!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sopi
HI

Nagyon nagy segitség kellene.
Mikor gépezek egyszer csak gondol egyet a gép és mintha lefagyna és utána ujraindul és nem talál egy fájlt a system32-ben. Áramtalanitom a gépet és utána jo...Ezt csinálja mindig két féle xpt is raktam fel de nem tudom mi leeht a baja. Ha valaki tudna segiteni megköszönném 😊 PLZ valaki help!

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Hedgehunter
Egy jo driver hianyzik neki....
És mi az az egyéb eszköz? Nem az hinyzik neki?

És akkor a Barton-ból fog? És miért vagy biztos benne, hogy a lapja tud mit kezdeni egy Barton-nal?

Egyébként Duron nem volt egyik általad említett maggal sem...

Hedgehunter
Azert mert szar a driver....Ismeretlen eszkoz nem scanner.....<#zavart1>
lpmaskmancick
a hibám:a DVD-író halt be,mert egy másik ODD-mel müxik,az simán beolvassa a lemezt

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

JAG1
Hát akkor húzza fel 1.3-ra, biztos szárnyalni fog...<#nyes>
Mondhatnám neki, hogy Palomino, meg Thorton, de szart sem fog belõle érteni.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ffxi
Tévedtem, felrakta 100%-ig, de akkor mért nem mûxik a scannerem?

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Elõkerült a régi szkennerem. Csak hogy XP driver nincs hozzá, így netrõl kellett letöltenem. De így jött le a driver, gondolom össze kell fûzni õket. Mert ha csak az exe-t indítom, akkor nem rakja fel 100%-ig a drivert.

Fákjúal!

Ez azért erõs, sokszor megverték més a Coppermine PIII-akat is azonos órajelen. Nagyon jó kis procik voltak, a cerkákat lemosták a bánatba.

A Barton is Athlon XP.

lpmaskmancick
nem frissítettem semmit se,ez a meghajtó 2 éves még csak

Hedgehunter
fotosoppal lekicsinyitettem de sz@r lett..... De megnezem a topikot....
SimaSuna
úgy hogy képszerkesztõvel lekicsinyíted...
de van LOGÓKOVÁCS topik..ott szivesn csinálnak neked 😊
Hedgehunter
Hogy lehet jobb minosegu kepek berakni a nickem helyere (150*25) keppont keves hogy jol nezzen ki...<#confused>
SimaSuna
1Ghzig..
JAG1
Teljesen mindegy, nem érsz vele semmit.
Duront, már mikor kiadták sem ért semmit.
Szerezz bele valami Athlont, vagy nézd meg, hogy a Bartont elbírja e.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csgery
Ez nem csak Neked megy így... nekem is, ha nyomom a nitrot, nem megy balra a kocsi. Ez azért van, mert az NFS játékoknál általában 3-4 gombnál nem nyomhatsz többet. (legalább is szeirntem). Nekem ilyenkor szokott a gép pittyegni is. Lehet vmi hardverkompatibilitási problem...
csgery
Nem igazán vagyok nagy bajban, nem is nekem kell majd a válasz😊 : egy AMD Duront (1,1 Ghz) meddig lehet húzni?
janos666
Intel chipseteknél van ugye ez az ACHI meg RAID mód. Ha most RAID módot állítottam be és csináltam is egy RAID-0 tömböt amin a windows is van akkor elestem az ACHI támogatástól és nem használja a winyó a NCQ-t, vagy ha ACHI-t állítanék be akkor lenne NCQ is és ugyenúgy tudnék RAID tömböt csinálni, vagy akkor a RAID-tót esnék el?
precision
Pls help!

Egy 3800+ x2 am2 -es procim van, ennek mi a normális hõfoktartománya? Mert nekem 60-62 -ig megy fel everest rendszerstabilitás tesztnél. A másik, egy Spire hûtõ van a procin (3 pin -es), és a biosban gyakran nem jelzi ki hogy hány rpm -el forog, ilyenkor az everest sem...aztán egyszercsak kijelzi normálisan. Ez mitõl van?

