy kinek ment a válasz. -
G18XM8 #34595 Ott van az aláírásomban a gépem adatai akár csak a tiédben. De leírom: Gigabyte P35C-S3, C2DE6550, 2GB Kingmax ram 1066 Mhz-es, Sapphire 3870, Point of view 500W-os táp. -
Eléggé tápgyanús a dolog, de azért jó lett volna ha leírod a géped adatait, és a tápod nevét, telljesítményét is ! -
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom milyen problémával állok szemben illetve mi okozza a következő jelenséget. Tehát megy a gép, aztán fogja magát és kikapcsol, kb. mintha elment volna az áram. A monitor készenlétben villog. Ilyenkor hiába próbálom visszakapcsolni, nem történik semmi csak miután áramtalanítom az egész kócerájt. Mitől lehet ez, van-e rá megoldás? -
nekem nem
pedig csak 1 fos Freezer van rajta -
G18XM8 #34591 Akinek Core2 Duo E6550-ese van másnak is szokott csipogni a processzor játék közben? -
norton ghost 14 az tud ilyet? -
Olyan programot / megoldást keresek, amivel például egy ISO image fájlt rá tudok másolni egy partícióra, egy az egyben, azaz, tudjon róla bootolni, stb.
Érdekel olyan megoldás is, ha VMware virtuális gépéből az abban létrehozott virtuális gép fájlrendszerét lehetne kimásolni egy partícióra és onnan indítani.
-
ajándék nektek :D
-
Locna #34587 Bocs, figyelmetlen voltam.
Az FSp Satás -
Locna #34586 Bocs a lassú reagálásért, csak közben figyelni az asszonyra és(többségében) a Fábry-ra is........:-) -
Locna #34585 Ezek egyébként SATA 2 tápok?
edyébként az FSP BlueStorm II- vel szemezgetek. -
háháhá ez ige od@basz -
Locna #34583 Komárom->Sojmos PC -
Locna #34582 Halál komolyan mondom, a szemem előtt vette!
3500,-pénz, 500W, neve nincs, és ami a legjobb 5év gari!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit igaz mondjuk, hogy se nem SATA-s a gép se nem PCi-os, de egyéb részleteiben közel azonos a gép -
na de most komolyan honnan szeedte? -
Locna #34580 :-) -
háháhá honnan szedte bucsubol? -
Locna #34578 Sajana én is erre gondolok.
Viszont röhely, hogy havernak a közel azonos gépét egy 3500Ft-os 500w-os akármi gond nélkül kiszolgálja.
Kérdé persze, hogy meddig................ -
nem kötöd rá öket :D:D -
Locna #34576 A másik az kevés lenne, 2hete építettem egy új gépet, és a régiből maradt egy 350-es mercury akármi, de az kizárt, hogy kiszolgálja a mostani gépet.
Plána, hogy van benne 2 SATA2 író meg 2db 400gb-os Western -
Inquisitor #34575 550-es Chieftek 12centis ventis 15-16K, FSP (Fortran) Saga+ 450-es 13K, vagy FSP Bluestorm II 500W 17K körül. -
Inquisitor #34574 Mondjuk az se mindegy milyen 400-as tépot cserélt 450-re, és nem arra gondolok márkás e. Nemrég láttam van olyan 400-as táp ami 5V-on 33A-t és 500-as ami 40A-t ad le. Egy sima "gamer" márkás tápból az 1600W-os SE ad le ennyit. Szóval simán lehet kevés a kakaó ...
Ja most nézem nem is márkás táp, akkor esélyes, hogy nem bír el egy X2-6000 + X1950Pro kombót. -
moért a másik teljesen üzemképtelen? vagy már nincs meg? -
Locna #34572 Egyébként milyen tápot ajánlanátok kb 15-16k környékén, figyelembe véve a gép paramétereit? -
Locna #34571 de szép is lenne, ha ilyen egyszerű lenn a dolog.
Ha csere vagy javításról van szó, az minimum 2hét gépmentessen -
nemis a táp sipol hanem a gépben a kis beépitett hangszoro.... monddd neki hogy szar a táp aggyá másikt -
Locna #34569 Garis még a táp, csak kíváncsi voltam konkrétumokra, azzal mégsem álhatok oda a boltoshoz, hogy sípol a táp, cseréld ki.
A mai világban szerintem nem kell bemutatni a dolgokat, azt is belebeszélnék az emberbe(esetemben), hogy nem csakhogy nem sípol. de teljessen néma! -
ha nincs rá gari akk viddd vissza eladonak hogy basz@meg -
"Biztos, hogy a táp a ludas, már kipróbáltuk más gépben is!"
Ha tudod, hogy a táp a hibás, akkor mi a gond?
Veszel egy új 400W-os FSP-t és jó lesz a gép. -
sipok jelentését megnézted már? -
Locna #34565 Sziasztok!
Egy kéredésem lenne Felétek:
Van egy Vadi új Gembird 450W-os SATA tápom.
Miért van az, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor 2-3 percig éles sípols hallatszik belőle, és ha játszom valamivel akkor kb 10-15perc játék után kifagy minden?
Biztos, hogy a táp a ludas, már kipróbáltuk más gépben is!
Configom nagyjából: AMD X2 6000, 2GbKingmax DDr2/800MHz, Ati X1950pro 512MB, gigabyte alaplap.
Köszi a válaszokat! -
Inquisitor #34564 Első blikkre lehet, hogy a procihűtőt meg kéne nézni helyén van e, nem e száradt be a szilikon rajta ... -
micsoda? látnád az én asztalimat p4 2600 mhz huzás nélkül 47 fok :D:D -
Hát a túlmelegedés nem valószinű 40 fok felé csak a vinyók mennek. -
Gibor #34561 esetleg töredezettség? -
sztem is az de szedd szét a gépet fujd ki mindenét rakd össze azt proba...
ha az sem segitett akkor sztem az alaplap a gond.