64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hungaro
    Telepítsd a videókártya drivert
  • Met
    eredeti patron van benne?
  • dookie
    van egy canon ip 1200 printerem és evvel se tudok mit kezdeni. egyik pillanatról a másikra, gondolom "megtelt" a tintatartó vagy csak szoftveresen hülyült be (újratelepítettem már nem 1x és nem 1 gépre)próbáltam resettelni, de a progik vagy kifagynak, vagy a nyomogatással nem érek el semmit. Valaki találkozott már ilyennel?
    Belinkelem a szervízelés leírását is: CANON IP Nullázási (Reset) útmutató:

1.) Kikapcsolt nyomtató mellett nyomja le és tartsa lenyomva a Resume/Cancel gombot, ezután nyomja meg a Bekapcsoló gombot. NE ENGEDJE EL EGYIKET SEM! A Power LED zölden fog égni, jelezve hogy a szervizfunkciók kiválaszthatóak.

2.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, engedje fel a Resume/Cancel gombot. (A BEKAPCSOLÓ GOMBOT NE!!!)

3.) Amíg a Bekapcsoló gombot lenyomva tartja, nyomja meg a Resume/Cancel gombot 2-szer, ezután engedje el mindkettőt .

Mindannyiszor tartsa a Resume/Cancel gomb benyomva, az Alarm és a Power LED felváltva kigyullad, Alarm narancssárgán és a Power zölden, és az Alarm LED gyullad fel először.

4) Amikor a Power LED zölden világít, nyomja meg a
    Resume/Cancel gombot:

- 0 -szor zöld (Power) Power ki amikor a nyomtatófej nincs beüzemelve, a kocsi visszaáll és beáll alapállapotba.
    - 1 szer narancssárga (Alarm) szolgáltatás teszt nyomtatás .
    - 2 szer zöld (Power) EEPROM információ nyomtatás
    - 3 szor narancs (Alarm) EEPROM beüzemelés

- 4 szer zöld (Power) felesleg / selejt tinta számláló nullázása

- 5 ször narancs (Alarm) alapbeállítások.
    - 6 szor zöld (Power) Nyomtatófej mélytisztítás (mind a fekete és a színes tisztítása)
    - 7 szer nincs funkció
    - 8 szor zöld (Power) CD / DVD ellenőrző minta
    - 9 szer narancs (Alarm) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (vízszintesen: X irány)
    - 10 szer zöld (Power) CD / DVD nyomtatási pozíció korrekció (függőleges: Y irány)
    kell várniegy kicsit,.Azután 1x megnyomni a bekapcsoló gombot.Megindúl a művelet A végén ki kell lapcsolni a nyomtatót

KÖsszi!
  • AlieN911
    Ez egy segitség topic, nem csak hardware sztem..Ha meg nem tetszik, ne olvasd el, valaki csak tud segiteni...Most miböl tart válaszolni annak aki tud ilyesmiröl..Keresö meg szar.. 1 topicot találtam aminek köze van ahhoz amit akarnék, de ott basztak válaszolni...
  • madass
    lol csevrolet mondd neked az valamit hogy harware forum?? :D:D:D no és az hogy kereső???
  • AlieN911
    Hali!

Érdekelne egy olyan topix, ahol autotuningrol van szo,és a saját autokrol, nem pedig képek meg ilyenek..Egy kis motortuning érdekelne, chiptuning stb..Illetve alufelnik.. Melyik a jo, mit érdemes venni.. Legföképp hol..
    Chevrolet Lacetti 1.4 lenne az alany.. (Nem leszolni..)
  • madass
    nerkem sincs semmi bajom a mercuryval olyan alplapom meg tápom van a régi asztai gépemben és 3 éve tökéletesen szolgál....
  • dookie
    én 1800 ért vettem mercury hangkártyát még annó sulinettel. semmi bajom nem volt vele. Ne támadjatok be pls hogy így meg úgy fúj a távolkelet meg hasonló kommentekkel.Ha simán tv-re akarod akkor desigo által beszúrt képen látható kábelt veszel, és veszel tv-hez ha régebbi, egy scart portot (250 ft ósanba) egyik felén scart, másik felén 1 db video, 1 db svideo, 2 db audio (l és r) ki illetve-bemenet. szerintem ennél egyszerűbb megoldás nincs :) ha meg nem találsz hosszú rca kábelt, akkor veszel hozzá toldokat és többet kötsz össze egy toldó kb 20 ft. attól függ hol veszed. üdv
  • The FlashBack
    köszike a válaszokat kipróbálom!
  • desigo
    célszerű venni a gépbe egy 5.1-es hangkártyát (kb 3-4 ezer FT)
    és utánna rendesen tudsz mozizni ha már van házimozid...

ilyen kábel kell ehhez:

• Met
    Megnézed milyen kimenet van a hangrakin, (valószínűleg jack) megnézed milyen bemenet van az erősítőn (valószínűleg RCA) és a kettőt összekombinálod.
    Nálam úgy van, hogy kijön a hangkariból a jack, az belemegy egy jack/RCA átalakítóba és onnan szalad tovább az erősítő RCA bemenetébe.
    Ha koax vagy optikai kimenet/bemenet (is) van a hangkarin és erősítőn akkor lehet variálni.
  • The FlashBack
    célszerű lenne, csakhogy egyelőre nem tudom milyen kábel kell hozzá.
    egyelőre örülnék annak, ha a tévé saját hangszórója megszólalna:)
  • Met
    akkor célszerű egyböl a házimozira kötni a hangot
  • The FlashBack
    én eddig mindig gépen néztem filmet. de már kicsit kényelmetlen. a tévé viszont nem ebben a sz obában van. frankón összevan kötve a vidikari, meg a tévé, bevezettem a kábeleket is a laminált alá, szóval tökéletes az összhang. már csak a hang hiányzik. Igen azért mondtam, hogy jack-jack kábel, mert a tévén is van, meg hát nyilván a hangkártyán. akkor mégiscsak előkell dúrnom azt a kábelt.

a képpel meg az volt, hogy aktiválni kellett a színház módot :)

Köszönöm a segítséget.

