64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
vmi kockafejet minjá megkérünk segíccsden -
skinik #34758 Azert tettem fel itt a kerest hatha tudtok segiteni...ennyit meg en is tudok:D -
hmmmm érdekess -
skinik #34756 Madass!!!Mindent enable-ra raktam es meg ugysem tudtam huzni..... -
Cat 02 #34755 Intel Core Duo procikhoz honnan lehet leszedni driver-t v patchet v vmit mert gyakran fagy ki a game -
akármelyiket megnyitod....winrar és abban benne van a részekre szedett cucc -
Sziasztok!
Hogyan lehet olyan fájlokat kibontani amiknek a végződései .001, .002.... stb.PLS HELP! -
az állitási lehetöségnél enable legyen ne disable :D:D -
skinik #34751 Sziasztok!!!Segitsegre volna szuksegem!Van egy ASUS P5G-MX deszkam ami egy intel pentiun E2160-as procit porget!Szeretnem meghuzni biosban a procit de sehogy sem tudom a megoldast ra!!!Nem tudom engedelyeztetni az erre vonatkozo adatokat!Valaki tudna segiteni?Elorre is koszi! -
olyasmi mint a 2-ik kép azon amik vannak azok 12.5 sek -
Madnv #34749 Kösz szépen, de akkor neked milyen antennád van mert ezek csak 6 dbi-sek a tiéd pedig 12? -
az alaplapodon dugd át a másik sata csatlakozoba a hdd-t ezzel csinálsz bios jumper reset.... -
Köszi a gyors választ, de nem igazán tudom mit jumpereljek rajta
Így néz ki, magyarul vagy teszek bel jumpert, vagy nem.Próbáltam mindenhogy.Bios-ba nem találok semmilyen satára utaló beállítást.
Olvasgattam külföldi fórumokon, valószínűleg bios frissítés lesz belőle...
Következő dolog is van.Alaplap kézikönyve szerint sata vinyóhoz a RAID Biosban "array"-t kell csinálnom.Vinyó nélkül be tudom hozni a raid biost, de nem tudok semmit csinálni, vinóyval meg nem bírom előhozni a hibaüzenet miatt:S -
ez is igen jol szerepel a teszteken
ezt meg sztem olvasd el
az otthoni bövitésre szánt wifi antennák általában kétféle képp néznek ki:
illetve ez a fajta: ez -
Madnv #34745 Azt a 12dbi-s antennát vetted hozzá? Esetleg linket tudnál adni róla? kösz. -
lol nekem átvisz a canyon router egy födémet meg 20 émtert egy 12dbi-s antennával.
igen nagy gond lehet ha 55 centinél meghal -
A vinyót jumperold át Sata I-be ha lehet és a biosba állítsd be hogy ismerje fel ott lesz csak nézz körül. -
Madnv #34742 Hello! Vettem egy nem túl drága wifi-s routert (9000ft) ( DANA NW5054AIP Wireless G Router 4portos 54Mbps ) és gondjaim vannak a wifivel. Amikor átmegyek a szomszéd szobába, a lapotopom már nem talál hálózatot vagy ha talál akkor az is lassú és hamar megszakad. A két szoba között van egy kb. 55 cm-es fal, elég közel van egymáshoz a laptop meg a router, de ugye ott van a fal... Az lenne a kérdésem, hogy ha egy "biquad" vagy más típusú antennára kicserélném a router antennáját akkor az megoldást jelentene? Illetve mennyivel jobb egy drágább router hatótávolsága, mert akkor veszek egy drágábbat. Gondolom a laptop wifi-je sem a legprofibb. -
Sziasztok, winchester problémám van.
Vettem egy 400gb-os Hitachi(Sata 1; deskstar) vinyót.
Alaplap támogatja a sata 1-et(Asus-P4V8X-X)
Sata1-es kábellel szépen összekötöm a dolgokat, de amikor indítom a gépet nem ismeri fel.
Unable to initiate...Please check device
Bios does not installed(?) Press g to continue
Jumperekkel próbálkoztam, hiába állítom be slave-nek masternek, semmi.
