!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nagy segitség kellene.
Mikor gépezek egyszer csak gondol egyet a gép és mintha lefagyna és utána ujraindul és nem talál egy fájlt a system32-ben. Áramtalanitom a gépet és utána jo...Ezt csinálja mindig két féle xpt is raktam fel de nem tudom mi leeht a baja. Ha valaki tudna segiteni megköszönném 😊 PLZ valaki help!
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Egyébként Duron nem volt egyik általad említett maggal sem...
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Mondhatnám neki, hogy Palomino, meg Thorton, de szart sem fog belõle érteni.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Elõkerült a régi szkennerem. Csak hogy XP driver nincs hozzá, így netrõl kellett letöltenem. De így jött le a driver, gondolom össze kell fûzni õket. Mert ha csak az exe-t indítom, akkor nem rakja fel 100%-ig a drivert.

Fákjúal!
A Barton is Athlon XP.
de van LOGÓKOVÁCS topik..ott szivesn csinálnak neked 😊
Duront, már mikor kiadták sem ért semmit.
Szerezz bele valami Athlont, vagy nézd meg, hogy a Bartont elbírja e.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy 3800+ x2 am2 -es procim van, ennek mi a normális hõfoktartománya? Mert nekem 60-62 -ig megy fel everest rendszerstabilitás tesztnél. A másik, egy Spire hûtõ van a procin (3 pin -es), és a biosban gyakran nem jelzi ki hogy hány rpm -el forog, ilyenkor az everest sem...aztán egyszercsak kijelzi normálisan. Ez mitõl van?
Bazinga!
Ez most szoftvees vagy hardveres problem...mert amin el vagyok képedve az az h a flatout 2 ben actrl el együtt müxik a balra :S
Vettem egy billentyûzetet mert a volt logitech emnek eltörtem a space -ét (takritásnál kipöcköléssel 😞 mind1..)
Az uj billentyuzet amit vettem egy genius ergomedia 700
Bruttoban 7020 volt (magyarul nem egy alap szar, mondjuk nemis logitech g15)
A lényeg hogy tök jó minden , de autós játékoknál mindin ga balra, jobbra, fel , le gombbl kell vezérelni...
Na mostmár berakom a carbont, mw, vagy akár a crashdayt tök mind1 akkor a plusz gombokkal (alt, ctrl, shift, í, akármi)-vel együtt nem müxik a balra gomb...vagyis megyek egynesen jön egy jobbrakanyar akkor nyomom elõrét meg jobbra + alt ekkor ntroval faxaul megcsinálom a kanyart, de ha balra meg a dolog...lenyomom az altot..ekkor nem veszi be a balrat..bumm neki a falnak ...ha meg a balt nyomom kipörgök mer nincs nitro...
Szal eléggé idegesítõ nemtom mit tegyek a drivert elve felraktam edig is volt ujabb verzio neten nincs...
csak valamikor nem csinálja, aztán újra elõjön😞
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Mardon : Igen ez olyan ritka , annyira ritka , hogy nem is lehet csinálni :S szal a lényeg , vagy 2 ramot a polcra teszel , vagy veszel egy új alaplapot :S
Adler : Thx a választ , ezt lehet emgcsinálom , de KÉPZELD , most meg este haza jöttem munkából , és most nem is katogott , és teljesen jó minden , elsehiszem mennyire örülök 😊) így is a fizum nagy részét erre a gépre kell már költenem ... Esetleg van olyan , hogy magától helyrejön ez a bizonyos hiba ? o_O 😄
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
nem arról hires, hogy jol birja és sokáig😞
Van ilyen...
Tudom, hihetettlen, de elromolhat. :-)
Mert ha rosszat égettél vele, vagy esetleg áramkimaradás volt a mûvelet közben, akkor kipurcanhatott...
A problémám: van egy LG DVD-íróm amit hülyén ismer fel a windóz,és vmi hülye nevet ír neki,és nemtudok vele semmit se kezdeni,nem olvas be smemilyen lemezt,az ezközkezelõ szerint jól müxik,szerintem nem.......ezzel a meghajtóval évek óta semmi bajom nem volt párszor csinált ilyet a win,de megoldottam átkötögetéssel,most arra se reagál.
Adatok:
Csatlakozó: ATA
Adatátviteli mód: UDMA 2 (BIOS auton állította be,és jól müxött mindig)
Hely: Secondary Master (egyedül van a kábelen)
Kell bios frissites ahoz, hogy tamogasson egy 2 eves lap 320 giga tarolokapacitast?
hentesferi:
láttam már ilyet, ram csere lett a vége, hibás volt a ram, hiába memtest, az nem mutatott semmit.
- rakd ujra a rendszert, tehát format c és OS install
ha nem javul meg
- kérj kölcsön ramot, a te ramod szereld ki, tedd be a másikat, probáld azzal, ha azzal is csinálja, akkor a hd lesz gond, bár a procit is leellenõrizheted a hasonló módszerrel.
én mindig igy csinálom, idõigényes, de jól szûrhetõ a hiba.
Létezik olyan hogy memóriaslot bõvítõ vagy ilyesmi? Tehát alaplapon csak 2ram slot van, nekem meg 4x512mb. Van megoldás erre, lapcserén kívül?
Az lenne a kérdésem hogy mit csináljak, mert beraktam az alaplapba a 2x1GB samsung ddr ramot, ezután a gép nagynehezen felismerte és behozta a winXPt, de a NOD kiírta hogy nem elérhetõ az AMON rendszermodul, és a gép ezt követõen újra indul, azt sztném kérdezni, hogy mit tudnék csinálni annak érdekében hogy újra jó legyn a gép?
24 - Exile -Nov.23