Bazinga!

jah és a bill egyszer cserélve volt...
Ez most szoftvees vagy hardveres problem...mert amin el vagyok képedve az az h a flatout 2 ben actrl el együtt müxik a balra :S

PLS Help!
Vettem egy billentyûzetet mert a volt logitech emnek eltörtem a space -ét (takritásnál kipöcköléssel 😞 mind1..)
Az uj billentyuzet amit vettem egy genius ergomedia 700
Bruttoban 7020 volt (magyarul nem egy alap szar, mondjuk nemis logitech g15)
A lényeg hogy tök jó minden , de autós játékoknál mindin ga balra, jobbra, fel , le gombbl kell vezérelni...
Na mostmár berakom a carbont, mw, vagy akár a crashdayt tök mind1 akkor a plusz gombokkal (alt, ctrl, shift, í, akármi)-vel együtt nem müxik a balra gomb...vagyis megyek egynesen jön egy jobbrakanyar akkor nyomom elõrét meg jobbra + alt ekkor ntroval faxaul megcsinálom a kanyart, de ha balra meg a dolog...lenyomom az altot..ekkor nem veszi be a balrat..bumm neki a falnak ...ha meg a balt nyomom kipörgök mer nincs nitro...
Szal eléggé idegesítõ nemtom mit tegyek a drivert elve felraktam edig is volt ujabb verzio neten nincs...

nem jön helyre
csak valamikor nem csinálja, aztán újra elõjön😞

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

De attól a windóznak fel kéne ismerni, nem?

Hi all again 😊)

Mardon : Igen ez olyan ritka , annyira ritka , hogy nem is lehet csinálni :S szal a lényeg , vagy 2 ramot a polcra teszel , vagy veszel egy új alaplapot :S

Adler : Thx a választ , ezt lehet emgcsinálom , de KÉPZELD , most meg este haza jöttem munkából , és most nem is katogott , és teljesen jó minden , elsehiszem mennyire örülök 😊) így is a fizum nagy részét erre a gépre kell már költenem ... Esetleg van olyan , hogy magától helyrejön ez a bizonyos hiba ? o_O 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

fõleg az LG
nem arról hires, hogy jol birja és sokáig😞

JAG1
Vagy csak simán elromlott....
Van ilyen...
Tudom, hihetettlen, de elromolhat. :-)

De lehet, hogy az alaplapi vezérlõ haldoklik...

Nem frissítettél véletlenül firmware-t???
Mert ha rosszat égettél vele, vagy esetleg áramkimaradás volt a mûvelet közben, akkor kipurcanhatott...

lpmaskmancick
Segítsetek!!
A problémám: van egy LG DVD-íróm amit hülyén ismer fel a windóz,és vmi hülye nevet ír neki,és nemtudok vele semmit se kezdeni,nem olvas be smemilyen lemezt,az ezközkezelõ szerint jól müxik,szerintem nem.......ezzel a meghajtóval évek óta semmi bajom nem volt párszor csinált ilyet a win,de megoldottam átkötögetéssel,most arra se reagál.
Adatok:
Csatlakozó: ATA
Adatátviteli mód: UDMA 2 (BIOS auton állította be,és jól müxött mindig)
Hely: Secondary Master (egyedül van a kábelen)

Miért ez annyira elképzelhetetlen, hogy lenne ilyen?
JimKirk
Nagyon szepen koszi a gyors valaszt! Igy meg eltudok menni a boltba mert 6-ig van nyitva!😊
Kell bios frissites ahoz, hogy tamogasson egy 2 eves lap 320 giga tarolokapacitast?
JAG1
Bele, max van egy jumper a vinyón SATA I-re...

JimKirk
Sziasztok!

Sima SATA-s lapba belemegy egy SATA 2-es vincsi?
JAG1
Akkor nem volt hibás a ram, max a lap nem szerette...

ezt komolyan kérdezted?

hentesferi:
láttam már ilyet, ram csere lett a vége, hibás volt a ram, hiába memtest, az nem mutatott semmit.

amit tudok ajánlani:
- rakd ujra a rendszert, tehát format c és OS install
ha nem javul meg
- kérj kölcsön ramot, a te ramod szereld ki, tedd be a másikat, probáld azzal, ha azzal is csinálja, akkor a hd lesz gond, bár a procit is leellenõrizheted a hasonló módszerrel.

