64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Cat 02 #35159
    itt sehol sincs, de az "óra mellett" (tray asszem) ott van
    36 fok az elvileg nem gázos nemde ?
  • dara
    Ha hálózati nyomtató, akkor rákötöd a routerre és bekonfigolod a nyomtatóban levő printservert. Ha nem, akkor venned kell egy printservert, az meg nem éppen olcsó.
  • The FlashBack
    egy teljesen új nyomtatóról van szó. Remélem tudja kezelni a hálózatot:) Köszönöm szépen a választ.
  • tommyg
    az érzékelő menüpontnál
  • Cat 02 #35155
    Sztem én vok hülye de itt hol írja h hány fokos a proci ?:)
  • tommyg
    ultimatehoz meg leszedsz crack-et oszt szia dobozos cola
  • tommyg
    az ingyenes mármint a home edition
  • Cat 02 #35152
    Valami ingyenes ?
  • Cat 02 #35151
    Procit, mert elvileg az enyém hajalmos a túlmelegedésre (Intel Core 2 Duo E6550)
  • tommyg
    everest
  • JAG1
    Mit is szeretnél?
  • Zsolt1964
    BIOS-ban nincs letiltva, esetleg az eszközkezelőben?
  • GTheo
    Persze [ fejhallgató ] és azzal sincsen baj mert az ipodomról szól.
  • Cat 02 #35146
    Jó helyre van bedugva a hangfal ?
  • GTheo
    Miért lehet az hogy nincsen hangja a gépnek?
    Van hangkártyám, tettem fel drivert minden megvan...
  • Cat 02 #35144
    Van olyan progi amilvel meglehet nézi mennyi a hőfoka a hardwernek ? Vagy csak bizonyos cuccoknak lehet ?
  • JAG1
    Csak akkor tudod ezt megoldani, ha a nyomtatód tudja a hálózatot kezelni, azaz menedzselhető. Ha nem, akkor csak akkor tudsz a többi géppel rá nyomtatni, ha az a gép is be van kapcsolva, amelyikre csatlakoztattad...
    Vagy veszel jó sokért nyomtató szervert, vagy olyan routert, ami tudja ezt kezelni...
  • shrike7973
    Hali!
    Tudom a játék topicjába kéne irni de az már rég kihalt. Szal.
    Blacksite - Area51.
    Minden maxon grafikailag. 50-60 fps. Nagyon szép játék. Viszont vagy 5 percenként megakad 2-3xor. Eddig azthittem hogy vmi gyorsmentés vagy checkpoint, de ha checkpoint van akkor azt kiirja ekkor meg nem irja ki. Patchelve van 1.2 re. Azthittem kevés a memoria, de játék alatt vagy 35% szabadon volt (2GB). Optionsba semmi használhatót nem találtam. Vki help? Azaz idegesitő hogy néha full csata meg effektek közbe csinálja ezt.
  • The FlashBack
    sziasztok!

Következő a helyzet:

vettem egy nyomatót, mert a régi bekrepált. Mivel úgy nyomtató gondoltam csinálok egy két "fejlesztést" az itthoni PC-k terén:

Routerem van, ezzel van megosztva a net a különböző gépekre itthon. A nyomtató rávan kötve egy gépre, annak rendje és módja szerint nyomtat. Kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a nyomtató is hálózatban legyen? Hogy arrl a gépről is tudjak nyomtatni amelyre nem közvetlenül van kapcsolva a nyomtató.

Gondolom kábel nem kell hozzá, hanem a windowsban kell állítani valamit.

Aki tudna segíteni annak szívesen venném építő jellegő hozzászólásait;)

Köszönöm, ~flass
  • Barny
    crysis,TDU,san andreas,pro street,carbon nfs,most wanted.........
    vagyis csak a vice city nem....
    mi lehet a baj?
  • shrike7973
    És COD4 en kívül?
  • NeoMaN
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Barny
    nalam amikor eleg a ram akkor a COD4 4-6 FPS-vel gyorsabb FRAPS szerint.
  • shrike7973
    SP1 alatt gyorsabban futnak a gammék mint xp sp2 alatt? Mennyit segített rajta?
  • Barny
    hogyan vagy hol kapcsoljam ki a superfetch-et?
  • Barny
    az mi?
  • Solten
    SuperFetch ki van kapcsolva?
  • Barny
    mindjart szetv*rem
  • davidka003
    Érdekes, nekem a memóriát használja.
  • Barny
    megmeg COD4 alatt is marad 1.44GB ramom szabadon a tobbit a mervlemezre teszi.
  • Barny
    es a jatekok emiatt beszaggatnak mert a HDD allondoan vilagit
  • Barny
    helotok.feltettem a vista sp1-et es a ramok helyett a merevlemezt terheli.
    ugyhogy meg marad 1,6GB ramom szabadon a merevlemezen meg meg 1200MB-ot eszik.help please
  • madass
    senki nerm tudja?
  • Gibor
    jah és config-om, Gecube Radeon X1600XT, Sound Blaster Live 5.1, AMD Athlom 64 32+, és 4db 256mb-os ram...
  • Gibor
    HELP!

A gépemet már majdnem darabokra vertem mert egyszerüen állandóan lefagy... értem úgy hogy elkezdek bármivel jáccani egy olyan 5perc után beál a kép és hang és semmi csak reset segít... eddig az volt hogy olyan 1-2 percenként 5másodpercre lement az FPS-em 1-re.
  • madass
    valaki meg tudná mondani a mercury alaplapok bios password jét?
  • milk41
    szerintetek jó ez a ventillátor szabályzó?
  • teddymac
    Hi. Játék közben a gép teljesítménye teljesen leromlik a system kb 80% -ot elvesz a cputól. Eddig max 10% használt. Az Fps normál esetben kb. 125fps amióta a hiba, fen áll azóta max 30fps. Ha ujra rakom a játékot akkor egy darabig megint jó (cod4,company of heroes).

Mi lehet a hiba?

köszönöm a segítséget
  • JAG1
    Ram? Memetest 86-ot futtasd le.
  • African
    Sziasztok.

Az mitől van hogy főként telepítéskor lefagy a gépem?
    Utána meg újraindítok és folyton megfagy.
    Videókártya miatt lenne?

Üdv:Chronic