<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Pfúúú... most megnyugodtam
Ezerhálám.

Fákjúal!

Hello.
Nekem olyan problémám volna hogy van egy mercury tunerkártyám(tudom nem egy szuper kártya)az volna a baj hogy eddig vedd fel mpeg4-ben rendesen de most 1 másodperc után leáll.Ezt kb 1 hónapja csinálja.Nem tudtok ötletet adni mi okozhatja ezt?

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Prince of Máté
nincs húzva, vissza viszem ahol vettem a gépet.

Hedgehunter
Ha nincs huzva a kartya es melegszik vidd vissza, vagy probald meg lehuzni a GPU-t es tesztelni hogy melegszik e akkor....
Hedgehunter
Ha fasza a tap akkor szet lehet szedni a csatlakozot....
Prince of Máté
vágj le belõle 4 tût :D
Viccet félreértve nem tom.
De nekem is jólesne egy kis help, mert nem tudok így játszani.

ffxi
Ízé! HELP!!!
Tök láma vok ehhez. Vettem 1 FSP tápot, de sajna 24tûs, alaplapon 20láb van. Nos van vmi megoldás? Átalakító vagy ilyesmi létezik?

Fákjúal!

Prince of Máté
Azt mondod poros?
nincs 2 hónapos a gép...
1 hét alatt kezdte el ezt csinálni, száz hogy nem poros.

JAG1
Pucold ki a ventit rajta.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Alaplapi drivereket frissítsd...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

daxan
Végülis még garanciás.... Egy újratelepítést csinálok rajta és ha azután sem lesz jó, akkor elviszem...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Prince of Máté
Ide is leírom, de sztem itt sem segítenek:
Az a bajom a kártyámmal (Sapphire x1650xt), hogy túlmelegedik
Játékoknál csinálja ezt, általában olyan 110 fok szokott lenni.
Ati toolst letöltöttem, beállítottam, hogy 80foktól 100%osan menjen a hûtés de hiába.
Jól jönne egy kis help..

bigapó
GTS-t már néztem, de szerintem az gyengébb, mint a 7600 GT. vagy 8600GTS-re gondoltál? de mindegy...

köszönöm a többieknek is a válaszokat, kb azok voltak az ellenérvek amiért végül is nem a 8600-os választom. nincs tervbe véve nagyobb "gépcsere", úgyhogy a 8600-ot nem használnám ki. csáó.

The Matrix has you...

precision
szervíz?

Bazinga!

daxan
Na de mégis ilyenkor mit lehet csinálni?

JAG1
A baj az, hogy ACER...<#mf1>

daxan
Sziaztok! Van egy Acer Travlemate 2414 típusú laptop és valami oknál fogva nem mûködik az USB-je. Eddig tökéletesen mennt minden csk most egyszerûen nem ismeri fel az usb-t. Mi lehet a baja?

Hello!

Van egy Genius Sound Maker Value 5.1 hangkártyám, ehhze egy 2.1 -es hangfalam.Nincs is vele probléma csak az a gond hogy rákötöttem a hangkártyára egy Genius Multimedia 2-Channel Speakers hangfalat a rear-out bemenetbe. Még mûködik is csak az a baj hogy a két hátsó hangfalat megcserélte a program, és ezeket hogyan lehetne átállítani szoftveresen, nem földrajzilag (Nincs elég kábel, meg másik áramforrás sincs a közelben). Meg az ezzel még az baj hogy nem mûködik ez a rendszer a Winampban, tehát nem szól a két hátsó hangfal de a WMP-ben pedig igen. A hangkártya driver neve Multi-Channel Audio Demo, ha ezt ki kellene cserélni akkor adjatok már egy linket is. Ez lenne a gondom.

Kösz.

Shongi
Sztem mindkettõ jó választás ehhez a géphez, viszont csak DX10 miatt nem éri meg a 8600 mivel, az igazi kemény játékokhoz, a géped úgy sem elég, és még a 8600 se hozza azt az eredményt ami várható lenne. Szóval ha most nem nagyon akarsz mást is fejleszteni akkor azt vedd ami szimpatikusabb, ha esetleg belátható idõn belül cserélsz mást is akkor a 8600.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hedgehunter
Olvass el........<#papakacsint>
JAG1
A 8600GT erõsen veri a 7600GT-t. Az más kérdés, hogy SZERINTEM nem sokra fogsz menni a DX10-es gémeknél vele. Egy GTS nem fér bele a keretbe?

bigapó
sziasztok!

új videókártyát fogok venni. van pár kiszemelt áldozat, például egy 8600GT. a kérdésem annyi lenne, hogy azt hallottam, hogy ezekhez az új kártyákhoz core2-es proci dukál, hogy minden funkciót kisajtoljunk belõle teljesítményileg. ebben mennyi igazság van?

a gép amihez venném: AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM (dual), ABIT AN8-as alaplap.

segítséget elõre is köszönöm.

ui: a másik egy 7600 GT lenne, ami érdekes mód árban közel egy szinten van a 8600-al, pedig az directx10-et is tud már. szóval melyiket tudnám jobban használni ezzel a géppel?

The Matrix has you...

JAG1
Reboot - F8 safe mode - Töröl, vagy virnyákírtás...

Hellósztok
lenne egy kérdésem hátha ti tudtok válaszolni:
letöltöttem egy általam filmnek vélt fájlt,de asszem vmi vírus lehet mert azóta többször ha belépek a "dokumentumok"-ba akkor ki ír egy hibaüzenetet hogy az exploler.exe hibát észlelt és leállt.És azt a fájlt lehetetlen kitörölni mert bármilyen gyors vagyok mire megnyomnám a shit+del-t már kiír vmi más hibaüzenetet vmi memóriáról meg csomó betû és szám keverékérõl és bezárja a mappát...Hogy a fenébe tudnám kitörölni?
precision
vidd vissza a procit és cseréltesd ki

Bazinga!

