<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most akarok fejleszteni a konfigomon és segítséget kérnék. config: MSI K8T Neo-V alaplap, AMD Sempron 2800+ 1.6 ghz, Ati 9550 128 mb VGA, 2x 256mb ram. a vga-t kicserélném egy 7600gs vagy 7600gt-re a ramot pedig 2x512-re. Ezen a konfigon elmenne akadás nélkül közepes grafikával (800x600) a TDU?
Vagy kevés a procim hozzá? a vga közül a gs vagy a gt a jobb?
Most raktuk össze az Abit KN9S alaplapú gépemet, de az a gond, hogy nincs kép, tehát a monitor azt írja ki, hogy NO Video Input :S Asus 7600GT PCI-Express vid. kari, és DVI-vel csatlakoztattam az LCD monitoromhoz. Mi lehet a gond? Találkozott már vki ilyesmivel?:S
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha nem formázod a telepítésnél a particiót, elvileg megmarad minden.
Sztem érdemesebb tisztán újrahúzni a rendszert.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Év elején nekem is kattogással halólozott el a vinyó, de szerencsére meg lehetett menteni a 70 gigányi adatot.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!
ACER Aspire 5738ZG
Most cseréltem gépet, és van eg olyan problémám, hogy a helyi hálózat idõnként megszakad, és ezáltal a net is. Arra is gondoltam, hogy esetleg a driver nem jó. Az alaplap egy Asus M2N-MX, és azt a drivert raktam fel, ami a hozzá adott CD-n volt. Esetleg valakinek van valami ötlete?
Akinek uGuru-s alaplapja van, az megtudja nekem mondani, hogy mit jelent a 04-es kód? Ugyanis a könyvében nincs benne, de nekem mégiskiírja :(.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Amúgy meg ez a winipcfg parancs vistán nem fut...
Elég gagyara dolgok ezek.
Amúgy mennyi egy router, olcsóbb mint szerelõt hívni, hogy engedélyeztesse a msáik gépem MAC címét?
CSak fogni a kábelt, és átteni a mellette lévõ gépbe, és azt akarom hogy ott is menjen!
Nem tud valaki AMC cím átíró programot?
Szép... De a MAc cím azt se tudta mi az...
Onnantól kezdve annyi felé osztod a nete, amennyi felé akarod...
Amúgy meg Azstali gépbõl notiba átteni a kártyát, szép...
nekem csak egy MAc adress van itt, de kezdek ideges lenni :( Már telefon kezemben ...
A noti hálókártyáján nem lehet átírni a mac címet?
Az meg, hogy átmész másik szolgáltatóhoz miután letelt a húségidõd szerinted mennyire érdekli õket? kb. 0
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Na mindjárt felhívom, és úgy lebaszom õket!, mert mi van ha ez meghibásodik, és másik géphez kéne, vagy ha egyszerûen több gép van itthon.
Jesszus a rohadékok, felkéne kötni az összes szemetet!
A Proxyval biztos nincs gond leellenõriztem! Amúgy meg remélem nem a "csak egy gépen futtathaó" a megoldás mert akkor el fognak durvulni a dolgok. Amúgy is lejár e két év 1,5 hónap múlva és átmegyünk egy másik szolgáltatóhoz, mert ezek **** ********** ******** **** azok!
További segítséget, vagy ötletet légyszii :( Hátha nem ez a gond.
Amúgy (már amennyire értek hozzá, lehet hülyeséget mondok,:) de a proxybeállításoknak nem lehet hozzá köze?
Ilyenkor jön az, hogy google a barátod, meg hogy biztos rosszul írtad be.
Persze.. persze, ezeken próbáljunk túl lépni már.
Fél lábon kell állnod amikor bedugod a notiba a kábelt és amíg beírod az ip-t. Utána mennie kell ;)
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévõ hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me :(
Köszi
ha nem volt hozzá vésznyitó akkor próbálj beledugni egy vékony tût és attól elvileg ki kell hogy nyíljanak!:)
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
táp, hd, memoria
boot cd berak, s ugy indisd el, ha mákos vagy, egy reinstall megoldja a problémát.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
kikapcsolt a gépem (most tesom gépén ülök) most ha beakarom kapcsolni akkor a XP töltése közben állandóan kikapcsol a gép
mi lehet a gond
mutatja a volt-okat (Vcc, Vcore,PCIE,FBvddq) ezek nemtom mindrõl, hogy mik, ha tudod oszd meg velem is. aztán mutatja a hõfokokat (GPU,RAM), valamint a hûtõventi fordulatszámát (alap 4400, tuningban 4700-4900 körül). a bal oldalon meg megy egy "ábra", a hûtõbordát és a ventit ábrázolja, oda meg kiírja, hogy "Your VGA is OK" :))
ha gondolod átküldöm valahogy.
The Matrix has you...
Nekem a múltkori nagy hõségben állandóan 50-57 fok körül garázdálkodott a kártyám, tuning nélkülis állapotban!
Mellesleg te honnan tudod a memó hõfokát? Nekem csak a GPU-t írja ki. Driver és az EVEREST is.
Mit kell lebutítami egy alaplap BIOS-án, hogy fel tudjam telepíteni a Windows 98-at ?