64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
SMC SMCWEBT-G routerhez valaki el tudja modnai hogy tok mac address clone-t csinálni? -
aha. értem h hogy gondolod el... csak a megvalósításon szopok még:D de azért köszi -
Nézd meg a leírásban, hogy kell konfigolni (ha autómatán nem csinálja meg).
De a lényeg az, hogy a hálókártya mac címét kell a router megfelelő menüjében beírni, a modem ad neki ip-t és a router ad ip-t a gépeknek. -
smc webt-g -
milyen router? -
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a gépemen 1mp-ként szaggat egy kicsit és megy tovább.
Le tudná írni vki hogy minek kell futnia a folyamatokban?
-
még 1 gond a routerben nincs ojan h mac cím módossítás:S -
aaaa bocsi...köszi -
olvasd már el mégegyszer, hogy mit írtam... -
nah és hogy tok belépni a chells modmebe? -
fordítva kell, a routernek kell megadni a hálókártya mac címét, így a modem azt hiszi, hogy a router a hálókari és ad neki ip-t -
Szerintem vedd a nagyobbat, ha rosszat nem olvastál róla. -
Üdv! Van 1 smc webtg modemem és chellos netem szeretném ugy összekötni a 2 t h élvezhessem awifi elönyeit csak hát a chello modemnek meg kell adni a smc mac címét és sehogy nem tom elképzelni h ezt hogy lehet! Ha valaki tud erre megoldást kérem irjon vagy vegyen fel msn re: [email protected] -
Hello
Most nekem lenne szükségem kis segítségre. Monitorvásárlás előtt állok nagyon sokat nem akarok költeni rá (50.000 a fájdalomküsöb :) ).
Ki is néztem 2-őt kíváncsi vagyok a véleményetekre mert ezekhez nem értek annyira.
első jelölt: Asus VW193DB 19" 3 év gari 5ms 42.000
második jelölt: HannsG HI221DP 22" 3 év gari 5ms 55.000
Merjem bepróbálni a HannsG-t vagy inkább a biztos Asus legyen :)
Új név a piacon de rosszat nem olvastam róla eddig, játékra nem használnám egyiket sem csak filmezésre.
Kösz a válaszokat előre is -
és honnan? a gépen nincs meg, azért kéne a dvd. Pedig a lemez nem karcos :S -
köszi, próbálgatom -
tomee92 #34943 akkor az lehet a gond?
mert ha csak a monitor van bekapcsolva meg "megy" a router és a moden akkor nem kapcsolt ki
-
az akksi 1.5 - max 2 év alatt elöregszik. -
tomee92 #34941 helló!
450-es chieftec táp van a gépben
a szünetmentesről megy a monitor a gép a router és a modem!
tegnap volt egy kisebb áramszünet és a szünetmentes kikapcsolt és a másik gép ami nem szün.mentesről megy az meg se érezte mert nem indult újra:S
utána kipróbáltam azt hogy bekapcsoltam ezt és amikor bejött a winfos akkor kihúztam a szünetmentest és kikapcsolt az egész:S
lehet hogy túl nagy neki ez vagy már "elromlott"??
a szünetmentes kb:4-5 éves
600VA-es a szünetmentes
-
Hát meg, de az se segített. -

nekem is segíthetnétek, nincs valami program ami vista rendszerből kitakarítaná egy játék program benmaradt fájljait

