64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Cat 02 #35159 itt sehol sincs, de az "óra mellett" (tray asszem) ott van
36 fok az elvileg nem gázos nemde ? -
dara #35158 Ha hálózati nyomtató, akkor rákötöd a routerre és bekonfigolod a nyomtatóban levő printservert. Ha nem, akkor venned kell egy printservert, az meg nem éppen olcsó. -
egy teljesen új nyomtatóról van szó. Remélem tudja kezelni a hálózatot:) Köszönöm szépen a választ. -
az érzékelő menüpontnál -
Cat 02 #35155 Sztem én vok hülye de itt hol írja h hány fokos a proci ?:) -
ultimatehoz meg leszedsz crack-et oszt szia dobozos cola -
az ingyenes mármint a home edition -
Cat 02 #35152 Valami ingyenes ? -
Cat 02 #35151 Procit, mert elvileg az enyém hajalmos a túlmelegedésre (Intel Core 2 Duo E6550) -
everest -
Mit is szeretnél? -
BIOS-ban nincs letiltva, esetleg az eszközkezelőben? -
Persze [ fejhallgató ] és azzal sincsen baj mert az ipodomról szól. -
Cat 02 #35146 Jó helyre van bedugva a hangfal ? -
Miért lehet az hogy nincsen hangja a gépnek?
Van hangkártyám, tettem fel drivert minden megvan... -
Cat 02 #35144 Van olyan progi amilvel meglehet nézi mennyi a hőfoka a hardwernek ? Vagy csak bizonyos cuccoknak lehet ? -
Csak akkor tudod ezt megoldani, ha a nyomtatód tudja a hálózatot kezelni, azaz menedzselhető. Ha nem, akkor csak akkor tudsz a többi géppel rá nyomtatni, ha az a gép is be van kapcsolva, amelyikre csatlakoztattad...
Vagy veszel jó sokért nyomtató szervert, vagy olyan routert, ami tudja ezt kezelni... -
shrike7973 #35142 Hali!
Tudom a játék topicjába kéne irni de az már rég kihalt. Szal.
Blacksite - Area51.
Minden maxon grafikailag. 50-60 fps. Nagyon szép játék. Viszont vagy 5 percenként megakad 2-3xor. Eddig azthittem hogy vmi gyorsmentés vagy checkpoint, de ha checkpoint van akkor azt kiirja ekkor meg nem irja ki. Patchelve van 1.2 re. Azthittem kevés a memoria, de játék alatt vagy 35% szabadon volt (2GB). Optionsba semmi használhatót nem találtam. Vki help? Azaz idegesitő hogy néha full csata meg effektek közbe csinálja ezt. -
sziasztok!
Következő a helyzet:
vettem egy nyomatót, mert a régi bekrepált. Mivel úgy nyomtató gondoltam csinálok egy két "fejlesztést" az itthoni PC-k terén:
Routerem van, ezzel van megosztva a net a különböző gépekre itthon. A nyomtató rávan kötve egy gépre, annak rendje és módja szerint nyomtat. Kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a nyomtató is hálózatban legyen? Hogy arrl a gépről is tudjak nyomtatni amelyre nem közvetlenül van kapcsolva a nyomtató.
Gondolom kábel nem kell hozzá, hanem a windowsban kell állítani valamit.
Aki tudna segíteni annak szívesen venném építő jellegő hozzászólásait;)
Köszönöm, ~flass
-
crysis,TDU,san andreas,pro street,carbon nfs,most wanted.........
vagyis csak a vice city nem....
mi lehet a baj? -
shrike7973 #35139 És COD4 en kívül? -
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
nalam amikor eleg a ram akkor a COD4 4-6 FPS-vel gyorsabb FRAPS szerint. -
shrike7973 #35136 SP1 alatt gyorsabban futnak a gammék mint xp sp2 alatt? Mennyit segített rajta? -
hogyan vagy hol kapcsoljam ki a superfetch-et? -
az mi? -
SuperFetch ki van kapcsolva? -
mindjart szetv*rem -
Érdekes, nekem a memóriát használja. -
megmeg COD4 alatt is marad 1.44GB ramom szabadon a tobbit a mervlemezre teszi. -
es a jatekok emiatt beszaggatnak mert a HDD allondoan vilagit -
helotok.feltettem a vista sp1-et es a ramok helyett a merevlemezt terheli.
ugyhogy meg marad 1,6GB ramom szabadon a merevlemezen meg meg 1200MB-ot eszik.help please -
senki nerm tudja? -
Gibor #35126 jah és config-om, Gecube Radeon X1600XT, Sound Blaster Live 5.1, AMD Athlom 64 32+, és 4db 256mb-os ram... -
Gibor #35125 HELP!
A gépemet már majdnem darabokra vertem mert egyszerüen állandóan lefagy... értem úgy hogy elkezdek bármivel jáccani egy olyan 5perc után beál a kép és hang és semmi csak reset segít... eddig az volt hogy olyan 1-2 percenként 5másodpercre lement az FPS-em 1-re. -
valaki meg tudná mondani a mercury alaplapok bios password jét? -
szerintetek jó ez a ventillátor szabályzó? -
Hi. Játék közben a gép teljesítménye teljesen leromlik a system kb 80% -ot elvesz a cputól. Eddig max 10% használt. Az Fps normál esetben kb. 125fps amióta a hiba, fen áll azóta max 30fps. Ha ujra rakom a játékot akkor egy darabig megint jó (cod4,company of heroes).
Mi lehet a hiba?
köszönöm a segítséget -
Ram? Memetest 86-ot futtasd le. -
Sziasztok.
Az mitől van hogy főként telepítéskor lefagy a gépem?
Utána meg újraindítok és folyton megfagy.
Videókártya miatt lenne?
Üdv:Chronic