<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan problémám volna hogy van egy mercury tunerkártyám(tudom nem egy szuper kártya)az volna a baj hogy eddig vedd fel mpeg4-ben rendesen de most 1 másodperc után leáll.Ezt kb 1 hónapja csinálja.Nem tudtok ötletet adni mi okozhatja ezt?
Viccet félreértve nem tom.
De nekem is jólesne egy kis help, mert nem tudok így játszani.
Tök láma vok ehhez. Vettem 1 FSP tápot, de sajna 24tûs, alaplapon 20láb van. Nos van vmi megoldás? Átalakító vagy ilyesmi létezik?
Fákjúal!
nincs 2 hónapos a gép...
1 hét alatt kezdte el ezt csinálni, száz hogy nem poros.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Az a bajom a kártyámmal (Sapphire x1650xt), hogy túlmelegedik
Játékoknál csinálja ezt, általában olyan 110 fok szokott lenni.
Ati toolst letöltöttem, beállítottam, hogy 80foktól 100%osan menjen a hûtés de hiába.
Jól jönne egy kis help..
köszönöm a többieknek is a válaszokat, kb azok voltak az ellenérvek amiért végül is nem a 8600-os választom. nincs tervbe véve nagyobb "gépcsere", úgyhogy a 8600-ot nem használnám ki. csáó.
The Matrix has you...
Van egy Genius Sound Maker Value 5.1 hangkártyám, ehhze egy 2.1 -es hangfalam.Nincs is vele probléma csak az a gond hogy rákötöttem a hangkártyára egy Genius Multimedia 2-Channel Speakers hangfalat a rear-out bemenetbe. Még mûködik is csak az a baj hogy a két hátsó hangfalat megcserélte a program, és ezeket hogyan lehetne átállítani szoftveresen, nem földrajzilag (Nincs elég kábel, meg másik áramforrás sincs a közelben). Meg az ezzel még az baj hogy nem mûködik ez a rendszer a Winampban, tehát nem szól a két hátsó hangfal de a WMP-ben pedig igen. A hangkártya driver neve Multi-Channel Audio Demo, ha ezt ki kellene cserélni akkor adjatok már egy linket is. Ez lenne a gondom.
Kösz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
új videókártyát fogok venni. van pár kiszemelt áldozat, például egy 8600GT. a kérdésem annyi lenne, hogy azt hallottam, hogy ezekhez az új kártyákhoz core2-es proci dukál, hogy minden funkciót kisajtoljunk belõle teljesítményileg. ebben mennyi igazság van?
a gép amihez venném: AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM (dual), ABIT AN8-as alaplap.
segítséget elõre is köszönöm.
ui: a másik egy 7600 GT lenne, ami érdekes mód árban közel egy szinten van a 8600-al, pedig az directx10-et is tud már. szóval melyiket tudnám jobban használni ezzel a géppel?
The Matrix has you...
lenne egy kérdésem hátha ti tudtok válaszolni:
letöltöttem egy általam filmnek vélt fájlt,de asszem vmi vírus lehet mert azóta többször ha belépek a "dokumentumok"-ba akkor ki ír egy hibaüzenetet hogy az exploler.exe hibát észlelt és leállt.És azt a fájlt lehetetlen kitörölni mert bármilyen gyors vagyok mire megnyomnám a shit+del-t már kiír vmi más hibaüzenetet vmi memóriáról meg csomó betû és szám keverékérõl és bezárja a mappát...Hogy a fenébe tudnám kitörölni?
Az a gondom hogy kb egy hete elkezdett fagyogatni a gép ha netes WoW-ot vagy más netes játékot tolam. Egy blizz fórumon azt találtam hogy ha átállítok valamit a hálókarin nem fog fagyni, és igaz is lett, már nem fagy, viszont azóta érdekes módon néha megszakad a kapcsolat a router és a gépem között, és csak gép restart segít, nem tudjátok mi lehet az ok. Amit átállítottam az pedig az hogy a linkspeed/duplex modot 100/Full-ra raktam, mert ezt javasolták fagyás ellen...
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Intel chipseteken 3 beállítás van BIOS-ban a sata vezérlõkhöz:
IDE, RAID, ACHI.
Most RAID módban csináltam RAID tömböt, aztán elolvastam mi az az ACHI, és elgondolkodtam, hogy talán az NCQ támogatás miatt az is jó dolog. De nem tudom hogy lehet-e RAID-tömböt csinálni ha ACHI módba van állítva a vezérlõ, vagy ütik egymást? Tehát vagy az NCQ-ról kell lemondanom vagy a RAID-rõl? Vagy az ACHI mód is tud RAID-et?
húzd ki a 220-as kábelt a tápból, az alaplapból vedd ki az elemet néhány percig, hogy elfelejtse a beállításokat és alapra visszaálljon
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
A gond az , hogy mikor berakom a procit és elindítom a gépet nem történik semmi, még a bios se tölt be.
A régi procit visszarakva minden megy normálisan. Megnéztem neten és a procim elvileg 3,2ghz-ig támogat presscot és Northwood magos procikat és az everest is azt írja ki, hogy támogatja a 800fsb-t.
Próbáltam már bios frissítést-resetet, vettem új tápot de semmi nem segít.
Ha valaki tud megoldást a problémámra annak fizetek 1 sört.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Igen, ha úgy keresi, hogy Barton, mindenki tudni fogja mirõl van szó.
Ha viszont azt mondod, hogy Thoroughbred fogadjunk, hogy sokkal kevesebben vágják mirõl van szó.
Olvasd el mit írok, mielõtt belémkötsz bki.
"...vagy nézd meg, hogy a Bartont elbírja e"
És ki mondta, hogy a Duronnak ezekhez köze van?
Na kocc...