-
erre senki semmit?
-
:D
Lol, na ilyet még nem halottam. Feltételezem, hogy a windows beépített Program telepítése/és törlése nevű segédprogramot is elindítottad, és onnan is kitörölted a gémet.
Ha nem esetleg még ezt tedd meg. De szerintem megcisnáltad. Nekem nincs ötletem, hátha másnak lesz:)
-
Valakinek van arra jó ötlete, hogy mi a megoldás a következőre:
Idegességemben Shift-Del -el letöröltem a Gears os War -t - mert már megint eltünttte a mentésemet - , és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem. MINDENT!
Más minden TEMP mappát is töröltem, sőt mást is, de semmi eredmény. Mégis hol tárolja ezt az infót? 2 regcleaner-t is futtattam már, de az se segített.
Még is csak uninstallálni akarja, de ugye mivel töröltem, azt se tud. -
Ekkora hülyeséget már rég hallottam.
balvin: Itt kérj segítséget:
Tuning kezdőknek -
Hi @ all
az lenne a gondom, hogy a Pro Evolution Soccer 2008 -hoz akartam felrakni az evolution 2 patch -et, de nem sikerült, uninstallálni akartam a programot, de nem engedte, erre kitöröltem a progi könyvtárát, majd a saját lemezével uninstallálta a maradék cuccot, de most vissza szeretném rakni a játékot és ezt írja ki
mit lehetne tenni, vista ultimate 64 bites van fenn

hogyan lehetne leszedni minden pes 2008 -ra vonatkozó cuccot a gépről, hogy újra felrakhassam
-
G18XM8 #34933 Ha nem tudtad húzni akkor valamiért nem engedi. Nem értek nagyon a tuninghoz, de lehet hogy a kevés ram miatt, vagy esetleg gyenge a tápod és nem tud több energiát nélkülözni a procidnak. Inkább az utóbbira voksolnék. -
adott egy ASUS P5KPL alaplap, egy Intel DualCore E2160 1.8GHz, és egy 800MHz 1GB Kingmax RAM.
a procit érdemes -e húzni amig nem veszek még 1 GB ramot(ez egyenlőre még messze van), ha igen mennyire és hogy, mert a biosban az advanced CPU beállításoknál nem tudtam húzni. Átkapcsoltam Manual-ra a sebességet Auto-ról, de nem jött a felugró ablak ha rányomtam az entert. Van még az auton meg a manualon kívül egy Overclock opció, ahol százalékosan tudnám megadni a túlhúzást, de azt inkább békén hagytam mert nem írta ki hogy milyen órajelen megy tőle. -
Gibor #34931 írd ki mégegyszer, lehetőleg jól és nemfog kihalni. -
hi all.
Lenne olyan problémám, hogy nem rég traxdata dvd-re írkáltam ki cuccokat, köztük zenét is, ami nagyon fontos nekem. Egyik nap betettem a dvd-t, azt mikor a zene mappába léptem, kifagyott az egész, azt írta:"nem válaszol".
Egy barátnak odaadtam nézze meg pioneer dvd íróval, de neki is ugyan ez volt.
Nekem Nec dvdíró van.
most mit csináljak? :@
-
ja akkor bocs -
Gibor #34928 -.- enynire amatör nemvok... azzal kezdtem de az felseismerte a paticiókat. aztán eszembe jutott hogy van még 1 progi amit régebben használtam mert ez a második eset... csakhát a nevét nemtudtam... -
táp lesz ott a hibás -
Ontrack Easy Recovery vagy van még sok ilyen progi, keress rá a file recovery-re -
Hellsing47 #34925 Hyy
az mitől lehet hogy a gépem néhány játék alatt random kikapcsol? :/
én tápra gondoltam de hát egy 450-es chieftec csaknem olyan gyenge :/ -
hát talán partition magic-al -
Gibor #34923 Hi!
ismere vlakii olyan progit amivel az elromlott particiót vvisszatom hozni... a fájlok meg ienek... minden munkám azon van és egyszer csak aztmondja total commander hogy nincsilyen meghajtó :@ örülök... -
meghalt a monitor -
Vonciii #34921 HAli,
áramszünet után a képernyőn függőleges csíkok jelennek meg.(indító képernyőn is meg xp alatt is) Biost már reseteltem, ram-okat és a vga-t is kivettem meg visszaraktam de semmi változás. Mit elhet tenni? -
igen, de már többször volt töltve, de semmi baja nem volt eddig.