Shongi
Hy!
Az a gondom hogy kb egy hete elkezdett fagyogatni a gép ha netes WoW-ot vagy más netes játékot tolam. Egy blizz fórumon azt találtam hogy ha átállítok valamit a hálókarin nem fog fagyni, és igaz is lett, már nem fagy, viszont azóta érdekes módon néha megszakad a kapcsolat a router és a gépem között, és csak gép restart segít, nem tudjátok mi lehet az ok. Amit átállítottam az pedig az hogy a linkspeed/duplex modot 100/Full-ra raktam, mert ezt javasolták fagyás ellen...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Maximus4
Van egy Chieftec 560W-os tápom ami gyárilag kéken világít.A napokban vettem észre,hogya sokkal halványabb lett,mára pedig teljesen kialudt.Van valami köze a világításnak a mûködéshez?Folyamatosan figyelem de nem veszem észre,hogy melegedne,a ventillátor is forog rendesen.Azért parázok csak,mert egy ugyan ilyen tápom már leégett és nem akarok ezzel is úgy járni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem egy irda nevü sz.r usb-s infrával! Sajna nem tudom telepíteni, mert nem találom a setupját! Ezer minden van rajta, de az infra nincs! Elõre is kösz!
NeoMaN
Duron sikerproci volt, és nagyon is jó volt annakidején.

Felraktam legfrisebb biost ezzel kezdtem mikor megvettem a procit de nem segített.
Met
akkor régi proci vissza, bios frissítés és aztán próba megint

janos666
Már kérdeztem, de nem volt válasz.
Intel chipseteken 3 beállítás van BIOS-ban a sata vezérlõkhöz:
IDE, RAID, ACHI.
Most RAID módban csináltam RAID tömböt, aztán elolvastam mi az az ACHI, és elgondolkodtam, hogy talán az NCQ támogatás miatt az is jó dolog. De nem tudom hogy lehet-e RAID-tömböt csinálni ha ACHI módba van állítva a vezérlõ, vagy ütik egymást? Tehát vagy az NCQ-ról kell lemondanom vagy a RAID-rõl? Vagy az ACHI mód is tud RAID-et?
Próbáltam nem segített:( Én is próbálkoztam bios resettel de nem segítet az se ,vettem nagyobb tápot is kihúztam mindent ami nem volt fontos ugyanaz az eredmény.
Okozhatja. Kérdés hogy logikai vagy fizikai hiba.

Met
vegyél ki minden feleslegeset a gépbõl, ha 2 memória modul van akkor az egyiket vedd ki és próbálgasd végig az összes slotba hátha elindul
húzd ki a 220-as kábelt a tápból, az alaplapból vedd ki az elemet néhány percig, hogy elfelejtse a beállításokat és alapra visszaálljon

Fel. Venti felpörög a dvd olvasón is kigyullad a led viszont monitor be se kapcsol és nem halom azt se ,hogy elkezdene bootolni.
sopi
azt irja a sentinel hogy 636 bad sector van a rendszervinyon ez baj gondolom de a hibát is ez okozza?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Met
ventik felpörögnek?

A procibeállításnál csak a manuális fsb állításról ír és megint csak leírja, hogy elvileg vinnie kéne az alaplapnak a procit :P
csgery
Hé, most ezért nem kell kötözködni, értem én mirõl van szó:)
chkdsk, nem kell külön telepíteni, mert a Win tartalmazza. Csak nem színes-szagos, viszont hatékony. Ennél többet csak az alacsonyszintû programok mondanak neked a vinyóról, azok meg csak DOS alól vagy saját I/O rendszerrel mûködnek, szóval újra kell indítani hozzá a gépet és arra bootolni.

Met
alaplap leírásában nézd meg, hogy nem e kell a jumperekkel mahinálni valamit

JAG1
Hard Disk Sentinel...

ki lett próbálva másik alaplapba abba ment
Met
biztos, hogy jó az a proci?

Lenne 1 olyan problémám, hogy vettem egy 3ghz Presscot magos P4-et az alaplapomba (Típúsa: Matsonic ms9167c) a régi 2ghz-s ceka helyett mert azt mer erõsen elavúltnak éreztem.
A gond az , hogy mikor berakom a procit és elindítom a gépet nem történik semmi, még a bios se tölt be.
A régi procit visszarakva minden megy normálisan. Megnéztem neten és a procim elvileg 3,2ghz-ig támogat presscot és Northwood magos procikat és az everest is azt írja ki, hogy támogatja a 800fsb-t.
Próbáltam már bios frissítést-resetet, vettem új tápot de semmi nem segít.
Ha valaki tud megoldást a problémámra annak fizetek 1 sört.
sopi
Valami programot amivel le tudn'm ellen0riytetni a vinzot<

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

JAG1
Te most mijafszt kötözködsz?
Igen, ha úgy keresi, hogy Barton, mindenki tudni fogja mirõl van szó.
Ha viszont azt mondod, hogy Thoroughbred fogadjunk, hogy sokkal kevesebben vágják mirõl van szó.

Olvasd el mit írok, mielõtt belémkötsz bki.
"...vagy nézd meg, hogy a Bartont elbírja e"

És ki mondta, hogy a Duronnak ezekhez köze van?
Na kocc...

Hedgehunter
A vinyot ellenorizd le lehet hibas.... Ha nem akkor talan az alaplapot haldoklik....