(
    amúgy házimozi is van a tévéhez, majd egyszer azt is összekötöm a géppel:D:D)

• desigo
    mi volt a képpel?
    Hangkártya nyílván van a gépedben.Annak van jack kimenete a tvnek meg valószínűleg van rca hang bemenetet (esetleg annak is jack)
    ha összekötöd hang is lesz...

Én ha gépről nézek filmet a gépemhez kötött 2.1-es Logitechről jön a hang.
    Kicsit jobb mint a tv hangszórója :)
  • The FlashBack
    na kép megoldva. :)
    már tényleg csak a hangra kellene a megoldás. jack-jack kábelt nem találom, jó lenne tehát ha nem ezzel kéne megoldani:D:D
  • The FlashBack
    feltettem a kmplayert, de a tévén továbbra is csak feketeképet mutat a lejátszó:(
  • The FlashBack
    most azon gondolkozom, hogy jack-jack kábellel meg lehetne-e oldani a hangot. van valahol egy 5méteres ilyen kábelem, de ha nem fontos nem állok neki feldúrni érte a lakást:D:D
  • The FlashBack
    köszi. és még azt megtudnád mondani, hogymegoldható hogy hang is legyen a tévén. most nyilván nincs, mert csak videós rc kábelt találtam hozzá, de hangot is át lehet vinni valahogy? ahho gondolom már más kell, mer a vidikariból nyilván nem tudok hangot kicsikarni:D
  • desigo
    nekem a kmplayer megoldotta ezt a problémám...
    a full hdk is akadás nélkül mennek
  • The FlashBack
    Sziaszttok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de van egy kis problémám.
    Összekötöttem a gépet a tévével. Van is kép a tévén frankón, de a lejátszók-ban futó filmet (VLC, Win Media Player stb) nem adja vissz a tévé. Főleg filmeet néznék a tévén. Van erre valamilyen program, vagy beállítás?

Válaszotokat előre is köszönöm!
  • virs lee
    64 bites a Vista, szal kéne...
  • virs lee
    Na most én is kérdezek egyet. Faszé lát csak 3 GB-ot a 4-ből a Vista? XP-nél még oké ennyi a korlát, gondoltam majd Pista alatt felfogja hogy van ott több is, de nem. Szűz vinyóra lett telepítve, nem XP-re ráhányva, mégcsak vmi elkúrt beállítást se tudott átvenni. Hol a maradék 1 GB?
  • dookie
    van, de minden műveletre ezt dobja ki.
  • Soldiers
    na senki nem tudja miért:??
  • Soldiers
    ja most tettem újra a Xp-t és mindig bejön
  • madass
    eddig ment ebben a felbontásban?
  • Soldiers
    Monitor: Compaq S720
    VGA: Ati Radeon 9200 SE
    és 1024*860-ba akarom de ahogy rányomok egyből bejön a kék halál
  • madass
    mennyire akarod feltenni milyen monitor milyen vidkari??
  • Soldiers
    Hello nagy baj van amikor felakarom venni a képernyő felbontását akkor bejön a kék halál miért van ez???????
  • madass
    van olyan funkcio vhol a windozban hogy nyomtatofej tisztitása?
  • dookie
    Hali. kezembe akadt egy ilyen nyomtató, és dokumentumnyomtatásra tökre elég lenne, de nyomtatáskor a következő üzit kapom. Találkozott már valaki ilyennel? tintagyűjtőt tisztítsak vagy mit? kösszi
  • mike0013
    Hello!
    Sansa e250-es mp4 lejátszóm van, és az a gondom vele, hogy az albumokon belül egy-két szám teljesen más helyen van a lejátszási sorrendben, mint mondjuk gépen vagy akár a számozást tekintve! Illetve van egy album amiben van 10 szám és az egyik számot beleteszi egy szinte hasonló nevű mappába, mint amibe a másik 9 van:S Hogy lehetne ezt megoldani, hogy mindkét dolog rendbe jöjjön? Köszi a választ előre is!
  • Cyberdevil
    Sziasztok! Lenne 1 kis problémám. Mostanság rászokott a gépem arra h semmi ok nélkül kék halált kap és azon nyombam újraindítja maát így elolvasni se tudom.a Másik meg van amikor az alap xp stílust nem jelenití meg hanem ilyen 98 stílusú lesz a window, miután újraindítom jó lesz, de egyszerűen nem tudom mitől vannak ezek a gondok. főleg a kékhalál aggaszt jobban.
  • Gascan #34885
    a vonal hibára gyanakodtam én is, a szaki akit hivtam ő meg aztmondta, hogy modem, de mivel én csak kihúztam és nem álligattam semmit ezért szerintem hüly.eséget mondott. nincsenek más kábeleim
  • madass
    máss kábelekkel nem probáltad?
  • tugyiti
    akkor vonal hiba lehet sztem
  • Gascan #34882
    hát ha ilyen egyszerű lenne a megoldás nem kértem volna a segitségeteket
  • madass
    jahh és tollal vagy körzövel éred csak el :D
  • Bandi 18
    Nincs rajt egy reset gomb? Általában süllyesztve van a modem alján nagyon kicsi:). Azt próbáld meg.