Satás vinyó még nem volt a gépbe, szóval nem tudom mi a hiba :S
Valami ötlet?
-
Annyira nem magas a hőmérséklet szvsz.
Ha többször is előjön a hiba, akkor az bizony VRAM gond lesz. -
shrike7973 #34739 Alaplap 41°
CPU 33°
1. mag 40°
2. mag 39°
°C GPU 72°
°C GPU dióda 81°
°C GPU környezete 63°
°C GPU memória 72°
°C HDD1 31°
GPU 1452
RPM
Ezek a legmagasabb értékek egy sorban amit a naplófájlba találtam. Akkor melegedés okozza a problémát?
Szval mégegyszer: Asus 8800 GTS 640 MB
VGA -
Adryen #34738 Spyware doctor-ral kapcsolatban tud vki segíteni? 5.5.0.204-es verzióm van. Crack/seriel kellene hozzá, de nem tudom letölteni, mindenhol kér vmit... pedig tuti, hogy írtani kellene, mástól hallottam, hogy a különböző spyware-programok más-más "kémeket" találnak. -
Inquisitor #34737 Milyen VGA-d van? -
pero001 #34736 eszközkezelőbe nincs semmi, tv kártyát ki is vettem de úgy se jó...az az érdekes hogy fél órája még minden normálisan ment :S na mind1 azért kössz a választ! -
eszközkezelőben nézd be hogy nem e tiltotta le valami,vagy lehet ütközik!rakd át a tvtunert más pci foglalatba ha pci-os, ha nem az akkor passz... -
Fájl/Beállítások/Naplózás. -
pero001 #34733 sziasztok!
az lenne a bajom, hogy bekapcsoltam gépet és rendesen ment minden szólt hang is,de kb 10 percre kikapcsoltam és amikor vissza kapcsoltam már csak a TV kártyánál szól hang.:S se amikor belép a windows,se zenénél és neten is ha nézek akármit akkor sincs semmi hang! újra telepítettem a drivert hozzá de semmi. Aki tudna segíteni az írjon légyszi! Előre is köszönöm asegítséget!
Hali.
-
shrike7973 #34732 Ésazt hogy érem el? :) -
Ja azt nem írtam hogy játék közben. -
Everestben van olyan, hogy hőfokok naplózása és az fájlba menti el az értékeket. Mikor lefutott a 3D mark megtudod nézni a fájlban, hogy terhelés alatt mennyi volt a hőfok. -
valaki légyszives #34642
Lg monitorom van (nem TFT)
ATI x1650pro
catalyst 8.2-em van fent, és 1024 ben össze megy a kép pedig birja az 1024et

-
shrike7973 #34728 Hogy tudnám figyelni?
Ha kiteszem a képernyőt, akkor abortedet ír ki... -
Teljesen más, 65 nm-es gyártástechnológiával készült.
-
shrike7973 #34726 Akkor most nagyon melegszik a karim?
-
Inkább csináld azt, hogy 3D mark futtatás közben figyeled a hőfokot. -
Tojást lehet rajta sütni. :) -
shrike7973 #34723 Deha a 88GTS é legfaszább stock cooler akkor mivan az egyszoltos 88GT nél? -
shrike7973 #34722 Basszus!
Lehet télleg melegedési hiba!
Én ugyhallotam hogy terhelés alatt kell megnézni a hőfokot, mert a hőfok az alkalmazás lekapcsolása után azonnal megesik...
Én most fél óráig mászkáltam azon a pályán egyedül saját szerót hoztam létre... lödöztemmeg minden probáltammindet bejárni... lejárt a fél óra és az eredménytáblánál semmi hiba...
Kikapcsolom a játékot, megkeresme az everestet...
érzéklelő.. márvagy 7-8 mp is eltelhetett..de a GPU 70°, a dióba !80°!... többire nem emléxek... Ez nagyon magas érték? -
De lehet egyszeri hiba is. Lehet esetleg vmi átmeneti driver hiba. Ha majd többször előjön, főleg játék közben, akkor kell aggódni. -
Ha VGA mem hibás, akkor valószínű, hogy egyre gyakrabban fogod ezt látni.