én mindig igy csinálom, idõigényes, de jól szûrhetõ a hiba.

Hali!

Létezik olyan hogy memóriaslot bõvítõ vagy ilyesmi? Tehát alaplapon csak 2ram slot van, nekem meg 4x512mb. Van megoldás erre, lapcserén kívül?
Hát ez kész ... sry , csak én nem látom vagy télleg nem lehet editelni a hsz-t ? :S most meg a ctrl-re nyitja meg a start menüt , és nem tok keresni ctrl f-el a firefoxba ... a windows billel , meg nem akarja megnyitni , itt valami nagyon kész van ... lehet az hogy a HD befolyásolja , a billt , egeret is ? 😄

Hmm :S még ígyis jó ... mert mostanság elég olcsóak már , csak nem tom biztos e 😊 reménykedtem , hoyma reggel már jó leszz , de ugyanúgy kattogott , és még amikor van kék képernyõ , az xp betöltése elött teljesen , akor tölt be 1-2 system filet , ott is ad hangot , de ott meg olyat , mint amikor ecerre sok bill gombot nyomsz meg , és hangot ad .. 😊

asus a7v600-x alaplap és athlon xp 2800+ os proci :S
kattogni csak mozgó alkatrészek tudnak, vagy ventillátor vagy HD, de azt hiszem az utóbbi😞

Hi all , én meg elöszzõr is elnézést szeretnék kérni , hogy mindig csak akkor jelentkezek ha baj van... VGA-t már vettem nem rég , de most sztem nagyobb baj van ...:S PLS HELP 😞 jáccogatok a carbonnal , eccer csak észreveszem , hogy a billentyû érdekesen reagál dolgokra , aztán nem is érek a billhez , de z autó megy , újrainditom a gépet , és a boot utáni hang után , kapok még1 hangot , ami kicsit rémisztõ... kb olyan hang mint az átok filmbe , amikor jön elõ a szellem , az elsõ részbe , de ha vki nem látta , akkor kicsit hasnlít a kattagáshoz , de vagy 10 szer csinálja , és nagyon gyorsan , aztán jön az xp betöltés , DE AKADVA , akadva mozog az a csík , kb 5 perc volt , amig betöltöte félig az xp-t , mert utána meg sötét képernyõ és kék halál ezzel az üzenettel : az NV4_DISP hibát észlelt... restart , most jó lett , de megint kattogott , és az egér is érdekes mozog , mert mondjuk a jobb egérgombra nem is reagál , csak ha megnyitom a firefoxot , és elkezdek írni , utána jó leszz ... PLZ próbáljatok meg segíteni :S elég nehéz hiba :S de sztem alaplap ? :S elõre is NAGYON THX mindenkinek a helpet .

Hy!

Az lenne a kérdésem hogy mit csináljak, mert beraktam az alaplapba a 2x1GB samsung ddr ramot, ezután a gép nagynehezen felismerte és behozta a winXPt, de a NOD kiírta hogy nem elérhetõ az AMON rendszermodul, és a gép ezt követõen újra indul, azt sztném kérdezni, hogy mit tudnék csinálni annak érdekében hogy újra jó legyn a gép?
JAG1
IP-t írjál be, ne gépnevet...

100 hz a tv de a régi tévén is ezt csinálja.
II Rocky II
Nos lenne egy kérdésem,mi lehet a gond?távoli segitségnyujtásra ment egy illetõ de ezt adja be.Ha én megyek õrá akkor is ezt dobja be.vkinek fogalma hogy mi lehet a megoldás?elõre is köszi a tippeket.😊

24 - Exile -Nov.23

Helló mindenkinek valaki segitsen nekem mindent megpróbáltam és nem tudom rendesen a tv-n nézni a filmeket a géprõl mert valami elhúzza a képet mintha zavarná nincs a közelben semmi elektromos a jel jó a felbontás szintén tehát minden és mégis idöközönként csinálja régebbi videó kártyámmal nem csinálta de 8600gts,7900gt-vel csinálja csak a hdtv megoldás miatt lenne?
Hedgehunter
Programok hozzaadasa es torlese, windows komponent eltavolitasa....
balvin
azt valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan kell letörölni a windows media playert? elõre is kösz